Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Onur, Egemen, Giray, Selçuk, Ceyhun, Teo, Jaja...
    Hangi Süper Lig takımı bu oyunculara "yok, istemem" der ?
    Hamiş

Yorum

• Ben bu başlığı halaa çözemedim , başlığı çözdüm de başlığa yazanları çözemedim

Eleştiri ve Teşekkür arasındaki ince çizgi...

Yorum

• Bizim insanımız hem kör hem nankör olduğu sürece yönetime yönelik teşekkürler başlığı pek prim yapmaz.
        DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• hayret aynı fikirdeyim

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bizim insanımız hem kör hem nankör olduğu sürece yönetime yönelik teşekkürler başlığı pek prim yapmaz.
            Trabzon insanına bişe beğendirmek çok zor...
            Ama başka takımda olsun...
            Hemen beğenir, imrenir...
            Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzon insanına bişe beğendirmek çok zor...
              Ama başka takımda olsun...
              Hemen beğenir, imrenir...

Olur mu? 2 kupa kazandıran yönetim, Bjk li bir oyuncu kadar sevilmez.

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Olur mu? 2 kupa kazandıran yönetim, Bjk li bir oyuncu kadar sevilmez.
                Çabuk unutmayı seviyoruz...
                Eleştirmek isteyen hemencecik unutuyor...
                Bu kadar basit...
                Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Onur, Egemen, Giray, Selçuk, Ceyhun, Teo, Jaja...
                  Hangi Süper Lig takımı bu oyunculara "yok, istemem" der ?

Bizimkilerde istiyor fakat bedava olacakmış, çok para harcanmış

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    listeyi görünce moralim bozuldu yahu!!

hepsinin toplamı bir güiza bile etmiyor neredeyse
                    Vizyon meselesi

Yorum

• Tekkeyi severim halaa daha severim onun golleriyle sevinmelerimi asla inkar edemem ben öyle dozerler fln görmedim Trabzonsporu anlamaya başladığımda Tekke , Gökdeniz , Szymek ,Yattara vardı benim için efsanelerim bu isimler.

Göremedik eskileri biz onların efsanelerini heyecanlarını yaşayamadım.

Yönetimi iyi işlerinde takdir ederim ama bence Tekkeyi almalıydılar bütünlük olurdu en azından hiç yoktan klübüde otururdu. Şuan Tekkeye kırgınım yapmaması gereken birşey yaptı.
                      Peki ne olmalıydı? Rusyada mutsuz Trabzon'a gelemiyor gelmiyor istenmiyor tam olarak detaylarını sanırım öğrenemeyeceğiz. Adam ne yapsaydı şurda oynayıp oynayabileceği 2-3 sene daha var mutsuz mutsuz rusyada mı dursaydı ? haa rusyada durmasaydı ama bjk ye de gitmeseydi derseniz anlarım çünkü bende onu söylüyorum git başka bir klübe almadılar mı? Sergen bile şekerspor a gitti sende giderdin bu konuda yanlış yaptı ama benim gözümdeki efsaneliği bitmemiştir sadece şekil değiştirmiştir.
                      Burdaki bjk maçında ne tepki vereceğimi şuan bilmiyorum ama uzun uzudayı bakınca gelip gelmemesi , bjk ye gidip gitmemesi her türlü bizim için , camiamız için zarar olmuş bölünme yaratmıştır keşke zamanında alınsaydı da daha bütün bir şekilde birbirimize saygı duysaydık , bu konuda bizi bu bölünmeye itenin yönetim olduğu kanaatindeyim.

Belki benim bu düşünce tarzımda yani ; taraftar bölünmesin diye eski topcuyu tekrar geri alma görüşü bir yöneticilik tarzı olmayabilir kabul ediyorum ama çözümü de böyle olmamlıydı bana göre de fatih bir inat uğruna bjk ye gitmemeliydi her iki tarafta bu konuda suçludur lakin benim halaa Fatih'i seviyor olmam bjk yi tutmam gerektiği anlamına gelmez çünkü sayesinde zamanında çok sevinmiştim.
                      Buna herkesin de saygı göstermesini bekliyorum , tasvip etmeseniz bile saygı göstermelisiniz çünkü bu sevgi benim Trabzonsporluluğumdan birşey kaybettirmez ve benim kimseyi Trabzonspor'un üzerinde görmeme etki etmez bu isteğim sadece daha sıkı birbirimize bağlanabilme adınaydı.
                      "SAYGI"lar.

