Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• trabzonsporun hakkını savunması yanlış biz koyun olmalıyız hiç bir platformda hakkımızı aramamalıyız ikilirsek ikildiğimizle kalacaz koyunlar ses çıkarmaz verilen otu yer yatar uyur bak başkanımız kupayı almaya geldi nasılda posta koyuyor siyasilere akp ve aziz yıldırım altına yaptı korkudan ülkeyi çaktırmadan terk etmeye çalışıyorlar arkadaşlar sunu kabul edelim trabzonspor bu yönetimkle sıradan bi anadolu kulübünden daha aşağılı khale gelmiştir kulübün hakkını sen savunmuyorsun savunan taraftarada laf söylüyorsun bu kulübü tutmak istwemiyorum yaa bu kadar rezillik olmaz arkadaş alla hım al su ts sevgisini içimden çarşı nın boku olamıyoruz arkadaş

Yorum

• İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İşin garip tarafı Fenerliler 3 Temmuz'u unutmadık diye pankart açmış,şikede kurtarılan Çarşı yürüyüş yapmış.
      Ortam tam bir saçmalık olmuş.
      Sen gitsin diye orda Trabzonspor formasını giyersen,yarın o parti ve başbakan için mitinge gidenlere ses edemezsin.
      konu Trabzonspor formasını giyip mitinge katılmak değil, konu hak ve özgürlüklerdir, konu totaliter rejim ve faşist yönetime karşı duruştur, sen eğer Trabzonspor Kulübü olarak müdahil olur ve "provokatör ve şiddet üreten gruplar" diyerek tüm Direnişi yaftalarsan yarın taraftarın olan Halk'a hesap veremezsin, Trabzonspor büyüktür ve bizim için önceliklidir fakat İnsan Özgürlüklerinin önünde olması düşünülemez.
      Özgürlüğü elinden alınan hiç bir zümre sömürgecisiyle masaya oturarak zafer kazanamaz!!!

Yorum

• DÜN TAKSİMDEYDİM!!!

1 saat bakıp geleyim dedim...

İnanmayan gider görür pkk ve apo posterlerleri yerlerde yırtılmıştı.Boşluktan yararlanmak isteyenler olabilir.Ayrıca Trabzonspor olarak bu bizi hiçte alakadar etmez...

Trabzonspor formalı iki kişi gördüm Gümüşsuyuna inen yolda hemen yanlarına koştuk.Arkamızda ve yanımızda Fenevbahçe formalılar vardı...

Kupayı alan başbakan ve Aziz itinden hem de bağırarak şikayet ediyorduk....

Yanımızdaki Fenevbahçeliler abi haklısınız bu ülkede adalet yok dediler...

Aziz istifaa!!!Diye bağırmaya başladılar....

Şaşırdık ve yolumuza devam ettik...

Bakın arkadaşlar konularla ilgili olarak yazılarımı takip edenler bilir.SİYASET TRABZONSPOR'u bitirir dedim...

Bunu birşeyler bilerek söyledim o dönem!!!!

Yorum

• Talihsiz bir açıklama.

Çok ciddi bir hata yönetim hanesine işlenmiştir.

Bize laf atanlar seçilecek diğer olsaydı neler olacağını da yazsınlar madem.
          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            DÜN TAKSİMDEYDİM!!!

İnanmayan gider görür pkk ve apo posterlerleri yerlerde yırtılmıştı.Boşluktan yararlanmak isteyenler olabilir.Ayrıca Trabzonspor olarak bu bizi hiçte alakadar etmez...

Trabzonspor formalı iki kişi gördüm Gümüşsuyuna inen yolda hemen yanlarına koştuk.Arkamızda ve yanımızda Fenevbahçe formalılar vardı...

Bakın arkadaşlar konularla ilgili olarak yazılarımı takip edenler bilir.SİYASET TRABZONSPOR'u bitirir dedim...

Siyaset karışmasın eyvallah,bu yönetimi seçenler ve seçimi için çalışanlar siyasetin en pis yönünü kullanmadı mı?Muharrem Usta'ya atılan iftiralar ne olacak?
            Şehre gelen her siyasi parti liderine takılan atkılar ne olacak?
            Bu yönetimi savunmadım,bu yaptıkları açıklamayı da savunmuyorum ama benim takımıma bugüne kadar en büyük zararı veren takımların taraftarıyla sadece Tayyip Erdoğan düşmanlığı için yan yana yürüyene en ufak saygı duymam.
            Adamlar 3 Temmuz'u unutmadık diye hala pankart açıyor.
            Amatör ruh,profosyonel düşünce
            İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

DÜN TAKSİMDEYDİM!!!

Özgürlüğü elinden alınan hiç bir zümre sömürgecisiyle masaya oturarak zafer kazanamaz!!!

