Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cubido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Nevzat Aydın'ı iyi tanırım. Çok maç seyrettik birlikte.
    Egosu yüksekmidir? Hem de çok yüksektir. Ön planda olmayı sever mi? Hem de çok sever. Dili sivrimidir? Hem de çok sivridir? Trabzonspor'u sever mi? Hem de çok sever? Fanatik midir? Off hem de nasıl. Dürütmüdür?Ben bir yanlışını görmedim. Kafası çalışır mı? E okul ve iş yaşamına bakarsanız ortada.
    Sonuç olarak ben Nevzat'ın her zaman yönetimde kalmasını isterim bir taraftar olarak. En azından çalma çırpma işleri olmaz.
    Muharrem Usta ile sorunları var mı? Çok net var.
    Ali Rıza Egemen'i tanımıyorum. Ama ikinci kez sosyal medyada taraftara oynayacak hareketlerle laf sokuyor.
    Benim tanıdığım Nevzat o dakika arayıp konuşmuştur.
    Ali Rıza Bey iyi niyetli olsa bile bu tutumu yanlış.
    İşler iyi giderken tekere çomak sokmanın anlamı yok.
    Ancak tüm bu gelişmeler ışığında benim düşüncem şu;
    Usta yönetimi iki kanadın birleşimi ile oluştu. Usta ve Sadri Şener.
    Sadri Şener tayfası Nevzat, Yiğit, Tuncay Bekiroğlu ve Mehmet Yiğit Alp.
    Geldiğimiz noktada bir fikir ayrılığı olduğu ortada.
    Bu şekilde ilerlemeleri de bir yoldur ki bence ilerlemeliler. Diğer yol ise Usta'nın eli güçlenmişken seçime gitmesi.
    Ama bu durumda olası bir tek rakip çıkarsa beklemediği bir yenilgi de alabilir.
    Usta aklıselim ve uyanık bir adam. Ben en azından bir sezon daha bu şekilde devam edeceğini düşünüyorum.
    Ben her zaman çok seslikten yanayım burda tabiki yöneticilerin tavrını doğru bulmuyorum aksine maçtan sonra duygusallığın verdi akıl tutulması olarak nitelendiriyorum..

Yönetim bazında illa ki fikir ayrılığı olcak ama bunları profesyonellikle aşmak gerek iş burda başkanda bitiyor bence. Kurulda nevzat aydın gibi vizyon, kültür ve 'egolu' birisini barındıran yönetim gibi ali bey gibi de trabzon halkının nabzını yoklayan ikircikli oyunlara gelmeyen insan da olmalı.

Yorum

• Yav bu Gökhan Saral ve ARE tam ihocu tayfa başka bişey değil
      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Şerefli mağlubiyet edebiyatı bittiyse işimize dönelim artık. Bu hafta Antalyaspor maçına bile 'garanti 3 puan' gözüyle bakamıyor taraftar. Daha gidecek çok yolumuz var.

- Takımdaki zayıf mevkilerimiz için sağlam adamlar bakın.
        - Hala teslim alamadığımız stadın eksiklerini giderin.
        - Önümüzdeki sezona takım Akyazı'da girsin. MAY tesislerinden Akyazı'ya taşınalım.
        - Kurumsal kimliğinizi ve iletişiminizi belirleyin. Her önüne gelen yönetici her konuda konuşmasın.
        - Çok çalışın.

Yorum

• İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Muharrem Usta ve Nevzat Aydın arasındaki soğuk savaştan özellikle Muharrem Usta'nın tavırlarından çok rahatsızım.Mehmet Ekici konusunda 2 ay boyunca ntvspor'da kırmızı çizgi programında Serdar denilen yancı ile birlikte Trabzonspor'u mobbing yapmakla suçlayan hadlerini aşan ithamlarda bulunan ve son olarak twitterda Trabzonspor asbaşkanı Nevzat Aydın'a laf sokma cürretinde bulunan Mehmet Ayan ve yancısı Serdar ile bugün özel olarak bluşup 3 saat muhabbet eden Muharrem Usta yanlış yapıyor.
          Son Orduspor muhabbetinde de Gökhan Saral ile birlikte popülarte peşinden koşup sevimlilik istismarı yaparak Nevzat Aydın'a ders vermeye kalktılar.Nevzat Aydın'ı transferler konusunda yerden yere vurdum ama duygularımız düşüncelerimizi tüm samimiyetiyle yaşatan gerçek Trabzonsporlu biri varsa odur yönetimde.Umarım sonu iyi biter bu işin
          5 nisan'da attığım mesaj.Muharrem Usta 2 ay boyunca Trabzonspor'u mobbing yapmakla suçlayan programında Trabzonspor'a kullanmadığı ifadeler bırakmayan aziz yıldırım'ın medya tetikçisi ve daha olaydan 2 hafta önce nevzat aydın ile twitter'dn sert sözlerle tartışan mehmet ayan ile samimi bir fotoğraf veriyor.Ben yönetici olsam bozulurum yıkılırım.
          Ve bugün gelmiş Halil Şanlı denilen İstanbul ajanı mı dersiniz daha ağır ithamlarda mı bulunursunuz yalancı herifin tekine görev arkadaşlarının yyarısını satıyor.Yazık ulan yazık
          İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
          -------------
          Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Başarıda da başarısızlıkta da birliktelik yoksa sonuç alınamaz!

