Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
Aklımdan şöyle bir senaryo geçiyor...
Bunlar (Tff ve Sadri) anlaştılar...
Bu sene küme düşecek Trabzonspor...2.ligteyken karar açıklanacak kupa Trabzonspora verilecek...Fenerbahçede 2.lige düşürülecek...Bu sayede hem Trabzonspor kupasını alacak hemde Fenerli taraftarların tepksi azalacak...
Tabi bu benim salllamasyon bir senaryom..
Yorum
-
acilen mustafa reşit akçay iş başına getirilmeli bence tolunay çözemez bu işi bu iş tolunayın çözeceği iş değil tolunay samimi cesur hırslı ama tecrübe eksikliği var bence çünkü tecrübeli biri gelmeden önce geldiği yerin durumunu bilir ona göre görev kabul ederdi.gelmeden önce eğer en azından 1461 den 3-4 oyuncu katsaydı banko 11 e girecek başarılı olsaydı kattığı oyuncular o zaman büyürdü gözümde bence geldiğinde hazırlıksız gelmiş tecrübeli biri böyle gelmemeli mustafa reşit akçay bence direksiyona geçmeli artık hakketmiştir bunu
Yorum
-
İlk olarak delikoyun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleacilen mustafa reşit akçay iş başına getirilmeli bence tolunay çözemez bu işi bu iş tolunayın çözeceği iş değil tolunay samimi cesur hırslı ama tecrübe eksikliği var bence çünkü tecrübeli biri gelmeden önce geldiği yerin durumunu bilir ona göre görev kabul ederdi.gelmeden önce eğer en azından 1461 den 3-4 oyuncu katsaydı banko 11 e girecek başarılı olsaydı kattığı oyuncular o zaman büyürdü gözümde bence geldiğinde hazırlıksız gelmiş tecrübeli biri böyle gelmemeli mustafa reşit akçay bence direksiyona geçmeli artık hakketmiştir bunuSORUN ÇÖZEN BENİM İÇİN YÖNETİCİDİR...
SORUN ÇÖZEMEYEN BENİM İÇİN YÖNETİCİ DEĞİLDİR...
SORUNA SORUN KATAN BENİM İÇİN TRABZONSPOR'LU DEĞİLDİR...
Yorum
-
Türkiye politik yönden öyle bir hale getirildi ki şu an tek adam idaresi vuku bulmakta.
Özelleştirilip özerkleştirildiği sanılan kurumlar güdümlü olarak karar alıyorlar.
Şüphe yok ki Türkiye son 2-3 yılda ekonomide adımlar atmaya başladı Avrupa piyasalarını da düşününce.
Avrupalılar için Türkiye hali hazırda cazip bir pazar. Bu tek adam, yabancı sermayeyi ülkeye çekmek ve mevcut bulmasını sağlamak için ülke halkının gönlünü de hoş tutmak zorunda ki Avrupalı yatırımını yapsın, kendi de kazansın.
Futbolun evrensel anlamda amatörlükten çıkıp tamamen ekonomiye bağlı bir sektör haline geldiği düşünülürse yukarıda sıraladıklarımın akabinde ülke içerisinde gelişebilecek olayları tahmin etmek zor değil.
Buradan taraftarı, başkanı, yönetim kurulundaki adamı eleştirirmek etkili olur tabii ama derecesi düşük olur. Medyasıyla, toplum kuruluşlarıyla, iş adamlarıyla arkasına aldığı gücü kullanan bu tek adamın zayıfı tercih edip güçlüyü ezmesini bekleyemezsiniz. Ben demiştim demeyi sevmem lakin şike başlığında dile getirmiştim, bu tek adamın şike sürecine müdahil olduğu ilk gün bitmişti bu olay.
Sözün özü bundan sonra verilecek olan tepkiler organize olunarak, salt bir renktaşlar değil, bu sektöre isyan eden tüm taraftarlarla birlikte hareket etmek üzerine olmalıdır. Hatta ve hatta mümkünse Avrupa genelindeki amatör ruh için adalet arayan arkadaşlarla da birlik olmalıyız. Çünkü dünyada da bu sektöre homurtular başlamış aldığım ve okuduğum haberler doğrultusunda söyleyebilirim. Naklen yayın gelirleri, iddaa paraları, bununla birlikte gelen klüp ürünleri satışları derken oluşan çarka kimse müdahale etmek istemiyor. Çünkü herkesin bu düzen içerisinde bir menfaati var. Baş kaldırdık yine ama bu seferki sonumuz kötü oldu; geçen sene şampiyonlar ligi oynuyorduk, bu sene küme düşmemeye oynuyoruz. İnşallah da düşmeyiz bu arada.
Yani, diyeceğim odur ki, her ülkede bir tek adam diktası oluşmaya başlıyor kapitalist düzen içerisinde ve her alana etkisi gibi spora ve dolayısı ile seyirci sayısı formula yarışlarıyla beraber en fazla olan futbola da sirayet ediyor. Yerel tepkiden ziyade amatör ruh için evrensel tepkiye katılmalıyız. Bunun başlangıcını da lig tv izlemeyerek, iddaa oynamayarak hatta ürün dahi almayarak yapabiliriz. Bakın bakalım o zaman kim kime muhtaç kalıyor. Saygılar.Fanki tonki zonki...
Yorum
-
Jaja Metalist'e geri döndü hatta bu hafta oynadı...
Bu oyuncunun transferinden pay almamız gerekiyor ama ne oldu belli değil...
Hiçbir açıklama yok,ne yapıldı,başvuruda bulunuldu mu,takip ediliyor mu...
Yoksa yönetimin pek haberi yok mu bu durumdan...ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU
Yorum
-
İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJaja Metalist'e geri döndü hatta bu hafta oynadı...
Bu oyuncunun transferinden pay almamız gerekiyor ama ne oldu belli değil...
Hiçbir açıklama yok,ne yapıldı,başvuruda bulunuldu mu,takip ediliyor mu...
Yoksa yönetimin pek haberi yok mu bu durumdan...insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
Bu kulübün bu duruma düşmesindeki neden saha sonuçları gözükse de bence en büyük neden ilkesiz, samimi olmayan, kişiliksiz hareketlerdirTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak RaşitCan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu yazıları okudukça ruhum eriyo onur . şeref sadece erkek ismi değilse artık artık defolun gidin şu klupten............Fanki tonki zonki...
Yorum
-
İlk olarak Mert Maya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenedense aklıma o geldi..
Yorum
-
İlk olarak RaşitCan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEN sevdiğin rapçilerden biridirnedense aklıma o geldi..
Fanki tonki zonki...
Yorum
Yorum