Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak woollss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu yüzdenmi İstanbul takımına gitti.. aile hasretinden yani
    Baska bi neden söyliyebilirimisin bana ???
    Para desen, orda en az iki katini kazaniyordu...

Istanbulda Türkiye bilmiyorum farkindamisiniz ama bazen bizim taaftar o kadar kopiyorki Istanbulu yabanci devlet ilan edicek...
    Ailesini rusyaya herhalde getirmedi yada getirtemedi onu bilmiyom, ama Istanbul TÜrkiye Cumhuriyetinin bi ili oldugu icin oraya mutlaka ailesini getirtir...

Yorum

• çarşı duvara karşı bize stadda sallarken ne yapacaksın tekke ... tekke düştü kelle göründü ... tekkeeeeeee
      ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• İşi sadece tek yönüyle görmeyin...
        Bizim Milli takıma seçilme kriteri nedir?
        İstanbul takımlarında yedek kulübesinde oturabilmek...
        Beşiktaş'ta forma giyer-giymez bilemem ama Milli takım garanti...

Yorum

• Fatihe başarılar neden dileyeyim.Tamam ozaman Gökhan Ünala, Arda Turana, Emre belezoğluna ve ismini yazamadığım Beşiktaş-Fenerbahçe ve Galatasaraylı tüm futbolcularına başarılar dili yorum ama şifaen!!!oldumu Lazibere???

Yorum

• herkes trabzonsporlu bu söylemler geride kaldı...ne icraat yaptığına bakalım insanların...icraatlara bakarsak bu yönetimin artıları eksilere göre fazla...bu da gerçek...

Yorum

• İlk olarak Adulyan7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              umutu satıp o paraya fatihi alamazmıydık acaba???
              umut bulut için 3.5 milyon euro teklif edilmiş.. tekke rubin kazan 2 milyon euro ile anlaşıldı..

sanırım üstüne 1.5 milyon euro kar edilirdi
              @tsmustafakemal
              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• adam 4 senedir beni alin diye yirtinsin, binbir turlu bahaneler uretilsin , sonra adam baska takima transfer olunca vay efendim sen nasil transfer olursun..

kac paraya imza attigi ortada.. bu da " istedik de vermediler... biz alacaktik da cok para istedi" palavralarin su yuzune cikardi.

bjk bir tasla resmen iki kus vurdu. rakibinde moral bozuklugu yaratip, golcu ihtiyacini alinabilinecek en kaliteli yerli golcu ile cozdu.
                En son ESER tarafından düzenlendi; 01.09.2010, 15:51.

Yorum

• İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ne yapacaktı rusyada artık duramıyo 2 senedir belli ediyo türkiyeye gelmek istiyo trabzona gelmek istiyo TS istemiyosa kariyerinin sonunu nie küçük bi takımda bitirsin trabzona gelebilmek için sürmenesporamı gitmesi gerekiyodu.. geçeceksiniz efendim profesyonelse en ala profesyonel fatihtir umarım bjk şampiyon olurda kariyerine türkiye ligi şampiyonluğuda eklemiş olur..
                  ne yapacaktı bursanın teklifine evet diyecekti yada başka bir türk takımına bjkye değil hey gidi dozer cemil seni göremedikte habu adamları gördük ya şansıma tüküreyim...
                  ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• Fatik "Tekke"limeyle benim için bitmiştir..

Yorum

• İlk olarak LaNuSs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Öncelikle ben hiçbir taraftarımıza hakaret etmedim.Ben Fatih'i Trabzonspor'un önünde asla görememki ondan önce nice efsanalerimiz var. Bnce Fatih bir efsane değildir ayrıca.Onun avukatlığını yapmak bana düşmez. Ne istiyorsanız onu düşünün asıl hakareti yapan bazı arkadaşlar burda söylediklerimize 'atmayın' 'sallama' diyen arkadaşlardır. Fatih Tekke iyi bir trabzonsporludur ve Beşiktaşa gitmesi bu gerçeği değiştirmez. Ben böyle düşünüyorum.Sizde yaşınıza uygun konuşursanız sevinirim lafın sonuna ok gibi emirvaki şeyler yazmanız hoş değil...
                      ok nedemek???"tamamın" kısaltılmışıdır kardeş.Emrivaki algılama haddimize değil olamazda kimse kimseye emir veremez.

Yorum

• Bizde bir de kural var, bizim en Trabzonsporlu'muz, Trabzonspor'dan sonra Beşiktaş forması giyendir
                        Örneğin Serdar Bali

Yorum

• Neden bu kadar ateş püskürüldüğünü anlamıyorum.
                          Fatih açısından son derece yerinde bir karar.
                          Gayet mantıklı olanı yapmıştır.
                          Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• İlk olarak woollss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu yüzdenmi İstanbul takımına gitti.. aile hasretinden yani
                            Nereye gitseydi, ezberden ezberden konuşmayın..

nereye gelseydi. Akçaabat sebat' a mı... nereye ofspora mı...Veya arsin sor'a mı..

Bırakın yaa....

yada siz şunu bekliyordunuz, gelsin kulubede, arkada top toplasın, Avni Aker'de otursun, öyle mi.)))

ADAM BENİ ALMADILAR DİYE AÇIKLAMA YAPIYOR.. VE YONETİM DE ONU ALDIK DİYE AÇIKLAMA YAPIYOR..

hiç kimsenın haddine değil burda onun trabzonsorluWluğunu tartışmak..

Bu taraftar Şenol Güneş'i de yuhalamaıştı ama şimdi kurtarıcı olarak görüyorsunuz....

Sağlıklı düşünen varsa konuşsun, mişdesinden konuşacak olan varsa konuşmasın...
                            Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• bence aile olayı vatan hasretinden ziyade.. bunun bir askerlik sorunu vardı yaaa o problem ortadan kalktı.. artık bedelli yapma yapma hakkını kazandı ve gelen ilk teklifle Türkiyey döndü... bu Xspor bile olabilirdi...^##yeni komplo teorim ##
                              Hasta La Victoria Siempre !!!

Yorum

• İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İşi sadece tek yönüyle görmeyin...
                                Bizim Milli takıma seçilme kriteri nedir?
                                İstanbul takımlarında yedek kulübesinde oturabilmek...
                                Beşiktaş'ta forma giyer-giymez bilemem ama Milli takım garanti...
                                güzel bir yaklaşım artık gülüp geçicez sayın Tekke avni akere geliş tarihine baktım 06.03.2011 '' Trabzonda doğdu, Beşiktaşlı oldu helal olsun sana Fatih Tekke '' bunu çok duyacak
                                ...

Yorum

Çalışıyor...
                                X