Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• önceden trabzonspor klubu oynayan futbolcular ıcın vıtrındı , orneklerı fatıh,gokdeniz,stapanov,szymek,vs.
    kardesım su anda bırak vıtrını pazar tezgahına dondu ,rakıpler 3,5 atıyo ıstedıgını alabılıyo...
    İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
    Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• iyi uykular Sayın Başkan ve yönetim kurulu üyeleri.....

Genç Trabzonlu Beşiktaş'ta
      Beşiktaş, Sinan Kurumuş ve Gökhan Süzen'in ardından üçüncü transferini sessiz bir şekilde gerçekleştirdi.

Trabzonspor'da yetişen genç futbolcu artık Beşiktaş'ta...

Siyah beyazlı yönetimin sessiz bir şekilde izlediği transfer politikası sonucunda Trabzonspor'da yetişen ve golcü özelliği ile dikkat çeken 1995 doğumlu Batuhan Bilgiç'i renklerine bağladı.

Türkiye Futbol Federasyonu resmi internet sitesinde oyuncunun transferi futbolcu bilgi bankasında belirtilirken oyuncunun lisansının 4 Ocak'ta çıkartıldığı ve genç futbolcu için amatör lisans çıkartıldığı kaydedildi.

Siyah Beyazlı ekip güz transfer döneminde daha önce Ankaragücü'nden Sinan Kurumuş ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Gökhan Süzen'i renklerine bağlamıştı.
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Gadro yederli değul.
        Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Sadri Şener-Nevzat Şakar-Hasan Yener üçlüsü inanılmaz bir bir hızla Trabzonspor'u şarampole sürüklüyorlar. Yönetici becerileri sıfır,maddi katkıları sıfır,transfer becerileri sıfır,içlerindeki Trabzonspor aşkına da artık inanmıyorum bence o da sıfır...
          2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sadri Şener-Nevzat Şakar-Hasan Yener üçlüsü inanılmaz bir bir hızla Trabzonspor'u şarampole sürüklüyorlar. Yönetici becerileri sıfır,maddi katkıları sıfır,transfer becerileri sıfır,içlerindeki Trabzonspor aşkına da artık inanmıyorum bence o da sıfır...
            İçinde Trabzonspor sevgisi olan, tablo bu iken zıvanadan çıkması gerekir.

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• 1461 ali ağaoğlu alacak diye bir söylenti başlatıldı.Resmen nabız yoklanır. Trabzonspor tarihinin en mantıklı projesi bu ve şu an nabız yoklanıyor. Kesinlikle karşı koyulmalı.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                iyi uykular Sayın Başkan ve yönetim kurulu üyeleri.....

Genç Trabzonlu Beşiktaş'ta
                Beşiktaş, Sinan Kurumuş ve Gökhan Süzen'in ardından üçüncü transferini sessiz bir şekilde gerçekleştirdi.

Trabzonspor'da yetişen genç futbolcu artık Beşiktaş'ta...

Siyah beyazlı yönetimin sessiz bir şekilde izlediği transfer politikası sonucunda Trabzonspor'da yetişen ve golcü özelliği ile dikkat çeken 1995 doğumlu Batuhan Bilgiç'i renklerine bağladı.

Türkiye Futbol Federasyonu resmi internet sitesinde oyuncunun transferi futbolcu bilgi bankasında belirtilirken oyuncunun lisansının 4 Ocak'ta çıkartıldığı ve genç futbolcu için amatör lisans çıkartıldığı kaydedildi.

Siyah Beyazlı ekip güz transfer döneminde daha önce Ankaragücü'nden Sinan Kurumuş ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Gökhan Süzen'i renklerine bağlamıştı.

yönetimden bu konuyla ilgili açıklama bekliyorum...
                "Futbol basittir zor olan futbolu basit oynamaktır" demiş Johan Cruyff
                Trabzonspor da Türkiye gibidir. İkisi de bağımsız değil malesef.
                Rabbim TÜRKÜ korusun!

Yorum

• Trabzonspor'un sessiz çoğunluğunun sabrını artık sınamasınlar
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• yönetim bu başımızdaki uğursuzluk gitmesi için kurban kessin fakiri yoksulu sevindirsin..
                    bari bunu yapsın..
                    batuhan olayında ailesinin tayini istanbula çıkmış kulüpten izin almışlar batuhan için..

Yorum

• İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      1461 ali ağaoğlu alacak diye bir söylenti başlatıldı.Resmen nabız yoklanır. Trabzonspor tarihinin en mantıklı projesi bu ve şu an nabız yoklanıyor. Kesinlikle karşı koyulmalı.
                      Niye karşı koyulsun.israilli yada amerikalımı alsın takımı.1461 aylardır alıcı beklemiyormu.zaten adamda yalanlamış haberi.kesinlikle öyle bir niyetim yok diyor.
                      En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 08.01.2013, 11:26.

Yorum

• 1461 Trabzonun amacı A takıma futbolcu yetiştirmek değil miydi ? Ticaret için mi kurdular kulübü ?

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Trabzonspor Trabzon Otogarına dönmüş..... bilet alan geliyor bileti bulan gidiyor....
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            1461 ali ağaoğlu alacak diye bir söylenti başlatıldı.Resmen nabız yoklanır. Trabzonspor tarihinin en mantıklı projesi bu ve şu an nabız yoklanıyor. Kesinlikle karşı koyulmalı.
                            valla bu adam bu takımı satın alır, trabzonlular da bu takımı gidip desteklerse değil trabzonsporluluğumu askıya almak, bir daha trabzonluyum bile demem. böyle rezil bir girişime sert bir tepki verilir umarım.

Yorum

• Ali Ağaoğlu iddiaları yeni değil eski. Kaldı ki benim hatırladığım teklif bizden ona gitmişti
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• orta alana 2 tane colman tarzı oyuncu alamıyopruz ya yazık ya hala cenk tosun eren derdiyo bilmem kim istediğin golcüyü al bremen maçı şunu gösterdi adrian alanzinho yasin volkan soner zeki yavru vs vs halil janko vittek hiç biri bitirici değil volkan ve olcanı dün begendim bana göre olcan 10 üzerinden 7 bitiricilikte volkan 4 gerisi inanın bitiriclikte koca bir sıfır hiç onları izlerken gol atabileceklerini düşünen var mı yok ne yazıkki yok işte sıkıntı bu orta alanda mutlaka bitirici özellikli 2 oyuncu şart mutlaka şart volkan olcan hariç diğerlerini izlerken emin olun bunlar iş bitiremez kanısına varıyorum yemin bile ediyorum kendi kendime bunlar iş bitiremez diye iş bitirici oyuncumuz yok transferde hala boş isimler peşindeyiz

Yorum

Çalışıyor...
                                X