istifalar isabet olmus ama zamani da cok iyi secilmis. Zaten nezaman tam iyi bir yol alsak birileri comak sokmaya calisiyor. Biz senelerdir adama istifa et defol git diyoruz adam da kongreye 2 ay kala istifa ediyor. Bu adam ts ye ciftlikden baska birsey verdimi cok merak ediyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
Arkadaşlar hayret ediyorum birçoğunuza,
Sadri Şener'in, "HH nin niçin istifa ettiğini saklama hareketi" nin yanlış olduğunu düşünenler var hala.
Çok basit bir sebep olsa bile saklaması , kaçamak cevap verip konuyu kapatmaya çalışması çok doğru.
Ne yapsın , HH veya başkaları hakkında birşeyler söyleyip, Polemiğe girip Takımımı yıpratsın. Yapmayın Ya Hu. !
Düşünsenize bir başlayacak Sadri Şener , HH böyle yaptı, o böyle yaptı , şu şöyle yaptı.
Sonra onlarda cevaplar verecek kendilerince suçu başka yerlere atacak. Hoop Olağandışı Kongre.
Lütfen Konuyu uzatmamaya gayret gösterelim.En son okg_53 tarafından düzenlendi; 16.09.2010, 18:31.Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
Yorum
-
İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstifa olabilir kimse istifaya bişey demiyor ama zamanı çok yanlış.Eğer istifa edenlerde azcık Trabzonspor sevgisi olsaydı kongreye kadar dişlerini sıkarlardı.
katılıyorum sana arkadaşım madem okadar trabzonsporlusun bekle kongreye kadar aday olma dimi.madem bu kadar trabzonsporlusun beni kovsanızda kapıda yatarım de bari.işine gelmedimi hoop istifa,e ne oldu zaten kimse sevmiyodu seni iyice gıcıklaştın,neye güvendin 4 tane yedek üyeyemi,kendi çıkarların kulübün önünde geldi o zaman.asbaşkanlıktan alındın diye istifa edeceksen hiç durma git,normal üye ol ne kaybedersin.hani bordo mavi sevgi nerde?
bence hayırlısı olmuştur,bu sitede zaten onu seven birini görmedim(bu site her zaman geleceği,doğruları çoğunlukla bilmiş ve görmüştür).
Yorum
-
İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYazıdan çıkan sonuç:Başkanın,önceden beri süregelen yönetim içi anlaşmazlıklardan,seçimde kendisine avantaj sağlayacak bir konuma gelmek için,faydalanması.."Başkan bir çırpıda en yakın silah arkadaşını sattı" diyor kısaca..
Gelecek kongrede Hacısalihoğlu'nun başkan adayı olacağını sanmıyorum.
Bir de istifanın zamansız olduğunu savunan arkadaşlara bir sorum olacak. Bu şekilde devam etmesinin kongreye kadar daha buük sorunlar doğurmayacağından nasıl emin oluyorsunuz? Belki de doğru zaman şimdi idi, bundan kimse emin olamaz.En son metehan tarafından düzenlendi; 16.09.2010, 19:13.Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
Yorum
-
Bu hafta alacagimiz mac cok daha onemli hale geldi kaybettigimiz takdirde ulusal basinda cok genis yer bulur istifilar ve gelen maglubiyet acikcasi cok kotu bir zamanlama oldu insallah iyi bir sekilde atlatiriz bu durumu hayirlisi artik...
Yorum
-
- Biraz Değişiklik Yapalım Yazıda..En son SEDAT tarafından düzenlendi; 16.09.2010, 21:28.Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
benim çıkardığım özet:
hacısalihoğlu ve m.aksu arasındaki çekişmede, başkan m.aksu tarafında durarak tavır koymuş....
nedeni ise hacısalihoğlu na camia nın tepkisi ve onunla birlikteyken seçimi kazanamama korkusu...
Yorum
-
İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Hayrettin Bey İstifa Etti : " Ulan Esas Suçlu Başkanmış Nasıl Göremedik Bunu be "...
- Sadri Şener İstifa Etseydi : " Ulan Bu Hayrettin Varya Resmen İstifa ettirdi Adamı "....
- Mahmut Aksu İstifa Etseydi : " Vaybe Resmen Yediler Adamı Bu Başkanla Hayrettin Ne Tehlikeli Adamlarmış "..
- Şenol Güneş İstifa Etseydi : " Yediler Resmen Şenol Hocayı Duyduğuma Göre Başkan , Mahmut Aksu Hayrettin (hh) Bir araya Gelmişler Şenol Hocanın Biletini Kesmişler"...
- Yönetim İstifa Etseydi : " Abi Kesin MAY'ın Parmağı Var Bu İşte , Valla Sağlam Yerden Duyum aldım "..
mükemmel olmuş..yalan mı ?
Yorum
-
"Asbaşkan, kendi şirketinden kovduğu adamları neden Trabzonspor Kulübü"nde işe alıyor? Bu adamlar madem Trabzonspor"da çalışacak kadar kıymetli kendi şirketinden neden kovuyor, yok, madem kendi şirketinden kovulacak kadar niteliksiz iseler Trabzonspor"da neden işe alıyor? Bu şekilde işe alınan kaç personel var?"
Yusuf Reha Alp
"Hayrettin Hacısalihoğlu, her şeyden önce, muarızlarının da hakkını teslim ettiği üzere “Dürüst” ve “Özverili” bir yöneticiydi."
Yusuf Reha Alp
Sabık Asbaşkan yukarıdaki soruların cevabını vermiş miydi bir yerlerde? Ben denk gelmedim.
Öyleyse bugün bu "vicdan gösterisi" neyin nesi?En son İlyas Onat tarafından düzenlendi; 16.09.2010, 20:16.
Yorum
-
İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Hayrettin Bey İstifa Etti : " Ulan Esas Suçlu Başkanmış Nasıl Göremedik Bunu be "...
- Sadri Şener İstifa Etseydi : " Ulan Bu Hayrettin Varya Resmen İstifa ettirdi Adamı "....
- Mahmut Aksu İstifa Etseydi : " Vaybe Resmen Yediler Adamı Bu Başkanla Hayrettin Ne Tehlikeli Adamlarmış "..
- Şenol Güneş İstifa Etseydi : " Yediler Resmen Şenol Hocayı Duyduğuma Göre Başkan , Mahmut Aksu Hayrettin (hh) Bir araya Gelmişler Şenol Hocanın Biletini Kesmişler"...
- Yönetim İstifa Etseydi : " Abi Kesin MAY'ın Parmağı Var Bu İşte , Valla Sağlam Yerden Duyum aldım "..
Yorum
Yorum