Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Durum kritik bu yıl ilk 10 zor girecek bir kadro

Tam şikecilerin istediği.

Zayıf kadro ve başarısız bir takım.
    @tsmustafakemal
    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Sevgili Dostlar ;

Sadri Şener'i en çok eleştirenlerden biriyim. Ve eksik gördüğüm konularda da ( mesela transfer) eleştirmeye devam edeceğim.

Ancak şu aşamadan Sadri Şener'in istifa etmesi ya da yönetim kurulu'nun görevden çekilmesi bize yarardan çok zarar getirir.

Düşünün Sadri Şener bugün istifa etmiş olsun. Seçim kararı alınması seçim süreci derken en az 2 aylık bir zaman gerekir. Yeni yönetimin oturması içinde yine 1-2 aylık süreyi göz önünde tuttuğumuzda zaten sezonun ilk yarısı bitmiş olucak. Üstelik otorite boşluğundan dolayıda bundan daha kötü sonuçlar alaca ğız.

Ve şikecilerde " Bakın biz dimdik ayaktayız Trabzonlular dağılmış" diyerek hem kendilerini haklı göstermeye çalışacaklar hemde sevinecekler.

Yani demem odur ki aralık ayına kadar istifa söylemlerini bir yana bırakalım. Bu süre zarfında şike olayı da öyle ya da böyle sonuçlanır. Eğer yönetim transfer yapıp takımı hala düzeltmemişse ve hatalarına devam ediyorsa o zaman imza toplamak dahil her türlü istifa eylemi yaparız.

ama dediğim gibi bu gün ypmamız takımımıza kardan çok zarar getirir....

makamlar geçicidir ama kurumlar kalıcıdır. onun için geniş bir perspektiften olaya bakmak lazm diye düşünüyorum.
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Tamam, şike yapıldı şampiyonluğumuz çalındı. Bunun hakkını arayacağız. Şelçuk, Engin, Burak, Egemen, Umut ve diğerlerini gitmek istedikleri için tutamadın. Bunlara itirazımız yok. Ama bunlar oldu, zırt pırt şike şike şike, yok cas yok uefa, yok onlar para için her şeyi yapar demeye gerek yok. Kabak tadı verdi bunlar artık.TRABZONSPOR büyük bir camiadır. Bu büyük camia öyle yada böyle her sene şampiyonluğa oynamalıdır. Öyle bir sene oynayıp 3-5 sene arkaya yaslanmamalıdır. Bunun için yapılması gereken en önemli unsur transferdir Sadri başkan. Sen adam almıyorsun, bunu da zırt pırt şike ile ilgili konuşmalarınla kapatmaya çalışıyorsun. Kupam da kupam. Evet, bu kupa hakkımız hemde sonuna kadar. Elbet bize gelecek. Ama bizler yenisini de istiyoruz Sadri Başkan, yenisini de...

Gemi gitmiyor Sadri başkan. İtiklesen sadece hacimce ağır bir yüke sahip olduğu için gitmez bu gemi. Biraz atacan bu ağır hacimden ama attığından az bir miktar ilave edecen, ilave edecen ki ilerlesin, geçmiş aranmasın...

Tabi şu da var; Bu saatten sonra yapılacak transferler çok ama çok zor, olası alınacak futbolcuların geçmiş dönemlerde yapılan yanlış transferler gibi elde patlaması çok ama çok büyük bi ihtimal... Ligler başlamış, kadrolar belirlenmiş. Ucuza ancak ve ancak gözden düşürülen topçular alınabilir. (Tabi bizler için ucuz ama işin için menejer girdiği için pahalıya patlıyorlar. ) Herhangi bir takımın kadrosunda as olarak oynayan bir futbolcu almak artık kolay değil.O tip futbolcuların değeri 4 ise artık 7-8 oldu. Yani atı alan üsküdarı geçti, geçmiş olsun...
        En son recdodo tarafından düzenlendi; 24.08.2012, 10:03.

Yorum

• Nevzat Şakar nedir yaa!!!!
          Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Nevzat Şakar nedir yaa!!!!
            tek gitmesi gereken kişi

iyi insan olabilir ama iyi yönetici kesinlikle değil! 15 yaşındaki çocuklar bile futbolu daha iyi bilir

Yorum

• Bende sirf su sike surecinden dolayi Sadri Sener'in desteklenmesi gerektigini dusunuyorum...

Ne acidir ki, Sadri Baskan giderse sike konusunda kimsenin sesini boyle yukseltemeyecegi fikrine sahip olmamiz... Biz bu kadar aciz bir durumdamiyiz? Oysa o serefli makama gelen her kisi en az Sadri Sener gibi sesini cikartilabilmeli...

Bu durum beni futbol takiminin oyunundan daha cok uzuyor...

Yorum

• İlk olarak cenk52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bende sirf su sike surecinden dolayi Sadri Sener'in desteklenmesi gerektigini dusunuyorum...

Ne acidir ki, Sadri Baskan giderse sike konusunda kimsenin sesini boyle yukseltemeyecegi fikrine sahip olmamiz... Biz bu kadar aciz bir durumdamiyiz? Oysa o serefli makama gelen her kisi en az Sadri Sener gibi sesini cikartilabilmeli...

