Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eyvallah İlker, anlayışın için sağol...Biz yaşlılar kaprisli oluyoruz bazen

Bu arada yoğun gündemden güme gitmesin...Umut meselesinde başkan ve Mahmut Usluya sitemlerimi ileteyim...Ama aynı ikiliye seyrettikten sonra Jaja için bir kez daha teşekkür edeyim...Öyle görünüyor ki sahiden iyi iş çıkrmışlar
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Yahu sivil Trabzonspor taraftarları olarak bir bildiri mi yayınlasak napsak?
      Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• Uzatmadan Selçuk ve Ceyhun meselesini de hallederlerse sonrası Allah Kerim...Bol adaylı bir kongre olsun ondan sonra...Trabzonspor kıymetli arkadaş...Çantada keklik olmasın başkanlık...
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yahu sivil Trabzonspor taraftarları olarak bir bildiri mi yayınlasak napsak?
          - Ben Varım abi , Her Türlü
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• 1 haftalık aranın ardından yine , yeniden herkese merhaba (: noliy bagaym haburda (:

Yorum

• Çok çok ileri bir fikir abi.

Bildiri...

Burdayız, farkındayız...

Yok öyle...

İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yahu sivil Trabzonspor taraftarları olarak bir bildiri mi yayınlasak napsak?

Yorum

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                1 haftalık aranın ardından yine , yeniden herkese merhaba (: noliy bagaym haburda (:
                Hoşgeldin Orhan abi şimdi ortalık sakin asıl dün görücektin buraları
                OSCAR CARDOZO

Yorum

• Şenol abi, bildiriyi görmem lazım Sonuna sen şimdi eklersin bir şeyler ondan sonra uğraş dur )))))

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şenol abi, bildiriyi görmem lazım Sonuna sen şimdi eklersin bir şeyler ondan sonra uğraş dur )))))
                    Sen yaz ben imzalarım gözlerim kapalı hem de
                    Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sen yaz ben imzalarım gözlerim kapalı hem de
                      ...Seni seviyoruz abi...

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hoşgeldin Orhan abi şimdi ortalık sakin asıl dün görücektin buraları
                        Hmm

Umut , Teo ve Tekke olayları mı (:

Mapus hayatı insanı değiştiriyor "hayırlısı olsun yaa" deyip işin içinde sıyrılmayı seçiyorum.

En "sıradan" Trabzonspor taraftarı olarak kalacağım
                        Artık favorim 3 maymun (:

Yorum

• İlk olarak K@HrY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hiç bir futbolcu hiçbir teknik adam kulüpten daha büyük ve zengin değildir. Fatih Tekke Trabzonspora gelmek istedi ama Yöneticiler tarafından veto yedi bu herkesçe bilinen bir gerçek. Şimdi Beşiktaşa gitti diye fatihi idam sehpasına çekmeye çalışan insanları anlamakta güçlük çekiyorum. Ftih her söyleşide Rusyada mutlu olmadığını ailevi olarak sorunlar yaşadığını ve Türkiyeye dönmek istediğini Hatta dönersem Trabzonsporda oynamak istediğini dile getirmiş peki bu durumda Fatihten bedava gelerek özveride bulunmasını isteyen yönetime nasıl bir tepki vermeliyiz. Fatih külübe değil Fatihe kulübün sahip çıkması gerekirdi. Fatih Trabzonsporlu yöneticilerden bekleneni alamadı peki alamadı diye Rusyada kalarak mutsuz bir sene daha geçirmeye devammı etseydi soruyorum size? tabiki devam etmeyecekti en doğrusunu yaparak kendisine değer verenle kıymetini bilenle anlaştı. Başarılı olacağını düşünüyorum ve gollerini zevkle izleyeceğim!

İlk olarak nereden tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          tebrik ediyorum birader gerçekleri görebilen insanların yazılarını okumak ne güzel...
                          qerçekten de bunu qörebilenlerin yazılarını okumak çok qüzel..
                          ŞampiyoNLuk Görmemiş Bu Göz
                          EceLi Görmüş çok mu iş..
                          7yedi7yedi7yedi7yedi7yedi7yedi

Yorum

• İlk olarak adem73 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Güneş istifadan döndü
                            TRABZONSPOR'da yaşanan Umut Bulut, depremi şimdilik dururken, gelişmelerin üzerinden üç gün geçtikten sonra bilinmeyenler de birer birer aydınlığa çıkıyor. Adeta artçı deprem gibi her yeni konu Umut Bulut konusunda Trabzonspor yönetim kurulunu sorumlu hale getirirken en önemli gelişmenin Umut Bulut'un satılması halinde istifa edeceği tehdidinde bulunan Şenol Güneş'in duruşuydu.

LİVERPOOL maçının oynandığı Perşembe günü konuyu öğrenen Güneş, önce Umut Bulut'un gitmek istediğini düşünerek bu futbolcuyu ikna etmeye çalıştı fakat, Umut'un ifadeleri ile gelişmelerin bu şekilde oymadığı ortaya çıktı. Trabzonspor yönetim kurulu üyelerinin Liverpool maçından bir gün önce Fransa'nın Toulouse takımının menajerleri ile konuştuğu ve anlaşmaya vardığı ortaya çıktı.

MAÇ günü tesislere giden Şenol Güneş, Umut'u, Toulouse takımına pazarlamaya çalışan menajerlerin tesislerde olduğunu öğrenince adeta çıldırdı. Önce menajerleri tesislerden kovan Güneş, daha sonra Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ile görüştü. Hacısalihoğlu'nun Umut'u 3.5 milyon Avro'ya Toulouse takımına vermeyi düşündüklerini söylemesi üzerine Şenol Güneş, o anda resti çekti.

SATIŞ kararının kimin kararı olup olmadığının kendisini ilgilendirmediğini belirten Teknik Direktör Şenol Güneş'in önce Başkan Sadri Şener ile görüştüğü ve Başkan Sadri Şener'e, “Şampiyon olacaksak Umut'u satamayız” dediği öğrenildi. Telefon kapandıktan sonra Hacısalihoğlu'na dönen Şenol Güneş'in Asbaşkana, “Umut Bulut'u satarsanız istifamı önünüze koyarım” dediği belirtildi.

BU gelişmeden sonra Güneş, Umut ile bir süre görüştü. Menajerlerin etkisinde kalan ve yönetimin kendisine satıldığını bildirmesi ile Trabzonspor'dan koptuğunu düşünen Umut Bulut, Liverpool maçında ilk 11'de oynama isteğini ortaya koydu ve Güneş ile adeta pazarlık yaptı. Kadro dışı kalan Umut Bulut'u satmaktan vaz geçen yönetim kurulu resmi sitesinde kararı Güneş'e bıraktıklarını açıkladı.
                            kaynak:spor61.net

Ben bu yönetime ne yazaym şimdi?
                            Takımı sabote ettiklerine inanmaya başlayacağım yakında!
                            www.twitter.com/SDanismaz
                            Gugudali..
                            Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak balek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              qerçekten de bunu qörebilenlerin yazılarını okumak çok qüzel..
                              Gerçektende senin "q"larını anlayabilmek çok zor.

Türkçe , Turkche olmasın.

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben bu yönetime ne yazaym şimdi?
                                Takımı sabote ettiklerine inanmaya başlayacağım yakında!
                                - Selami Ne Diyeceksen de , Aman Ha Ceza alma ama , Sonra Seni aşşağıda Görüyorum Yazamıyorsun Üzülüyorum
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

Çalışıyor...
                                X