Yorum

• Ak parti Trabzon il meclisinin yaptığı bu açıklama beni çok şaşırtmadı.

Başkan sen bu kafayla paydaş değil ancak yandaş bulursun kendine.

Klube siyasetin kucağına oturtanlar Bi bitmediniz .....

Keşke Usta seçilseydi en azından rengini bilirdik,hepiniz aynı ......,lacivertiymişsiniz,

Yorum

DÜN TAKSİMDEYDİM!!!

+ 1461

Kupa başbakanda bunu herkes biliyor.

fenerlilerle şu konuda anlaştık başbakan aziz yıldırımın şike yaptığını biliyordu kulağını çekseydi Trabzonspor şampiyon olsaydı futbolu bu hale getirmeseydi.

tek sorumlu başbakan
                  @tsmustafakemal
                  "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Bu kafayla alırsın kupayı sen Hacı..
                    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• demokratik hukuk kuralları

böyle kurullar bu ülkede yok başbakan ne derse o oluyor

yönetimin açıklamasına katılmıyorum.
                      @tsmustafakemal
                      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Bu açıklama sosyal medyada da yayılıyor...

Umarım üzerinde Trabzonspor forması yada temsilen herhangi bir obje olan bir insanın kılına gelecek zararın hesabını vermeye hazır olarak bu açıklamayı yapmışlardır...Bu açıklama ciddi bir provakasyondur....meydana inen herkes bilinçli değil toplumun her kesiminden her algıdan insan var...zaten gergin olan toplumu,kitleleri öfkelendirmekten başka bir şeye yaramayan bir açıklamadır...

Aklınızı başınıza toplayın kaldırın onu, bu açıklamayı yazan ve oraya koyanlar Trabzonspor'lu ise ben değilim onlarla aynı safta değilim...
                        En son winner tarafından düzenlendi; 09.06.2013, 16:50.
                        ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Secim sonuclarinin belli olacagi sirada mevcut yönetim taraftarlarinin Muharrem Usta'ya atfen 'siyaset Trabzonspor'dan elini cek' sloganlarini hatirliyorum ve simdi sadece gülüyorum.
                          Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Arkadaşlar açıklamalarla ilgili bir eleştiriniz varsa buyurun yazın, Gezi Parkı'nda olanları burada tartışmıyoruz. Siyasi görüşler yüzünden bir birimizi kırdığımız noktalara gitmesin konuşmalar. Rica ediyorum...
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Talihsiz bir açıklama.

Çok ciddi bir hata yönetim hanesine işlenmiştir.

Bize laf atanlar seçilecek diğer olsaydı neler olacağını da yazsınlar madem.
                              Usta seçilseydi ne olacağını bilemem.Belki daha iyi belki daha kötü olacaktı.

Fakat şu hamleleri Usta yapmış olsa,Trabzonsporu siyasetin kucağına oturtmakla itham edilecek ,kendisine oy verenlere de denilmedik bırakılmayacaktı buna eminim.Aynı hamleler başkası tarafından yapılınca sadece hata olarak görülüyor.

Bu hareket kulübe siyaseti sonuna kadar sokmaktır.Kim yapmış olursa olsun hiç fark etmez.

Yönetim enerjisini daha başka alanlara yönlendirmeli.Trabzonsporun en son ihtiyacı olan şey alanı dışındaki konularda görüş belirtmesidir.

Yorum

• Formalarıyla meydanlarda olan Trabzonspor taraftarını tebrik ediyorum. Çünkü onlar neyin doğru neyin yanlış olacağını kavrayabilen/kavrayabilmiş bilinçli taraftarlarımızdır. Kimsenin şüphesi de olmasın.

Diğer yandan terör örgütü sempatizanları alanda bayrak paçavra açıyorlar ama insanlar onları indirip yakıyorlar. Dün gece de paçavraları indirip yaktılar. Yani bilinçsiz bir kalabalık yok oralarda arkadaşlar. İzmir'de de denediler ama tekme tokat dağıtıldı bdp'li pkk'lı gruplar. Pkk'lılar bilinçli olarak oraya gönderilmiş gibiler zaten. Çünkü oradaki direnişi baltalamanın en kolay yolu 'bakın pkk'lılarla beraberler' izlenimini kamuoyuna vermek. Çok belli birilerinin sistemli şekilde pkk'lıları alana sokmaları. Merak etmeyin, Türk bayrağıyla gururla dolaşabilen insanlar var oralarda. Trabzonspor yönetimi bu kadar duyarlı davranacaksa eğer bu ülkede pkk ile müzakere yapanların mitinglerine taraftar grupları Trabzonspor formalarıyla katılıyor. Onlara yönelik uyarılar yapsın.
                                "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

Yükleniyor...
                                X