Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak el_conquistador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Harbi adam yaaaa...
    Mecburiyetten transfer oldu her hareketinden belli oliyor seni bu duruma düsürenleri Allaha havale ediyom...
    Kral Fatih Sultan Tekkeeeee....

Yorum

• Bütün suç yönetimin olsa bile ben çok sevdiğim Fatih Tekke'ye yakıştıramadım,her ne olursa olsun yakıştıramadım olmamalıydı....
      ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....

Yorum

• İlk olarak deniz c. Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sadece bunu yazacağım, sonra da çıkacağım ve cevapları okumayacağım.

buradaki herkes fatih tekke'nin nasıl bir futbolcu olduğunu biliyor, bazıları biraz unutmuş olsa da. Mesele bu değil, ben sadece fatih tekke'ye laf edip yönetimi kollayanlara sesleniyorum.

Fatih tekke 2 yıldır her fırsatta çıktı ve "trabzonspor'a gelmek istiyorum." dedi. Son bir sene içinde sadri Şener ne yaptı ?

Geçen yaz, bütün yazı boşa harcadı, fatih'le hiç ilgilenmedi. Transferin son günü, tamamen göstermelik bir atak yaptı ve zenit haklı olarak "son gün yerine kimi alacağız ?" diyerek haliyle reddetti.

Ara transfer geldi, yönetim ilgilendiğini söyledi. Fatih trabzon'a geldi.

Yönetim ilk dedi ki, "zenit çok para istiyor, 6 ay sonra sözleşmesi bitecek." ortaya çıktı ki zenit'le hiç görüşülmemiş.

Sonra dendi ki "fatih şu kadar çok para istiyor, boş mukaveleye imza atması gerekirdi." sonra fatih çıktı dedi ki, "benim trabzonspor'la para konuşmam söz konusu olamaz, ben "size bırakıyorum" dedim onlara."

bu iki yalanı elinde patlayan sadri Şener, son bombayı patlattı: "fatih'i alacaktık, telefonu kapalıydı. Bu yüzden transfer yattı."

Öyle transferin son saatleri filan da değildi. Daha birkaç gün vardı. Üstelik telefonu kapalı denilen fatih tekke'nin yeri yurdu belli ve trabzon'da. Üstüne üstlük adamın ulaşabileceğiniz koca bir sülalesi var yanında olan. Tabi gerçekten telefonu kapalıysa başta.

İki yıldır her fırsatta trabzonspor'a gelmek istediğini ısrarla belirten ve ara transfer dönemini trabzon'da geçiren fatih tekke de bunun üstüne, bu kepazeliğe dayanamıyor ve "beni istemediler" diyerek rubin kazan'a transfer oluyor. Rubin o dönem 6 ay sonrası için sözleşme yaptı, yani bizimkiler bunu da yapmadı. Üstelik zenit gitmesine erken izin verdi sözleşmesini feshederek. Bu da yapılabilirmiş ve yapılmamış demekki.

Üzerine bu yaz dönemi geldi. Bana bir insan evladı çıksın söylesin, 8 aydır fatih tekke'nin ismi bir kere geçmiş mi. Transferin son gününe geldik ve kolombiya'dan, ukrayna'dan adamlara 10 milyon euronun üzerinde para verildi.

Peki fatih tekke, beşiktaş'a ne kadar mal oldu ? Kulübü rubin'e 750bin euro, kendisine de yıllık 1.5 milyon lira verilecek.

Şimdi rubin'le 3 yıllık anlaşması var ve yeni gelmiş olmasına rağmen 750bin euro'ya satıldı. Zenit'le 6 ay sözleşmesi kalmıştı ve bizim yönetim o zaman zenit'in 3 milyon euro istediğini söyledi. Aynı zamanda fatih tekke'nin 2 milyon 750 bin euro yıllık para istediğini de söyledi, fatih, beşiktaş'a 1.5 milyon liraya gitti. Daha yaşlı olmasına ve beşiktaş'ta çok daha az itibarının bulunmasına rağmen.

