Arkadaşlar rica ediyorum şu Fatih Tekke konusunu kapatın artık. TS'un oyuncularını konuşun, boşuna zaman harcıyorsunuz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
İlk olarak albatros tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyapılan tartışmalar bir yana Allah rızası için şu ''en büyük Trabzonsporlu, en has Trabzonsporlu'' sözlerini biraz dikkatli kullanalım.en has Trabzonsporlu şu an bjk forması giyiyorsa vay bizim halimize.
yok o benden daha Trabzonsporludur iddiasında bulunan varsa bir şey diyemem.herkes kendi taraftarlığını bilir.
Emin olabilirsin.Amatör ruh,profosyonel düşünce
İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ
Yorum
-
İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrda duracaksın işte,
Bu adamın yaptığı fedekarlıkların karşılığını verdik mi?
Bu adam para için gitse en iyi zamanında bize boş mukavaleye imza atar mıydı?
Fatih Tekke sen Trabzonun evladısın bırak başkalarını dediğimizde o bizi bırakıp gitti mi?
Peki karşılığı ne oldu?
Trabzonspor tarihinin en yalancı ve düzenbaz yönetmine maymun olmak.
Yapanlar adam olsa zoruma gitmeyecek.
Her transfer döneminde listenin başına Fatih Tekke'yi yazarak yönetimi daha ilk günden baskı altına almadık mı?
O ne yaptı? Pire için yorganı yaktı.
Yönetimdeki bir kaç kendini bilmez için bizi kahretti.
Trabzonspor'dan gitmek istemesine hiç değinmiyorum bile.
Bu arada forzabesiktas'a üye olup Fatih Tekke'yi orada tartışalım. Bir İstanbul takımının futbolcusunu Trabzonspor platformlarında tartışmak gururuma dokunuyor!En son SDanışmaz tarafından düzenlendi; 03.09.2010, 14:34.
Yorum
-
İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç baskı kurmadık yani?
Bir dönem Fatih Tekke'yi savunmaktan Trabzonspor'u unutur olmuştuk. Ben mi yanlış hatırlıyorum?Not Important..
Yorum
-
İlk olarak write_for_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleToprağım ben o baskıyı devede kulak buluyorum!.. Sonuç da elde edemedik? Nerede savunduk bir de (forumlarda)
Yüzbinleri toplayıp yürüyüş mü yapsaydık?
Yorum
-
İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende diyorum ki, Trabzonspor'a gelsin diye yönetime savaş açtık. Yönetime ağzımıza geleni dedik. Takım kötü gittiği zamanlar "Fatih Tekke" diye bağırıp yönetimi -daha çok sahada mücadele eden, Trabzonspor formasını terleten futbolcuları- baskı altına almadık mı?
Her transfer döneminde listenin başına Fatih Tekke'yi yazarak yönetimi daha ilk günden baskı altına almadık mı?
O ne yaptı? Pire için yorganı yaktı.
Yönetimdeki bir kaç kendini bilmez için bizi kahretti.
Hepsi bu mu?
Yemin ediyoru Fatihler,Hüseyinler bize fazla.
Çok fazla.Amatör ruh,profosyonel düşünce
Yorum
-
İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet Fatih çok yetenekli ve bence Metin Oktay'ın hiç bir videosunu dahi görmedim ama onun dışında gelmiş geçmiş en iyi türk forvet ama senin dediğin kadar değil o kadar da değil işte.
Fatih Tekke başka bir Avrupa'lı kimliğine sahip olsa Forlan ayarında olacaktı popülaritesi.Ne daha fazla ne daha az.En büyük 3 futbolcudan biriymiş abartma,o kadar da ölmedikHatta eksilerin sayayım onu çok büyük, Avrupa'nın en büyük forvetlerinde yapamayacak eksileri:
-Yavaş bir futbolcu yani topu ayağı aldığında hızlı oynayamıyor.Forlan gibi aldığında daha sakin ama yavaş hareket ediyor.
-Türkiye'de attığı onu o kadar ünlü eden kafa gollerini asla İngiltere,İspanya liginde atamaz.Defanslar o kadar kek değil orada.Ki Rusya'da bile öyle golü az var.
-Bire biri iyi değil.Dünya'nın en büyük 3 futbolcusu diyorsun,uçmuşsun arkadaşım.Sadece şu an oynayan 50 forvet sayarım Avrupa'da oynayan bire birde Tekke'den çok daha üstün olan.
Daha çok yazarım da gerek duymuyorum.
Not:Fatih Tekke yeteneksizdir,kötü futbolcudur filan asla demedim başını okumadan yazdığımın maddelere geçmeyin.
Bu ülkede tepeden tırnağa futbol için yaratılmış iki adam vardı birisi kendini harcadı birisini de camiası.
Fatih'in yaptıkarı,başardıkları kendi tırnakları ile kazıdıklarıdır bize rağmen.Amatör ruh,profosyonel düşünce
Yorum
-
İlk olarak İlker ToSun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeşekkürler Adil Abi,
ancak benim kastettiğim şey zaten Fatih konusunda yönetimi eleştirmenin suç olduğu değil. Mümkün olduğunca eleştiri yapmaya niyeti olan birisi olarak zaten o imayı vermekle en büyük ayıbı kendime yapmış olurum öncelikle.
Benim söylemek istediğim şey, bugün hala daha bu forumlarda bile bizdeki mazisi ne olursa olsun, bizim için anlamı ne olursa olsun en nihayetinde rakibimiz Beşiktaş'ın sözleşmeli bir profesyoneli olan Fatih Tekke'yi kendisine avatar yapan zihniyetin, yarın öbür gün stadlarda Teo veya Umut gol kaçırdığında "Fatih Tekke" diye bağırma ihtimalinden korkuyorum.
