Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• jaja gitmek istiyordu. kalsaydı faydalı olur muydu? bunu da tartışmak lazım. şenol hoca da istemiyordu.

yattara da demişti jajanın yaptıklarını ben yapmadım diye..

hayırlısı olsun..

Yorum

• Bu takım Şampiyonluk liginde tur atlayamaz , ligtede kötü gider.

15 haftada Hocayı yollarlar , sonra da kendileri giderler.

Bizimde kaderimiz bu işte
      Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• jajayı araplara 5M euroya bırakıyorsunuz,Umutta 3'ün 5'in hesabını yapıp 3.5M euroya bırakmıyorsunuz..umutu 2M verene bırakacaksınız arkadaş,verin gitsin..pazarlık yapacaksan jaja da yap..saçma sapan işler yapılıyor ..bırakın bu işi ya.. satın tüm oyuncuları,bir tek umut kalsın..

Yorum

• İlk olarak mourner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          jajayı araplara 5M euroya bırakıyorsunuz,Umutta 3'ün 5'in hesabını yapıp 3.5M euroya bırakmıyorsunuz..umutu 2M verene bırakacaksınız arkadaş,verin gitsin..pazarlık yapacaksan jaja da yap..saçma sapan işler yapılıyor ..bırakın bu işi ya.. satın tüm oyuncuları,bir tek umut kalsın..

valla ne egemene ne selçuğa ne de jajaya üzüldüm ama umut giderse ben üzülürüm arkadaş..

Yorum

• bu jaja yı kırbaçlarlar orda
            nasıl bakarsan öyle görürsün
            neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
            ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• bu kadar futbolcu gönderilmez gönderiliyorsada yerine transfer yapılmalı

Yorum

• şenol hocanın başını yakacak bunlar takım kalmadı be yazık size param parça ettiniz takımı 200 bin eurodan sebep ceyhunu sattınız kulubede otursa eder o parayı 12 milyon euro nerde 5 milyon nerde kimin parasını atıyosunuz sokağa jaja yı nasıl satarsın oparaya.ama komple teorisini yazmışlar hocayı götürecekler adiler

Yorum

• ben sivaslı yöneticilerin bi açıklamasını hatırlıyorum ne yaparsak tutar sandık yanılmışız demişlerdi
                  nasıl bakarsan öyle görürsün
                  neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                  ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• bedavaya gitti adam,yazıklar olsun,aldığınız topçuları başınıza çalın,bize barış özbekleri layık görenler utansın,ulan şmp liginde oynıcaz topçu kalmadı
                    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• jaja nın gitmesini ancak romariç ve kanoute yı alırlarsa temizlerler yoksa sadece tek başına romarıç le olmaz...
                      jaj aynı zamanda forvet gibide oynayabılıyordu..kaç maç kazandırdı bize ya.. uf... yazıklar olsun diyorum...şenol guneş yaptıysa bu gnderme ışını vardır bır bıldgı dıyorum..çunku her kım gelırse ve gıderse gtsın..en buyuk transfer ŞENOL GÜNEŞ tır bunuda unutmayın..

Yorum

• İlk olarak umitçebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        jaja nın gitmesini ancak romariç ve kanoute yı alırlarsa temizlerler yoksa sadece tek başına romarıç le olmaz...
                        jaj aynı zamanda forvet gibide oynayabılıyordu..kaç maç kazandırdı bize ya.. uf... yazıklar olsun diyorum...şenol guneş yaptıysa bu gnderme ışını vardır bır bıldgı dıyorum..çunku her kım gelırse ve gıderse gtsın..en buyuk transfer ŞENOL GÜNEŞ tır bunuda unutmayın..

Gerçekten de kaç maç kazandırdı Jaja ?

Bu adam değilmiydi ilk yarı bitmeden ülkesine giden ve devre arası kampına geç katılıp takımın içine eden.. maç içinde bir kere bile kaptırdığı topun peşinden koşmayan, hatta koşmayı bıraktım, dönüp arkasına bakmayan Jaja değil miydi ?

Ayrıca Alex'in yürüyerek 28 gol attığı ligde Jaja'nın 12 gol atması çok da büyük bir başarı değildir.

Yorum

• benmi oynicam milleti beklentiye sokup eldekilşeri beleşe yolluyorsunuz. bakın siz olası başarışızlık durumunda kaçacak delik ararsınız.
                          2sene var deplasmanlara. saldır trabzonum. gelecek o kutsal gün

Yorum

• jaja diğer futbolculara kötü örnek oluyor ben gitmesi tarafındaydım iyi oldu bence.. haa şu da var yattaraya 8 yıl tahammül ettik bunada bir yıldaha edilebilirmiydi o ayrı ama şenol güneş istememiş.. disiplinsiz kim varsa yollasınlar bize işini yapan adam lazım.. yattarada başlarda maç kazandırıyordu ama sonrası berbat olmuştu.. ondan para kazanamadık ama jajadan kazandık..
                            yeter ki onursuz olmasın aşk! MÜTEŞEKKİRİZ..

Yorum

• Fedarasyon seçimlerinde mehmet ali aydınları desteklemek hangi akla hangi mantığa sığar biri çıksın izah etsin bana...

Yorum

• 96 sonrasini yaŞiyoruz...................................
                                TRABZONSPOR "2009/2010/2011/2012/2013" BÜTÜN MAÇ ÖZETLERİ, ŞOVLARI [HQ, HD, 720P, 1080P]
                                İRTİBAT İÇİN ÖZEL MESAJ ATABİLİRSİNİZ...

Yorum

Çalışıyor...
                                X