Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar bırakalım kim nereye giderse gitsin... Biz Trabzonsporluyuz kaptanımız da var krallarımız da...

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      http://www.fatihtekke.com/2009/03/03...saray-a-dogru/

bakin altindaki ikinci yoruma

2009da ne yazmislar
      Tekke'ye güvenmiş...
      Hata etmiş!
      Hamiş

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Konuyu değiştirelim bari... Yönetimin Liverpool maçı öncesi Umut ile ilgili yaşanan sıkıntılardan dolayı Şenol Güneş'in direkten döndüğünü biliyormusunuz?

Umut Bulut diyorum, Liverpool maçı öncesi neden kadro dışı bırakılmıştı? Sonra Antalya maçında ilk 11'de nasıl başlamıştı? Umut'un ağabeyi ''Şenol hocadan Allah razı olsun, kardeşime sahip çıktı'' derken ne demek itedi?

Bu yönetim neden her defasında iyi giden arabanın tekerine çomak sokar? Ne yapılmaya çalışıldı? Bunları nasıl unutacağız? Gerçi Yattara'ya yapılanları nasıl herkes unuttuysa bunlar da unutulur gider.

Sene sonunda seçimde var değil mi?
        Akıl almaz bir kulübüz. Bizim düşmana gerek yok. Şenol Hoca böyle birşey yapsa olacakları düşünebiliyor musunuz? Trabzon'da taş taş üstüne kalmazdı. Kongrede özellikle Sadri Şener'in listesinde HH varsa Sadri Şener hiç kusura bakmasın bu kulübün başkanı falan olmasın, olmaya hakkı yok.

HH gitmeden bu kulübe huzur gelmez. Trabzonspor huzur evi, huzur yuvası olmak istiyorsa HH'den bir an önce kurtulması gerekir.
        TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• Ya Şenol Güneş bu Umut meselesi yüzünden bir anlık sinirle istifa etseydi ondan sonra neler olurdu.
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İster yönetim hata yapsın, ister Fatih hainlik.
            Kim ne derse desin.
            Ben hayatımda en çok sevdiğim futbolcunun Beşiktaş'a imza atmasını içime SİNDİREMİYORUM!
            Bu olayda kimin parmağı varsa onlarda Allah'ından bulsun diyorum.

Yorum

• Allah kazancını artırsın, daha çok versin.
              Başarısız olsun.
              "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
              Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• İlk olarak kimyager tarafından gönderildi
                ........
                Ben buna gülüyorum yahu. Tekke ninde yönetiminde canı cehenneme. Yaşasın Trabzonspor.
                En son Gökçebey tarafından düzenlendi; 02.09.2010, 21:31.

Yorum

• İlk olarak kimyager tarafından gönderildi
                  ..........
                  Yazık etmişsin kendine.
                  Hayır askerdeyim bunun için bir saat sıra bekledim falan gibi ajitasyonlarla daha mı etkili olacağını düşündün onu da anlamak zor hani.

Neyse, şafak kaç şafak?
                  En son Gökçebey tarafından düzenlendi; 02.09.2010, 21:31.
                  "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
                  Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• Yıllardır bu transfer belirsizliğine anlam veremiyorum.
                    Hoca istedi diye mi alınır?
                    Ucuz diye mi alınır?
                    Sırf trasnfer olsun diye mi alınır?
                    İzlenipte mi alınr?
                    Şans eseri mi alınır?
                    .... daha sürüp gider bu sorular.
                    Fakat bildiğim tek şey çok şansız mı desem çok beceriksiz mi desem, yoksa parasız mı desem yöneticilerin hepsi bize denk gelmiştir sanırım.
                    Herkes haklı olarak isyanlarda.Olmamakta elde değil zaten.İstanbul takımlarını saymıyorum artık .Çünkü onlar İstanbul gibi metropol bir kentin takımı fulbolcu için bir eğlence kenti.Ya Manisaya ne demeli? Trabzon'dan neyi fazla bu kentin? Keza Kayseri öyle. Bu şehir takımları kadar olamıyor muyuz futbolcu transfer etmede? iyi yöneticilerin hepsi anadolu takımlarına mı gidiyor? Bizim haftarlardır uğraştığımız transferler nasıl oluyorda günü birlik bitiyor? artık bu belirsizliğe son ermek lazım.Birileri çıksın gerçekleri konuşsun...
                    Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• Şenol Güneş'in istifa restini çektiğini, o gün duymuştum ancak burada daha önce dillendirilmediği için ve ben de ispat edemeyeceğim için bunu söylemek istemiyordum ama madem bu olay ufaktan dillendirildi o zaman ben de bu konudaki görüşümü söyleyeyim.

Gerçi o günlerde bu olayı bildiğim için üstü kapalı bir şekilde mesajlarımda ima etmeye çalışmıştım. Teo'nun Antalyaspor maçında kadro dışı kalışının yönetim ile Şenol Güneş arasındaki bir bilek güreşinin bir raundu olup olmadığını bir komplo teorisi şeklinde ortaya atmıştım. Ancak tabi haliyle o mesajım Şenol Güneş başlığını karıştırmıştı.