Ve bunu ne yazık ki ihtimal dahilinde görüyorum
Dikkat edelim bakalım, taraftar hangi oyunculara ehemmiyet veriyorsa bu bir sorun oluyor. Diğer takımlar da bakıyorki oooo Trabzon futbolcu tarlası ancak meyvesini yiyemiyor. O zaman biz yiyelim diyorlar. Yani içte yönetimde çok derin bir sorun var. İşin başını çekeni bir daha yazmak istemiyorum.
Bu sorunu en iyi şekilde menfaatimize nasıl çeviririz ona bakmak lazım. Onun için de yönetimin yaptığı yanlışlardan çark etmesi esas olması lazım. Şenol Hoca bir şans olarak eğer takımın başında ise, seyircinin Tekke gibi bir golcüye neden aşık olduğunu en iyi o biliyor demektir. Tekke'nin ivmesine Teofilo'yu ve Jaja'yı, Umut'u, hatta Burak YILMAZ'ı getirebilir bu TEFRİKA'yı Trabzonspor lehine çevirebilir.
Yoksa yazdığınız gibi her gol atamayışımızda Tekke diye bağırmanın kimseye yarar getirmeyeceğini burnu delikli deliler bile biliyor.
İstikrarı müşterek hale getirmek lazım.
İlk olarak 10-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledevrik sultan sahada babam olsa tanımam demiş,ateş olsna cirmin kadar yakarsın tekke efendi.o değil de hala trabzonun adını anmasına kıl olmaya başladım,ula madem gittin tamam da sus artık,adımızı bile alma ağzına.
Sen olsan ne yapardın?
Evet sen olsan Tekke'nin yerinde, sahaya BJK takımında çıksa, baban da Trabzonspor takımında kaptan olsa babanı tanırmısın? Cevabını ben vereyim külliyen tanımazsın, o babanın haşatını çıkarırsın.
Balıkesirli kardeşim unutma Tekke'de tipik Trabzonlu'dur, o da her Trabzonlunun taşıdığı genlerden başka gen taşımıyor unutma.En son Adil ÖZGÜR tarafından düzenlendi; 03.09.2010, 14:42.BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaskı değin ne ?Gerçekten merak ettim?Umut veya Gökhan gol kaçırırken Fatih Tekke diye bağırmak mı?Gol atsalar sorun yok,Fatih de yok.
Hepsi bu mu?
Yemin ediyoru Fatihler,Hüseyinler bize fazla.
Çok fazla.
Ben Trabzonsporluyum!
O bağırılan Fatih Tekke tezahuratları baskının kralıdır. Yönetimdeki kendini bilmezler üstüne alınmadı o ayrı. Bağırılmaması yanlıştı o daha ayrı bir konu.
Yorum
-
İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşka ne yapabilir ki?
Yüzbinleri toplayıp yürüyüş mü yapsaydık?Not Important..
Yorum
-
İlk olarak write_for_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirçok şey yapılabilirdi; yürüyüş de içinde.. tesislere her gün gidip bağırılabilirdi.. biz onu açıkca istediğimizi belli ederdik, yoksa kendilerinin duramayacağını bilmelerini sağlardık.. faks, telefon, boykot vs
Yorum
-
İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSevmek dediğiniz ne sizin?Ne yaptığımıza bir bakın geriye dönüp.İyi küfür ettik,sahada yuhladık,Altay,Antep dolandırdık.Sakat sakat oynattık,en iyi zamanlarında boş mukavelelere imza attırdık,Türkiye'nin transfer rekoruna Rusya'ya sattık.
Orda bir şampiyonluk,iki Rusya kupası ve bir Uefa Kupası kazanıp zirvedeyken bize gelmek istedi ve onu kendi şirketlerinde tazminatını ödemesin diye Trabzonspor'a getirip sokmuş ne işe yaradığı belli olamayan ve evladı yaşındaki adamı maymun eden birisine yem ettik.
İşte bütün taraftarlığımız bu.Şimdi biz kendi keyfimizi düşünürken ve tabii Trabzonspor yönetimi bu adamla oynarken Trabzonsporluluk aklımıza gelmiyorken,işi futboldan para kazanmak olan profosyonel bir futbolcu niye düşünsün.
hey yahu tamam bir ortak nokta buldum sonunda.
abi profesyonel bir futbolcu dedin ya,işte profesyonellikte,''ben herkesten daha Trabzonsporluyum'', ''Trabzonspordan başkasında oynamam'', gibi cümleler kurulmaz. bu cümleler kurulduğunda,taraftar oyuncu hakkında;''hee demek ki profesyonel olurken aynı zamanda amatörlük ruhunu korumuş'' diyerek sempati besler.ama bir profesyonelsen böyle şeyler konuşamazsın.
tekke o lafların hiç birini demeseydi, bjkye transferine yine üzülür ama kızmazdık.çünkü profesyonel oyuncu olduğunun farkındaydık.
ama sen böyle konuşup prim yapacaksın,sonrada profesyonelliğin gerektirdiği en doğal şey olan ''sahada babamı tanımam'' sözünü söyleyeceksin.
orada dur derler ve düşünürler yani.bizde düşünüyoruz abi.profesyonelse o olafları etmeyecekti.amatör ruhunu koruyorsada bjkye imza atmayacaktı.bu kadar basit işteEntropi İyidir.
Yorum
-
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendini gs ye bjk ye yamamak isteyen yalancı Fatih Tekke mi ?
Fatih Tekke yi almayan yönetim mi ?
Sabaha kadar yönetimin arkasında olurum. Fatihin ne halt olduğunu gördük.
Yorum
Yorum