Özkan Sümer'in o meşhur lafını hatırlatmak lazım. Sevişmeyeceksin, Savaşacaksın bknz; RTE adamla bildiğin Sevişiyor yahu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
şimdi izledim dün aksamki tgrt deki programı..
soklar içerisindeyim..
sunucu cok kralmıs..direkt sorular sormus..
yaaa herseyi bırakın Trabzonsporu tutan farklı görüşte insanlar var ..Sen bu takımın baskanı olarak senın görüşünde olmayan taraftara yanlıs yapıyorsun herseyden once..
baskanımız resmen siyaset yapıyor..
cok yazık..şike alemine meze olmayacağız..!!
Yorum
-
İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence artık yönetimi eleştirmemeli, direk istifalarını istemeliyiz. Hacıosmanoğlu'na Trabzonspor Başkanlığı 3-4 gömlek büyük geldi.
trabzon ak parti il baskani bile akpye daha mesafeli degilse ben bir sey bilmiyorum.dun tgrt'yi actim baskan kilicdaroglu'na giydiriyordu..
ayni sekilde basbakana'da giydirse amenna ama adam korkusundan
tek kelime edemedi..ben sadece basbakani yalamak icin buradayim
demeye getirdi.spikere'de helal olsun guzel sorular sordu..
hani tamam rengini belli etmek istersin ama her uzatilan mikrofona ayni sey soylenir mi..
cahil adamdan korkacaksin aga.
akp bulmus haci gibi bir safi kullaniyor iste..
transfer konusunda da artik ciddi ciddi akp'den yardim aldigini dusunuyorum.direkt almasa bile akp trabzonlu is adamlarina yardim yapin diye baski yapiyordur..yoksa muharrem usta secimde kendisine hakaret edenlere
niye yardim etsin?
cunku onlarda cok iyi biliyor ki saha sonuclari gelmezse haci'yi orada bir allahin
kulu tutamaz..ligin ilk yarisini 15 puan onde bitirsek bile haci'nin gitmesi gerekiyor.
boyle baskanlik yapilmaz.bir kurum bu kadar rezil edilmez..
Yorum
-
Bu yalaka başkan Trabzonsporuma yakışmıyor..Bir kılıyık demediği kaldı yakında onu da der. ''Dik dur eğilme taraftar seninle'' burdaki dik durmak AKP yalakalığını, tayyipin kılı olmayı kapsamıyor galiba..Trabzon dışında bir Trabzonsporlu olarak ''yalakasporlu'' denilmek zoruma gidiyor. İHO allah b....... ...
Yorum
-
Trabzonspor taraftartarlarının futbol konuşması ve tartışması, ve kaynaşması için açılmış bir forum, Hacıosmanoğlu seçildiğinden beri siyaset çöplüğü haline gelmiştir.Üstüne Hacıosmanoğlu, birlik ve beraberliğe ihtiyacımızın oluğu bir dava varken daha fazla bizi bölmüştür.
Artık isfası istenmelidir eleştiri filan değil net istifa. Herkesin sabrı var hakaret etmiyorum ama hakaret edene de niye ettin denmez.
Yorum
-
Ben hic bis anqlqmdim bu isten anlayan beri gelsin....ya snin gibi ulkcu bir kisi nasil olrda seviyoru basbakani dersin....basbakana yamasip ta kupayi alacaksan sonra siktrii cekeceksen tammda sen resmen yalama yapiosun yahu''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş
eski nick:Emres61
Yorum
-
Gözümde Aziz Yıldırım'dan farkı yok. Bu kulübe bu kadar zarar vereceğini düşünmemiştim. Yanıldık İHO hakkında. Şuan konuşulması gereken konu İHO'nun kulüp üzerinden yaptığı siyaset olmamalıydı. Bir spor kulübünün başkanının konuştuğu şeylere bakar mısın? Sana mı kaldı memleket meseleleri.
Yorum
Yorum