Yeni krizimiz hayırlı olsun(!)
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Derdi Trabzonspor olan hiç bir insan evladı bu tartışmalara girmez bunların demekki derdi Trabzonspor değil. Nevzatı süründürsünler sıkıntı yok çokta memnun olurum ama bence bu iş başka bir iş. En basit burda çok fazla değiliz belki ama Ersunu bile sineye çektik neden olan oldu artık önemli olan Trabzonspor diye. Şimdi kötü transferi hasan yapsa ne olur Hüseyin yapsa ne olur giren çıkan Trabzonspora değil mi ? Kendi egoları veya çıkarları ( çıkar konusunda günah alamam ama oda bir sebep olabilir ) konusunda Trabzonsporu böyle sıkıntıya sokan insanların öncelik olarak Trabzonsporu kaçıncı sırada gördüğünü düşünün.

Alayı gitmesi lazım bunların bize yönetici veya başkanlık vasıflarına sahip birinden önce bu takımı taraftarı gibi yönetecek biri lazım. İho gibiside değil Fiko gibisi lazım

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Derdi Trabzonspor olan hiç bir insan evladı bu tartışmalara girmez bunların demekki derdi Trabzonspor değil. Nevzatı süründürsünler sıkıntı yok çokta memnun olurum ama bence bu iş başka bir iş. En basit burda çok fazla değiliz belki ama Ersunu bile sineye çektik neden olan oldu artık önemli olan Trabzonspor diye. Şimdi kötü transferi hasan yapsa ne olur Hüseyin yapsa ne olur giren çıkan Trabzonspora değil mi ? Kendi egoları veya çıkarları ( çıkar konusunda günah alamam ama oda bir sebep olabilir ) konusunda Trabzonsporu böyle sıkıntıya sokan insanların öncelik olarak Trabzonsporu kaçıncı sırada gördüğünü düşünün.

Alayı gitmesi lazım bunların bize yönetici veya başkanlık vasıflarına sahip birinden önce bu takımı taraftarı gibi yönetecek biri lazım. İho gibiside değil Fiko gibisi lazım
                ersun'u sineye çekmiş halin bu muydu? fiko'daki kibir hepimize yeter, bu yönetimi aratır.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ersun'u sineye çekmiş halin bu muydu? fiko'daki kibir hepimize yeter, bu yönetimi aratır.
                  Bu kadar oluyor en fazla birazda korkuyorum ersun gider şenol gelir yıkım olur benim için o yüzden sesimi çıkartmıyorum artık fazla Bu kadar parası olan herkeste kibir olur ama fikonun ben Beşiktaşlılığından şüphe duymuyorum. Şurda kimse bizim başkanın Trabzonsporlu olduğuna kefil olamaz ( bazı usta lala ları herşeyine kefil olurda onları salla ) Nevzat desen bence başkandan 10 kat daha Trabzonsporlu ama o kadar takibe o kadar içinde olmasına rağmen futbol fukarası ve egosu ile Trabzonspor arasında kaldığında şak diye egosunu seçebilen biri. Mesela diyorlarya siyasete yağ çekti falan bazı yönetiviler için bizde veya başka takımda. Aslında bilsemki takımın çıkarı için yapıyor ses çıkartmam ama biliyorumki camiayı kullanarak kendilerine yer yapıyorlar siyasiler arasında bize bunlardan uzak bir adam lazım şu erzurumlu bi abi vardı basket takımının başında o nasıl bir adam bilen var mı ?

