bu kolej takımında fatihin işi yok olamazda bizim başımıza ağbinin işi yok bize lazım olan takım ruhu oda bizde war tekke düştü kelle göründü...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
fatih tekke profosyonel futbolcudur istediği takıma gider, yine profosyonel futbolcudur trabzonda siyah beyazlı forma ile bize gol atabilmek için var gücüyle savaşır terinin son damlasına kadar, şampiyonluk maçı olabilir ama bir futbolcu duygusal olamaz o formasını giydiği takımı için herşeyi yapmalıdır o takımın taraftarları sevinsin diye elinden geleni yapmak durumundadır.burda atıp tutmadan önce bu tür bir durumda ne hissedebileceğinizi düşünün.Biz Fatih Tekke için milli takımı protesto etme aşamasına geldik. Fatih Tekke Eziktaşlıdır öylede kalacakBir Sevdadır trabzon , rengide bordo mavi
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin Bağdat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleATARKEN BİRAZ DESTEKLİ ATIN...
Birini savunurken diğer fulbolcumuzu suçlamayın. Umut gitmek isteseydi bedava gidebileceği zaman giderdi. Umut'u çok beğenmem ama bu şekilde de suçlanmasına izin vermem...2010-2011 ŞAMPİYONU TRANZONSPOR...
Yorum
-
İlk olarak woollss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence aile olayı vatan hasretinden ziyade.. bunun bir askerlik sorunu vardı yaaa o problem ortadan kalktı.. artık bedelli yapma yapma hakkını kazandı ve gelen ilk teklifle Türkiyey döndü... bu Xspor bile olabilirdi...^##yeni komplo teorim##
...
Yorum
-
diğer konuda da yazdım burda da yazıp son noktayı koyalıım lütfen artık.
İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTRABZONSPOR Tarihinde,
Dozer Cemil
Şenol Güneş
Ünal Karaman
Şota Arveladze
İskender Günen
Hami Mandıralı
ve ismini yazamadığım birçok isim daha gibi efsaneler ve bunların yanında
Ogün Temizkanoğlu
Abdullah Ercan
Tolunay Kafkas
gibi isimler vardır
Fatih Tekke ikinci bölümdeki yerini almıştır.
bence günün özeti budur. ben nasıl Ogün televizyonda yorum yaptığı zaman bir yabancıya bakıyormuşum gibi hissediyorsam, bundan 5 sene sonra Fatih televizyonda yorum falan yaparsa aynı yabancılığı hissedeceğim. Fatih artık asla bizimle özdeşleşemez çünkü bir İstanbul takımına gitti. tekrar ediyorum bir İstanbl takımı. Fatih'in bunu yapabileceğini daha önceden de söylüyordu zaten bir sürü insan ama burda bir sürü taraftar arkadaşımız "yok Fatih o kişilikte değildir" diyordu. maalesef gelinen nokta kimlerin haklı olduğunu gösterdi. şimdi bize düşen şey kendi işimize bakmamız zira biz gerçek Trabzonspor'lular her zaman kulübümüzün yanında olacağız. Fatih Tekke'de futbol hayatı bittikten sonra İstanbul'da yaşar, Lig Tv Beşiktaş yorumcusu olur belki, kendisine hayırlı olsun diyoruz.
Bu sene ne olursa olsun şampiyon olacağız bunan inancım çok yüksek.Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYazdığıma da kendime de inanıyorum çok şükür.Karalasam burda karalamam onunda merakına girmeyin.
Desteksiz sallama konusunda siz nerden biliyorsunuz teklif yapılmadığını ? Sadece Ünal Karaman bile teke tek görüştü Fatih Tekke ile. Şimdi bunada sallıyorsun demeyin.KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
Necip Fazıl Kısakürek
Yorum
-
Rubin Kazan'a 750 bin Avro bonservis bedeli,
Yıllık 1,5 M €
Maç Başı 40 bin
Yönetime duyurulur.
Bobo , Nobre , Nihat , Holosko , Fatih
Bizde ise ,
Umut , Teofilo ..En son Emre Emiroğlu tarafından düzenlendi; 01.09.2010, 15:57.