Yorum

• arkadaşlar başkan hh olmadan aday olmaz kendisine çok güveniyor o yüzden kesinlikle başkanın oy kaybına neden olcağı kesindir.

Yorum

• Daha gelmeden sağa sola laf atmaya başlayan,
                          geçmişte sürekli sorun çıkardığı için 2 defa takımdan kovulan oyuncu gelip birlik beraberlik sağlayacak...
                          Gülünür buna...

Yorum

• Basligin adi ne? Bunu bazi arkadaslara sormak lazim!

Trabzonspor tarihinde bu Yönetime verilen destek baska bir Yönetime verildi mi?

Bu Yönetim degilmiydi, Yattara´yi pazarlamaya calisan, simdi de Umut Bulut´u?
                            Umut Bulut´u bu takim icin yeterli görmem ama satacaksan zamaninda satacaksin!

Kisacasi bu Yönetim degil mi ilk firsatta oyuncu satmaya calisan ve bu yüzden yabanci oyunculardan istedigi verimi alamayan? Hemde daha Hüseyin´in yerini bile dolduramamisken..aci ama gercek!

Bu Yönetim degil mi sirf Fatih´i almamak icin Teo´yu dünyanin bir ucuna gidip transfer eden?
                            Biz taraftar olarak Yönetimden Pivot bir santrafor istemedik mi? Hadi Fatih´i almiyorsun, yerine baskasini alacaktin, cok mu zordu?

Bu Yönetim degil mi, belki de tarihinde taraftari her türlü ürün alarak en cok destegi verdigi zamanda, onlara sitemde bulunan?

Ve bu liste daha da uzar

Dipnot: Yaptiklari yerli transferleri elestirmiyorum ama yabanci transferlerinde cok para harcandigi acik ortada. Hadi onu gectik, dogru mevkiye alinsaydi yine eyvallah.
                            Mesela 2009 kisinda Alan´i alacagina 1 milyon€ fazla vererek Alex Meschini´yi alsan, bugün kadronda ne Alan ne de Gabric olurdu!!!
                            “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben bu başlığı hala çözemedim , başlığı çözdüm de başlığa yazanları çözemedim

Çözülemeyecek bir şey yok: Doğrulara takdir ve teşekkür, yanlışlara tenkit. Doğruları var diye yanlışları görmezden gelme gaflet, yanlışlar yüzünden doğruları yok saymak nankörlük.

Beni bilen bilir, kolay kolay üslûbunu sertleştiren biri değilim. Forumdaki en samimi arkadaşlarımın çoğu da görüş olarak zıt kutuplarda yer aldığım insanlardır.

İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bizim insanımız hem kör hem nankör olduğu sürece yönetime yönelik teşekkürler başlığı pek prim yapmaz.

İnsanımız hem kör hem nankör!
                              Bu ne şimdi?
                              Birisi tam aksini yazıp bu başlığa gelmeyenleri kör ve nankör ilan etse tahammül edebilir misiniz?

Bu sözün Trabzon taraftarına, hatta insanına hakaret olduğunun farkında değil misiniz?

Ne muhteşem tespit ne büyük iddia! Internet üzerinden bir aralar Song'un kemik yaşı hesaplanmıştı, ama o günleri çok çok aştık; artık hem göz muayenesi hem de kadirşinaslık ve nankörlük ölçümleri yapılabiliyor artık sitemizde.

Meymenetölçer'i ve Kadirşinâsmetre'yi icat ettik; hayırlı olsun. Civa basıncına dikkat!

Yönetimin yaptığı isabetli transferleri, kulüp ve takım performansına müspet etki eden icraatlarını ve kazandırdığı iki kupayı yok saydık ya da "İstemezük!" mü dedik?

Kulübün bugünü ve yarını adına umut verici gelişmeler yaşanırken kulüp 15.000 kombine satar ama insanımız hem kör hem de nankördür.

İnsanlar çocuklarının kursağından kısarak lisanslı ürün alır, ama insanımız hem kör hem de nankördür.

