Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    peki fb lilerin 3 temmuz da yaptıklarının hesabını soracağız diye pankart açmalarını nereye koyacağız ?
    kendilerince haklı değiller mi?

hem şike yaptık hem kupa hala nasıl bizde diyorlar

fenerlilerle anlaştığımız konu şu

başbakan şikeyi biliyordu aziz yıldırım'a dur deseydi Trabzonspor şampiyon olsaydı.

kupa hala fenerde ise bu siyasi bir operasyon değilde neydi?

ADALET YERİNİ BULMADI.
    @tsmustafakemal
    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• yönetimi gelir gelmez,daha ligte 1 maç bile oynanmamışken direkt olarak eleştirmeye başlamayalım...azıcık sabır
      .....

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kendilerince haklı değiller mi?

hem şike yaptık hem kupa hala nasıl bizde diyorlar

fenerlilerle anlaştığımız konu şu

başbakan şikeyi biliyordu aziz yıldırım'a dur deseydi Trabzonspor şampiyon olsaydı.

kupa hala fenerde ise bu siyasi bir operasyon değilde neydi?

ADALET YERİNİ BULMADI.
        HahahAhha. yani fb liler Taksim de aslında 3 temmuzun hesabı derken niye ts nin kupası hala bizde diye isyan ediyorlardı ha...inanmıyorum aga ya
        .....

Yorum

• Taraftar grupları konusunda acil adım atmalı yönetim.
          NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• Trabzonspor Kulübü olarak tertemiz formamızın, sportmenlik dışı, provokatör ve şiddet üreten grupların organizasyonlarının içerisinde gösterilmesinden rahatsızlık duymaktayız.

Bu nasıl bir cürrettir.

Sen kimsin ki giydiğim formaya karışabilecek düzeyde görebiliyorsun kendini.

Taraftar olarak takımımızın başında olanlardan ve siyasi yavşaklıklarından rahatsızlık duymaktayız.

Deme hakkını bulurum kendimde.
            #Dik oyna

Yorum

• En büyük sorunumuz 30 tane taraftar grubumuzun olması bir kez daha ortaya çıktı.Doğaldır her kesimden her partiye oy veren adam var böyle 30 tane taraftar grubu olunca kim neyi destekliyor ne yapiyor belli değil.
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Bu arada , Usta başkan olsaydi ve bu aciklamayi yapsaydi,

Haciosman taraftari olup Usta ya Akp li diyenler

Ne yaparlardi acaba ?

O gun Haciosmanoglu ne ise Usta da ayni dedik,

Ama bir turlu beyninize sokamadik.

Yorum

• İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzonspor Kulübü olarak tertemiz formamızın, sportmenlik dışı, provokatör ve şiddet üreten grupların organizasyonlarının içerisinde gösterilmesinden rahatsızlık duymaktayız.

Bu nasıl bir cürrettir.

Sen kimsin ki giydiğim formaya karışabilecek düzeyde görebiliyorsun kendini.

Taraftar olarak takımımızın başında olanlardan ve siyasi yavşaklıklarından rahatsızlık duymaktayız.

Deme hakkını bulurum kendimde.
                  kişisel olarak forma giyip gösteriye katılmak sorun değil ama Trabzonspor taraftarr grubu diye yakıp yıkan,anarşi çıkaran insanların arasına gitmeleri bence de doğru değil..bu iş akp meselesi. olmaktan çıktı.Türkiyedeki tüm ama tüm ayasadışı örgütler,diaspora yanlıları vs komple oaradalar
                  .....

Yorum

• çarşı bu işe neden asıldı

1 - kendi mıntıkası
                    2 - 22:00 alkol yasağı koyarsan , en alkolik taraftar grubunu kaşına alman zor değil

beşiktaş çarşı , cihangir, bir çok mekan var hepsi destek verdi eyleme
                    @tsmustafakemal
                    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• usta'yi akp'nin adami diye secmeyenlerin durumunu cok merak ediyorum.sisteme karsi gelecek haci'nin gercek
                      yuzunu gormussunuzdur..hayir iki akp'li arasinda is bilenini secseydik daha iyi olur dedik ama dinletemedik..
                      En son tristram tarafından düzenlendi; 09.06.2013, 17:41.

Yorum

• Trabzonspor'un hiçbir taraftar grubu eylemlere katılmamıştır arkadaşlar.Sadece bireysel olarak gidenler var arkadaşlar inanmayın kimseye.

Yorum

• muharrem usta iktidarın maşası diye karalama yapıldı seçim boyunca.şimdiki yönetimin yaptığına bakarsak fena halde kandırıldık

aslında hacıosmanoğlu ''başbakan adalet timsalidir'' diyerek bu günlerin haberini vermişti ama uyanamadık maalesef !!!
                          Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• Diyorum ya.maksat eleştirmek olsun.hep aynı kişilerin parmaklarından dökülen onlarca nağme.

Sadri efendi Trabzon çocuğu Hacıosmanoğluna tff seçimlerinde destek vermek yerine tayyibin alanen ataması Demirörene rey verirken sus pus olanlar şimdi ortalığı velvelaya vermeye çalışıyorlar.o numaralar bayatladı.şimdi icraat zamanı.Trabzonspor başkanı,yönetimi ve teknik heyetiyle bir devir açıyor.buna kayıtsız destek vermek herkesin boynunun borcudur.Usta ve Şener şakşakcıları destek vermesede olur.

Yorum

• trabzonspor taraftar gruplarının hiçbiri taksime gitmedi inanmayın arkadaşlar haberlere

Yorum

• Yönetimin yapmış olduğu açıklamadan rahatsız olan kesimin çoğunluğu siyasi görüşünden ötürü tepki vermektedir. Yönetim açıklamasında ne diyor. ''Trabzonspor Yönetim Kurulu olarak demokratik hukuk kuralları içerisinde, şiddet içermeyen hak arama mücadelelerine saygı duymaktayız. Bunun en güzel örneği kulübümüzün vermiş olduğu ve halen devam eden spor ahlakıyla ilkelerine uygun hak arama mücadelesidir. '' ne demeliydiler peki. Gerekirse yakacağız yıkacağız, devletin mallarına zarar vereceğiz ama eyleme devam edeceğiz mi diyecekti? Sağduyulu bir açıklama yaptı yönetim. İlla Sol duyulu mu yapması gerekiyordu? Buluttan nem kapmayı çok iyi beceriyoruz.. Ayrıca bazı arkadaşlarımızda siyaseti Trabzonspor a bulaştırmak istemeyenler den ama Trabzonspor'u kendi siyasi görüşüne göre yönlendirmek isteyenlerdir.
                                Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                                Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

Çalışıyor...
                                X