Fatih her fırsatta rusya'da mutlu olmadığını ve türkiye'ye dönmek istediğini dile getiriyor yıllardır. Bizim yönetim bu adamı almadı, 3 yıldır bekletiyor, 3 yıldır bizleri ve fatih'i oyalıyor.

Peki bu durumda, yani kendi takımına alınmadığı durumda, ülkesine dönmek isteyen fatih tekke ne yapsın bir söyleyin bana. Bizim yönetim almıyor diye adam zaten 3 yıldır rusya'da mutlu olmadığı halde bekliyor. Oldum olacak adamın vatandaşlığını iptal edelim hiç gelemesin türkiye'ye sadri Şener transfer etmiyor diye !

Kendinizi bir fatih tekke'nin yerine koyun, "gelmek istiyorum, para sorun değil." diyorsunuz, daha ne yapabilirsiniz ülkenize dönmek için ? 3 yıl bekleme yetmez mi ?

2 sene önce kezman röportajında söyledi, "fatih tekke ülkesini çok özlüyor. Bazen onunla türkçe konuşmaya çalışıyorum çok mutlu oluyor" diye.

Burada fatih tekke'yi eleştirmeye hiç kimsenin hakkı yok. Bugün beşiktaş'a gitti, aynı gün heykeli dikilse trabzon'a yeridir, emin olun.

bakın,

ben bu konuda çok hassasım.

Şu yüzden,

bizim takımımız finansal olarak 3 İstanbul takımından çok geride. Yani biz 1 milyon euroya bir adam alabiliyorsak, diğer 3 takım 5 milyon euroya aynı mevkiye adam alıyor. Şimdi bizim bu durumda normal şekilde baş etmemizin ne kadar zor olduğunu yıllarca gördük biz zaten. Sen colman'ı alıyorsan adamlar quaresma'yı, elano'yu alıyor. Sen jaja'yı alıyorsan adamlar baros'la, niang'la oynuyor.

Bu takım nasıl şampiyon oldu ? Trabzon ruhuyla, kendi öz çocuklarıyla şampiyon oldu. Şu gün dünya'da iki tane böyle adam var. Fatih tekke ve gökdeniz karadeniz. İkisi de bu şehrin evlatları. Sen birini gönderip arkasından "yıldız değil." diye yeriyorsun, diğeri de yalvarıyor yakarıyor, yalan üstüne yalan söyleyip almıyor, sonra da dünya'nın öbür ucundan futbolcu getiriyorsun.

Benim yandığım bu, fatih'le gökdeniz nasıl trabzonspor'da oynamaz ? Biz yıllarca beklemişken böyle oyuncuları, dünya çapındaki bu iki yeteneğimiz nasıl bordo-mavi giymez ? Ulan bu adamlar trabzonspor'da oynamayacaksa trabzonspor nedir ? Kolombiya mıdır trabzon ruhu, brezilya mıdır arjantin midir ?

Şu gün fatih tekke'yi destekleyenler gerçek trabzonspor'lu olmamakla eleştiriliyor.

Ben sadece şunu söylüyorum size, ben; kolombiyalı'nın, brezilyalı'nın, arjantinli'nin getireceği başarıdansa, trabzonlu'nun getireceği başarısızlığı yeğlerim. İyice bir düşünün bakalım kim daha trabzonlu.
        bÜtÜn gerÇekler budur İŞte... Sonunakadar katiliyorum, gerÇek anlamda futbolu doĞru yorumlayani alkiŞlarim..

Şİmdİ sadrİ Şener'İn oturup dÜŞÜnmesİ gerekİrken bİz taraftarlar kendİ aramizda fatİh'İ eleŞtİrmeye devam edelİm..

Sadrİ Şener, fatİh'İn yalvarip ayaklarina kapanaip ne olur benİ alin, parada sİtemem demesİnİ beklİyordu ama yok Öyle yaĞma,,

Şİmdİ Çiksin desİn bakalim sadrİ Şener ''' bİz teklİf ettİk ama gelmedİ dİye...

Şİmdİ de yalan sÖyleyebİlecekmİsİn..

Adam burda sadrİ Şener...

GeÇmİŞte n eolmuŞ ne olmamiŞ hepsİnİ sorarlarsa anlatir..

