Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• O dönemleri pek net hatırlamıyorumda Ogün ve Abdullah Fenere transfer olduktan sonra neler olmuştu Trabzon'a geldiklerinde vs?

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tekrar tekrar bu haberi koyacağız heralde.
      İsimlere olayın gelişimine iyi bakın arkadaşlar...
      Sonradan üzüleceğiniz laflar etmeyin.

İŞTE YILDIZ GOLCÜNÜN TRANSFER HİKAYESİ
      Haber 1903.com'un haberine göre; Transfer döneminin bitmesine bir gün kala Beşiktaş, Galatasaray ve F.Bahçe son çırpınışlarını sergilerken, özellikle golcü arayışında olan Beşiktaş ile Milan Baros ve Herry Kewel`ın sürekli sakatlanmasından yakınan Galatasaray yönetimi aynı oyuncuyu listesine almış ve çalışmalarına başlamıştı. Ancak Beşiktaş yönetimi o saatlerde daha farklı alternatifler ile görüşmelerini sürdürürken Misimovic ve Insua ile anlaşan sarı kırmızılıklar bir anda devreye girip Fatih Tekke`nin Menejari Olgun Peker ile masaya oturdu.

Amaç transfer yapmamakla eleştrilen G.Saray yönetiminin "Transfer son dakikada işte böyle yapılır" mesajı vermek istemesiydi..

Oyuncunun yıllık ücreti konusunda pazarlıklar yıllık 2 Milyon TL üzerinden başladı. İki taraf arasında uzlaşma zemini aranırken,G.Saray yönetimi maddi konularda çok ince hesaplar üzerinden bu transferi noktalamak isteyince Tekke`nin Manajeri Olgun Peker oyuncusu ile görüştükten sonra sarı kırmızılı yöneticilere rest çekerek toplantıyı terk etti.

BEŞİKTAŞ`I İSTİYORUM OLGUN ABİ

Bunun üzerine bir durum değerlendirmesi yapan golcü oyuncunun Menajeri, listesinde olduğunu bildiği oyuncusu için Başkan Demirören`i aradı ve şöyle dedi;

"Başkanım Fatih için G.Saray ile bugün ani bir şekilde masaya oturduk. Fakat görüşmeler karşı tarafın ufak hesapları yüzünden çıkmaza girdi ve Fatih`in istemesi ile toplantıyı terk ettim. Oyuncu iki takımın kendisi ile ilgilendiğini duyduğu andan beri sizi istiyor. Eğer sizde oyuncuyu hala istiyorsanız, G.Saray`ın teklifinin çok daha altında Fatih size "Evet" diyecek".

DEMİRÖREN: `GELİN GÖRÜŞELİM`

Bunun üzerine Başkan Demirören, Olgun Peker`e randevu verdi.Fatih Tekke`nin Beşiktaş forması giyebilmek için menajeri ile yaptığı konuşma Başkan`a ve Yönetime iletildi. G.Saray`ın yıllık 2 Milyon TL den 1.750`ye düşürmek istemesi ile çıkmaza giren görüşmelerin ardından,Beşiktaş`a yıllık 1,500.000 TL`ye imza atacağını söyleyen golcü oyuncu ile Schuster`in de onayı alınarak sözleşme imzalandı.

İşte son Kartal Fatih Tekke`nin ilginç transfer öyküsü böyle gelişti.

Beşiktaş böylece Mehmet Aurelio`dan sonra Fatih Tekke`yi de ezeli rakibinden kaparak transfere noktayı koydu.
      Büyük Trabzonsporlu Fatih Tekke Trabzonspor kulübünden ayağına gelmesini beklerken,elin istanbul kulüplerine haber uçuruyor haydi geliyorum imzaları atalım diye.

Ve bizde iki gündür burada ,Fatih Tekke'yi tartışıyoruz.
      ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak Hülya Ayan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bjk gitmeden önce herkesin kahramanıydı.ama bjk gittikten sonra ne oldu yaptığı şeyleri bir çırpıda silip.hakaretlerin en ağırının yedi...
        Fatih'i kahraman yapan sadece futbolculuğu,attığı goller değildir hala bunu idrak edemiyoruz.

