Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bekir aydin sana suan pis uyuz oldum..18 yasindasin bisey bilmiyorsun biraz kitab oku...kendini gelistir azcik.
    Onur Recep Kivrak

Yorum

• Siz Başkan olsanız HH'nin sizinle Dalge geçer gibi açıklamalarından Sonra yerinizde durur musunuz??
      HH defalarca kez Başkan için Dalga geçer gibi Çok aceleci dedi,Nasıl oluyorda Sözde Başkanın altındaki kişi Böyle konuşabiliyor...
      Sıradan bir insan bile buna katlanamazken Trabzonspor'un başkanı nasıl katlanıyor??

Yorum

• Pardon,

Şu anda beşinci sıradayız ,

Bundan geriye gittiğimiz nadirdir zaten..

Sadri bey ve Hacısalih olmasa,

Hiç karışmasalar yani,

Şenol hocanın tek başına çok daha başrılı olabileceğini düşünüyorum ,bu arada..

Yorum

• İlk olarak İHTİLALL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aaaa,

Olurmu öyle şey?..

Koskoca başkan yalan söylermi canım?..

Cık,cık..

Bu arada bu başlık kapanır,kolasına iddiaya girerim..
          Kapanmaz, tamam kolaya ben varım,

Fakat bana gazlı içecekler yassak,

Tıpkı Trabzona transfer yasağı gibi.
          BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bekir aydin sana suan pis uyuz oldum..18 yasindasin bisey bilmiyorsun biraz kitab oku...kendini gelistir azcik.
            Ne yapıyım uyuz olduysan?Oturup ağlamam mı lazım?

Ben Sürekli kitap okuyan birisiyim zaten Şuanda bir kitap okuyorum Başkanın yalanlarından Boş vakit bulduğum zaman..

Ayrıca kitap okuyunca ne değişicek Yönetimle ilgili?

Yorum

• İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bekir aydin sana suan pis uyuz oldum..18 yasindasin bisey bilmiyorsun biraz kitab oku...kendini gelistir azcik.
              bence yanılıyorsun renktaş mantıklı konuşuyor
              ...

Yorum

• Yalan makinasına girseler makina bozulmuştu.
                Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Başlık güzel olmuş.Devam aynı şekilde.

Bundan sonraki süreci ben anlatayım isterseniz.Daha öncede yüzlerce kere seyrettik ya.Belkide ondandır.

sadri Şener istifa tezahuratları.Avni akerdeki ilk maçta küfürün bini bir para.

İlk kongrede Sadri şener istifa eder.Daha sonra başlarız başkan arayışlarına.

İki koyunu güdemeyen insanların, kunduracılar caddesindeki manifatura dükkanlarının tezgahlarında,10 milyonluk koskocaman camianın başkan adaylarını belirlemeye.

Sonra herkes timsah gözyaşlarına başlar.Aslında Sadri başkan iyi adamdı ya.Bizi çok iyi temsil ediyordu.Tv ye çıktığı zaman sadece bizim değil tüm Türkyenin hayranlıkla izlediği,Sırf Sadri şenerden dolayı milyonlarca insanın 2. takımının Trabzonspor olduğu mavallarını okumaya başlarız.

En son nokta ise,mafyavari tiplerin,müflis işadamlarının, ne konuşmasını ne cemiyet hayatını bilmeyen insanların doldurduğu bir liste ve seçim.

Tabi yaa.Trabzonspor camiası dediğin en alttan en üste kadar aristokratların ve cemiyet hayatının en önde gelen insanlarının en yoğun olduğu bir camia.

O yüzden,öğütebildiğimiz kadar adam öğütelim.Nasıl olsa bir Sadri başkan gider.Bin tanesi gelir.

Bir golcü transfer edemedi ya.Vurun kellesini tabi.Çok bile kaldı.

Eeee.Filmin neresinde kalmıştık.
                  TRABZONSPOR DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞEHİR TAKIMIDIR

Yorum

• Yönetim direk futbolcu alacagiz demiyor ki, iyisini bulursak alacagiz diyorlar.
                    Almazlarsa, iyisini bulamadik derler, bu da yalana girmez, yani kendilerine devamli
                    bir acik kapi birakiyorlar.
                    insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yönetim direk futbolcu alacagiz demiyor ki, iyisini bulursak alacagiz diyorlar.
                      Almazlarsa, iyisini bulamadik derler, bu da yalana girmez, yani kendilerine devamli
                      bir acik kapi birakiyorlar.
                      "Kampa kadar,transferi yetiştireceğiz,iki yıldız alacağız"

Bu beyanatta, nasıl açık kapı bırakılır ve nasıl kıvırılır?

Yalan söyleyen hiç kimsenin,şimdiye kadar bunu noterden tasdik ettirdiği görülmemiştir..

Yorum

• Sadece transfer konusundan ötürü "YALANCI YÖNETİM İSTEMİYORUZ" sıfatını yapıştırmadan dolayı bu konuyu gereksiz buluyorum ve yetkililer tarafından konunun kilitlenmesini istiyorum.
                        En son Bdeniz_61 tarafından düzenlendi; 27.07.2010, 17:13.

