Ulusal kanallardan ve gazetelerden olayları takip etmek yerine Halk tv ve ulusal kanalı izlemenizi isterim. O kadar çarpıtılıyorki olaylar. Örneğin Camide içki içtiler (http://www.aksam.com.tr/siyaset/gezi...r/haber-212629), yok pkk yı destekliyorlar. Orada bulunan herkes halktan , sadece taşıdıkları tek kimlik var oda Yurttaş olmaları. Bunları anlayın artık daa. gelmeyen gelmesin desteklemeyen desteklemesin ama kendinize haklı bahaneler arayarak yalan yanlış şeylerle karşılaşıyor, bunlara inanıyor vicdanınızı rahatlatıyorsunuz. Kim nederse desin yolunuz düşerse taksime yada bulunduğunuz şehirde yer alan birdireniş gösterisi varsa gidin bir görün derim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
İlk olarak serdar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUlusal kanallardan ve gazetelerden olayları takip etmek yerine Halk tv ve ulusal kanalı izlemenizi isterim. O kadar çarpıtılıyorki olaylar. Örneğin Camide içki içtiler (http://www.aksam.com.tr/siyaset/gezi...r/haber-212629), yok pkk yı destekliyorlar. Orada bulunan herkes halktan , sadece taşıdıkları tek kimlik var oda Yurttaş olmaları. Bunları anlayın artık daa. gelmeyen gelmesin desteklemeyen desteklemesin ama kendinize haklı bahaneler arayarak yalan yanlış şeylerle karşılaşıyor, bunlara inanıyor vicdanınızı rahatlatıyorsunuz. Kim nederse desin yolunuz düşerse taksime yada bulunduğunuz şehirde yer alan birdireniş gösterisi varsa gidin bir görün derim.Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
AK Partinin Trabzon'daki mitinglerin Trabzonspor formasıyla katılanları eleştirenler bakıyorum da; bir anda u dönüşü yapmış.
O mitinge katılamaz ama gezi parkına gidebilir yani...
BU arada bordomavi.net yönetiminin, Trabzonspor yönetimine karşı yayınladığı bildiriyi desteklemiyorum. Benim için yazılanların paçavradan başka bir manası yoktur.En son Oğuzhan Turhan tarafından düzenlendi; 10.06.2013, 12:34.efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalk tv ve ulusal tv de zaten tarafsız yayın yapan bir yayın organı haklsıınz.!
Yorum
-
İlk olarak Veysel Enezoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 kuruşluk beyniyle siyaset yapmaya çalışan egolari tavan yapmis insanlar dan nefret ediyorum.OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
Yorum
-
Demokrasinin ve demokratik tepkinin sadece sandıkta olacağını sananlar var. Şaka gibi
Başa gelen istediğini yapsın. Çünkü çoğunlukla seçildiler. Böyle bir demokrasi anlayışı olabilir mi ? Demokrasi sadece sandık mıdır ?
İster iktidarla , ister koalisyonla gelinsin. Gelen başbakan %100 ün başbakanı olmak zorundadır.
Ben %50 ile geldim. Onlara hizmet ederim denebilir mi ?
" Bunlar benim gençliğim olamaz " Sen kimsin ? Biz kendimizi sana beğendirmeyeceğiz. Bir siyasetçi olarak sen bize kendini beğendireceksin. İŞİN BU ! Bu 11 yıllık iktidarlık döneminde "ego" ve " kibir " in hangi noktalara geldiğinin kanıtıdır.
Forumda forma giyersen siyasi olarak ortak yapmış olursun yazanlar var. Bu bile bir baskı. Sen kimsin de öyle bir ortamda forma giymemeyi tavsiye ediyorsun anlamış değilim.
Televizyonlardan gördüklerini baz alanlar şuna cevap versin.
Madem söylendiği gibi yağma , yakıp yıkma , talan vardı bu hükümet neden kanalları susturdu ? Neden penguen belgeselleri yayınlandı ? Söylendiği gibi olsa hükümet bu fırsatı kaçırırmıydı ? Salardı kameraları meydanlara GERÇEKLERİ gösterirdi.