Fatih'i kahraman yapan İstanbul takımlarına karşı duruşuydu,ne olursa olsun Fatih'in İstanbul takımlarına gitmeyeceğine olan inancımız ve ona karşı olan güvenimizdi.

Fatih'in istanbul takımları ile adı geçince diğer takım taraftarları bak işte bize geliyor gibisinden laflar ettiğinde k.çımla gülerdim onlara peki ya bugün??

Fatih di bize bu güveni veren o lafları eden ama sözlerinin arkasında duramadı,

Yönetim inat etti Fatih'i almadı,
        Fatih inat etti bjkye gitti
        Olan yine bize oldu.

)
        En son İlker Akçay tarafından düzenlendi; 02.09.2010, 13:47.

Yorum

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İlker fazla abartıyorsun kardeşim..
          inan kendimi tutarak yazdığım şeyler bunlar Egemen

yahu forumumuzda nereye dönsem bir beşiktaş futbolcusun resmi.

bunun taraftarlıkla açıklanabilir en ufak bir ilişkisi var mı allah aşkına ?

bu adam bizden sonra da başa bir takımda oynayıp sonra futbolu bırakmış bir isim değil

bu adam şu an aktif bir beşiktaş futbolcusu

ve belki bu adamın bize attığı gol ile biz şampiyonluğu kaçıracaz

imkansız mı?

hayır değil zira bu seneki en önemli rakibimizde ...

hal böyle iken nereye dönsem bu adamın resmini görecem ha

böyle bir rezaleti tarih yazmadı

oldu olacak her 5 mayısta da oğuz çetin ve aykut kocamanın resimlerini avatar yapalım

bunlar trabzonspor taraftarı ise ben değilim çok açık söylüyorum, eğer ben trabzonspor taraftarıysam bunlar trabzonspor taraftarı değil

Yorum

• İlk olarak oflu engin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            tüm bu yapılanları unutun aman hatırlamayın.tek derdiniz fatihe sevgisini gösteren ve doğruları savunanları susturmak olsun işiniz.ne çabuk unuttunuz.şampiyonluğu sırf inat uğruna almıdıkları bir forvet yüzünden kaçırdığımızı.sırf beceriksizlikmi diyeyim yoksa çıkarı olmadığı içinmi diyeyim yusufu kendi elleri ile bjk ya kaptırıp şampiyonluğu vermelerini ne çabuk unuttunuz.meydanda çapulcu sıfatınıda önüne koyarak dayak muhabbetini,sivastaki yanlız bırakılan taraftarı,taraftarla dalga geçen başkanı,her açıklamada bir laf sokan başkanı ,efsane ile dalga geçen asbaşkanı,ve bu asbaşkanın başkanın yalanlarını yalanlayan yalanlarını,futbolcularını satmak için önce taraftardan soğutup yalan haberlerle satmaya kalkmalarını,hocasının arkasında istikrar uydurmaları ile ilk malubiyette hocayı taraftarın önüne atan başkanı gökdeniz olayını yattara olayını hadi hepsini geçtik son umut olayı tazedir.bari onu doğru algılayında.duygusallık muhabbetine girmeden şu tartışılmaz kimlik işine tutunmadan birkerede doğru birşey yapın hak edene cezasını veya hesap sorun.işnizemi gelmiyor bu kadar rezillikleri yaşatan yalanlarla dolanlarla bizle dalga geçenlerden hesap sormak ne oluyor bir kendinize gelin.her zaman kolay olanı seçmeyin.efsane kalmadı tarihimizde yedik bitirdik.dozer cemil sefalet içinde ölmeseydi oda kurtulamazdı bu çarktan.binlerce yazı yazıldı fatihin ne şerefi ne kimliği kaldı ama bunları bize reva gören yönetim nerde ise teşekkür plaketi ile bizi rezil etmek için dokunulmazlık apoleti ile bizi kandırmaya aşağılamaya yalanlarla oyalamaya devam ittirecek helal olsun size.
            yönetimi öven mi var burda ? bu ne şiddet
            7
            Cngz_61

Yorum

• ''Bağlanmayacaksın'' da çıktı ortaya tamamdır artık

Hastasıyız zaten böyle ortamların,yok mu başka damardan şiirler, şarkılar, türküler

