Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hala Aziz Yıldırım'ı övüyor. İtiraf ise cabası.. Konuştukça batan başka birini görmedim..

Hacıosmanoğlu Sadri Şener'in Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe ilişkisinde ne dediyse hepsinde haklı..

1461 Trabzon'u milleti salak yerine koyup yalan konuşarak satmaya çalışıyor..

Yorum

• Yok mantıklı bir yönü yok..
      Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak serdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sadri Sener: “Bu konuya sezonun devre arasında bakacağız. Satmak istemiyoruz ancak prosedür gereği mecburuz. Kesinlikle atalım, satalım modunda değiliz” diye konuştu.

Kimi aptal yerine koyuyorsunuz? Ne prosedürü ya? Prosedür nemis? Sampiyon olur 1461, Süperlige cikmaz, arkasinda olan cikar... Olur biter... Ve bizim usaklar bize Futbolcu yetistirir? Kaybeden Menejerler vesaire, kazanan Trabzonspor olur... Sanki satmak icin yavas yavas ortam hazirlaniliyor... Amerikanin Irak isgaline benziyor biraz... Kitle Imha Silahlari var dediler... 100 kez yok denildi, kanitlandi olmadigi, yüz kez tekrarladilar,istedikleri yaptilar ve artik kimsenin umrunda degil, elde etmek istediklerini elde ettiler ve kimse olmayan kitle imha silahlarini sormuyor

Biraz abarttim galiba

insanlari bu kadar salak saniyor demekki kendileri. prosedurmus..herseyin iyisini hasini hep kendisi bilir zaten.. kimsede olmayan muthis bir ince zekaya sahiptir kendisi.. prosedurmus, yersen

Yorum

• Hakemlere yönelik sert bir açıklama bekliyoruz..

Yorum

• Eleştiri haktır terbiye kurallarının içinde olduğu müddetçe yönetimde dahil herkes eleştirilebilir ama şuanda hakem hatalarını eleştirmek bence daha uygun olacak.Çünkü bu sene aleyhimize yapılan hatalar ist ten Trabzon a yol oldu bile yakında Batum a ulaşacak.

Yorum

• 1461 Trabzonlu Sanayicilere satılacaksa şart konulmalı. Yoksa 2 gün sonra onlarda başkasına satabilir.
              Bu oyuna düşmemek lazım.
              "çınlasın gökyüzü karadeniz ağlasın yıldızsın aysın eren iyi ki varsın"

Yorum

• Neden satılmak istendiğini anlamıyorum, hemen medyanın gazına geliniyor, yönetim olarak prensipli bir anlayışa sahip değiliz.
                Real Madrid, Barcelona' nın da bildiğim kadarıyla bir alt ligde B takımları var bunlar takımlarını 2 galibiyetten sonra satmayımı düşünüyor, Bizans Oyunlarına gelmeyin yönetim bu kadir basit olmayın

Yorum

• 1461 birinci lige çıksa ne olur çıkmasa ne olur bu şehir 2 takımı kaldıramaz beyler....zaten maçlarda tribünler dolmuyor birde her hafta maç parası verebilecekmiyiz acaba?

Maçlara gidenler genelde genç kesim harçlıklarından biriktirip maçlara gidiliyor şimdi 2 takım olursa daha zor olur....Stad zenini kaldırmaz, taraftarlar bölünür sıkıntı olur.....

Alt yapı olarak kalsın oynamayan oyuncuları gönderelim sıkıntı en olur ki....

Bu arada yönetimin çıkıp MHK'yi uyarması gerekir......Görsel ve yazılı basın birşeyler yazmıyor geçiştiriliyor ....

Hakem hocalarına yazılar fakslar gönderelim.....Onlar dile getiriyor...

Kaya Çilingiroğlu bile hakkımızı fazlasıyla savunuyor

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                  Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hala Aziz Yıldırım'ı övüyor. İtiraf ise cabası.. Konuştukça batan başka birini görmedim..

Hacıosmanoğlu Sadri Şener'in Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe ilişkisinde ne dediyse hepsinde haklı..

1461 Trabzon'u milleti salak yerine koyup yalan konuşarak satmaya çalışıyor..
                    Sadece oda değil....

Kongrede Federasyon Seçimleriyle ilgilide bir sürü konuştu Sayın Hacıosmanoğlu....