Yorum

• C99PobLWsAAOTdt.jpg
                    Başkanımız 2006 da bir maçı taraftarlarla izliyor
                    En son amasya0561 tarafından düzenlendi; 27.04.2017, 14:54.
                    2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

• Birbirinizi yemeyin düşman çok...

Yorum

• nevzat aydın'ın sezonun ilk yarısında pereira ve rodallega transferini istemediği doğru. genç oyuncuları transfer etmek istedi. ikisi de tam olarak doğru sayılmaz. büyük klüp yönetiyorsan kompleks bir transfer anlayışı olmalı. genç oyuncu da alınabilir, yaşlı tecrübeli oyuncu da alınabilir, hazır ve pahalı oyuncu da alınabilir. mevkiler doğru belirlenir, takımın geneli doğru kurgulanırsa hepsi yerine oturur. ikinci yarı iyi transfer yapıldı ama takımın yüzü yusuf yazıcı oldu. genç bir oyuncunun piyasaya çıkışı kadar güzel bir şey yok.

Yorum

• Başkanımızın " İyi şeyleri ben yaptım kötülerini başkaları " tavrı hiç doğru değil......

Sonuçta kararı Başkan verip imzayı Başkan atmıyor mu ?

Sonra transferi yapanları klübe alan da Başkan değil mi ?

Yarın öbür gün kendi aldığını idda ettiğin oyuncular formsuz olursa oynamazsa o zaman ne diyeceksin Sayın Başkanım.....
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Trabzonsporun en büyük düsmani daima icimizdekiler yani biz olmususuzdur ve maalesef bu hala devam etmekte. böyle mükemmel bir hava yakalamisken nedir bu aymazlik kardesim. kaldi ki bunlar yöneticiler bir durum varsa bir araya gelip istisare etmeliler Twitter üzerinden birbirlerine laf yaristirmalar vs. kepazelik!!!
                            Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              nevzat aydın'ın sezonun ilk yarısında pereira ve rodallega transferini istemediği doğru. genç oyuncuları transfer etmek istedi. ikisi de tam olarak doğru sayılmaz. büyük klüp yönetiyorsan kompleks bir transfer anlayışı olmalı. genç oyuncu da alınabilir, yaşlı tecrübeli oyuncu da alınabilir, hazır ve pahalı oyuncu da alınabilir. mevkiler doğru belirlenir, takımın geneli doğru kurgulanırsa hepsi yerine oturur. ikinci yarı iyi transfer yapıldı ama takımın yüzü yusuf yazıcı oldu. genç bir oyuncunun piyasaya çıkışı kadar güzel bir şey yok.

Kaliteli kadro genç oyuncular için büyük şans. Durica, Pereira, Mas, Okay, Olcay, Hugo ile oynamak var bir de Xeki, Akbaş, Yumlu, Soner, Özer, M.Demir ile oynamak var. Yusuf eğer 2. grup ile oynasaydı kaybolur giderdi, tam vaktinde ve en uygun koşullarda forma ona geldi ve o da çok iyi değerlendirdi. Bence bu kadro biraz şans bulsa Abdülkadir i de piyasaya sürer. Skor avantajını yakaladığımız maçlarda şöyle 10-15 dakika süre alabilse onuda kazanırız. Özellikle Akyazı da önde olduğumuz bir maçta sonradan oyuna girse bu kadro onuda Yusuf gibi parlatır vitrine çıkarır.
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• ilk ciddi eleştirim bu olacak. şu güne kadar muharrem usta'yı da nevzat aydın'ı da hep destekledim ama bu mevzu gerçekten büyük kepazelik. muharrem usta'nın açıklamaları doğru olsa bile yanlış ama öyle ya da böyle doğrudan hedef göstermemiş, dikkat çekmeden kaybolup gidecek olan bir röportaj. nevzat aydın 10 seviye üste taşımış. zaten ortada paylaşılması gerekilen bir şey yok, taraftar iki isme de hak ettiği övgüyü verirdi. ne kadar lüzumsuz bir çekişme. özellikle nevzat aydın'a böyle bir patavatsızlığı hiç yakıştıramadım. bu yaptığı da her şeyi açıklamasından daha kötü bana kalırsa. pimi çekmişsin, bombayı da at da en azından nereye düşeceğini görelim. bahsettiği "zarar vermeme" derdi hiç bu konuda bir şey demese o zaman geçerli olurdu.

Yorum

Yükleniyor...
                                X