Yorum

• İlk olarak İlker ToSun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                inan kendimi tutarak yazdığım şeyler bunlar Egemen

yahu forumumuzda nereye dönsem bir beşiktaş futbolcusun resmi.

bunun taraftarlıkla açıklanabilir en ufak bir ilişkisi var mı allah aşkına ?

bu adam bizden sonra da başa bir takımda oynayıp sonra futbolu bırakmış bir isim değil

bu adam şu an aktif bir beşiktaş futbolcusu

ve belki bu adamın bize attığı gol ile biz şampiyonluğu kaçıracaz

imkansız mı?

hayır değil zira bu seneki en önemli rakibimizde ...

hal böyle iken nereye dönsem bu adamın resmini görecem ha

böyle bir rezaleti tarih yazmadı

oldu olacak her 5 mayısta da oğuz çetin ve aykut kocamanın resimlerini avatar yapalım

bunlar trabzonspor taraftarı ise ben değilim çok açık söylüyorum, eğer ben trabzonspor taraftarıysam bunlar trabzonspor taraftarı değil
                sen olda bizim kadar trabzonsporlu ol kerdeş...
                .....................................

Yorum

• İlk olarak Murat Hızal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ''Bağlanmayacaksın'' da çıktı ortaya tamamdır artık

Hastasıyız zaten böyle ortamların,yok mu başka damardan şiirler, şarkılar, türküler
                  - Var Cem Yılmazın Gora Filminde Komutan Logarın şarkısı var " Benimsin " Okusammı
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Artık bir Beşiktaşlı olan Fatih Tekke' nin forumda anlamsızca tartışılıp durmasını istemeyen arkadaşlara tavsiyem, şu başlığa tek kelime dahi yazmamalarıdır. Hatta girip bakmasınlar bile bence..

İddia ediyorum 5-10 posttan sonra kimse gelip bir şeyler yazma gereği dahi duymayacak ve birkaç cılız serzeniş dışında kimseler gelip uğramayacak bile buraya

Cenaze merasimi gibi düşünün. Acısı olan adamın kaybettiği kişi hakkında o an laf söylenir mi yahu, söylenmez tabii. Ses etmeden kenarda durursanız en fazla birkaç saat sonra cenaze dağılır ve dünya kaldığı yerden devam eder..
                    En son Great White tarafından düzenlendi; 02.09.2010, 13:47.
                    "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

aldanma çocuksu masum yüzüne o da terkedip gidecek bir gün Murat abi...
                      Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                      Olmak ister isen bu yolda mahir,
                      Harabat ehlini hor görme şakir,
                      Defineye malik viraneler var.

Yorum

• bir de şu var.ne demişti tekke Trabzondaki basın toplantısında.
                        şenol hoca hariç herkesten iyi Trabzonsporluyum ünal karaman dahil demişti.
                        oysa o ünal,em prestijli zamanında memleketi de Trabzon değil iken bizi tercih etmiş ve istanbulda 10 şampiyonluk yaşayacağıma Trabzonspordaki tek şampiyonluğu tercih ederim demişti ama malesef nasip olmadı.
                        yani öyle lafla peynir gemisi yürümez ıspat gerekir.
                        gitmek için can attı,gelmek için de belki ama olmayınca bjk ye gitti.
                        tüm bunları onu suçlamak için yazmıyorum çünkü hiç bir kızgınlığım yok umursamıyorum bile,şaşırmadım hiç onun bu tercihine.
                        ancak milletin bu üzgünlüğü kavgası beni şaşırtıyor.değmez arkadaşlar siz Trabzonsporun başarısını düşünün.gerisi kolay...
                        Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
                        Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

)) Haklısın Abi gerek yoktu aslında ama benim Fatih'e karşı olan bir bağlılığım yok zaten

Tek bağlılığım Trabzonspor'a...

Sadece artık bu kadar abartılmasın diye paylaştım

Gerçi bu melankolik ortamda iyice damara gitti en iyisi silem ben onu

Not: Soner Abinin söylediğini katılıyorum ve bundan sonra Fatih için birşey yazmıyorum bu işin soğumasının başka yolu da görünmüyor zaten.
                          En son İlker Akçay tarafından düzenlendi; 02.09.2010, 13:49.