6 Anadolu Klübünün + Gsnin desteğinidealmıştım ama bizim başkan bana sahip çıkmayıp Demiröreni destekledi.... Diğer klüpler bunu yüzüme vurdu bende adayılığımı geri çektim demişti...

Hacıosmanoğundan sonra konuşma için sahneye çıkan Sayın Şener bu konu hakkında nhiç konuşmadı bu iddiaları yalanlamadı....

Yani Sayın Şener kusura bakmasın ama Demiröreni seçerek zaten kupanın gelmeyeceğini bilerek Ona destek oldu ve seçtirdi... Kimse bana "ama söz verdi " filan demesin.... Tilkinin tavuğa "seni yemeyeceğim " sözü ne kadar güvenilirse ise Demirörenin verdiği sözede o kadar güvenilir...

Bunu bütün Türkiye biliyorsa Sayın Şenermi bilmiyor.....
                    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sadece oda değil....

Kongrede Federasyon Seçimleriyle ilgilide bir sürü konuştu Sayın Hacıosmanoğlu....

6 Anadolu Klübünün + Gsnin desteğinidealmıştım ama bizim başkan bana sahip çıkmayıp Demiröreni destekledi.... Diğer klüpler bunu yüzüme vurdu bende adayılığımı geri çektim demişti...

Hacıosmanoğundan sonra konuşma için sahneye çıkan Sayın Şener bu konu hakkında nhiç konuşmadı bu iddiaları yalanlamadı....

Yani Sayın Şener kusura bakmasın ama Demiröreni seçerek zaten kupanın gelmeyeceğini bilerek Ona destek oldu ve seçtirdi... Kimse bana "ama söz verdi " filan demesin.... Tilkinin tavuğa "seni yemeyeceğim " sözü ne kadar güvenilirse ise Demirörenin verdiği sözede o kadar güvenilir...

Bunu bütün Türkiye biliyorsa Sayın Şenermi bilmiyor.....

bence de,

baskanin ince zekasini gormus olduk. is isten gecince de basladi isyanlara. demirorene destek ver sonra isyan et.

eskiden fbliydim deyince samimi ve dobra aciklama yapmis oluyor kendisi ama o samimi ve dobraligi goremedik kendisinden tff secimlerinde.

Yorum

• Ya ne prosedüründen bahsediyoruzki acaba ???

ulan şikeye ceza verilmeyip aklanılmış bir ülkede yaşıyoruz sizce bu ülkenin futbolunda prosedür olurmu ??

başlarda futbol umrunda olmayan öküzler olduğu sürece 1461 in ne olacağı gibi işler ticaret mantığında bakılır prosedür felan bakmazlar açık ve net....

normalde olması gereken belli satılmaması lazım çıkmaya hak kazanırsada bu haktan vazgeçilmesi lazım....

peki bizim ülkemizde herşey olması gerektiği gibimi ? ne yazıkki hayır....sırf şeresizlik olsun 2lik çıksın die 1461 çıkma hakkı kazansa ve biz bu hakkı reddetsek diceklerki mecburi çıkıcak yapıcak bir şeyiniz yok satın bu takımı derler buna adım gibi eminim...

Yorum

• Böyle aciklamalarla hicbirsey basarilimiyor maalesef.

Hayal etme yerine git takimi güclendir (dogru dürüst gol atacak adamin yok halen) ve motive et.
                          "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Tff alehine zehir zemberek açıklama yapmak için kaç golümüzün daha verilmemesi lazım.Yeter artık susmaktan sesiniz içinize kaçtı..
                            2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• 2010-2011 yılında gördük ki, takımın güzel olduğunda, adam gibi takım kurduğunda şikeciler,TFF ve hakemler hiçbirşey yapamıyormuş.Paşa paşa şampiyon olunuyormuş. Saçma sapan bahanelerle 2 sene idare ettiniz. Artık uyutmayın taraftarı.

Yorum

• Nevzat Şakar ve Hasan Yener'in 3 haftadır verdiği demeçler sırayla incelenmeli...

Gençlerbirliği maçı sonrası: Hedefimiz üçte üç yapıp ligi lider tamamlamak...

Kayserispor maçı sonrası: Hedefimiz ikide iki yapıp zirvede yer almak...

İBB maçı sonrası: ?
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

Çalışıyor...
                                X