ahanda birbirlerine girdiler...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
Yahu bu izmitten Ümit Akman bizim Hodlu muTrabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Size karşı kazanan yönetim de iyi şeyler yaptı başkanım. Takım iki kez ikinci oldu. Serdar Bali.ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
-
İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİrfan abinin koyduğu demeci Trabzon'da billboardlara asmak lazım.Yok Kadıköy'de doğmuşta Fenerbahçeliymiş.Biz de Kadıköy'de doğduk Mehmet Ali Yılmaz.
Yorum
-
İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekim kimi affediyor İzzetTrabzonspor
FC Barcelona MSV Duisburg
Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!
Yorum
-
İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOf of of yağcılık ve yalakalık tavan yapmış durumda...
Futbol anlayışı olarak aradaki farkı görmeniz lazım.
Eğer May'ın yönetiminde görev alırsa,fazla kalmaz orda..Herkese Merhaba
Yorum
-
İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet Ali Baskan olsun diye türkü yazacakmis.
Olmadı gâlibâ.
Sanırım buldum. "Mücâhit Mehmet Ali/Trabzon mareşali."Stand-upçı başkan istemiyoruz!
Yorum
-
"Şu anda bunları konuşmak için erken. Çünkü işin başında arkadaşlar var. Saha sonuçları iyi gitseydi belki bunları konuşmayacaktık. Belki devre arası düzeltirler ve bunlara hiç ihtiyaç kalmaz. Ancak ben yapamazlarsa varım diyorum"....Üslup makul....Kusura bakmayın ama üslup makulTrabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
Yorum