Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocada bariz bir vizyon problemi vardı. Millet Sow, Drogba koştururken hoca Turgay Bahadır'ı istiyordu.
Şenol Güneş'i ben de severim ama bu süreçte onun da payı oldu maalesef tıpkı yönetim gibi.
Hiç yönetimi ikna edip oyuncu aldırdığı oldu mu ? Aldıramıyorsa neden gitmedi ?
Ama Hocanin da hatalari oldu tabiki, suan denilene göre sadece Adrian'i Hoca istemis. Bu durumda Yönetim olarak sadece Adrian'i alip kenara cekileceksin.
Ama sen kalkipta Breams yada bir baskasinin agzina bakarak Futbolcu (Henrique) alirsan bu son kacinilmaz olur.
Hocanin Transfer vizyonu yoktu, Komite kurdu ama basina getirdigi Bulak Janko ile Emerson kazigini atti sonrada kacti gitti. Hocanin da hatalari var.
Oysa oraya Bulak degil isi bilen hak eden profesyonel bir isim getirilmeliydi. Artik su arkadas tanidik iliskilerine bir son verip amatörlükten tamamen kurtulmak lazim.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Kim ne derse desin takım bu halde ise yüzde 60 yönetimin yüzde 40 Şenol hocanın suçudur.Giderken dedi ben bu takımı iyi çalıştırdım duygusal olarak çöküşte dedi,dün gördük takım fizik olarak sıfırın altında.
Nerede Ersun hocanın bilimsel fizik ölçümleri ile koşan,basan mücadele eden Trabzonspor,nerede şimdiki dökülen Trabzonspor....
Yorum
-
18 Şubat 2013 Pazartesi 13:25
Hep mağdur olan Trabzonspor oldu
''Takımın geleceği kadar futbolcuların geleceği de söz konusu''
Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Yener: -''3 Temmuz sürecinden bu yana hakem hatalarından çok canımız yandı.
''Önümüzdeki sezon daha mücadeleci, daha agresif, sahada sonuç adına her türlü mücadeleyi veren bir takım yaratmak istiyoruz''
-''Takımın geleceği kadar futbolcuların geleceği de söz konusu''
Spor Toto Süper Lig'de dün Fenerbahçe'ye 3-0 mağlup olan Trabzonspor'un genel sekreteri Hasan Yener, ''3 Temmuz sürecinden bu yana hakem hatalarımızdan çok canımız yandı. Hep mağdur olan Trabzonspor oldu'' dedi.
Yener,yaptığı açıklamada, lig yarışının devam ettiğini belirterek, ''Yarışta iyi olmadığımız doğru ama şu anda yukardaki takımlarla çok büyük bir puan farkı yok. Galatasaray'ın mutlaka büyük bir avantajı var, doğru ama bizim ayrıca Türkiye Kupası hedefimiz var. Antalyaspor ile oynayacağız, daha sonra yarı final var. Avrupa için çok çok önemli bir hedef'' dedi.
Ligi en iyi yerde, Trabzonspor adına yakışır bir yerde bitirmeye çalışacaklarını ifade den Yener, ''Oyuncu kalitesi ile sonuçların örtüşmediği gerçek ancak eksikliklerimizin de olduğunu biliyoruz. Tolunay Hocanın tespitlerine göre önümüzdeki sezonun kadrosunu oluşturmak için şimdiden çalışmalara başladık. Önümüzdeki sezon daha mücadeleci, daha agresif, sahada sonuç adına her türlü mücadeleyi veren bir takım yaratmak istiyoruz'' diye konuştu.
-''Tercihler hep Fenerbahçe lehine oluyor''-
Yener, Fenerbahçe maçında hakem hatalarının yenilgide önemli etken olduğunu kaydederek, şöyle devam etti:
''3 Temmuz sürecinden bu yana hakem hatalarından çok canımız yandı. Özellikle bu sezon hakem hataları oldukça fazla ve bunlar hep aleyhimize oldu. Lehimize olan bir tek hakem hatası yok. Dünkü maçta skor 0-0'ken golümüz verilseydi bu maçın bu şekilde olmayacağı bir gerçekti.
