Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gs bize her zaman en ağır darbeleri vurmuştur, Hamiyi ayartmış, Tolunayı almıştı.

Selçuk

Engin

Ceyhun

Dany

ile devam etti, sır BURAKDAYMIŞ. Jaja ve Umut da plase.

Seneye de Olcan, Volkan vs.

Bu yönetim AMRABATI almazsa yazıklar olsun, şerefsiz, haysiyetsiz GS...
    Ne arar bizim yonetimde o guc cesaret
    Amrabati istesin aracilik ben yapacam!
    Sahsen taniyorum ve gorusuyoruz benim kaldigimi sehirde basladi futbola. Ozel numarasi bende var.
    Bir kac ay once gorusmustum trabzona gelmek isterim dedi kayseri 5 milyon istiyor dedi.
    Yonetimde tanidigi varsa buyursun. Ben ilettim ama bizimkiler ucuyor ancak gider polonyodan alirlar yedekleri.

Yorum

• İlk olarak KARAGOZLUM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ne arar bizim yonetimde o guc cesaret
      Amrabati istesin aracilik ben yapacam!
      Sahsen taniyorum ve gorusuyoruz benim kaldigimi sehirde basladi futbola. Ozel numarasi bende var.
      Bir kac ay once gorusmustum trabzona gelmek isterim dedi kayseri 5 milyon istiyor dedi.
      Yonetimde tanidigi varsa buyursun. Ben ilettim ama bizimkiler ucuyor ancak gider polonyodan alirlar yedekleri.
      Komedisin ya!
      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• selam bizim yönetim yani yöneticilerde hicmi hic is yoktur arkadaslar hersene ayni numara ayni canbaslik baska bir sey yok hep yalan transferler felan hep ya küme düsen takimlardan yada oardan buradan toplama ismi cizmi olmayan transferler yaparlar sonucda elde var sifir hemde kocaman sifir ayiptir artik beyler birazcik onurunuz varsa adam akilli transferler yapin artik bu seyircininde sapri tasmaya basladi artik kendinize ceki düzen verin yeterin artik böyle milleti dolandirici gibi oynamayi birakin artik sizde galatasayraydan elmanderi alin yada kayseriden abramat.ti alin neden siz bir isi beceremiyorsunuz ankaragücünde yada bucasporda oyuncu kalmadi arik genclerbirligindede kalmadi simdi sira sivasmi sizede yaziklar olsun isde yönetim dedigin böyle olur ne bomba transferler yapiyorlar yani dikkat edinizde bir gün bu transferler elinizde el bombasi gibi patlamasin ayiptir günahtir artik adam akilli transfer istiyoruz yok cekin gidin yeter yeter biktirdiniz bizleri

Yorum

• Kabul etmek lazım,bizim yönetim Trabzonspor'a çok hafif geliyor...Yine de içlerinde temsil kabiliyeti enyüksek olan Sadri başkan...Diğerleri amatör takım yöneticisi pozisyonunda...Trabzonspor artık dünyayı bilen,prezentasyon yeteneği olan,parayı çevirebilen Trabzonsporlularca yönetilme zamanı gelmiştir...Trabzonspor, Trabzon'dan yöneten esnafı çoktan aşmıştır!!!

Yorum

• Baskanimiz Burak gs giderse trabzona giremez demis. Baskan o anlasmayi kim yaptisa istifa etmeli demezi lazim. 5 milyon getirirse istedigi takima gidebilir diye sözlesme yap sonra giderse tehdit et. Ya bir anadolu takimlari gibi olamadik ya onlar fahis transfer paralari alirken biz ucuza aliyoruz ama verirken ayni basariyi yapamiyoruz fahis fiyat veriyoruz. Bu verilen paralar kendi sirket paralari degil Trabzonsporun paralari ona göre Transfer yapsinlar ona göre sözlesmeyi unutsunlar seneye acaba sira onurda mi olacak Fb nasil bir serefsiz bir takimsa gs ayni ondan varki yok bu 2 takimlarla asla is birligi yapilmamali asla onlarin cöplerini transfer etmemeli simdi bizimkiler gider caglari alir
            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• yazmayacağım diyorum ama inan ki dayanamıyorum.....

Bu yönetim artık yeter...Ben buradan eleştiriken bazıları arka çıkıyordu..Ne oldu beyler....Nerede transferler....Hadi Burak'ı tutamıyorsun tamam ama kimi aldın..Şenol Hoca'ya transfer sözü verdiğin DANNY'i bile adamlar bir çırpıda aldı...Biz hala alalımmı kıvırtalım mı ne yapalım diye düşünüyoruz....Yahu bu yönetim değil mi ki önceki sene şampiyonluğa oynarken gol makinesi diye aldıkları Brozek kardeşlerin traş makinesi çıktığı için şampiyonluğu kaçırtan...Bu yönetim değil mi ki, Ceyhun,Engin,Egemen,Selçuk'u rakibine kaptıran...