Yorum

• bence de tek ''yalancı'' sıfatı yapıştırmak olmamış.. daha başka sıfatlarda yapıştırsaydın daha iyi olurdu..başlık yarım yamalak olmazdı..

Yalancı deseniz bunlara güler geçerler..

Adamların mesleği bu yalancılık..

milletle dalga geçiyorlar..

Başlık neden kapansın,istemeyen yazmaz.

gayette hoş olmuş.

Yorum

• Yonetim devamli 9 kusurlu hareket i yapiyor ama hala Penalti calamadik Artik vakti geldi mi ne?
                            Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
                            Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
                            Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• Hala futbolcu alma ihtimalleri var, eger alirlarsa yinede yalanciliktan kurtulamazlar gibimi geliyor.
                              Yönetim hakkinda bir seyler yazsam, hemen yönetimi savunan kisiler arasina sokuluyorum, aslinda
                              beni yönetimler fazla ilgilendirmiyor, beni Trabzonspor ilgilendiriyor.
                              3 senedir izin yapamiyordum, ilk defa bugün 5 haftaligina izine ayrildim, fakat Trabzona maclara gitmeyecegim,
                              nedenide su: Su an cok kritik bir dönemdeyiz, en azindan ben böyle düsünüyorum, mac izlerken duyduklarim beni,
                              o cok sevdigim takimdan biraz daha uzaklasdigini anladim, sirf bu yüzden Trabzona gidip mac izlemek istemiyorum.
                              insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlk olarak Zafer BİLGİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Başlık güzel olmuş.Devam aynı şekilde.

Bundan sonraki süreci ben anlatayım isterseniz.Daha öncede yüzlerce kere seyrettik ya.Belkide ondandır.

sadri Şener istifa tezahuratları.Avni akerdeki ilk maçta küfürün bini bir para.

İlk kongrede Sadri şener istifa eder.Daha sonra başlarız başkan arayışlarına.

İki koyunu güdemeyen insanların, kunduracılar caddesindeki manifatura dükkanlarının tezgahlarında,10 milyonluk koskocaman camianın başkan adaylarını belirlemeye.

Sonra herkes timsah gözyaşlarına başlar.Aslında Sadri başkan iyi adamdı ya.Bizi çok iyi temsil ediyordu.Tv ye çıktığı zaman sadece bizim değil tüm Türkyenin hayranlıkla izlediği,Sırf Sadri şenerden dolayı milyonlarca insanın 2. takımının Trabzonspor olduğu mavallarını okumaya başlarız.

En son nokta ise,mafyavari tiplerin,müflis işadamlarının, ne konuşmasını ne cemiyet hayatını bilmeyen insanların doldurduğu bir liste ve seçim.

Tabi yaa.Trabzonspor camiası dediğin en alttan en üste kadar aristokratların ve cemiyet hayatının en önde gelen insanlarının en yoğun olduğu bir camia.

O yüzden,öğütebildiğimiz kadar adam öğütelim.Nasıl olsa bir Sadri başkan gider.Bin tanesi gelir.

Bir golcü transfer edemedi ya.Vurun kellesini tabi.Çok bile kaldı.

Eeee.Filmin neresinde kalmıştık.
                                Ne yapmak gerektiğini de söyler misiniz ?

Mesela ben Nuri Albayrak hakkında da çok olumsuz konuştum fakat hiç timsah gözyaşı dökmedim, Sadri Şener'in arkasından da dökmem. Milyonlarca Trabzon sevdalısıyla ciddi manada makara yapıyorlar. Nefretimizi kazanmak için çırpınıyorlar.

Tek bildikleri şey kanal, radyo dolaşıp, ironik cevaplar vermek sorulanlara. Egolarını tatmin etmek. Ya tarif edemiyorum, kelimelere dökemiyorum bu insanları artık ben, bariz eğleniyorlar bizle.

Lig başladı, her gün on tane kanala konuşuyorlar, hala transfer yapmadılar. Her gün yapıcaz demelerine rağmen hemde. Biz para harcayamıyoruz de, transfer yaparsak bile bütçemiz elverdiğince yapacağız de, kimse hakkınızda kötü düşünmez, ama sen salı, tamam bidahaki salı, off önümüzdeki salı söz, ya olmadı vallahi bidahaki salı tamam diye diye milyonlarca insanı kandırırsan istenmeyen adam olursun arkadaş.

Bir de suçluyor taraftarı utanmadan. Hem suçlu hem güçlü.

Bu yönetim kesinlikle protesto edilmelidir, nasıl-ne şekilde bilemem ama kesinlikle edilmelidir. Yoksa bireysel konuşmalar iki kişi arasında kalır sadece, kimsenin sesi duyulmaz.

Hep söylüyorum gene söyleyeceğim, çok büyük umutlarla başlayacağımız lige çok erken havlu atacağımız kanaatindeyim.

Denizlispor'da 5 sene önce şampiyonu belirlemişti, çok büyük bir başarı değil o.

Yorum

Çalışıyor...
                                X