Ayrıca yediğimiz ilk gol ofsayt ama maalesef. Hakemlerin Fenerbahçe'ye hata yapmaktansa Trabzonspor'un canı yansın düşüncesinde olduklarını tahmin ediyorum. Tercihler hep Fenerbahçe lehine oluyor. Kötü futbolumuza mazeret aramıyoruz ama maçın başında golümüz verilseydi elbette onun psikolojik motivasyonu çok farklı olurdu.
Bu sezon bildiğiniz gibi Bursaspor maçında verilmeyen golümüz var. Kasımpaşa ile oynadığımız kupa maçında verilmeyen golümüz var. Bunlar hep nizami goller. Bu sezon ligin 22. haftası oynandı daha henüz penaltı kullanmadık. Bunlar da gösteriyor ki 3 Temmuz sürecinde gerek o yıl gerekse de daha sonraki yıllarda hep mağdur olan Trabzonspor oldu.''
-''En çok başkan üzülüyor''-
Yener, maç sonunda taraftarların istifaya davet ettiği Sadri Şener'in herkesten çok üzüldüğünü ifade ederek, ''Taraftarın üzüldüğünden çok başkan üzülmüştür. 5 yıldır hiçbir karşılık beklemeksizin bu kulübe hizmet ediyor. Maçın devre arasında içeri geçti, son anlarda moral bozukluğu oldu ve stattan ayrıldı. Normal karşılamak lazım. İnsan acı çekiyor, üzülüyor.
Hiç beklemediğimiz bir sonuçtu. Herkes tabi kendi acısından başkalarının acı çektiğini düşünmüyor olabilir. Ama biz onlardan daha çok üzülüyoruz, bunu herkesin bilmesi lazım. Özellikle başkanın sorumluluğu daha çok olduğu için hepimizden çok onun etkilenmesi son derece doğaldır. Çünkü daima liderler önce eleştirilir. Liderler hedeftedir'' ifadelerini kullandı.
Yener, hayatın devam ettiğini ve önlerine bakacaklarını kaydederek, ''Bundan sonra takımın geleceği kadar futbolcuların geleceği de söz konusu' diyerek sözlerini tamamladı.
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Adnan Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaklısın tabi kızgınlık var üzerimizde...
Herkesin konuştuğu menejer parası var en basiti dimi.En güzel para indirme şeklidir menejer parası
Bizim asbaşkan niye vuruldu hala açıklama yapan yok...Vuranlar belli en azından ben tanıyorum niye vurulduğunu ben burda söyleyemem alayından tiksiniyorum
bu transferler yapılırken ilk sayfalarda ki yorumlara bakmak lazım.ilk sayfalardaki heyecana beklentiye bakmak lazım.en çok zaman geçirdiğimiz yer transfer başlığı hala daha bir çok transfer yapılmasını bekliyoruz.biz de bu başarısızlığa ortağız bilinçsiz olarak tabi.şimdi iyi transfer yapsalardı diyeceksiniz ama bu şekilde transferle düzelecekse üç büyütülmüşlerin daha çok parası var onlar daha iyisini yapar.ee antalya nasıl yaptı diyosan.onların hayalleriyle bizimkiler çok farklı şampiyon olabilecekler mi hayır.şampiyon olsalar bile kadroları yağmalanmayacak mı evet.o yüzden böyle kısır tartışmalardan yoruldum artık
bu düzenin şampiyonları başından belli.oynamanın da izlemenin de faydası yok gibi bişey.ee napalım klübümü kapatalım diyosan, ne alakası var bize kaçmak yakışır mı?düzeni değiştirelim diyorum.bunu yaparsa k bi tek biz yaparız.yapamazsak bile kendimizi paralamaktan vazgeçeriz, niye şampiyon olamıyoruz diye kendimizi yemeyiz.şampiyon olmanın anlamı olmadığını anlar iyi futbol oynamak için çalışırız sadece takımda o trabzonsporluluk duygusunu paylaşan oyunculara yer veririz.yörenin çocukları oynar takımda kendilerini ifade ederler, türkiye ye dünya ya futbolu biz böyle oynarız deriz.(bi dakika lan devrim dediğim şey bunlar zaten). yani gördüğünüz gibi önce büyük bi farkındalık yaratmak sonra bu düzenin verdiği ödülleri reddetmek gerekiyo.sonra bi bakmışsın zaten ihtiyacımız buymuş.çok zor değil yani sadece biraz farkındalık ve teslimiyet lazım başka bişey değil.En son artvints tarafından düzenlendi; 18.02.2013, 17:05.