Dünya basını olaya el atınca karar değişti. Medyaya baskı şekil değişti ve işine geldiği gibi gösterilen yayınlar başladı.
Neden medya susturuldu. Gösterilerin 9. Gününde neden NTV canlı yayında iktidar baskısından ötürü yayın yapmadık dedi ?
Hala televizyondan gördüklerini baz alan var.
Kim neyi baz alıyorsa alsın. Kimsenin , kimseye FORMASIZ GİDİN o zaman diyemez. Aksine her gün formamla gideceğim. Allahın kulu da karışamaz.
Ne hacıosmanoğlu , ne trabzonspor klübü , ne bordomavi.net nede bir başkası.
Bordomavi neti objektif yazısından ötürü kutlarım.En son Emre Emiroğlu tarafından düzenlendi; 10.06.2013, 13:03.
Yorum
-
Bu konuya mesaj atmayı düşünmüyordum, forum yöneticileri inşallah silmez şu mesajı yazıp daha da yazmayacağım ama patlama noktasına geldim bıktırdınız kardeşim bu nasıl iki yüzlülüktür?Forumda son zamanlarda gözüme çarpan birkaç kişi var forumdan soğuttunuz.Tek tek isim vermeyeceğim onlar kendilerini biliyor yani en azından bu mesajı hangilerine yazdığımı anlayabilecek kapasitededirler sanırım.
Olaylarla ilgili birşey bilmediğiniz yada sadece taraflı kaynaklardan takip ettiğiniz o kadar net anlaşılıyor ki.Sayfalardır neyin mücadelesini veriyorsunuz, neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz?Asıl nedeni ısrarla görmeyip aynı şeyleri papağan gibi tekrar etmekten sıkılmadınız mı?Anlamayacaksınız ama ben özet geçeyim.
Milleti meydanlara indiren şey sabahın köründe parka girip uykusunda millete saldırıp çadır yakıp anlamsız şiddet uygulayan polisler ve hükümetin baskıcı, anti-demokratik ve diğer görüşlere saygısız politikalarıdır.Devamında da polis şiddeti artarak devam etmiş ve başbakan hala aynı uzlaşmaz tavrını devam ettirmektedir, her şey bu kadar ortada hala aynı sınırlı argümanlarla ne sayıklıyorsunuz?Polisin orantısız gücünden, öldürülenlerden, kolu bacağı ezilenden, kulağı kopandan, biber gazı manyağı yapılanlardan bahsetmiyorsunuz tek derdiniz kamu malına bunu yapmışlar da bilmem ne.Sağı solu yakıp yıkanı, apo bayrağıyla ortalıkta dolanan terörist destekçilerini savunmuyor kimse.Ayrıca bu adamları bu kadar başımıza çıkarıp taviz verenlerin şakşakçılığını yapıp şimdi vatan bayrak naraları atan rezil tipleri görüyoruz ama onların rezilliğini terbiyesizliğini burada konuşmayacağım.Bu eylemlerde çok büyük kesimin sesine kulak vermeyip küçük bir topluluğun yaptığı yanlışlar üzerinden genelleme yapanlar beynini örümcek ağı kaplamış parti delileridir arkadaş bu kadar basit.
Demokrasi dersi vermeye çalışanlar demokrasi sadece önüne sandık gelince 5 yılda bir ortaya çıkan bir şey değildir, başbakanınızı ve taraflı medyayı dinlemekten zaman ayırıp at gözlüklerinizi çıkarıp demokrasi tanımına ve gelişmiş demokratik ülkelerdeki protestolar karşısında polis ve iktidarların tavrına bir göz atarsanız iyi olur.Büyük ihtimalle ona bakmaya üşenirsiniz, siz en iyisi en basitinden TC Anayasası 34. maddesine bakın.
