Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaslar yapmayin etmeyin, yonetime cok haksizlik ediyorsunuz... Bu Umut olayinda yonetimin ne sucu kabahati var ? Yonetime cok haksiz elestiri yapiliyor.. Adamlar guzel takim kurdular, transferi kapattilar, hersey yolunda.. Transferin bitimine 4 gun kala oyuncuya teklif geliyorsa ve oyuncu da gitmek istiyorsa yonetim napsin ? El insaf !!! Tekrar altini ciziyorum, oyuncuya teklif gelmesi konusunda da yonetimin yapabilecegi birsey yok, oyuncunun gitmek istemesi konusunda da..

Yerine adam alinsin deniyor, 4 gunde kim nerden futbolcu buluyor ??? Goruyorsunuz iste aylarca futbolcu ariyor millet bulamiyor kolay kolay..

Umut sampiyonluk yolunda cok kritik bir oyuncu, giderse isimiz cok zor olur.. Keske gitmese ama gitmek istiyorsa ve rakam da iyiyse yapcak bise yok.. (3-4m Euro Umut icin iyi paradir.) En fazla oyuncuyla konusulur seni satmak istemiyoruz denir, bu da ise yaramazsa yonetim ne yapsin soyleyin.. Yonetime kizan arkadaslar yonetimin ne yapmasi gerektigini de soylesin lutfen..

Ayrica, yonetime kizan arkadaslar, Umut'un tum iyi niyetine ragmen onu gunah kecisi yapip yuhalayan, isliklayan, Fatih Tekke tezahurati yapan taraftarin hic mi sucu yok ? Adam yillardir elinden geleni yapiyor ama yaranamiyor, tabiki gitmek isteyecek.. Bunda yonetimin yapabilecegi hic birsey yok.. Futbolcusuna sahip cikmayan taraftarin eseridir bu, kimse kusura bakmasin, bosuna yonetime yuklenmesin..

Yonetime yuklenmek, yonetimi suclamak da cok moda birsey oldu burda.. Top taca ciksa yonetim istifa diyceksiniz arkadaslar insaf edin.. 3 yil onceki kadroya bakin bir de bugunku kadroya bakin, bu kadro kendiliginden kurulmadi. Tabiki yanlislari var ama ben 30 yasindayim bu kadar iyi calisan yonetimi bir tek 90'larin basinda gormustum, o da yine Sadri Sener'di..

Yonetimin yaptigi elestirileri tabiki yazacaz, soyliycez ama yonetimi yalancilikla, samimiyetsizlikle ve bilerek Trabzonspor'a zarar vermekle suclamak ayiptir gunahtir..
    İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Tarihi maç öncesi yapılanlara bakın..
      Gabric transferi açıklandığı gece hajduk ile avrupa maçındaydı.
      Görüşme yapacaksanız bile 1 gün bekleyemez misiniz yada bu işi gizli tutamaz mısınız?
      Eminim ki Umut'un gitme isteğinden çok yönetimin satma isteği vardır.
      En son Hasan61 tarafından düzenlendi; 26.08.2010, 12:34.

Yorum

• bu fadıl akgündüz denen şahıs gezmesin bizim topraklarımızda, bir de utanmadan resmi siteye baş köşeye koymuşlar herifi.
        uzak dursun, paraya ruhumuzu satmayız, tepki gösterelim. pis kokular geliyor.
        Bize Her Yer Trabzon!

Yorum

• Bu taraftarın Umuta yaptıklarını düşünüyorumda bence gitmek istemesi kadar doğal birşey yok.

Yorum

• Organizasyon ve marka değerini arttırma konusunda tamam ama.
            İşin yönetme kısmında bariz eksiklikler var.
            Şenol Güneş
            Trabzon daha iyisini yetiştirene kadar en iyisi bu.

Yorum

• Yönetim Umut'u satabilir hatta belki de satmak zorunda kaldı.Söylenene göre Umut'a kontrat uzatırken söz verilmiş Avrupa'dan teklif gelirse kolaylık sağlanacağı yönünde hatta 3 milyon euro bonservis bedelinin belirlendiği bile söyleniyor. Zorla tutamazsın adamı gitmek istiyorsa. Ama bu iş böyle mi olur. Takım tarihinin en önemli maçlarından birisine çıkmak için kamptayken menajerler tesislere gelir, futbolcu antrenmanı bırakır görüşmeye gider,hoca hem futbolcusunu kovar hemde yönetimin bilgisi dahilinde tesislere helen menajerleri, bunlar olacak işler değil. Cuma günü sabah gelirsin zaten konuşacak pek de bir şey kalmamış anlaşılan el sıkışır işi bitirirsin. Yani Umut'un Trabzonspor kariyeri böyle mi bitmeliydi. Sakatlık uydurarak ve hocası tarafından kovularak.
              ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Yönetim savunulacak işler yaptığı gibi savunulmayacak işlerde yaptı,