Bu durum beni futbol takiminin oyunundan daha cok uzuyor...
                Şike sürecince Elinde güç olupta kullanmayanlar eğer olumlu sonuçlar alınırsa ilk fırsatta en öne çıkacaklar " millet kısa şortla gezerken ben top oynuyordum " gibi laflarla yine saf insanlarımız kandırmaya devam edeceklerdir....

buna adım gibi eminim....
                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Sadri Şener'in başkanlıktan alınması için gizli plân iddiası saçmalıktan başka birşey değil bana göre. Bu kadar aciz bir başkan varken daha iyisini bulamaz şikeciler. Zaten Sadri Şener'den de istediklerini aldılar. Yönetim şu an sadece prim yapıyor. Bunlar yönetimin taktikleridir.Her yönetim böyle stratejiler geliştirir.

Trabzonspor şikeye değil ranta esir düşmüştür şu an. Millete kızıyoruz tarlalar inşaatlar ama bizimkilerin inşaatları ne oldu da batarken kurtuldu ??

Yorum

• Şu takıma 4 aydır bir forvet alamayan yönetimin nesini savunabiliriz.Bir forvet alamayan bu yönetim şike davasında bizi nasıl savunabilir?

Şu maçtan sonra bile bizim yöneticilerimizin içi cız etmediyse söze ne gerek var...

Yorum

• Nevzat Sakar gibi kötü bir Asbaskan baska hickimsede yok.
                      Dünyanin en beceriksiz, en futboldan anlamayan,en vizyonsuz Asbaskani.
                      Gadromuz yederliymis he peh yaziklar olsun.
                      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Hala normal koşullarda mücadele ettiğimizi düşünen arkadaşlarımız var,ne yazıkki..

3 temmuz süreci başladığından beri adıyla sanıyla varolma veya sıradan anadolu takımı sınıfına indirgenme savaşı veriyoruz tüm ülkeye karşı..Bunu sırf 2010 kupası içinmi sanıyorsunuz.2015 in 2025 in kupaları çalınamasın diye uğraşıyoruz..

An itibarıyla takımın oyunu berbat,transfere ihtiyaç var hepsine kabul ama anlık sinirle bu kampanyaya alet olursak, sadri şenerin yerine sesini çıkarmayacak,şikeyi örtecek bir kukla getirdiklerinde kaybedeceklerimizin sorumlusuda biz oluruz..

Görün May ın,nuri albayrakın nasıl konuştuklarınıda ibret alın biraz.Bunlar bizim eski başkanlarımız ve şikeyle TSnin kupası çalınmıştır bile diyemiyorlar.Emin olun sadri şener giderse yerine o zihniyette birini getirip istedikleri gibi kumanda edecekler bizi..

O yüzden şu şike maçını kazanana kadar sabır,sabır,sabır renktaşlarım..
                        Hayat; TEK başına mücadele sanatıdır

Yorum

• İlk olarak huzurkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şu takıma 4 aydır bir forvet alamayan yönetimin nesini savunabiliriz.Bir forvet alamayan bu yönetim şike davasında bizi nasıl savunabilir?

Şu maçtan sonra bile bizim yöneticilerimizin içi cız etmediyse söze ne gerek var...
                          Davaya müdahil olup, Fb'yi rezil etmediler mi? Yazmak için yazmayın. Burada herkesi bilgisiz zannedip, salak yerine koyup, kamuoyu oluşturmaya çalışmayın.
                          www.twitter.com/SDanismaz
                          Gugudali..
                          Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Davaya müdahil olup, Fb'yi rezil etmediler mi? Yazmak için yazmayın. Burada herkesi bilgisiz zannedip, salak yerine koyup, kamuoyu oluşturmaya çalışmayın.
                            Valla bu zihniyetteki taraftara Yıldırım Demirören gibi başkan lazım. Dolduracak takıma işe yaramaz starları. Sonra da 500 trilyon borç bırakıp çekip gidecek, ondan sonra da demeç verecek maalesef ülkemizdeki klüplerin mali durumu çok kötü diye

Şikeciler ceza almadan, futboldan temizlenmeden iddia ediyorum Barcelona bu ligde oynasın ancak 2. olur.
                            Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Rezil ettiyse etti.İyi de etti. Takım batıyor bunu görmüyorsa artık durmasına gerek yok. Sadri Şener'den başka takımı kimse savunamaz mantığı bir an önce toprağın altına gömülmeli.

BU yönetim hariç kulüpteki herkese hain damgası vurmaktan vazgeçin artık. Her fırsatta Demirören'i desteklediğini yazacağım buraya.Yazmaktanda bıkmam. Sadri Şener torunlarını kandırır ancak.

Devam edin arkadaşlar.Hatta Sadri Şener giderse kulübe kilitte vurun. Burada herkes kimin ne olduğunu az çok biliyor. Hepimiz Sadri Şener nedir ne iş yapar,Nevzat Şakar kimdir diye Trabzon'da birilerine soracak konumdayız.
                              En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 24.08.2012, 15:00.

Yorum

• biz burda yönetimi eleştirirken transfer için istifamı olur dediler görüyoruzki sonuçlar kötü gitmesi halinde artık traftar artık hep bağıracak hatta işi hakaret boyutuna varacaktır trabzonsporda kongre süreci başlamıştır

Yorum

Çalışıyor...
                                X