Trabzonspor tarihinin en kötü yönetim kurulu desek zaten işi özetlemiş oluruz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
İlk olarak murat aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor tarihinin en kötü yönetim kurulu desek zaten işi özetlemiş oluruz.StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak murat aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor tarihinin en kötü yönetim kurulu desek zaten işi özetlemiş oluruz.Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Birlik olamadıktan sonra bişey olmaz bizden.
Ne kongre üyelerin, ne taraftarların birlik olabiliyor.
Yönetime bakıyorsun özak grubu, k.iskender grubu, kuyumcular grubu , bilmem ne grubu falan filan diye gidiyor. ama gördüğüm kadarıyla özak ve iskender in oy potansiyeli fazla. son zamanlar siyasetin etkisiyle özak'ın lafı geçiyor...
dün bir abimiz ufkumu baya genişletti. dedi biz Trabzonsporluyuz yapacak bişeyimiz yok ama bu kadar insanın garibanın , bu takıma destek olmak için varını yoğunu veren insanların hakkını bu dünya da vermeyecekler ama bunun diğer tarafı var.
daha çok şeyler dedi ben basitleştirmiş olarak yazdım buraya.
bende "abi dedim boşu boşuna yiyoruz kendimizi" dedim. Trabzonluyuz yapacak bişey yok dedi.
aynen öyle.
eski kafalı kongre üyelerine ne zaman gençler olarak üstünlük sağlar ve istediğimizi uygularsak o zaman adam gibi takım oluruz...
sözümüzün geçmesini istiyorsak , bizler gençlik olarak üzerimize düşeni yapıp bizler karar vermeliyiz... dile kolay geçen seneyi saymazsak (ki hakkettik ) 84 ten beri gönüllerin şampiyonu damgası yedik. gönüllerin şampiyonluğu olmayı istemiyorum.
bir sürü taraftar grubu var. diğer takımların taraftarları gibi değiliz malesef. tek çatı altında birleşmemiz lazım."Futbol basittir zor olan futbolu basit oynamaktır" demiş Johan Cruyff
Trabzonspor da Türkiye gibidir. İkisi de bağımsız değil malesef.
Rabbim TÜRKÜ korusun!
Yorum
-
İlk olarak aretias147 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 sene önce en iyi oyuncular alan da bu yönetimdi iki senedir kötüyü alanda bu yönetim mi oluyor bence iyi oyuncuyu aldıran ersun yanal dı
ve her geldiğinde yaptığı gibi kötü oyuncuyu aldıranda şenol güneş
yoksa ben yönetimde hiç bir suç bulmuyorum
Şenol Hocaya oyuncu alırken sorulmuyor bile...
Ha O da jaja gelirse ben yokum derken gösterdiği iradeyi Selçuk gönderilirse ben yokum diyerek gösterebilseydi bugün bu durumda olmazdık o da ayrı bir konu...Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadri Şener'in transfer performansını eleştirenler,
Bugün türkiyenin en iyi futbolcuları Trabzonspora geldikleri zaman yaptıkları şuursuz yorumları baştan okusunlar,
Geçen sene yapılan transferler önümüzde ki sene uçmaya başlayınca ne diyeceksiniz çok merak ediyorum.
Ayrıca aynı Türkiye'nin en iyi oyuncularını, en önemli dönemde bedavaya veya cüzi miktarlara satmak da bir transfer başarısızlığıdır. Oyuncuların geldikleri sene katkı vermeyip 3 sene pişmesini bekliyoruz, pişenleri satıyoruz, pişmeyenleri elden çıkartamıyoruz. Bu sene alacağımız transferler ne zaman uçmaya başlar, o konuda da düşüncenizi merak ettim.
Yorum
-
"O varsa ben yokum; bu giderse ben gelmem..."
Şenol Güneş'ten beklediğimiz hareket tarzı bu mudur?
Böyle bir hoca hasretindeysek Güneş'e mahal yok; Ziya Doğan'ımız vardı bizim.
"Ayman yoksa ben yokum" nasıl?
El-insaf diyorum sadece...
Güneş'in varlığı 20 Selçuk eder.
Selçuk, Güneş gelmeden ortalama bir orta saha oyuncusu değil miydi?
Yanal'dan sonra Broos döneminde kimse transfer etmek istedi mi Selçuk'u?
Herkes hata yapabilir ama Sezar'ın hakkını Sezar'a vermek gerekir.
Yoksa adamın hakkını yemiş oluruz."Trabzonspor bir çember gibi,
her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..." - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF
Yorum
-
İlk olarak Halit M. MOLLASALİHOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"O varsa ben yokum; bu giderse ben gelmem..."
Şenol Güneş'ten beklediğimiz hareket tarzı bu mudur?
Böyle bir hoca hasretindeysek Güneş'e mahal yok; Ziya Doğan'ımız vardı bizim.
"Ayman yoksa ben yokum" nasıl?
El-insaf diyorum sadece...
Güneş'in varlığı 20 Selçuk eder.
Selçuk, Güneş gelmeden ortalama bir orta saha oyuncusu değil miydi?
Yanal'dan sonra Broos döneminde kimse transfer etmek istedi mi Selçuk'u?
Herkes hata yapabilir ama Sezar'ın hakkını Sezar'a vermek gerekir.
Yoksa adamın hakkını yemiş oluruz.
Alınacak oyuncu onun oyun sistemine uyarmı uymazmı hangi mevkilere kimi ister....