Yorum
-
Hasan Yener'in üzüldügüne inanmiyorum ben. Birilerinden korkarak Feneri koruyucu aciklamalar yapmak herseyi acikliyor.
Bu Kulübü seven kimseye hatir etmez, herkesi ezer gecer. Bu yürek sizde YOK!
Ayrica Futbolcularin gelecegi ne alaka? Banane yahu, adamlarin dünya umrunda degil.
..En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 18.02.2013, 16:58.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCamiayi düsündügü icin gitmedi, bak hemen pes etti diyecektiler cünkü.
Ama Hocanin da hatalari oldu tabiki, suan denilene göre sadece Adrian'i Hoca istemis. Bu durumda Yönetim olarak sadece Adrian'i alip kenara cekileceksin.
Ama sen kalkipta Breams yada bir baskasinin agzina bakarak Futbolcu (Henrique) alirsan bu son kacinilmaz olur.
Hocanin Transfer vizyonu yoktu, Komite kurdu ama basina getirdigi Bulak Janko ile Emerson kazigini atti sonrada kacti gitti. Hocanin da hatalari var.
Oysa oraya Bulak degil isi bilen hak eden profesyonel bir isim getirilmeliydi. Artik su arkadas tanidik iliskilerine bir son verip amatörlükten tamamen kurtulmak lazim.
..
Sen yönetime oyuncu listesi sunacaksın, Braems'e gitmeyecekler. Komite kurmayacaksın, Avrupa'yı takip edeceksin. Portföy'ün olacak. Oyuncuları takip edeceksin. Tıpkı Ersun Yanal gibi. Adam geldi Alanzinho dedi, aldılar ve kaç sezon geçti, hala faydalandığımız zamanlar oluyor Alanzinho'dan.
Kısacası Teknik Direktörlük sadece eline verilen kadroyu oynatmak değil, o kadroyu oluşturmak ve bu topluluğa hükmetmektir.En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 18.02.2013, 16:57.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCamiayı düşündü gitmedi gitmedi, sonra gitti. Ne değişti ? Baktı olmuyor, düşecez gideyim ben mi dedi. Yoksa camiayı düşünüyorsa düşünmeye neden devam etmedi ? Çünkü toparlayamadı olayı, ne yaptıysa ne ettiyse olmadı. Başarısız oldu ve gitti.
Sen yönetime oyuncu listesi sunacaksın, Braems'e gitmeyecekler. Komite kurmayacaksın, Avrupa'yı takip edeceksin. Portföy'ün olacak. Oyuncuları takip edeceksin. Tıpkı Ersun Yanal gibi. Adam geldi Alanzinho dedi, aldılar ve kaç sezon geçti, hala faydalandığımız zamanlar oluyor Alanzinho'dan.
Kısacası Teknik Direktörlük sadece eline verilen kadroyu oynatmak değil, o kadroyu oluşturmak ve bu topluluğa hükmetmektir.
Takilirsan elestirilirsin. Bu yabanci cöplügü Yönetimin eseridir.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle öyle, buna bir itirazim yok, ama Hoca sana liste vermiyorsada kendi kafana göre takilmayacaksin.
Takilirsan elestirilirsin. Bu yabanci cöplügü Yönetimin eseridir.
..
Taraftar o zaman tepki koymaz mı ? Jaja'yı başkan Şenol Güneş'ten habersiz alıp geldi tek başına
Şu iki senedir forumda aranan adam Jaja.
Ne demek hoca liste vermiyorsa.
Kadroyu o yönetmeyecek mi, kimin nerede nasıl oynayacağını bilmiyor mu ?
Şenol hoca suçlu ama yönetim de suçlu ben sadece Şenol Güneş suçlu diyemem. Yönetim içinde çatlak oluşuyor sürekli, başkan N'Doye'yi alıyor diğerleri pahalı diyor. Yönetimde çok gereksiz adam var.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
Küçük camialar küçük hesaplar peşinden koşarlar...
İşte bizde öyleyiz...
10 senede bir şampiyonluğa oynar kaybederiz...
2011 Ocak ayında iyi bir santrafor ve sağlam bir defans oyuncusu ile 28. haftada şampiyonluğumuzu ilan ederdik...
Peki kimleri aldık;
Brozekler
Parası olan ise transfer yapmadı...Şike yaptı...
