sakın olamıyorum.hakkım yenıldımı saldırgan oluyorum.1 aydır psıkologtan tedavı görüyorum.helede akşamları ıçtığim ılaç uyumadımmı etkısını yıtırıyor ve boyna sövmek ıstıyorum.sadece Trabzonspordan sebep bu duruma geldım.araba kullanırken yolda fener formalı bırı gördümmü üzerıne kırıyorum dıreksıyonu ezmek ıstıyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
beyler bu linkte bugunki seçimde demiörenin açıklamaları yer almaktadır . Açıklamalarının içinde Sadri Şener hakkında bazı söylemleri yer almaktadır . Bu söylemlerden benim aldıgım bizim başkan bu aydınları desteklemiş ve atalaya veto çekmiş , şimdi de avcunu yalamış .
Yani biz atalayı desteklememesine tepki verdigimiz de çıkıp kendisi adaylıgını açıklamadı açıklarsa destekleriz diye açıklama yaparak on numara kıvırmış .
Bence bu yönetim sportif anlamda belki %85 başarılı ama idari konularda %0.061 başarılıdırTrabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerenktaş; sana tek sorum; başkan bir demecinde demiştiki; "alex bizde olsa biz şampiyonduk", bende diyorumki aziz bizim başkanımız olsa kim şampiyon olurdu?
Yorum
-
Alper'in Zokora'dan daha iyi olduğunu iddaa etmeyin bari ayıptır. Yönetime gelince bizim bir yönetimimiz varmıydı vardıda benimmi haberim yok sanırım 4 kulüp arasındaki en pasif yönetime sahibiz maalesef. Başkan yani Sadri başkan ise artık espirilerini kendine saklamalı midemiz kaldırmıyor çünkü. Sadri başkana çok büyük kazık attılar bu TFF seçiminde resmen adam yerine koymadılar ve haliyle koca Trabzonspor'uda
Yorum
-
Sadri ŞENER: Lig Başlamadan Kaos başladı.
Üzülme be Başkan bizim 27 senemiz kaos içinde geçti biz alışığız.96 da sol yanımız acıdı. 2004 de yollara vurduk. 2011 de boğazımızda yumrular oluştu.
Sen üzülme Acıyı Kırağı çalmaz Sn Başkan. Sen tatlı adamsın değilmi. Doğru senin tarafın tatlı şeker. O bize gelmiyor Sn Başkan biz acıyız acı söyleriz, bak sende bir iki acı konuşmaya kaktın ne oldu anında seni saf dışı bıraktı büyük istanbulun büyük başkanları. Oysa ne güzeldi değilmi tüpçünün tatlısını yiyip tatlı tatlı konuşmak. Olmadı işte artık sana yer yok oralarda. Buralarada gelme istersen çünkü biz acıyız, çünkü acı çekiyoruz. Öyle lay lay lom değiliz. Mutluluk bize uzak sen güleç adamsın, tatlı şeker adamsın. Bilenmek sana hiç gelmez. Artık yakındır seninde evinde oturup göbeğini kaşıyarak tv izlemen. Bak güzel diziler, güzel programalar var senin neyine Futbol bunlar üzücü şeyler.Stres var masa başında kaybetmek var. Bunlar zor işer bunlara yürek yetmez. Kalb dayanmaz. Sen bizi düşünme Sn Başkan bize bişey olmaz biz alışığı ne de olsa acı patlıcanı kırağı çalmaz.Ayrıntı meselenin ta kendisidir.
Yorum
-
İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkanın yanındayım ama sürüdeki koyun gibi davranmamalı, uzun vadede Trabzonsporun bu süreçte karlı çıkacağına inancım sonsuz
Yorum
-
İlk olarak iskenderliden tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4 yıla giriyoruz borç durumu ortada muhtemelen bu yılda herhangi başarısızlıkta bırakıp gidecekler bu kadar borçla takıma başkan bulmasıda çok zor...Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet Ali Yılmaz...
Yorum
-
İlk olarak iskenderliden tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmet agaoglu tarzı birisi lazım gerçi onunda agbisi siyasete yakın birisi yani trabzonspor siyasetten uzak durmalı agaoglunun projeleri vardı çok güzel ama başkan olamadı sadri şener bir agaç dahi dikmedi karadenizspora 20 trilyon üzeri para harcada bu paraya trabzonspor altyapısı kurtulurdu...
Yorum
-
İlk olarak bluedark tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen önce Trabzonspor yazarken büyük "T" kullanmayı öğren ,yoksa yazdıklarına vücut kılı kadar değer vermez kimse ,yani saçmalayacaksanda öyle saçmala ki gülünç olma.
Yorum
Yorum