Sonuçta o takımı çalıştıracak olan odur....
geçen yılki kadro muhafaza edilip 2-3 takviyeyle takımı yenilmez armada yapmak varken iskelet kadro tamamen dağıtılıp yerlerine bana göre tenekler doldurulurken hocanın sesi çıkmayacakta ne zaman çıkacak ?
artı madem demiyor Jajanın devre arası alınması gündemde iken neden o gelirse ben yokum dedi.....
Geçen sene Şampiyonlar liginden gelen çuvalla paralar nedeniyle Sayın Başkanın rezil yönetimi o kadar meydana çıkmadı....
bu sene avrupadan doğru dürüst para gelmediği için borçlar katlanacak , artacak işte o zaman Başkanın neler yaptığını hepimiz göreceğiz.....
aralıkta borcumuz 99 milyondu....
martta 107 milyon.....
sene sonuna kadar belki 200 olucak ve blki bizde Beşiktaşın düştüğü duruma düşeceğiz....
İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleT
Adam gitmek istedikten sonra Trabzonspor yönetimi ne yapabilir allah aşkına..
.
1- en az 4-5 yıllık sözleşme imzalanabilir böylelikle gitmek isteyen gidemez....
2- 5 milyon euroya serbest kalır gibi saçma maddeler yerine 15-20 milyon euroya gidebilir gibi maddeler konularak gitmeleri engellenebilir....
3-Buna rağmen gitmekmi istedi. getir 20 milyonu git dersin ya da 2 sene kadro dışı bırakırsın adamı formundan düşer kimsede satın almaz onu.. en azından rakibini şampiyon yapmasını görüp sinir olmazsın....
Yani bunlarıda beceremiyorsan gelmek isteyen geliyor gitmek isteyen gidiyorsa senin orda ne işin var diye sorarlar adama....En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 12.09.2012, 08:33.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
Yorum
-
İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadri Şener'in transfer performansını eleştirenlerin Türkiye'nin en iyi futbolcuları alınırken nasıl sevindiğini ben hatırlıyorum. Sizin aksi yönde bir deliliniz varsa paylaşırsınız, yoksa kimseyi şuursuz yorum yapmakla itham edemezsiniz.
Ayrıca aynı Türkiye'nin en iyi oyuncularını, en önemli dönemde bedavaya veya cüzi miktarlara satmak da bir transfer başarısızlığıdır. Oyuncuların geldikleri sene katkı vermeyip 3 sene pişmesini bekliyoruz, pişenleri satıyoruz, pişmeyenleri elden çıkartamıyoruz. Bu sene alacağımız transferler ne zaman uçmaya başlar, o konuda da düşüncenizi merak ettim.
Selçuğu, Ardayı, Topalı alacak ekonomik bir gerçekliğimiz ne yazıkki yok. Yani bugüne kadar yaptığımızı aynen devam ettirmek mecburiyetindeyiz.
Potansiyelini beceriye döndüren futbolcu oranı Sadri Şener döneminde diğer tüm dönemlerden fazla olmuştur. Siz bunu Şenol Güneş'e bağlarsınız, ben Şenol Güneşi ısrar edip oraya getiren yönetime bağlarım.
Egemenler, selçuklar alınırken taraftarın yaptığı yorumlara bakın. O gün bunlar niye alınıyo diye eleştirenler bugün niye gönderiliyor diye eleştiriliyor.
Adam gitmek istedikten sonra Trabzonspor yönetimi ne yapabilir allah aşkına..
galata beşiktaş ve fenerle olan farklılıklarımızı, dezavanatjlarımızı gözlemleyemezseniz transferde yapılanlar size yanlış gelebilir.
Yoksa siz biliyosunuz egemenin, selçuğun iyi topçular olduğunu da Sadri Şener bilmiyor öyle mi?
Bu sene en ölü senelerden birini geçirmiş olmamıza rağmen şampiyonlar liginde süper bir performans sergileyebildik, dahası ligi de 3. bitirdik.
Ersun yanalın Trabzonsporu ligi kaçıncı bitirmiş, daha sonra o topçular ne olmuş? Bunu görebilirsen bu seneki topçuların ne zaman uçacağını da görebilirsin.StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildiMukavele imzalanırken ;
1- en az 4-5 yıllık sözleşme imzalanabilir böylelikle gitmek isteyen gidemez....
2- 5 milyon euroya serbest kalır gibi saçma maddeler yerine 15-20 milyon euroya gidebilir gibi maddeler konularak gitmeleri engellenebilir....
3-Buna rağmen gitmekmi istedi. getir 20 milyonu git dersin ya da 2 sene kadro dışı bırakırsın adamı formundan düşer kimsede satın almaz onu.. en azından rakibini şampiyon yapmasını görüp sinir olmazsın....
Yani bunlarıda beceremiyorsan gelmek isteyen geliyor gitmek isteyen gidiyorsa senin orda ne işin var diye sorarlar adama....StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZorla oynatırım adamı diyosun yani
Köle gibi düşüneyelimde..... Tam biz adam ediyoruz kapıp alıyorlar elimizden....
bir önlem alınmalı diyorum.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa adam gibi oynar ya da kadro dışı kalır 1461 ' de oynar.....
Köle gibi düşüneyelimde..... Tam biz adam ediyoruz kapıp alıyorlar elimizden....
bir önlem alınmalı diyorum.....
5 milyon euro isimli başlık içersinde bunu çözebilecek bir iki yöntem düşündük arkadaşlarla tartıştık, oku istersen, çok eğlenceli
StopMatchFixing.Com
Yorum
Yorum