Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizim gibi taraftara çalan adam lazım,çok hoşumuza gidiyor.Nuri Albayrak çalmadı hatta cebinden para vererek Marcelinho'yu almıştı.Ne kadar yanlış,böyle yöneticilik olmaz ama.

Yorum

• Sadri bey Aksaz'ı ihalesinde ödenek firma olarak şikesi Nihat Özdemir'in limakını örnek gösteriyor. Sadri müteahhitmiş, bu işleri bilirmiş. Yani beyefendi yine şikecilerin taşeronluğuna soyunuyor. Azizin taşeronu diyorlardı, inanamıyorum, bu inşaatı herşeyi ortaya koydu. Defolasın taşeron. Adam resmen al-satla durumunu düzeltti. Kaynak- haber ts

Yorum

• Yönetimi eleştirmek bu saatten sonra çocukluktan başka birşey değil, Şu anda bir yönetim olayı falan yok

Yorum

• İlk olarak ofluselo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bizim gibi taraftara çalan adam lazım,çok hoşumuza gidiyor.Nuri Albayrak çalmadı hatta cebinden para vererek Marcelinho'yu almıştı.Ne kadar yanlış,böyle yöneticilik olmaz ama.
          Ya bunamadik daha, Albayraki badem gozlu yapmayin, Marselinyoyu para ile almis, sonra da ayni adami satip parasini geri aldi zaten

Kendisi acik ara Trabzonsporun en kotu baskanidir

Yorum

• Burak gitmek istiyordu gitti bari para kazanalım diyenler ;

Sercanın istemeden zorla gönderilmesine ne diyecekler acaba ? çok merak ediyorum....

Yine para kazandık mı diyecekler....

Madem her yerden para kazanıyoruz neden borcumuz 128 milyonu aştı......
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak titanic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kulüp batmış batmış,neyi tartışıyoruz
              ha şunu bileydin

Yorum

• Yok arkada$ biz yanli$lari hep ba$kalarina atmaya cali$iyoruz. Burak, Selcuk Egemen gitmesi bu oyuncularin yanli$i da olmu$tur o kadar yönetimin yanli$lari da olmu$tur ve bu oyunculari artik rahat birakmamiz lazim.
                Yönetimdeki Pislikler tek tek ortaya cikmi$tir ve biz artik gercekleri görmemiz lazim.

Yorum

• "Şenol Güneş gitmesin o ayarda alternatif bulamayız" dediğimizde "Trabzonspor büyük kulüp Şenol Güneş'İn alternatifini mi bulamayacak?" diyerek beni yerin dibine sokanlar(!) şimdi "Ama Sadri Şener giderse ne yaparız?" demeye başlamış.

Çok sert eleştirilerim olacak olsa da, şu aşamada ortalığın durulmasını, hocanın işlere koyulmasını bekleyeceğim..
                  BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Önümüzdeki aralık ayındaki kongreye kadar değilde sezon sonuna kadar devam etseler bari. camia önümüzdeki seneye taze kan değişikliğiyle girmeli.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Önümüzdeki aralık ayındaki kongreye kadar değilde sezon sonuna kadar devam etseler bari. camia önümüzdeki seneye taze kan değişikliğiyle girmeli.
                      Bence de böyle olmalı.

Yorum

Önümüzdeki aralık ayındaki kongreye kadar değilde sezon sonuna kadar devam etseler bari. camia önümüzdeki seneye taze kan değişikliğiyle girmeli.
                        Kan değişikliği mi?

Haziran'da yeniden hocayı değiştireceğiz desene, zira bizimkilerin kan değişikliğinden anladığı sadece teknik ekibin değişmesi...

Yorum

• Hocam kan değişikliği derken güven tazelemekte diyebiliriz buna.Sadri Şener kendine güveniyorsa daha güçlü yönetip oluşturup delegelerin oylarını alır görevine devam edebilir.Ersun Yanal, hatırlarsan Albayrak yönetiminin aldığı hocayken görevi devralan Şener yönetimi Ersun Yanalla yeni oyuncu kadrosu oluşturmuştu.Tolunay hoca bu yönetimden sonra ''muhtemel'' gelecek yönetimlede çalışabilirse şaşırmamak gerek.

Yorum

• sadrii sener ve ekibi bidaha trabzona ayak basmamak uzere defolunnnnnnnnnnnnnn

Yorum

Hocam kan değişikliği derken güven tazelemekte diyebiliriz buna.Sadri Şener kendine güveniyorsa daha güçlü yönetip oluşturup delegelerin oylarını alır görevine devam edebilir.Ersun Yanal, hatırlarsan Albayrak yönetiminin aldığı hocayken görevi devralan Şener yönetimi Ersun Yanalla yeni oyuncu kadrosu oluşturmuştu.Tolunay hoca bu yönetimden sonra ''muhtemel'' gelecek yönetimlede çalışabilirse şaşırmamak gerek.
                              Fatih kardeşim,

"Bizimkiler" den kastım yöneticilerdi, camia değil.
                              Ben bizim yönetimde şunu görüyorum, bugün Sadri Şener istifa etse, aralarından birini başkan seçip, normal kongre zamanına kadar koltuklarında oturmaya devam ederler. Metin Bey bir mesajında 3 Temmuz'dan bu yana geçen 1,5 yılda "şike" konusunda yönetim kurulunun bir kez bile toplanmadığını yazmıştı sanırım. Bu bile yönetimin nasıl bir yapıda olduğunu görmek için yeterli bana göre
                              ...

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                "Şenol Güneş gitmesin o ayarda alternatif bulamayız" dediğimizde "Trabzonspor büyük kulüp Şenol Güneş'İn alternatifini mi bulamayacak?" diyerek beni yerin dibine sokanlar(!) şimdi "Ama Sadri Şener giderse ne yaparız?" demeye başlamış.

Çok sert eleştirilerim olacak olsa da, şu aşamada ortalığın durulmasını, hocanın işlere koyulmasını bekleyeceğim..
                                salla hocam

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                                Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

Çalışıyor...
                                X