Yorum
-
İlk olarak abcabca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatik "Tekke"limeyle benim için bitmiştir..)) Aslında orda ölmeliydi, hiç bir zaman Türkiye'ye gelmemeliydi
) hatta Rusya'da defnedilse, sonra mahkeme kararıyla taşısaydık cenazeni...
mezar taşına da şöyle yazardık...
SADRİ ŞENER YONETİMİ BENI ALMAMAK İÇİN ELİNDEN GELDİĞİNİ YAPTI, SADECE TRABZONSPORDA TOP OYNARDIM BAŞKA BİR TAKIMDA TOP OYNAYAMAZDIM , YILLARDIR BEKLEDİM BENİ ALACAKALR DİYE AMA MAALESEF BİR TÜRLÜ ALMADIM VE BURDA ÖLDÜM)
Bu mudur yani)
Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
kimse profesyonellik falan demesin arkadaşlar, 27-28 yaşında bir oyuncudan bahsetmiyoruz! 33 yaşında Trabzonspor kağtanı olarak ün yapmış bir oyuncudan bahsediyoruz! fatihin paraya mı ihtiyacı var? transfer olabileceği yabancı takım mı yok? daha 6 ay önce rubin kazana transfer olmadın mı? derdin ne? fatih tıpkı gençliğindeki gibi karaktersizce bir adım atmıştır! tek temennim 61 numarayı giymemesidir!Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!
Yorum
-
İlk olarak woollss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence aile olayı vatan hasretinden ziyade.. bunun bir askerlik sorunu vardı yaaa o problem ortadan kalktı.. artık bedelli yapma yapma hakkını kazandı ve gelen ilk teklifle Türkiyey döndü... bu Xspor bile olabilirdi...^##yeni komplo teorim##
Yanlis bi teori
Bedelii askerlik hakkini yitirmemek icin Türkiyede is sahibi olmadan önce hakkini kullanmali ya bu durumda bedeli askerlik hakkini yapicak kaptan...
Hadi diyelim bedelli askerlik sorunu yüzünden dolayi 6 ay evel teklifi kabul etmedi niye o zaman simdi transfer teklifinde bulunmadik... ???
Yani yönetim isteseydi kaptan suan Bordo Mavi forma altinda ter dökiyor olicakdi, gerisi lagalugadan ibaret...
Aksi durumunu yönetim ispatlamali, ben degil...
Yorum
-
İlk olarak Ali Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlis bi teori
Bedelii askerlik hakkini yitirmemek icin Türkiyede is sahibi olmadan önce hakkini kullanmali ya bu durumda bedeli askerlik hakkini yapicak kaptan...
Hadi diyelim bedelli askerlik sorunu yüzünden dolayi 6 ay evel teklifi kabul etmedi niye o zaman simdi transfer teklifinde bulunmadik... ???
Yani yönetim isteseydi kaptan suan Bordo Mavi forma altinda ter dökiyor olicakdi, gerisi lagalugadan ibaret...
Aksi durumunu yönetim ispatlamali, ben degil......
Yorum
-
bakıyorum millet fatih e yükleniyor...neden?...alaydı çok sevgili yönetim....parayı bastı da adam mı gelmedi?...Trabzonspor huzur evi değildir diyen Fatih i aşağılayan zihniyeti eleştirmiyosunuz...Fatihi eleştiriyosunuz?..En iyisini yaptı..Fatih herzaman Trabzonsporludur..bunu yine siyah beyaz formayı giysede söyleyecektir..ALLAH yolunu açık etsin...coolman COLMAN....
Yorum
-
maalesef o kadar nankör var ki....
fatih'ın bu kulube verdiğini gerek gol atarak, gerekse karizma, gerek medya gücü, gerekse giderken ki bonservis bedeliyle....
ama içimizde butun bunları bir kenara bırakarak sadece iş olsun diye konuşana taraftar olduğu müddetçe bizden bir bok olmaz...
yazıklar olsun gerçekten yazıklar olsun... Kımlerle yazışıyoruz yaaYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
Yorum