Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ilk once td denen sahsi kovun parasi neyse de verin defolup gitsin
    Sonra da siz cekip gidin
    Takimin anasini aglattiniz

Yorum

• Aslında bizim takımı playstation 3 e koysan açık ara şampiyon olur!!!

Yorum

• Yönetim diye bir basiret bizde yok ki eleştiri yapalım...Pardon komisyon peşinde koşan asalaklar topluluğu var..

Yorum

• 3-4 oyuncu kiralayabilirdik yanlış yapıldı bence
          gereksiz yabancı satın alımları büyük transfer yanlışları yapıldı.

Yorum

• sadri sener senin iyi niyetinden suphem yok..albayrak'tan aldigin takimin uc senede yaptiklarinida inkar etmiyorum..
            ama senol gunes'i kovmadigin her gecen gun senin aleyhine..senol gunes'in kayigina binme..onumuzdeki sezon icin
            ersun yanal tarzi bir hoca bul ve 2008de yaptigini tekrar yap..yeniden yapilanma sart..
            bunu yaparken yonetici diye yanina koydugun hasan yener-nevzat sakar gibi adamlari da gonder.
            senol gunes-nevzat sakar-hasan yener..bu cakma bask milliyetcilerine yol ver allahini seversen..

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Masada kaybettik sahada da kaybettik kalmanız için bir sebep yok.
              Tebrik ederim olay budur...
              Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Hakemler her hafta dogruyor, Yönetim kis uykusunda!

..
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• aylrdır yazıyorum vleminck 220bin euro ya yıl sonuna kadar kiralanmış 3-4 iyi oyuncu kiralasak 1 milyon usd versek çok mu inanılmaz oyuncu ihtiyacımız var ne beklyirouz anlamadım

Yorum

• ne yönetimi?

Yönetim mi var?

Misafirliğe gittik ben maç izlemeye çıktım...Dünyanın yolunu yürüdüm kan ter içinde yeter ki takımımı izleyeyim.....Yazık değil mi bana Sayın Başkan....Sayın Yönetim.....Üşüdüğüm ve sinirlendiğimle kaldım....Yazıklar olsun hepinize....

NE KOLTUKMUŞ BE

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                    Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• eleştirmek için önce bir yönetim olması lazım ben şuanda öyle bir şey göremiyorum ne teknik ekip ne yönetim nede forma ruhu olan futbolcular takımımızda mevcut değil.

Yorum

• daha önce de yazdım, eleştiri meleştiri yok, hiçbir şey yaptıkları yok ki eleştirelim, direk istifalarını istiyorum

Yorum

• İlk olarak burrows tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          sadri sener senin iyi niyetinden suphem yok..albayrak'tan aldigin takimin uc senede yaptiklarinida inkar etmiyorum..
                          ama senol gunes'i kovmadigin her gecen gun senin aleyhine..senol gunes'in kayigina binme..onumuzdeki sezon icin
                          ersun yanal tarzi bir hoca bul ve 2008de yaptigini tekrar yap..yeniden yapilanma sart..
                          bunu yaparken yonetici diye yanina koydugun hasan yener-nevzat sakar gibi adamlari da gonder.
                          senol gunes-nevzat sakar-hasan yener..bu cakma bask milliyetcilerine yol ver allahini seversen..
                          aynen katılıyorum bu görüşe.

Yorum

• İlk olarak burrows tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sadri sener senin iyi niyetinden suphem yok..albayrak'tan aldigin takimin uc senede yaptiklarinida inkar etmiyorum..
                            Balık baştan kokar, Çevresindekı bu kadar adam yaramıyorsa kendisi de yaramıyor arkadaş. Sütten çıkmış ak kaşık yaptınız adamı.Birde hacca gönderin zemzem suyu ile yıkatın da ayağını yıkadığı suyu da millete içirin oldu olacak
                            Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Takimi atariye koy sampiyonluga oynar.
                              Playstation'a koy 5.olur
                              Trabzonspor formasini cikar kume duser.

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Takimi atariye koy sampiyonluga oynar.
                                Playstation'a koy 5.olur
                                Trabzonspor formasini cikar kume duser.
                                )))

Aynen öyle

Belki de düşeceriz ne belli, Bu futbolla Ligde kalırsak bu ligin de a......
                                Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

Çalışıyor...
                                X