Madem bu konu artık dillendi açıkça konuşmakta fayda var. Ne Umut sakattı, ne Teo sakattı. Sadece onlar üzerinde karar verenlerin birbirleriyle kavga metodları sakattı.

Bu bilek güreşi bize ne kazandırdı ne kaybettirdi orası sizlerin takdirine kalmış

Yorum

• Fatih o kadar trabzonsporluydu neden 61 numara değilde 33 numara giyiyor bırakın artık su adamı Gökdeniz ondan çok daha delikanlidir

Yorum

• oyuncuyu ligde yarıştığın rakibine,bjkya biz satsaydık o zaman zoruma giderdi şahsen. rubin kazandan eski bi oyuncumuz bjkya gitmiş.çok da önemli değil

Yorum

• Ben şunu merak ediyorum; kariyeri iyice dibe vurmakta olan Fatih Tekke sizce ne yapmalıydı?

Bu adam kariyerinin son 2-3 yılını Trabzonspor'da geçirmek istiyordu değilmi? Peki mevcut yönetim var olduğu sürece Trabzonspor'da oynamasının imkansız olduğunu göremiyor musunuz? Yani ne yapmalıydı? Rubin'e gittiğinden beri kaç kişi takip eder oldu Fatih'i? Sakatlıktan kurtulamıyor ve kabul etmesenizde kariyeri yavaş yavaş dibe vurmak üzereydi. Ve bir seçim yapmak zorunda kaldı. Güle oynaya Beşiktaş'a gittiğini de sanmıyorum. Ama şartlar bunu gerektiriyor.

Yani cidden ne yapmalıydı? Rusya'da mutlu olmadığını dünya alem biliyor. Trabzonspor'da tekrar oynamaya can attığını da herkes gayet iyi biliyor. Ama yollar kapatılmış kendisine. Ne yapmalıydı bu adam? Futbolu mu bıraksın sizi kırmamak için? Veya mutlu olmadığı Rusya'da hayatınımı devam ettirsin. Bence biraz bencil düşünmekten kendinizi alın. Biraz da Fatih'in yerine koyun kendinizi. 33 yaşında kendisine Beşiktaş'tan teklif gelmiş ve kariyerini bir nebzede olsa tekrar rayına oturtmayı düşünüyor.

Ama diyorsanız ki; Karabük'e gitseydi, Konya'ya veya Ofspor, Sürmenespor'a falan gitseydi diye, bu biraz bencilliğinizdendir. Bu yüzden Fatih'e yüklenmek yerine; Fatih'e Trabzonspor yollarını kapatan ve bu tercihe mecbur bırakan yönetime yüklenmek daha doğru davranış olacaktır.
                            En son erolizmts tarafından düzenlendi; 02.09.2010, 21:44.
                            "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• İlk olarak Özgür MERCAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fatih o kadar trabzonsporluydu neden 61 numara değilde 33 numara giyiyor bırakın artık su adamı Gökdeniz ondan çok daha delikanlidir
                              61 giymesini beklerdim açıkcası !
                              @tsmustafakemal
                              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Arkadaşlar Hepinize Selam Ederim Öncelikle ;

Gelelim Fatih Sultan Tekke Transferine

Neden Bize Gelmedi ?

-Yönetimde onu istemeyenler oldu
                                -Takım içinde problem yaratır dendi
                                -Yaşlı dendi ileriye yönelik bize para kazandırmaz dendi
                                -Şenol Güneş hariç(Ünal Dahil)kimse benim kadar Trabzonspor'lu değil dedi

--------------------VE BİZİM İÇİN DEFTER KAPANDI------------------------

Aramızda hala Tekke'yi sevenler vardır ben olmak üzere neden çünkü gider gitmez ben Trabzonspor'luyum dedi.
                                Ama açık söyliyeyim bana koydu o İstanbul takımlarının formasını giymesi beni yaraladı
                                Trabzonspor'da bırakmasını çok isterdim ama olmadı.
                                Burada fatih'e kızmak haksız olur çocukları zorlanıyormuş rusya'da haklı olarak ülkesini özlemiş
                                Çok buruk ayrılmıştı Türkiye'den Ve 7.5 Milyon $ Kazandırdı O zamanki Yönetim Paraları Yedi
                                Ama 7.Haftayı Gerçekten Merak Ediyorum Trabzonspor - Beşiktaş
                                Ama Kral'ı Yuhlayanda Olur Alkışlayan'da Size Ronaldinho'nun Barcelona-Milan Maçından Önce Videosunu Koyayım Adam'ı Zorla Yolladı Guardiola İstemedi Ama Nou Camp'a ilk ayak bastığında dev ekran'dan barçadaki hareketlerini gösteren video yayınlandı ve gözleri doldu Buda Video : http://video.haberturk.com/video/index/43626
                                Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

Yükleniyor...
                                X