Forvete penguen.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
siyasete ilişkin yorum yaptım mı griye boyanma ihtimalim artıyor. eleştireceğim kişi başkan olunca eminim bu ihtimal dahada artacak.
bu yüzden hiç detaya girmiyorum, Trabzonspor a başkan olabilecek birisi de ğil sin... sen 4 büyük kulüpten birinin başkanlığını yapıyorsun, anla artık bazı şeyleri kulüp başkanı oldun milletvekili felan değil, başkansın başkan.
2 transfere hülooooo çekecek biri değilim ben. çekenler düşünsün, benim başkanım asla olamayacaksın bunu birkez daha kanıtladın. bu kulüp umarım en kısa zamanda senden kurtulur."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Başkanıma yaptığı transferler için teşekkür ederim.
Bu organizasyonu akıl edendende Allah razı olsun.
Bana göre İHO nun açıklamaları yeterli olmasa da yerinde açıklamalardı onlar içinde tekrar teşekkür ederim.
Tam desteğe devam.2010-2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR
Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar..
https://twitter.com/U_TS1967
https://www.facebook.com/ugurodabas1967
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben bu transferleri başkanın kendi yaptıgını düşünmüyorum.ilk 1 ay gekas gibi topcular gündemdeyken sonra ne oldu da böyle adamlar alınmaya baslandı acaba . özkan sümer'in twitter da yazıklarına tamamen katılıyorumYa kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana
Yorum
-
Başkanın siyaseti kullanacağız sözlerine inanıyorum ve kupanın geleceğine de inanıyorum.
O kupa Cas'tan sonra gelmez ise en büyük eleştireni de ben olacağım.
Ayrıca 2008'de de bu forumdaydım fakat ne yazıktır ki şu görüntü hakkında tek laf edildiğini hatırlamıyorum. Sadri Şener bu kadar transferi cebinden mi vermişti de hiç laf edilmemişti ?
En son Murathan tarafından düzenlendi; 29.07.2013, 23:03.
Yorum
-
bu transferlerın kaynagını az cok herkes tahmın edıyordur.. yoksa birileri halen daha Trabzonsporun butcesinden cikacaginimi dusunuyor ? akli basinda olan her insan bu transferlerin nasil oldugunu ve hangi bulusmalardan sonra gerceklestigini anlar... yada anlayana artik...
Kupada yakinda gelir kimse merak etmesin..o kupaninda nasil gelecegini az cok tahmin ediyoruz.. ha diyeceksiniz gelsinlerde nasil gelirse gelsin... o zaman para kazanalimda helal haram onemli degil... bu kafadaysaniz devam arkadasim sorun yok o halde..u will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkanın siyaseti kullanacağız sözlerine inanıyorum ve kupanın geleceğine de inanıyorum.
O kupa Cas'tan sonra gelmez ise en büyük eleştireni de ben olacağım.
Ayrıca 2008'de de bu forumdaydım fakat ne yazıktır ki şu görüntü hakkında tek laf edildiğini hatırlamıyorum. Sadri Şener bu kadar transferi cebinden mi vermişti de hiç laf edilmemişti ?
gökdeniz i 8.7m € paraya sattın... g.ünal ı 6.2 selçuk u 3 milyon euroya aldın.
gökdeniz in parasıyla alındı... kulübü 2 yılda dibe vurmuş olabilir ama siyaseti hiçbir zaman kulübe alet etmedi sadri şener."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
hala başkanın siyaseti kullanarak kupayı alacağını sanan ergen arkadaşlar var , yazık.. eğer o kupa gelecekse siyasete rağmen, uluslararası baskılarla gelecektir. bu ülkede siyaset adamı suya götürür de susuz getirir.. hacı başkan kimle aşık attığını sanıyor..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
Yorum