Yattara'yı satmak istediler, satamayınca taraftarın önüne attılar, sakat değil oynamıyor korkuyor dediler,

açık ve net Umut'u almak için eğer menejerler bu maç öncesi kulübe geliyorsa bunun tek suçlusu yönetimdir, hiçbirşey yapamıyorsan kulüp binası dışında bir ofiste görüş, yada bekle maç sonrası görüş, çıkıp birde ortaya Umut sakatım dedi olayı çıkıyor ki bunu söyleyeceğini hiç sanmıyorum

bunları yapamıyorsan savunulacak neyiniz var anlamıyorum
                Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Umut'un kadro dışı bırakılması Şenol Güneş'ten habersiz olabilir mi ? yada o istemeden ?
                  Kulüp binası ile tesisler iç içe. Menejerler de sayılı gün kaldığı için görüşmek istemişler. Olabilir ama zamanlaması çok yanlış.

Şenol hoca'nın da böyle bir maç öncesi takım da kampta iken bu görüşmelerin yapılmasına sinirlenmesi gayet doğal.

Hafif sakatlık işin bahanesi, tahminim Umut Şenol hocaya gitmek istediğini söyledi. Şenol Hoca'da Liverpool maçı gibi çok önemli bir maç arefesinde bu sözü söylediği için onu kadro dışı bıraktı.

Bu olayda sadece yönetimi suçlamak abesle iştigal.
                  Trabzonspor √
                  Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                  İki Renk ve Asalet √
                  BordoMavi.Net √

Yorum

• @napoli
                    Trabzonspor Kulubunun Çok acil şekilde Trabzondaki Yonetici profilinden kurtulması lazım..Vizyon sıfır,amatörlük üst düzey..

Son derece doğru bir tesbit.Hani ara sıra mantıksızca takımı İstanbul'a taşıyalım diyenler olur ya.
                    Halbuki mantıklıca yönetim İstanbul'dan Ankara'dan oluşmalı.Trabzonspor kimsenin reklam aracaı olarak kullanılmamalı !
                    Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Kampa menajer sokulmasının ne savunulacak bir tarafı ne de mantıklı izahı vardır. Sanki çatladıkapıspor maçı için takım kampta.
                      ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• bu zihniyetle işimiz çok zor...

Yorum

• Yattarayı aynı şekilde aylarca pazarlamaya çalısıp oyuncuyu bitirdiniz şimdide umutu aynı yolla bitirmeye calısıyorsunuz.Ama su gercek varki eger makukula gelecekse umut satılabilir yok yerine oyuncu alınmayacaksa umut kalmalı.

Yorum

• Yönetmek, Yönetim yetisine sahip olmak çok önemli bir meziyettir, herkese nasip olmaz bizim yönetimimizdekilere nasip olmadığı gibi

Yorum

• onemli bir mac arifesi takim tam oturmusken yonetim yaptigi yapacagini umutu sevmem ve begenmem ama transfer isi simdiyee mi kalir mac icin takim kampta menejerler etrafta fink atiyor. Allah Senol hocaya yardim etsin takimla ugrastigi yetmiyor bi de yonetimle ugrasacak

Yorum

• İlk olarak leleuk87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                onemli bir mac arifesi takim tam oturmusken yonetim yaptigi yapacagini umutu sevmem ve begenmem ama transfer isi simdiyee mi kalir mac icin takim kampta menejerler etrafta fink atiyor. Allah Senol hocaya yardim etsin takimla ugrastigi yetmiyor bi de yonetimle ugrasacak
                                Konunun yonetimle ne alakasi var ??? Daha dogrusu yonetim mi dedi gelin teklif yapin diye ??? Adama teklif yaptilar adam da gitmek istiyor.. Burda yonetimin hic bir sucu yok.. Kaldiki yonetim satmak istemiyoruz diyor, ama gitmek isteyen adamdan da hayir gelmez.. Burda illa birine kizacaksak, yillardir Umut'a kufreden yuhalayan taraftara kizmak lazim..

Yonetim uzerine duseni elinden geldigi kadar iyi bir sekilde yapiyor.. Insafsizlik etmeye gerek yok.
                                İnadına Trabzonspor !

Yorum

Çalışıyor...
                                X