Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bundan sonra benim başkanım filan değil bu adam.

Yorum

• Amaç ne yani, ne için çıkıp halkı selamladı, asıl oyun yine Ts'ye mi oynanıyor. Bir klüp başkanı neden oraya çıkar, hele ki senin kupanı vermememi için bin bir takla atan kişinin mitinginde, yarın vermezse neden vermedin diyemezsin, verse fenerliler demez mi kupamızı başbakanın mitingine gidip aldı, yazıklar olsun
      2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
      2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
      2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• Kupayi almanin yolu buysa sorun yok.
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kupayi almanin yolu buysa sorun yok.
          Şike yapmaktan hiçbir farkı yok. Kupa zaten bizim hakkımız niye birilerinden kupa dilenelim? Bizim haklılığımızı başkalarının onaylamasına ihtiyacımız yok.

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şike yapmaktan hiçbir farkı yok. Kupa zaten bizim hakkımız niye birilerinden kupa dilenelim? Bizim haklılığımızı başkalarının onaylamasına ihtiyacımız yok.
            Baska bir basliktada cevapladim. Aynen söyle düsünüyorum:

İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Evet kupa basbakanda. Karsisina dikildigimiz sürecede alamayiz onu.

Suyuna gitmeyince kimseyi tanimiyor adam. Gezi olaylarinda dünyanin diline düstük ülke olarak, adi diktatöre cikti ama adam bir adim bile geri atmadi.

Yorum

• bu adam benim için artık kabadayı İbo dan öteye birşey ifade etmez.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Baska bir basliktada cevapladim. Aynen söyle düsünüyorum:
                Varsın şimdi kupamız müzemizde olmasın. Adalet elbet yerini bulur. Böyle birilerinin köpeği olarak gelen kupayı istemem.

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Varsın şimdi kupamız müzemizde olmasın. Adalet elbet yerini bulur. Böyle birilerinin köpeği olarak gelen kupayı istemem.
                  Bulmaz kardesim. Ülkenin büyük bir cogunlugunun ask besledigi adama karsilik gösterdigimiz sürece bu ülkede adalet yerini bulmaz..

Yorum

• Gökdeniz iyi veya kötü niyetli -bilemeyiz- bir maddi yardımda bulunmuş. Teşekkür ederiz de bunu kabul etmek hangi değerle bağdaşır.

Bizler taraftar olarak kulübe para mı bağışlıyoruz direkt olarak? TsClub'lar, üyelikler, dergi abonelikleri vs neden var? Her eski futbolcu, her zengin dışarıdan hiç bir resmi bağ olmadan bağış yapsın o zaman... Burası mahalle bakkalı mı yahu? Kibarca reddetmek bu kadar mı zordu?

Her şeyi geçtim, hadi aldınız o parayı... RESMİ SİTEDEN bunu açıklamak da nedir?

Bu kadar amatörlük olmaz ama!
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• Parayı kabul edersin.Tamam anlarım ama resmi siteden teşekkür etmek nedir?Aç telefon et teşekkürünü.Çok amatörce şeyler yapmaya başladık.
                      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Hatalar zinciri.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Parayı kabul edersin.Tamam anlarım ama resmi siteden teşekkür etmek nedir?Aç telefon et teşekkürünü.Çok amatörce şeyler yapmaya başladık.
                          Ya şimdi konuşturmayın beni : )
                          Bu devirde kim kime yaklaşık 1 milyon TL tutarında bağış yapıyor ? Resmi siteden 2 satırlık teşekkür yazısı yazılmış, abartılacak birşey yok. Sende bağışla sana da teşekkür edilsin kıskandıysan tabii

Yorum

• Ey yönetim, titre ve kendine gel!

Yorum

• "Forumdaki faiz lobisi işbaşında" tarzı yorumlar hala gelmedi mi?
                              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Resmi Siteyi ve resmi Twitter hesabına kim bakıyorsa onu bana getirin.!
                                Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                                Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

Çalışıyor...
                                X