Doğru icraatlar yapıldığında "Teşekkürler Sadri Şener" başlığı ziyaretçi rekoru kırar, ama yanlışlar eleştirilince insanımız hem kör hem de nankördür. O başlıkta en takdirkâr yazıyı ben yazmıştım. Kör ve nankör olmayanlar bilir.

Olimpiyatta en fazla taraftar Trabzonspor'undur, ama insanımız hem kör hem de nankördür.

Kulüpte abidik gubidik görevler, birimler ihdas edilir vasıfsız ve kerameti kendinden menkul kişilere tonlarca para verilir, personel giderleri neredeyse futbolcu alacaklarıyla yarışır duruma gelir. Rahatsızlık duyarsa insanımız hem kör hem de nankördür.

TS ürünleri rezalet bir şekilde dizayn edilir, dergi vaktinde çıkmaz, TS Club'lar iflas etirirlip kapatılır, karşı çıkarsa insanımız kör ve nankördür.

Takımın hocasına ana avrat sövülüp sayılan video resmi sitede yer alır, taraftar baskısıyla kaldırılır, ama insanımız hem kör hem de nankördür.

Futbolcu eskisi bir sosyopat milyonların gözü önünde takımın en güzide oyuncusunu takımı sabote etmekle suçlar. Yönetimin gıkı çıkmaz. Rahatsız olursa insanımız hem kör hem de nankördür.

Yönetimimiz tarihi maç öncesi takımın en önemli oyuncularından birini hocadan, hatta kendisinden habersiz satmaya kalkar; "Bu ne ilkesizlik!" derse insanımız hem kör hem nankördür.

Asbaşkan padişahlık ilan eder, tesislerde tavuk ve inek besler, antrenman sahasıyla seyirci arasındaki tel örgüler iskele niyetine kullanarak hıyar yetiştirir (Botanik anlamda, sebze olan hıyardan bahsediyorum, yönetimden ve personelden kimse üzerine alınmasın!). Takdir edilmezse insanımız hem kör hem de nankördür.

Yönetimi yaptığı her şeye; "Doğrudur, münasiptir, hakk-ı âliniz vardır Efendimiz!" demezse insanımız hem kör hem de nankördür.

En haklı eleştiride önceki yönetimlerin rezaletleri hatırlatılarak veremi gösterip sıtmaya razı etme politikası güdülür. Kabullenmezse insanımız hem kör hem de nankördür.

Bunlar sadece bir çırpıda akla gelen örnekler. Kronolojik bir döküm yapmaya kalkışsak koca bir ansiklopedi çıkar.

Tecavüz kaçınılmaz hale gelmiştir, zevk almaya bakmıyorsa insanımız hem kör hem de nankördür.

Bir tarafta Mehmet Ali Yılmaz, Nuri Albayrak gibi skandalları ve fiyaskolarıyla eski yönetimler diğer tarafta kendine has fiyaskolarıyla mevcut yönetim. Tecavüzcü Coşkun gitti yerine Nuri Alço geldi. Önce tatlı sözler, şöhret vaatleriyle içkiye ilaç kattılar ve uyuduk. Bakalım uyandığımız da neyle karşılaşacağız. Sonuç belli ama bizim insanımız göremez zira hem kör hem nankördür.

Doğuştan kör (darîr) olan ünlü Arap Şairi Ebu’l-Ala E’l- Maari’ye, kendisini aşağılamak için etmek için; “Sen körsün!” demişler, O’da; “Şükürler olsun ki sizin gibileri göremiyorum.” Diye cevap vermiş.

Kendi adıma gördüğüm haksızlık ve yanlışlıkları eleştirmem, onları yapanlarla kelamım ve kalemimle mücadele etmem körlük ve nankörlükse bununla iftihar ediyorum. İslâm’ın Peygamberi; “Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.” der. Dilsiz ve şakşakçı şeytan olmaktan Allah korusun!

Herkesin kandili mübarek olsun!
                              En son poetricus tarafından düzenlendi; 05.09.2010, 21:41.

Yorum

• Poetricus hocam

Ben de tam aksini düşünürsem nolacak peki. Hadi bakalım ben de diyorum ki bu yönetimle kazanılan 2 kupa bazılarımızın gözünü kör etmiştir. Bu da benim görüşümdür . Nolacak şimdi
                                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Çalışıyor...
                                X