Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fatih kardeşim,

"Bizimkiler" den kastım yöneticilerdi, camia değil.
    Ben bizim yönetimde şunu görüyorum, bugün Sadri Şener istifa etse, aralarından birini başkan seçip, normal kongre zamanına kadar koltuklarında oturmaya devam ederler. Metin Bey bir mesajında 3 Temmuz'dan bu yana geçen 1,5 yılda "şike" konusunda yönetim kurulunun bir kez bile toplanmadığını yazmıştı sanırım. Bu bile yönetimin nasıl bir yapıda olduğunu görmek için yeterli bana göre
    ...
    Evet hocam yöneticilerimiz her gün birbirlerinin arkasından iş çevirmekten bir araya gelmeye fırsat bulamıyorlar.

Yorum

• başkan ekonomik sıkıntımız yok demiş de ben inanmıyorum açıkcası..
      ödemeler falan nasıl belli bir sıkıntının olduğu...

Yorum

• Haberlere bakılırsa fb ibb'den Webo'yu alacak, ibb'de Webo'nun yerine Vittek'i almak istiyormuş. Sırf şikecilerin işi bozulsun diye satmam Vittek'i...
        Bakalım bizimkiler sıcak paraya karşı koyabilecekler mi?

Yorum

• kupayi her yerde isteyip istenmesi gereken yere gitmemek nedendir sayin baskan?

Yorum

• Sadri Şener, “Ben giderim ama hayal kuranların eli ayağı bir birine dolanır” dedi.

yeterki sen git inan bundan daha kötü olmaz, suyun önündeki engel gibisin, taraftar kadar sürükleyici olamadın bu klüpte, taraftarı hep yolunacak kaz gibi gördün, suçladın. Trabzonspor ile taraftar arasındaki "aşık" ile "maşuk" ilişkisini "müşteri -pazarlamacı" ilişkisine çevirdin. Kısacası bütün değerlerimizi yerle bir ettin. "Endüstriyel Futbol" - "Futbol artık sadece futbol değildir" yalanlarını bize dikte ettirmeye çalışan bu düzenin adamı oldun. Bu tırnak içinde yazdıklarımın koskoca bir yalan olduğunu ıspatlayan 1461 Trabzon tabiki bunun bedelini ödemeliydi, ve orda bile senden bekleneni yaptın, onlarıda dağıttın. Bence çok konuşma yeter artık çek git, inan bundan daha kötü olmaz.
            En son Selim ÖZCAN tarafından düzenlendi; 30.01.2013, 15:29.

Yorum

• İlk olarak Selim ÖZCAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sadri Şener, “Ben giderim ama hayal kuranların eli ayağı bir birine dolanır” dedi.

yeterki sen git inan bundan daha kötü olmaz, suyun önündeki engel gibisin, taraftar kadar sürükleyici olamadın bu klüpte, taraftarı hep yolunacak kaz gibi gördün, suçladın. Trabzonspor ile taraftar arasındaki "aşık" ile "maşuk" ilişkisini "müşteri -pazarlamacı" ilişkisine çevirdin. Kısacası bütün değerlerimizi yerle bir ettin. "Endüstriyel Futbol" - "Futbol artık sadece futbol değildir" yalanlarını bize dikte ettirmeye çalışan bu düzenin adamı oldun. Bu tırnak içinde yazdıklarımın koskoca bir yalan olduğunu ıspatlayan 1461 Trabzon tabiki bunun bedelini ödemeliydi, ve orda bile senden bekleneni yaptın, onlarıda dağıttın. Bence çok konuşma yeter artık çek git, inan bundan daha kötü olmaz.
              Selim abi duygularıma tercüman oldun teşekkür ederim.

Yorum

• Bir Trabzonspor taraftarı olarak olanları gerçekten anlayamıyorum. Neler oluyor takımımda ? Kimler yönetiyor Trabzonspor'u ? Dışarıdan uzanan eller varsa kimlere ait ? Bu kadar büyük potansiyeli olan bir takımın yıllarca bu hâlde olması normal şeylerle açıklanamaz.

Yıllarca bu kadar acı çeken,yolculuklarda can veren,intihar eden insanlara değer veren birileri hiç mi yok kulüpte ? Herkes birşeyler iddia ediyor. O öyle yaptı,bu böyle vb.

Nedir gerçekler ? Bunları anlatacak cesarette kimse yok mu koca camianın bünyesinde ? Başkanımız neden her konunun üstünden geçiyor ? Şenol Güneş gibi bir adamın takımının bu kadar kötü futbol oynaması normal mi ?