Bu mesajıma da çok zorlayıp cevap yazmazsanız sevinirim, olaylara o kadar dar pencereden bakıyorsunuzki ne kadar konuşursam konuşayım araba yaktılar cam kırdılar vs. çerçevesinin dışına çıkamayacaksınız.Başbakan onu dayatıyor siz de öyle konuşmak zorundasınız doğal olarak, kendi düşünceniz yok.
Trabzonspor siyaset üstüdür, siyaset karıştırmayın vik vik diyip yıkama yağlamaya devam edenler aynen devam edin ama gidip Şike konusunda palavra sıkmayın, ne kadar öyle olmadığınızı inkar edin maskeler düştü.Allah biraz samimiyet, vicdan versin ne diyeyim, hadi eyvallah.En son Berk tarafından düzenlendi; 10.06.2013, 13:04.''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
-
İlk olarak Blackseaa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1. Gezi Parkı çadırında Pkk bayrağı asılı çadır var mı
2. Atatürk resmi ile apo resmi aynı anda yan yana açıldı mı
3.Otobüs ve Polis araçlarının üzerinde hangi siyasi grubun isimleri yazıyor.
4. Gezi Parkının ilk gününde dozerin önüne yatan bdp li ile aynı saftamısınız
5. Sivil darbe girişimleri var mıdır yokmudur.
6. Trabzonspor taraftarı tarihinde hiç devirmek amaçlı Başbakanlık ve Meclise kaç defa yürümüş
Bu soruların cevabını verebiliyorsanız oraya gidin tabi . Siyasi değil diyorsunuz ama en derin siyaset Gezide şuanda . Üstelik yurtdışı menşeeli gruplarla birlikte.
2- sol kesime ait her türlü bayrak asılı
3- yakılan polis araçları,özel araçlar,itfaiye ve ambulansların üzerine çoğunlukla chp ve kısmen bdp yazmakta
4- o şahıs ile aynı saftalar çünkü bu kesimler hem solcu hemde aşırı solcu diye tabir edilen kesime ait
5- var.hükümet düşsünde isterse askeri darbe olsun demektedirler
6- Trabzonspor formasıyla oraya gidenlerin amacı Trabzonspor falan değil,tamamen lanet emelleri uğruna Trabzonspor'u kullanmaktadırlarEn son EnjoyTheMusic tarafından düzenlendi; 10.06.2013, 13:05.
Yorum
-
İlk olarak EnjoyTheMusic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1- pkk ve uzantılarının her çeşit ve renkten bayrağı var
2- sol kesime ait her türlü bayrak asılı
3- yakılan polis araçları,özel araçlar,itfaiye ve ambulansların üzerine çoğunlukla chp ve kısmen bdp yazmakta
4- o şahıs ile aynı saftalar çünkü bu kesimler hem solcu hemde aşırı solcu diye tabir edilen kesime ait
5- var.hükümet düşsünde isterse askeri darbe olsun demektedirler
6- Trabzonspor formasıyla oraya gidenlerin amacı Trabzonspor falan değil,tamamen lanet emelleri uğruna Trabzonspor'u kullanmaktadırlarSiz şu " anıtkabiride yıkacağız elhamdülillah " diyen şahsın bağlı olduğu partiden olmalısınız
Saygılar
Zaten başbakanımız Konya torku şeker sporu tutuyor.En son Emre Emiroğlu tarafından düzenlendi; 10.06.2013, 13:12.
Yorum
-
yok ben polis arabası,ambulans,itfaiye,özel araç yakan,üzerlerine chp/bdp/apo yazan dükkan basan,hükümet gitsinde varsın askeri darbe olsun diyen sol ve aşırı sol yani Türkiye'nin maksimum %20'lik kesiminden değilim sadece. sırtına Trabzonspor forması geçirip Trabzonspor'u çirkin emellerine alet edip,kullananlardan ise hiç değilim
Yorum
-
Ben eylemlere formamla katıldım. Polis arabası yakanda oldu. Özel araç yakanda. Bir lkaç bdp ve apo posteri de açıldı. Zaten bu adamlar her yerde.Ve tepkimizi de gösterdik. Ben solcu flan değilim. Orda solcu olmayan binlerce insan var. Herhangi bir siyasi ideolojisi olmayanda binlerce insan var.