Hoş...Bizimkiler 2010-2011 sezonu 2. yarısında bir ara yine ruhsuz top oynamışlardı...
1984 den sonra Şikecilerle yaptığımız tüm şampiyonluk mücadelelerini kaybettik...
Nedeni şikecilerin büyüyüp bizim küçülmemizi sağlayan siyasi ve ahlaki anlayıştı...
Trabzonspor iyice küçüldü...Taraftar artık sıradanlaştı...Takım yenilince eskiden 1 hafta kendimize gelemezdik...
Takımın golü sayılmıyor ofsaytten gol yiyor seyirci tepkisiz...
Şimdi "oyun bu...yenmekte var yenilmekte" havasındayız (Belki de doğrusu bu)
Daha düne kadar kupa için ince ince çalıştıklarını anlatan zat şimdilerde "Ne şikesi biz görmedik...Siz de daha fazla üstüne gitmeyin aşağı inersiniz" havalarında...
Anlaşılan daha da kötüye gideceğiz...
Bu duruma aklı başında olanlar müdahale etmeli...
Yorum
-
Hepsi suclu, ayni seyi söylüyoruz. Ama Yönetim liste vermiyor diye sen kendi kafana takilamassin. Bir kere sen kimsin? Futboldan Futbolcudan anladigin ne? Hic...
O zaman cikip dersinki Senol Hoca sadece Adrian'i istedi aldik. Baskada istemedi. Nokta...
Millette kime yüklenecegini bilir. Ama biz ona zarar gelmesin su söyle su böyle o arkadasim, bu tanidigim, onun dayisini taniyorum, ayip olur vs. Bunlardan kurtulamadigimiz sürece zor.
Yorum
-
Sadri Başkanın işi tamam şimdi sıra yerine geçecek işbirlikçiyi bulmakBundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbicim hoca liste vermiyorsa napacaksın ? Transfer mi yapmayacaksın ?
Taraftar o zaman tepki koymaz mı ? Jaja'yı başkan Şenol Güneş'ten habersiz alıp geldi tek başına
Şu iki senedir forumda aranan adam Jaja.
Ne demek hoca liste vermiyorsa.
Kadroyu o yönetmeyecek mi, kimin nerede nasıl oynayacağını bilmiyor mu ?
Şenol hoca suçlu ama yönetim de suçlu ben sadece Şenol Güneş suçlu diyemem. Yönetim içinde çatlak oluşuyor sürekli, başkan N'Doye'yi alıyor diğerleri pahalı diyor. Yönetimde çok gereksiz adam var.
şenol hoca çok sesiz kalarak ihanet etmiştir
yönetim de ne olduğu belirsiz oyunculara ve gs ye nispet yapar gibi barışı alarak ts yi batağa sürüklemiş dalga konusu olmuştur
1461 takımı burada imdada yetişebilir
en az 3 a takım oyuncusu almak gerekiyor oradan
4-5 tane de şimdiki takımdan kalacak
yeni transferleri maddi durumumuz kötüyse tolunay hocanın spetine güveneceğiz
eğer iyi ise takımı ayaklandıracak 2 yabancı 2 yerli oyuncu alınmalı
alper,muhammet yerli yabancı ise gideceklere göre kanat,forvet alınabilir
tabi cech,emerson,henri,janko,bamba,celut,zokora,colman ,adrian,sapara,alan ne oalcak kim kalacak karar verilmeli
bana kalsa alan,adrian,colman,celu harici gitsin
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHepsi suclu, ayni seyi söylüyoruz. Ama Yönetim liste vermiyor diye sen kendi kafana takilamassin. Bir kere sen kimsin? Futboldan Futbolcudan anladigin ne? Hic...
O zaman cikip dersinki Senol Hoca sadece Adrian'i istedi aldik. Baskada istemedi. Nokta...
Millette kime yüklenecegini bilir. Ama biz ona zarar gelmesin su söyle su böyle o arkadasim, bu tanidigim, onun dayisini taniyorum, ayip olur vs. Bunlardan kurtulamadigimiz sürece zor.
..
Başkan Jaja'yı tek başına aldı geldi, anlıyor demek ki az çok futbolcudan.
Sarhoş marhoş, şu Adrian'ı cebinden çıkarır bir daha da sokmaz.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
Yorum