Dünya 3.sü bir takımın hocası neden en kötü günlerini kendi şehrinde geçiriyor ? Bu şehirde neler oluyor ? Çıkıp birisi bunları anlatsın artık. İş olacağına varır !

Olayları anlayan kimselerin olduğunu da sanmıyorum taraftarlar arasında. Hepimizin kafası karışık ve bilmiyoruz.Artık bunu itiraf edelim ve ortak bir hareketle gerçekleri öğrenelim. Birbirimize tartışmak mantıksız artık.
                En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 30.01.2013, 17:39.

Yorum

• Bursadaki yönetimin çeyreği bizde olsaydı şuan bu sıralarda olmazdık.
                  Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• suan kritik bir konu var... eski hatalari yapmamak icin taraftar olarak dikkatli olmaliyiz.

Sadri Seneri niye göndermek istiyoruz? gelecek olan yönetim ayni hatalari yaparmi? ayni hatalari yapmayacak olan isim kim olur?

- Siyaset
                    - Transfer
                    - FARUK ÖZAK
                    - istanbul takimlari

bunlari göz önünde bulundurarak durumu iyice masaya yatirmaliyiz.

bugün sadri senerin gidisi degil, kimin gelebilecegi konusulmali. cünkü sadri sener her nekadar büyük hatalari olmussada, kulübü aldigi noktadan (borc haric), getirdigi yerleri göz ardi etmemeliyiz. malum onun gelmesiyle o dönemde rüyamizda görecegimiz basarilara imza attik.

bu sebeple sadri seneri diger yönetimler gibi apar topar gönderip, koltugunda gözü olan diger istanbul ve siyaset yalakalarinin ekmegine yag sürmememiz lazim.

yerine daha genc ve iyi bir isim gelmeli. yoksa Sadri sener liste degisikligiyle devam etmeli...

Yorum

• Sadri Şener bir daha Trabzona ayak basmamak üzere gitmelidir ve her geçen gün kayıptır.

Şike sürecinde yapılan hatalar ve beklemenin sebebi.

Gönderilmiş olan futbolcular ve Şenol Güneşe yapılan haksızlık ( giden oyuncuları saymaya gerek yok ve kendini kurtarmak için Şenol Hocayı harcamak acımasızca)

En son gönderilen Sercan ve Eren (çocuklar süper oynuyordu)

Alınan çöp oyuncular (yabancılar)

SON olarak SİYASİLER in baskısına yenildiği ve TRABZONSPOR u ezdiği için gitmelidir.

Fbeşler bize gülüyorlar şuan da farkında değilsiniz sanırım.

SADRİ ŞENER İSTİFAAAAAAAAAAAAAA

Yorum

• Lütfen maça kimse gitmesin istifa pankartları açılsın. Paranız bitti de Sercan'ı mı sattınız Bunun hesabı sorulmaz mı sizden hangi akla hizmet Sercan Kaya satılırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr . Sadri ve paracı ekibi İstifa edinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
                        En son amour_61 tarafından düzenlendi; 30.01.2013, 17:52.

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dünkü tepkilerden sonra bugünkü umursamazlık beni hayretlere düşürüyor. Neredeyse Sercan ve Eren'in satıldığını unutacak insanlar. Biz böyle yaptıkça Sadri Şener gibi ihanet içinde olanlar gitmez bu kulüpten. Hayretler içerisindeyim insanların bugünkü sakinliğini görünce.
                          Dün uyuyamadım arkadaşım moralim bozuldu bu ihanettir başka bir şey değildir. Allah cezasını versin bu zihniyetin Bırakın artık bu takımı çekil elinizi istifa edin.

Yorum

• İlk olarak amour_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Dün uyuyamadım arkadaşım moralim bozuldu bu ihanettir başka bir şey değildir. Allah cezasını versin bu zihniyetin Bırakın artık bu takımı çekil elinizi istifa edin.
                            Her zaman olduğu gibi 2-3 galibiyet herşeyi unutturacak ama bu kirli,hadi kibarlık edeyim, bu bulanık düzen devam edecek. Ya gerçekleri öğreneceğiz bu sıralar ya da hiçbir zaman.

Yorum

• İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kupayi her yerde isteyip istenmesi gereken yere gitmemek nedendir sayin baskan?
                              Rezillik...Acaba diyorum içimden başkanımız olan sadri şenerdemi kupanın trabzona gelmesini istemiyo...Birçok yerde dile getirdi bu şike olayını biliyorum ama çözüm noktalarında hep yapması gerekenin aksini yaptı...

Bu sadri bu şike olaylarında ya bizi kekliyo ya doğru şeyler yapıyo...

Yorum

• Hoca kan değişikliği derken asıl üzerine alınması gerekenler hayla görevde
                                Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

Çalışıyor...
                                X