Neyse neyse siz HALA SAVUNMAYA DEVM EDİN:::::

BENİM İMZAM SABİTTİR.

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
              Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Üstte yazılanları okudum da çok güldüm halimize...BAŞKANA AÇIK DESTEK VERENLERE YAZIKLAR OLSUN.....

Yorum

• Türkiyede 5 m euro edecek oyuncu yok. yıllık 2- 3 m alacak oyuncu da olmaz.

Dany i şişirmeyin. şöyle düşünün 1 m etmeyecek dany TS araya girince 3,3 m a GS ye pahalıya patladı
                  https://twitter.com/#!/BURHANACIKGOZ78

https://www.facebook.com/burhanack

Yorum

• İlk olarak Burhan Açıkgöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Türkiyede 5 m euro edecek oyuncu yok. yıllık 2- 3 m alacak oyuncu da olmaz.

Dany i şişirmeyin. şöyle düşünün 1 m etmeyecek dany TS araya girince 3,3 m a GS ye pahalıya patladı
                    Sonuç şu;

İhtiyacımız olan mevkii ve görüşmelerin yapıldığı bir oyuncuya yine yönetimin basiretsizliği yüzünde GS ye kaptırdık....

YAnlış anlamadıysam

Yorum

• Ben burada yönetimi savunma çabasına girenlerin bu işten bir çıkarı olduğunu düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben burada yönetimi savunma çabasına girenlerin bu işten bir çıkarı olduğunu düşünüyorum.
                        Evet,mesela,menejer paralarının yüzde 20'si bana geliyor,Sadri Şener de akrabamdır.

İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Üstte yazılanları okudum da çok güldüm halimize...BAŞKANA AÇIK DESTEK VERENLERE YAZIKLAR OLSUN.....
                        Bunu demeye hakkın var mı senin?Senin gibilere yazıklar olsun.TERBİYESİZLİĞE GEREK YOK
                        En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 12.09.2012, 08:33.
                        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• hoca takimi kötü oynatip berbat bir sezon gecirdik ama hoca destegi hak ediyor deniliyor ama sadri baskan bakin yönetim demiyorum ama sadri baskan bence ts nin su andaki hali hazirdaki en uygun baskanidir ama su var transfer sezonundan gerekn takviyeler yapilmazsa hoca ile beraber yollari acik olsun derim....baskan transfer yapamiyor hocada olanlari görüp sessizligini muhafaza ediyorsa oda gitsin digeride gitsin onlarin yerinede kim gelirse gelsin ilk 5 nasilsa gireriz seneye yine uefa ya gideriz kimsede üzülmesin bu takimin isminin bir büyüklügü var ne sadri baskanla nede senol hocaya bagimli degiliz....

Yorum

• Yönetim Trabzonspor'u küçülttüğü ve küçültmeye devam ettiği için istifa

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yazmayacağım diyorum ama inan ki dayanamıyorum.....

Bu yönetim artık yeter...Ben buradan eleştiriken bazıları arka çıkıyordu..Ne oldu beyler....Nerede transferler....Hadi Burak'ı tutamıyorsun tamam ama kimi aldın..Şenol Hoca'ya transfer sözü verdiğin DANNY'i bile adamlar bir çırpıda aldı...Biz hala alalımmı kıvırtalım mı ne yapalım diye düşünüyoruz....Yahu bu yönetim değil mi ki önceki sene şampiyonluğa oynarken gol makinesi diye aldıkları Brozek kardeşlerin traş makinesi çıktığı için şampiyonluğu kaçırtan...Bu yönetim değil mi ki, Ceyhun,Engin,Egemen,Selçuk'u rakibine kaptıran...

BENİM İMZAM SABİTTİR.
                              Dannyi alsak seneyede bu adamın hatalarından gol yesek ( bilmem hiç izledinmi dannyi, kaliteli ama özgüveninden dolayı en fazla hata yapan stoperlerden biri) söyleyeceğin belli..Bu adama 3,5 milyon euro veren yönetim istifa etmeli..Vurun abalıya..
                              her daim düşleri peşinde koşan sabırsızlık zamanının güzel çocuklarına....

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yazmayacağım diyorum ama inan ki dayanamıyorum.....

BENİM İMZAM SABİTTİR.
                                Ben yönetimi degil sizi savunuyorum, bomba transferler baslasin artik, takim olarak ayagimizi yorganimiza göre degilde
                                Istanbula göre uzatmaliyiz. Hep Istanbul takimlarini örnek aldigimiz icin bu kafalar degismezse yakinda bjk gibi oluruz,
                                Langeyi al parasini verme, bilmem kimi al parasini verme mahkemelik ol ve uefa dan men edil.
                                insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

Çalışıyor...
                                X