Fatİh tÜrkİye'ye gelmeseydİ Çok daha mutlu olacaksin sadrİ Şener...saniyordun ki hep orda yaŞayacak

Şİmdİ geldİ ve burda..

Nerde olduĞu Önemlİ deĞİl
        ben fatİh'İn ne kadar trabzonspor'lu olduĞunu Çok İyİ bİlİyorum...

Onu eleŞtİrenler...

Kadromuzdaki galatasaray ve fenerbahÇe taraftari olan futbolculari konuŞsunlar,

her futbolcu her takimda oynar... Bu kadar basİt..

TÜrkİye'nin en İyİ forvetİnİ yillarca İzleyemedİk, belkİ bu sayde İzleme firsati buluruz...

Onu mİllİ takima almayanlar, Şİmdİ keyİfle İzlesİnler...

Ben Şahsen Öyle de yapacaĞim...

KeŞke basİretlİ yÖnetİcİlerİmİz olsaydi da ,,, o kadar parayi ÇarÇur ettİk abancilara vererek, kÖtÜ Çikacaksa da taraftarin Çok sevdİĞİ sultanlarini alalaim da mutlu olsunlar, paramiz batarsa da batsin deselerdİ...

Ama nerdee o yeneİtİcler...

Çok mu korktun sadrİ baŞkan.. Fatİh bİr gÜn benim koltuĞuma oturur dİye)
        Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak Zafer BİLGİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yeğenime Fatih adını koymuştum.Rusyaya gittiği ilk maöta oyuna sonradan girip gol atmıştı.

Her çağırışımda onu Fatih Tekke diye çağırdım.

Şimdi ben ne yapayım.Beşiktaşlı bir futbolcunun adıylamı nçağırayım.

Yoksa şerefsiz fatih diyemi çağırayım.

Ne yapayım ben söyleyin.

Bu olayda gösterdiki,Dozer Cemil olmak kolay değilmiş.

Be ş...........fatih,sen gitmeseydinde beşiktaşa,biz zaten senin yerine hesabını kesiyorduk yönetime.

Bak şimdi diyorlarki,bu adam böyle bir şey işte.

Haksızsınız diyorduk yönetime ama niye seni almadıklarını şimdi anlıyorum.

Sen rahatsız bir insansın.Son bir notum olacak sana fatih.

Bir daha büyük konuşma;Türkiyede,Trabzonspor dan başka takımda oynamam diye.

Birde Dozer cemil in hayatını oku
          Arkadaşım güzel yazmışsın sağol .Yeğenine gelince valla bişey diyemicem.Ama taraftar son 1 senedir yönetime fati için çok yüklenmişti şimdi fati için gidip bejek den kale arkası bileti alsınlar.Fati ve onu gibileri daha çok forma giyerler ama Trabzonspor formasını herkes giyemez.

Yorum

• fatih tekke gecen yıl askerlıgını yakmıştır trabzonspora gelebılmek ıcın 15 ay askerlıgı goze almıstır bu yonetım zıhnıyetı kendı cıkarları ugruna almamıstır KRALI , 3 yılını doldurdukdan sonra bedelli yapacaktır askerlıgını adam sankı zenıte gıderken gule oynaya gıttı , sezon basında yıne gundemdeydı nıye almadılar OOO DURUN BAKALIN TİRABSONSİPORDA BİR AĞA varki evlere şenlikkk o nederse oo olur hayrettin AĞA o bu kapıdan gıremez dedıyse gıremez cunku AĞA olmak kolay deyıldır!!!!!!! fatıh tekke napsaydı pekı askerlıgını doldurmus 21 gun askerlık yapacak rusya da hala yedekmı beklesım cennet gıbı istanbulda olmayı orda yedek beklemeyı tercıhı etmıştırkı kadroyada rahat gırecektır bır kac hafta sonraa .. bir sporcu profesyonelse bunun trabzonsporu feneri besıktasi g.sarayı olmaz bugun bjk teklıf etmısse bu trabzonsporun ayıbıdır , sımdı fatıh tekke hain ilan edilmiştır .. asıl en BUYUK HAİNLER TRABZONSPORUN İCİNDEDİR SAYGILARRRR !!!!!
            14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• Fatih yönetime kızdı gitti Bjk'ya imzayı attı,şimdi bizde yönetime kızıp gidip FB'yi mi destekleyelim..