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İsimlere olayın gelişimine iyi bakın arkadaşlar...
                            Sonradan üzüleceğiniz laflar etmeyin.

İŞTE YILDIZ GOLCÜNÜN TRANSFER HİKAYESİ
                            Haber 1903.com'un haberine göre; Transfer döneminin bitmesine bir gün kala Beşiktaş, Galatasaray ve F.Bahçe son çırpınışlarını sergilerken, özellikle golcü arayışında olan Beşiktaş ile Milan Baros ve Herry Kewel`ın sürekli sakatlanmasından yakınan Galatasaray yönetimi aynı oyuncuyu listesine almış ve çalışmalarına başlamıştı. Ancak Beşiktaş yönetimi o saatlerde daha farklı alternatifler ile görüşmelerini sürdürürken Misimovic ve Insua ile anlaşan sarı kırmızılıklar bir anda devreye girip Fatih Tekke`nin Menejari Olgun Peker ile masaya oturdu.

Amaç transfer yapmamakla eleştrilen G.Saray yönetiminin "Transfer son dakikada işte böyle yapılır" mesajı vermek istemesiydi..

Oyuncunun yıllık ücreti konusunda pazarlıklar yıllık 2 Milyon TL üzerinden başladı. İki taraf arasında uzlaşma zemini aranırken,G.Saray yönetimi maddi konularda çok ince hesaplar üzerinden bu transferi noktalamak isteyince Tekke`nin Manajeri Olgun Peker oyuncusu ile görüştükten sonra sarı kırmızılı yöneticilere rest çekerek toplantıyı terk etti.

BEŞİKTAŞ`I İSTİYORUM OLGUN ABİ

Bunun üzerine bir durum değerlendirmesi yapan golcü oyuncunun Menajeri, listesinde olduğunu bildiği oyuncusu için Başkan Demirören`i aradı ve şöyle dedi;

"Başkanım Fatih için G.Saray ile bugün ani bir şekilde masaya oturduk. Fakat görüşmeler karşı tarafın ufak hesapları yüzünden çıkmaza girdi ve Fatih`in istemesi ile toplantıyı terk ettim. Oyuncu iki takımın kendisi ile ilgilendiğini duyduğu andan beri sizi istiyor. Eğer sizde oyuncuyu hala istiyorsanız, G.Saray`ın teklifinin çok daha altında Fatih size "Evet" diyecek".

DEMİRÖREN: `GELİN GÖRÜŞELİM`

Bunun üzerine Başkan Demirören, Olgun Peker`e randevu verdi.Fatih Tekke`nin Beşiktaş forması giyebilmek için menajeri ile yaptığı konuşma Başkan`a ve Yönetime iletildi. G.Saray`ın yıllık 2 Milyon TL den 1.750`ye düşürmek istemesi ile çıkmaza giren görüşmelerin ardından,Beşiktaş`a yıllık 1,500.000 TL`ye imza atacağını söyleyen golcü oyuncu ile Schuster`in de onayı alınarak sözleşme imzalandı.

İşte son Kartal Fatih Tekke`nin ilginç transfer öyküsü böyle gelişti.

Beşiktaş böylece Mehmet Aurelio`dan sonra Fatih Tekke`yi de ezeli rakibinden kaparak transfere noktayı koydu.
                            bu haberin ne denli dogru oldugu muamma ?
                            Balon Haber olma olasiligi da yüksek.

.
                            *
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Hülya Ayan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sen olda bizim kadar trabzonsporlu ol kerdeş...
                              ben oldum da oluyorum da olacağım da sen tasalanma

hele bu konuda da yarışa hiç girme bence

tur bindiririm

başın döner

o yüzden sen bekle iftar saati trafik boş olur, hemen bir koşu bjk store a gidip formanı al

Yorum

• @Armağan ve @Sedat eyvallah başlığa renk getirdiniz,siyah beyaz olmuştu başlık yahu

@İlker silme kardeşim dursun orada,atalım gerginliğimizi üzerimizden.

@Soner abi itiraf et heyacanlı oluyor

Yorum

Çalışıyor...
                                X