Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok şikayet ediyorsunuz çok.

Size N/A'lar layık.

Size Hasan Üçüncüler, Hüseyin Çimşirler, yıldız olmayan Gökdeniz KAradenizler layık.

Senden özür diliyorum Nuri Albayrak. Sivas maçı sonrası yaptığın,

- Sahamızı isterseniz 10 maç kapatın ama 3 puanımızı verin demecinden sonra salya sümük seni eleştirdiğim için.

Nereden bilebilirdim ki, senden sonra ağzını sadece taraftar eleştirmek için açan kişiliklerin bu kulübü yöneteceğini !!!

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çok şikayet ediyorsunuz çok.

Size N/A'lar layık.

Size Hasan Üçüncüler, Hüseyin Çimşirler, yıldız olmayan Gökdeniz KAradenizler layık.

Senden özür diliyorum Nuri Albayrak. Sivas maçı sonrası yaptığın,

- Sahamızı isterseniz 10 maç kapatın ama 3 puanımızı verin demecinden sonra salya sümük seni eleştirdiğim için.

Nereden bilebilirdim ki, senden sonra ağzını sadece taraftar eleştirmek için açan kişiliklerin bu kulübü yöneteceğini !!!
      O konuda size katılamayacağım

NA klübü çok kötü yönetti diye Sadri Şenerin hatalarına göz mü yumacağız....

Hüseyin vardı diye hiç oynamayan oyuculara nmilyonlarmı sayacağız....

Ya da hakkımızın yenilmesine göz yumanlara çiçekmi vereceğiz...

Sorumluluk makamındaki herkes hataları bilmeli ve bundan da gocunmamalı.....

aksitakdirde başarının gelmesi hayal olur.....
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Yönetimi eleştirmek istiyorum da ortada bir yönetim yok...

Sahipsiz takıma gelen vurur giden vurur böyle.
        Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK

Yorum

• Hasan Yener iki cift laf söyledi simdi dahada cit cikmaz bizim Yönetimden. Simdi zirvenin 5 puan gerisindeyiz. Aleyhimize yapilan hatalara ses cikarmazsaniz hatalar aynen devam eder ve buradan kaybedecegimiz puanlar sizin ayni zamanda sonunuz olur. Cünkü zirvenin baya gerisinde kalmis oluruz.
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Bunlar şampiyonluk sözü aldılar, o yüzden susuyorlar demiştim.
            Ama galiba uyutulduk ve satışa uğradık..
            Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• İlk olarak Ozan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bunlar şampiyonluk sözü aldılar, o yüzden susuyorlar demiştim.
              Ama galiba uyutulduk ve satışa uğradık..
              Öyle bir hava var.

Fener düşer, Trabzonspor'a şampiyon verilirse bence bu yıl Galatasaray şampiyon yapılır.

Galatasaray bir şekilde tatmin edilmesi lazım.
              @tsmustafakemal
              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Vallahi her gelen yönetim bir öncekinden daha kötü çıkıyor.Huyundan mııı,suyuyndan mı bu şehrin anlamadım...
                2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Hasan Yener Play-Off'u 4 büyükler oynayacak dedi. Tam bir fiyasko. Bunlarin hepsi Futbol katili. Yeterki para olsun mantigi var hepsinde.
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Tek derdi Trabzonspor olacak olan, GENÇ bir başkan lazım

En iyi başkan adayı, Ahmet Ağaoğlu , hazırlasın ekibi.
                    @tsmustafakemal
                    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Yok arkadaş bu takımın haklarını savunacak başkan yooook............
                      2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu'nu ben de görmek isterim ama kendisi bir daha bu işlere girecek gibi gözükmüyor.

Benim bu konuda bir önerim var.

BMN olarak önümüzdeki seçimlere olmasa bile ondan sonrakilere bir şekilde etki etmeliyiz. Bu forumda sözüne inandığımız bir kaç kişiyi en azından şimdilik üye yapıp ilerki seçimlerde oy kullanmalarını sağlamalıyız. Her şeye burada destek yapıldı buna da yapılabilir. Kongreler de BMN'nin adı duyuldukça bu iş büyüyebilir. Belki 10 yıl sonra azımsanmayacak bir delegeye ulaşırsak yönetime bir kişi bile sokabiliriz. Olmayacak şey değil.
                        En son bangkook_61 tarafından düzenlendi; 29.11.2011, 01:01.

Yorum

• Hasan Yener'in açıklamasından bir bölüm;

"...Bize verilen penaltı ve kırmızı karta herhangi bir şekilde yorum getirmiyoruz, eleştirmiyoruz..."

Biz burada kendimizi boşa yırtıyoruz. Herhalde kimsenin dikkatini de çekmemiş bu cümle.
                          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hasan Yener Play-Off'u 4 büyükler oynayacak dedi. Tam bir fiyasko. Bunlarin hepsi Futbol katili. Yeterki para olsun mantigi var hepsinde.
                            yani gene sonucu belli bir ligmi oynuyoruz ve bu pisliğin içinde bizde varız öylemi ben bunu anladım bu cümleden... ağer öyle bir cümle kullanmışsa alayı defolup gitsin bu klüpten biz şerefsiz değiliz...
                            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• yeter artik yeter artik yeter, yeter lutfen yeter ya. kimse aciklama yapmasin birakin senol hoca konussun.

yeter cirkef takim yaptiniz bizi yeter artik Sener bi yandan Yener bi yandan Sakar bi yandan.

3 gundur bi oyuncu uzerinden bizi rezil etmeyin artik insaf. warsa problem Fenerasyona ve hekamlere elestiri yapin.

Egemen attiysa atti. Bizim Burak az mi atio kendini?? Egemen in artistligini birakin bu acik artistligi gormeyen hakeme
                              konusun ne konusacaksiniz.. hala anlamiomusunuz sacma sapan demecleriniz HT gibi haber kaybakarinda manset oluo.

ama bi avrupa basariniz manset oluomu hala anlamiomusunuz. adamlar her turlu kiliclari cekmisler bizimkilerse...

Yorum

• İlk olarak bangkook_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ahmet Ağaoğlu'nu ben de görmek isterim ama kendisi bir daha bu işlere girecek gibi gözükmüyor.

Benim bu konuda bir önerim var.

BMN olarak önümüzdeki seçimlere olmasa bile ondan sonrakilere bir şekilde etki etmeliyiz. Bu forumda sözüne inandığımız bir kaç kişiyi en azından şimdilik üye yapıp ilerki seçimlerde oy kullanmalarını sağlamalıyız. Her şeye burada destek yapıldı buna da yapılabilir. Kongreler de BMN'nin adı duyuldukça bu iş büyüyebilir. Belki 10 yıl sonra azımsanmayacak bir delegeye ulaşırsak yönetime bir kişi bile sokabiliriz. Olmayacak şey değil.
                                Arkadaşım çok güzel fikir...Sonuna kadar katılıyorum..

Ayrıca o Şike yasasına değişikliyi için verilen imza dolayısıyla bu yönetime inancım kalmamıştır...!!
                                Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

Çalışıyor...
                                X