Yorum

• İlk olarak mahmuter61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Allahtan arkadaş sen bürakrat falan değilsin mazallah ülkeyi intikam diye yunan a satrdın heralde!!!Fatih kimden intikam alıyor.Neoldu bitidi kendini.
                Ne biliyorsun belki de bürokratımdır?Ne alakaysa artık, konuyu Yunanisatan'a satışa kadar kadar getirmekde ayrı bir başarı.

Fatih Tekke'nin karakterine saygı duydum,bu yönetim varken Trabzonspor'a gelseydi o zaman bitirirdim.
                En son bordox tarafından düzenlendi; 01.09.2010, 16:33.
                Amatör ruh,profosyonel düşünce
                İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• İlk olarak abcabca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  fatih yönetime kızdı gitti bjk'ya imzayı attı,şimdi bizde yönetime kızıp gidip fb'yi mi destekleyelim..
                  sen trabzonsporun parali askerimisin !!!!
                  14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• Kral hastanede kan verirken yüzü çok gergin görünüyordu.Onun içinde kopan fırtınalar şuan bendeki ile aynı ama ahhh ah bu zalimler yokmu.Zalimler bu taraftara ve Fatih'e zulmettiler. Allah 7 cihanda onlara gün yüzü göstermesin........
                    2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fatih Tekke istediği kulübe gitmekte özgürdür.Hayrettin'in keyfini bekleyecek hali yok.
                      Elbette isteyende fatihe küfür ve hakaret etmekte özgürdür.Kimsenin ağzını bantlayacak halimiz yok!!!

Yorum

• İlk olarak Ali Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kaptan yabanci bi devlette futbol oynamak isteseydi zaten Rubin Kazandan ayrilmazdi...
                        Millet ne kadar baist atiyor yaaaa...
                        1 milyon TL boru degil yani ben dahil bi cok insanin anca hayalini kurabildigi bi rakam...
                        Neymis TS liyse kabul etmicekmisde bilmem nee, adam az yalvarmadi alin beni diye ihtiyacin olmasa kabul ederim ama ihtiyacin oldugu halde bin bir cesit bahaneylen alma sonra adami suclu ilan et...
                        ben niye Trabzonspor'a gelmedi diye eleştirmiyorum doğru oku önce! fatihin Trabzona gelmemesi yada gelememsi tamamen yönetimsel bir hatadır ama fatihin defalarca türkiyede Trabzonspordan başka takımda oynamam dedikten sonra beşiktaşa gitmesi karaktersizliktir!

evet 1.5 milyon euro çok iyi paradır ama fatih zaten bu paradan daha azına oynamıyordu ki kazanda! bu durumda ben fatihten 1 milyonluk fedakarlık yapmasını beklemiş olmuyorum çok bilmiş arkadaşım!
                        Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• mecburiyetten transfer olan ilk insan....way be.
                          Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kral hastanede kan verirken yüzü çok gergin görünüyordu.Onun içinde kopan fırtınalar şuan bendeki ile aynı ama ahhh ah bu zalimler yokmu.Zalimler bu taraftara ve Fatih'e zulmettiler. Allah 7 cihanda onlara gün yüzü göstermesin........
                            Fatih su anda cogu Trabzonsporluya da zulmediyor,farkindamisin?

Sanki fatih bjk den baska oynayacak kulüp bulamadi,Biz Trabzonsporu istanbul takimlardan farkli oldugumuz icin sevmedik mi?
                            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak nesta61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sen trabzonsporun parali askerimisin !!!!
                              evet Trabzonsporu para için destekliyoruz,her ay gidip para mı alıyorum..

Yorum

• İlk olarak mahmuter61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Elbette isteyende fatihe küfür ve hakaret etmekte özgürdür.Kimsenin ağzını bantlayacak halimiz yok!!!
                                Yavaş gel.
                                Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

Yükleniyor...
                                X