Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonspor taraftarini kaliba sokmak kimsenin haddine degildir. Ne Haciosmanoglu'nun ne de yönetimdekilerin.

Trabzonspor'un resmi sayfasini kendi ideolojik düsüncelerine alet etmek istemesi basli basina felakettir.

Hala daha bunu savunma derdine düsüp oraya buraya cevap yetistirmeyin, komik oluyor.
    beklenen gün gelecekse eger cekilen cile kutsaldir...

Yorum

• İlk olarak simavii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu yönetim başarılı olamayacağı benziyor inşallah beni yanıltırlar.Hacıosmanoğlu konuşurken uykum geliyor.Sevsemde sevmesemde sonuna kadar tam destek köstek değil.
      2010-2011 için geri adım atmayacağız denildi o yüzden seçimi kazandı

son yönetim açıklaması yandaşlığa yönelik

demokratik hukuk kuralları bu ülkede işletilmedi ki bir beklenti içersinde olalım.
      @tsmustafakemal
      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

Buna önce kendiniz inanin Allah askina.
        İnanmasam savunurmuydum?

Yorum

• böyle bir aciklama yapan yönetim sike konusunda hic bir nane yiyemez...

anlasildi biz hep marjinal sevecegiz seni trabzonum...

Yorum

• İlk olarak hasona tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            böyle bir aciklama yapan yönetim sike konusunda hic bir nane yiyemez...

anlasildi biz hep marjinal sevecegiz seni trabzonum...
            + 1461

Trabzonspor siyaset üstü bir kurum olmalı

açıklama yapmaya bile gerek yoktu.

usta'ya rağmen hacıosmanoğlu kazanmalı demiştik.

son açıklama Trabzonspor'u siyasete bulaştırmıştır.
            @tsmustafakemal
            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Ne garip bir durum.yönetim marjinal düşüncelerin hedef tahtası olmuş.ama sadece laf olsun diye.

Yorum

• Delinin suyuna gitmek lazim...
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İnanmasam savunur muydum?
                  Aslinda aciklamadan sonra aldiginiz yaranin farkindayim. Ama yine de oy verdiginiz insanlara halel gelmesin diye büyük bir gayret icerisindesiniz.

Veya o kadar iyi niyetlisiniz ki kalbiniz o kadar temiz ki olayin nereye gittigini süzemiyorsunuz.

Ama biraz cabalayin Allah rizasi icin, mesajin nereye gittini görün artik, lütfen görün.
                  Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• bir takım ya şike yapmıştır ya yapmamıştır. yapmışsa cezası bellidir

mahkeme kararı ile % 100 yapmıştır. küme düşürülmelidir.

fb küme düştü mü hayır.

kişilerle kurumları ayırmak demek futbolu ele geçirmek demektir siyasi bir operasyon demektir.

ADALETSİZLİK
                    @tsmustafakemal

Yorum

• Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir....
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ustaya akp üzerinde vurup durdum çünkü ak parti Trabzon teşkilatından Ustaya oy toplamak için çalışmaları yakınen gördüm.içime sinmedi.ak parti taraftarı olabilirsin.sempatizanıda.ama ak parti Trabzonspora başkan belirleyici olamaz.Trabzonspor yönetimi siyasi fikrini söylemedi.her yorumu istediğin gibi çekip çekiştiriyorsun.aylardır aynı muhabbet üzerinden dönüp duruyorsun.senin gibi 3-5 numune daha var habire sallıyorsunuz yeni yönetime.eleştirin kardeşim size kim eleştirmeyin dediki?ama mesnetsizce değil uygunca.
                        secilen kisi ak parti trabzon il baskani gibi davraniyor hala siyaset ustudur falan diyorsun..
                        bir tane amator baskan yapildigi icin evet elestiriyorum..mustafa akcay disinda bir tane olumlu hamlesi yok..
                        adam 5 senedir bu pozisyona hazirlaniyoruz diyor baskanliginin birinci haftasinda
                        yonetiminde catlaklar olusuyor..iki aydir fatih tekke calismalara yapiyor diyor
                        birinci haftasinda paket yapip gonderiyor..
                        trabzonspor baskani parayi konusmaz geregini yapar diyor sonra para yuzunden transfer yapamiyor..
                        biraz tutarli olun..sadri sener doneminde kadro komple degismesi gerekiyor deniliyordu simdi fazla degisiklik olmayacak denildiginde kimse ses cikarmiyor..
                        ayrica bu aciklamayi sadri sener yapsaydi adim gibi eminim ki senin gibi uc bes tane suursuz gelip burada sadri sener'e kufrederdi..kulubu akpye satmakla suclanirdi..
                        neyse paydas baskaniniz da hevesini alsin bakalim..nasilsa bu kafayla en fazla alti ay gider..

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir....

Yorum

Aslinda aciklamadan sonra aldiginiz yaranin farkindayim. Ama yine de oy verdiginiz insanlara halel gelmesin diye büyük bir gayret icerisindesiniz.

Veya o kadar iyi niyetlisiniz ki kalbiniz o kadar temiz ki olayin nereye gittigini süzemiyorsunuz.

Ama biraz cabalayin Allah rizasi icin, mesajin nereye gittini görün artik, lütfen görün.
                            Çok ayıp.sağduyu,birlik beraberlik ak partinin tekeleni girdide haberimizmi yok?
                            Pkknın siyasi uzantısı ve bir çok siyasi örgüt sağduyulu açıklamaları zaman zaman dile getirmiyormu
                            Kardeşim siz marjinal düşüncelere sahipsiniz diye sizede ayrı bir deklaremi yapılsın.

Yorum

• İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              secilen kisi ak parti trabzon il baskani gibi davraniyor hala siyaset ustudur falan diyorsun..
                              bir tane amator baskan yapildigi icin evet elestiriyorum..mustafa akcay disinda bir tane olumlu hamlesi yok..
                              adam 5 senedir bu pozisyona hazirlaniyoruz diyor baskanliginin birinci haftasinda
                              yonetiminde catlaklar olusuyor..iki aydir fatih tekke calismalara yapiyor diyor
                              birinci haftasinda paket yapip gonderiyor..
                              trabzonspor baskani parayi konusmaz geregini yapar diyor sonra para yuzunden transfer yapamiyor..
                              biraz tutarli olun..sadri sener doneminde kadro komple degismesi gerekiyor deniliyordu simdi fazla degisiklik olmayacak denildiginde kimse ses cikarmiyor..
                              ayrica bu aciklamayi sadri sener yapsaydi adim gibi eminim ki senin gibi uc bes tane suursuz gelip burada sadri sener'e kufrederdi..kulubu akpye satmakla suclanirdi..
                              neyse paydas baskaniniz da hevesini alsin bakalim..nasilsa bu kafayla en fazla alti ay gider..
                              Yav he he.sen bir bilirkişisin,bilgi sahibisin,yüce ordinaryüssün sen bilir sen söylersin padişahım şakşakşakşak.

Yorum

• Açıklamaları yanlış buluyorum...

Yorum

Çalışıyor...
                                X