Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Derin Trabzonmu?şu derın taraf kulübü Ali babanın çiftliği gibi kullananlar oluyordu galiba
    90 lı yıllarda kulübün tesislerinde düğünler olurmuş

öyle anlattılar bize

Faruk Özak başkan olduktan sonra tesislerdeki bir çok şeyi yasaklamış. düğünlerde buna dahil

Doğruluğu %100 müdür bilmem ama camiaya bakınca bana göre doğrudur...

Yeni yönetimin gelir gelmez kulübe ait kredi kartlarını iptal ettiği zaman bu anlatılanlar aklıma gelmişti.
    Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
    Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Yıllardır arkadaş çevresinde trabzonspora laf edenlere hangi konuda olursa olsun gerekli cevapları verebildim. Yeni başkanımız geldikten sonra sineye çekmediğim laf kalmadı. Aziz Yıldırımla dalga geçiyorduk daha kötüsü geldi bizi buldu. Eminim Azize bile ilk senesinde bu kadar falso vermemiş yalakalık yapmamıştır. Fenerbahçeden bir farkımız varsa bırak bu işleri hacı. İstifa et git. Senle bırak aynı şehirli olduğumu aynı dünyadan olduğumdan bile utandım.
      ilginç

Yorum

• Üye olalı kaç saat olduda rte ağzı suçlaması yapıyorsun?6 şampiyonluk bir efsaneydi.emekçiler 70 ve seksenlerde kaldı.artık benım dıyen Trabzonlu topçunun dını ımanı para.geçınız efem.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          90 lı yıllarda kulübün tesislerinde düğünler olurmuş

öyle anlattılar bize

Faruk Özak başkan olduktan sonra tesislerdeki bir çok şeyi yasaklamış. düğünlerde buna dahil

Doğruluğu %100 müdür bilmem ama camiaya bakınca bana göre doğrudur...

Yeni yönetimin gelir gelmez kulübe ait kredi kartlarını iptal ettiği zaman bu anlatılanlar aklıma gelmişti.
          Bi ara tesislerdekı ibadethaneyı bıle kapatmışlardı.bıl bakalım kım kapattı

Yorum

Zaten düğünlerde onun zamanındaymış en son
            Yani ilk başkanlık döneminde.
            Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Yönetime Yönelik Eleştiriler

İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Üye olalı kaç saat olduda rte ağzı suçlaması yapıyorsun?6 şampiyonluk bir efsaneydi.emekçiler 70 ve seksenlerde kaldı.artık benım dıyen Trabzonlu topçunun dını ımanı para.geçınız efem.
              Fatih gittim burdasın, geldim burdasın.
              Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
              K.ATATÜRK

Yorum

• https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Erdem Koltuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fatih gittim burdasın, geldim burdasın.
                  Normalde akşamları pek takılmamda bu ara çecuk bakmam gerekiyor çecukla oynarken bı yandanda yokluyorum buraları.

Yorum

• Yönetime Yönelik Eleştiriler

Bu akşam yok mu yalakça açıklamalar?
                    Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
                    K.ATATÜRK

Yorum

Hatırlarsınız hacının ilk açıklamalarından biri başkanlık odasındaki dolapta viski buldum olmuştu. Vay hainler kulubün odasında içki içmişler. Eee madem bu kadar dini bütünsün şikecileri savunun başbakanına da iki çift kelam etsene. Hani kılıçdaroğluna ettiğinden. Edemezsin çünkü senin olayın müslümanlık değil senin olayın yalakalık. kılıçdaroğu iktidara gelsin bu gider beraber şampanya kaldırır.
                      ilginç

Yorum

• İlk olarak muribbi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hatırlarsınız hacının ilk açıklamalarından biri başkanlık odasındaki dolapta viski buldum olmuştu. Vay hainler kulubün odasında içki içmişler. Eee madem bu kadar dini bütünsün şikecileri savunun başbakanına da iki çift kelam etsene. Hani kılıçdaroğluna ettiğinden. Edemezsin çünkü senin olayın müslümanlık değil senin olayın yalakalık. kılıçdaroğu iktidara gelsin bu gider beraber şampanya kaldırır.
                        Hem içki şisesi bulmuşsa ne olacak ki? Adam içer arkadaş, keşke sen de içsende bu kadar kulübü yerlere düşürmesen iktidar karşısında.

Yorum

• İlk olarak muribbi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İlk olarak drose61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hem içki şisesi bulmuşsa ne olacak ki? Adam içer arkadaş, keşke sen de içsende bu kadar kulübü yerlere düşürmesen iktidar karşısında.
                          İçki içeni bağlar elbet. ama Viskileri içip içip canlı yayına bağlanırsan sıkınti orada başlıyor

Yorum

• Renktaşlar bu muhabbetin sonu iyi değil gibi

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Erbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Renktaşlar bu muhabbetin sonu iyi değil gibi
                              Haklısın

içki günahdır. içti kötülüklerin anasıdır diyelim kapatalım mevzuyu

Not : artık yönetcilerde uzmanlaştı alanlarında, mevzunun başından anlıyorlar
                              Her gün Allah bilir ne tür tartışmalara şahit oluyorlar yada biz ne tür tartışmalara sebep oluyoruz ki bu tecrübeyi kazanıyorlar
                              En son Ahmet Kuru tarafından düzenlendi; 31.07.2013, 23:57.

Yorum

• İnsanların hayat tarzlarını sorgulamak bizim vazifemiz değil.

Yorum

Çalışıyor...
                                X