Adamlar ülkenin yarısını sattı. Aramızdaki provakatörler ( kesinlikle savunmuyorum lanet olsun ) polis arabası devirdi diye kamu malı diye cırlar oldunuz. Birilerinin ağzından ne çıkarsa o şekilde ötersiniz. Alıştık.
Bu eylemler başladı , pkk dediniz , bdp dediniz , chp dediniz , ayyaşlar dediniz , provakatörler dediniz , abd konsolosluğunu bombalayanlar bunlar dediniz , faiz lobisi dediniz , yurt dışı istihbaratlar yapıyor dediniz. vs vs..
Mevcut hükümetin adetidir. Hedef göstermek. İnsanları birşeyle sıfatlandırıp yermek. Siyasi bir ideoloji olmayınca kudurdunuz. Ünvan taktıkça taktınız.
Madem o kadar emindiniz bu insanların ne olduğundan. Neden ilk 1 hafta yandaş medyanızı yasakladınız ? Neden medya size göre gerçekleri göstermeyip sansür uyguladı..
Geçiniz. Tartışacak da değilim. Partizanlık yapmam. Kimseye kendimi adamam. Bu iktitar kitlesinin genelinde " BİAT " kültürü var. Biz Türk gençleri olarak BİAT etmiyoruz.
Siz istediğinize edebilirsiniz. Aramızdaki provakatörlere rağmen ,
Hiç kimse ne düşüncemizi değiştirebilecek , ne Atamızdan soğutabilecek , nede üzerimizdeki Trabzonspor formasını çıkarabilecek.
Trabzonsporun yaptığı açıklama benim için utançtır. Camia olarak siyasi düşüncesini elevermiştir. Öyle düşünmesi beni ilgilendirmez. Ama bunu resmi kanalla yayınlıyorsa beni ilgilendirir. Bizim formamızla nerede ne yapıyor olduğumuz da kimseyi ilgilendirmez. Senin klübün siyasi tavrını ortaya koyacak. Ama senin klübünün taraftarı olarak ben formamla gidince Trabzonsporu kullanıyor olacağım.
Ve siz demokrasiden söz edeceksinizEn son Emre Emiroğlu tarafından düzenlendi; 10.06.2013, 13:29.
Yorum
-
Trabzonspor neden o kupayı almadı ve alamayacak sorusunun cevabı Trabzon ve Trabzonspor insanının büyük çoğunluğunun Tayyip yalağı olmasıdır. Ne demektir Tayyip yalağı ? Trabzonspor'un yeri onlarda Tayyip'in yeriyle kıyas kabul edemez. Yani alacağımız kupa Tayyip'e ufacık zarar verecekse istemezler o kupayı karşı çıkarlar. Bundan dolayı hiç mücadele etmediler bu kupa için istemiyorlar çünkü partilerine zarar verir bu hareketler. Aziz'in feneve dediği gibi diyorlar Trabzonspor için başlarım Trabzonspor'a şimdi otursun aşağıya partime zararı olmasın olursa başlarım Trabzonspor'a haaa diyorlar. Onların içi bu tamamen bu. Zaten bunun için taraftarın kupa için bir mücadelesi olmadı olmayacakta. En büyük en sıkı Tayyip yalağı bu şehirdir bence bu ülkede. Kupa falan yalan yani.
Mesela Taksim'e bir köşeye çıkıp pankartlarla sadece bu hak için neden toplanmadı bu taraftar ? Çadırlar kursa dev pankartlar açsa tek başına bi alan seçse kendine hakkı için bağırsa çağırsa basın açıklaması yapsa gündem oluştursa ? Ne olur zor mu ? Ama yapmaz Tayyip yalaklığıdır öncelik.
Hacı başkan sende Tayyip'e yalaklık yapacağına git klübü yönet. Felaket gibi geldin takımın başına küçültüyorsun takımı. Aralık kurtuluşu olacak inşallah Trabzonspor'un. Felaketsin sen hacı başkan.
Yorum
Yorum