Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gidenlerin hiçbiri için yönetime bir şey demiyorum.
    Gitmek istediler ve gittiler..
    Zorla kimseyi tutacak değiliz..
    Ama gelmek için o kadar yıttınan Fatih Tekke neden alınmadı?
    Takımdan gönderilmesi gereken onca topçu varken neden ilk giden Yattara oldu? Neden ağlayarak gitti?
    Neden lig bitip de fenerasyon feneri şampiyon ilan ettiktek sonra FIFA'ya şikayete gittik?
    Neden zamanında masaya yumruğumuzu vurmadık?
    Başkan neden basına röpörtaj verirken saçmalıyor?
    Neden düşünmeden konuşuyor?
    Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak krdnz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      O zaman yaşlıydı o.

Şimdi ilgilendiklerimiz de onunla yaşıt ama alsun!
      Hatta sorunluydu da.
      Özkan SÜMER

Yorum

• bu yönetim ne yapmaya calisiyor anlamis degilim neden böyle yapiyorlar yaziklar olsun jajayi neden satiyorlar yaziklar olsun kim kaldiki takimda oldu olan senel vede ünallida satsinlar bu yönetimi kiniyorum bizler cok daha bekleriz böyle giderse sampion olmayi yada kazanmayi oturmus bir takim vardi yarisini sattilar isde böyle hersene ayni ??? seyi yapiyorlar sanirim konya yada buca yada kasimpasanin yerlerinde olmayiz bu fitbolcularlan yada transferlerlende bir sey olmaz yani bizler daha cok sac bas yolariz bu yönetim gercekden cok cok büyük hata yapiyor

Yorum

• Anladık ki elinizde bulunan değerli oyuncuları tutamıyorsunuz...
          Tebrikler...

Yorum

• yazık 97 den beter olacaz ben bu kadro bişey yapamaz diyprum hayırlısı zokorayla kol kola gitmessiniz inşallah
            nasıl bakarsan öyle görürsün
            neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
            ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Sorun giden-gelen kalite farkında. Yoksa takımdan kalitesi düşük oyuncuların ayrılmasına kimse bir şey demez. GS'nin yarısı gönderildi, ancak taraftarları bundan memnun oldu mesela.

Bizde ise direkt ve yedek takımdan 6 kişi (4+2) ayrıldı. Gelenler ise (Zokora hariç) ayrılan yedekler kalitesinde bile değil. Buradan olumlu bir tablo çıkaramıyorum doğrusu. Zaten mevcut kadroya takviye derken şimdi en az 6 tane mevcut kalitesinde 2-3 tanede daha kaliteli takviyeye ihtiyaç varki bu mümkün değil. Geçen sene iyi bir 17 var derken şimdi iyi bir 11 peşindeyiz.

Bu sene zor geçecek.
              Kayıp Geçmişin izinde...

Ozzyfast52

Yorum

• yıldızlar transfer edin dedik
                yıldızları satın demedik
                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Ceyhun GÜLSELAM olayı tam bir facia zaten, adam efendi, kulübede oturmasını bile sorun etmeyen bir adam ve siz onu takımda tutmayı bile beceremiyorsunuz. Bari Ezikbahçe'nin Semih'e yaptığı gibi zorla opsiyon kullansaydınız. Yazık yazık. Hayır hiçbirşeye kızmıyorum da futbolcuların paralarını bile alamadığı gayse'ye giden topçulara yanıyorum. Böyle bir yönetim zaafiyeti görmedim.
                  ŞAMPİYON OLMAN ÖNEMLİ DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN SENİN BU HAKSIZ ARENADA VERDİĞİN ONURLU MÜCADELENDİR.

Yorum

• Yönetim;

Birakmak istiyorsan simdi birak, bir sezon heba olmasin.

Yok istemiyorsan adam gibi bir Transfer Politikasi izle.

Sadece satiyoruz ama alinan bir Zokora var.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Allah askına yönetim çıkıp gercek niyeti nedir bunu söylesin? Aziz Yıldırım ı suan baskan yapsan basımıza bukadar kötülük yapamazdi!

Yorum

• impossible is nothing=imkansız yoktur adidasın reklam sloganı bizimkilerde bütün oyuncuları satarak imkansızın olmadıgını gösteriyor herhalde

Yorum

• Allah sizi hayırlı etsin. Bu nasıl bir anlayıştır. Elde oyuncu bırakmadınız yuh be!

Yorum

• Ati alan Üsküdar'i geciyor. Bizim yöneticiler daha fazla izlemeseler iyi olur.
                            Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Selçuk Egemen Yattara Jaja Ceyhun Umut gidenler gelenler Zokora ve Barış nasıl oluyorda güçlenmiş oluyoruz bunlar nasıl saçma söylemler
                              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Trabzonspor'un getirildiği nokta bu işte, sonra Sadri Şener çıkıp tribünler dolmuyor diyecek.

satışa sunulan kombine kartlarından 4100 adet satın alarak önemli bir katkıda bulunan işadamı Abdullah Oğuz Bayraktar’a teşekkür ediyor, Bayraktar’ın bu tavrının örnek teşkil etmesini diliyoruz.
                                @tsmustafakemal
                                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

Yükleniyor...
                                X