Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• burasi kadiköye benzemez
    gün gelir satin aldiginda sana oy vermez
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Başkasına sırtını dayayarak hayatını sonuna kadar idame ettiremezsin.....

Bir bakarsın sırtını dayadıkların çekip gitmişler sende sırt üstü yuvarlanıp gitmişsin......

Kenan Evreninde zamanında astığı astıktı Ona % 92 oy verenler bugün lanet okuyorlar arkasından..
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bakalım nereye kadar kaçacak.araklık ayında başkan olursa vay Trabzonspor un haline.
        İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben kayyuma düşeceğiz diye telaşlanmıyorum...

Klubümün geleceği için telaşlanıyorum.....
        Hiç bir yere kaçmaz.bundan önce başarısız olanların biryerlere kaçtığına şahit olmadım.büyük kulüpler devleti arkasına aldı örtülü mörtülü götürecekler işi.en düşük bjk'nin borcu var yaklaşık 1.200 milyon tl.fb 1.5 milyar tl.gs 1.5 milyar tl.Bursa'nın bile 200 milyona yakın borcu var bizim beşte bir bütçemiz bile yok adamlarda bi şekil çarkı döndürüyorlar.en fazla birer sene daha avrupadan men yer kulüpler.zaten bir bok yaptııkları yok,futbol olsa nolur olmasa nolur?dün Trabzon'da kupamızın adresi tayyip denen zat Trabzonlu'ların gözünün içine baka baka dalga geçti kim ne diyebildi?futbol zaten seneler önce bitmişti orta oyunu izlemeye devam edeceğiz.lig tv'mi an itibariyle kapattım keyfime bakıyorum artık,sizde öyle yapın.

Yorum

• resim nasıl paylaşıyorduk kısaca özetleye bilir misiniz?
          Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• Fatih Öztürk cogu konuda kafa dengiyiz sanirim iyi anlasiriz ama konu iho ya geldi a birbirimize gireriz ates ve su gibiyiz.Sen Savunmada ben Atakta.
            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Fatih Öztürk cogu konuda kafa dengiyiz sanirim iyi anlasiriz ama konu iho ya geldi a birbirimize gireriz ates ve su gibiyiz.Sen Savunmada ben Atakta.
              Fatih Arkadaşım has uşaktır......

Birbirinize gireceğinizi hiç zannetmiyorum.....

Aslında çoğu konuda çoğu renktaşımızla mutabık kalırız lakin klavyeden duygularımızı belli edemediğimizden çok sorun varmış gibi algılanıyor....

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Eğer haksızlıklarla seçim kazanıp sonra dürüstlük, namus, adalet gibi kavramlarla konuşanlar varsa dünyada ve ahirette iki elim yakalarında olsun
                Zaten günümüzde en çok bu ifadeleri dilinden düşürmeyenlerden korkacaksın.....
                Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fatih Öztürk cogu konuda kafa dengiyiz sanirim iyi anlasiriz ama konu iho ya geldi a birbirimize gireriz ates ve su gibiyiz.Sen Savunmada ben Atakta.
                  Ertan kardeşim inanırmısın Hacıosmanoğlu başkan olduğundan beri kendisini en az 20 kere aradım 2 kere telefonda konuştum diğer çağrılarıma cevap vermedi,2 kere davette gördüm konuştum onlarca kez sms attım kendisine.Ve her konuda kupamızdan bahsettim.Yanlış yolda olduğunu söyledim bana 2 kere bana ve ekibime güvenin hep beraber güzel günler görecez dedi.bende inandırıcı buldum savundum kendisini.Açık açık söyledim şu tayyip denen adamcığın arkasında gitme hakkını çalanın yanında yer alma dedim hakkımızı alacaz tasalanma dedi.yaptığı yanlışların hepsi bi kenara şu tayyibin dibinde dolaşmasa yine sineye çekerdim arkadaş lakin adam bildiğini okumaktan geri kalmıyor.Allah islah etsin ne diyelim daha.

[QUOTE=Faik Yılmaz ;192004874. Fatih arkadaşım has uşaktır......

Birbirinize gireceğinizi hiç zannetmiyorum.....

Aslında çoğu konuda çoğu renktaşımızla mutabık kalırız lakin klavyeden duygularımızı belli edemediğimizden çok sorun varmış gibi algılanıyor....[/QUOTE]

Eyvallah dostum bilmukabele,gönüller bir nihayetinde.

Yorum

• Yasin Öztekini satan adamlar futboldan anlamaz. Senol Günese hoca degil nazariyla bakanlar futboldan anlamaz. Ne taraftari ne yöneticisi futboldan anlamaz.The End.

Yorum

• İlk olarak Atmaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yasin Öztekini satan adamlar futboldan anlamaz. Senol Günese hoca degil nazariyla bakanlar futboldan anlamaz. Ne taraftari ne yöneticisi futboldan anlamaz.The End.
                      Yasin alt tarafı 3 gol atmış.beğenmediğimiz Sefa 6 gol.Ne topçuymuş şu Yasin bee.

Yorum

• Yasin bizde ne oynadı ki, şimdiki haline bakıp hayıflanalım. Bizden uzak olsun..

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kayyum mevzusu olmayacak telaşlanmaya gerek yok.Yargıtaya yeni ulaşan dosya araya adli tatilinde girmesiyle kararın ekim ayını bulması çok büyük ihtimal.yani her halükarda kongre aralık ayında olacak.Hacıosmanoğlu adaylığını koyarsa yine başkan olacak.

Sonrada ayak oyunları ile kupamız çalındı diye ağlıyoruz.

Yorum

• Ben diyorum zaten futboldan anlamayan bir toplumuz. Özer mesela tek özelligi Leminin yegeni olmasi.

Yorum

• Yönetimle ilgili olumsuz anlamda hiç bir şey daha yazmayacağım...

Çünkü Trabzon insanının bir çoğuna maalesef güvenmiyorum.....

Yorum

• Hacıosmanoğlu : “Gelecek sezonun en büyük şampiyonluk adayı olacaktır"

"Biz koltuk sevdalısı değiliz. Aralık ayında şampiyonluk şansımız olmazsa istifa ederim" demeci için geri sayım başladı......
                                Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

Çalışıyor...
                                X