Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Benim önerim en az yarısı Trabzonlu olmayan yöneticilerden oluşan bir yönetim kurulu. O da olmadı, ciddi sponsorlarımızdan kıdemli yöneticilerin yönetim kurulumuzda yer alması. Biz kendi halimize bu kulübü yönetemiyoruz.

Yorum

• Mehmet Ali Yılmaz 'ı tarafta olarak pek sevdiğim söylenemez ama bu beceriksizlerden katbe kat iyidir.
      Ben aslında Sadri Şener'e üzüldüm gelmeden önce efsaneydi şimdi S.Ş oldu .
      M.Ali Yılmaz'ı eleştirirken şu şekilde eleştirebilirsiniz yamyam,Lange olayı adam kaba dille söylemiş yamyam diye Şenerde Gökdeniz yıldız değil,büyükayı yıldız değil ,yattara misyonun tamamladı ,bana değil hocaya sorun ,idmana gerek yok aynı şeyler bence biri kaba söylemiş öbürü laf sokmuş.
      Sonuçta ikiside başarısızlığa götürmüş ama M.ali Yılmaz Sn Şener den katbe kat iyi yöneticidir bana nike forma lazım değil bana klübün hkkını savunabilen yayın ihalesinden alacğı parada aziz yıldrımın ağzına bakmıyacak başkan lazım .

Yorum

• Bana bu kulübü uzun sokak esnafı ağzıyla değil, Türkiyeye mal olmuş bir değer olarak yönetecek yöneticiler lazım

Yorum

• [QUOTE=Faik Yılmaz;2761333]Daha ismine bile saygı duymadığınız bir insanın klüpten alacağını istediği için bir asmadığınız kaldı...

Doğrudur Şimdiki yönetimler kesinlikle parasını klüpten istemiyor çünki klübe iğne ucu katkıları yok. Hatta 10 bin dolarla başlayan maaaşlar aldıkları için böyle bir şeye gerek duymuyorlar...

Çok merak ediyorum bu soruma cevap verebilecek birisi varmı....

Trabzonsporun oyuncularının bir çoğunun menejerinin aynı ismi olması bir tesadüfmüdür.....Ve bu menejere transferlerde kaç lira ödenmiştir...

Yok yok siz adını bile doğru yazamadığınız adama salvolar atmaya devam edin birileride bu arada cebini doldursun...

Borcumuz 40 trilyondan 100 trilyona çıksın...... Amam kimsenin sesi çıkmasın...

Yok Langeyi almış...

Bu yönetimde geçen yıl 21 tane oyuncu aldı 10 tanesi bile oynamıyor 11 tanesinin adı sanı bile yok ne yapalım şimdi......

Pazarspora bile Real madrid oyuncusunu alıyormuş gibi mukavele imzalayanlar tazminat maddeleri koyanlara kimse bir şey demiyor nedense...

Gözünüzün içine baka baka Fatih Tekkeyi almayanlarımı savunuyorsunuz....

Buyrun devam edin.....

HERKES HAKETTİĞİ GİBİ YÖNETİLİR....

Sezon başı yönetim hedefimiz şampiyonluk demişti....

5. haftadan sonra ilk üçe girmek için uğraşacağız dedi....

Dün Metin Diyadin Hedefimiz ilk 4 olacak dedi....

Bakalım sezon bitene kadar hedefimiz ne olacak........

Ama siz devam edin Mehmet Ali Yılmaz a salvolar atmaya.. Çok yararı olacak klüp bu sayede şampiyon olacak.....[/QUOTE]

Son kısma teker katılıyorum Faik, iyi özetlemişsin, ama bende istemiyorum o adamı.

Bu arada menejer konusunda demek ki adam tüm iyi oyuncuları kapmış

Yorum

• ya Recep yanlış anlama sakın .
            gerçekten anlamadığım için soruyorum.
            ''Son kısma teker katılıyorum Faik'' ama bende istemiyorum o adamı
            ne demek .
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• Gördüğüm kadarıyla burada iki çeşit düşünce tipi mevcut.

-Gelenekçiler.
              -Yenilikçiler.

Gelenekçiler eski sistemle yönetilsin isteyenler. Parası olsun istediğini alsın , taraftar olarak heyecanlanalım. Egoları olsa da katlanırız.

Yenilikçiler ise kulüp profosyonel yönetilsin isteyenler. Yönetici daha çok vizyon sahibi olsun , entelektüel olsun, konuşmasını bilsin.

Bu arada yanlış anlaşılmasın entelektüeli iğneleyici birşekilde söylemedim.
              entelektüel
              sıfat Fransızca intellectuel
              1 . Bilim, teknik ve kültürün değişik dallarında özel öğrenim görmüş (kimse), aydın, münevver.
              Bu arada Serhat Demirtaş'ın röportajında Mehmet Ali Yılmaz mantıklı cevaplar vermiş.
              Şenol Güneş
              Trabzon daha iyisini yetiştirene kadar en iyisi bu.

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ahmet Agaoglu aday olmama gerekcelerinden bir kacini anlati; hic tanimadigim biri gelip bana, 250 oyu oldugunu, istedigi kisiyi yönetime alirsam
                o oylari bana verecegini, aksi halde kazanamiyacagimi bana söyleyebiliyor, ben hic tanimadigim bu kisilerle nasil isbirligi yapayim. Ve devam ediyor;
                bir bjk maci oynuyoruz, bjk bize fark atti, 4 veya 5. golden sonra canim SIKILDI bir puro yaktim, angutun biri fotagrafimi cekip yerel gazetelerin birinin
                birinci sayfasina o fotografi koyup söyle bir baslik atti: Agaoglu zevkten puro iciyor diye.

Ben simdi baskan olup is mi yapacagim, yoksa enerjimi bu gibi angutlari düzeltmek icin mi harcayacagim? Benim Senol Günes ve Ahmet Agaoglunun
                anlattiklarindan anladigim su: Biz ancak düzelmis bir Trabzonspora yöneticilik yapabiliriz, düzeltin verin bize, bunun baska bir izahi var mi bilmiyorum.
                Maalesef bence de başka açıklaması yok. Düzelse zaten çok kişi yönetir. Düşünün gemiyle fırtınaya yakalanıyorsunuz. Kaptan gel yol göster diyorsunuz. Kaptan diyor ki kim fıtınaya soktuysa o çıkartsın. Veya çıkartın fırtınadan, süt liman bir yere getirin, geçeyim başa. Mantıksız. O zaman yaptığı eleştirilerin de bir değeri kalmıyor. Bazen diyor o zaman gelin siz para verin kolaysa diye aynı duruma kendi de düşüyor
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ya Recep yanlış anlama sakın .
                  gerçekten anlamadığım için soruyorum.
                  ''Son kısma teker katılıyorum Faik'' ama bende istemiyorum o adamı
                  ne demek .
                  ççç ççç ççç

Yanlış anlaşlacak bişi yok burçak, ben yanlış yazmışım

Son kısma KADAR olacaktı o, sabah uyku semesine teker yazmışım

Son kısma kadar katılıyorum ama o adamı ben istemiyorum diyecektim

Düzeltiyorum...

Yorum

• Recep Sabah sabah ayılmaya çalışırken kaç defa okudum o cümleyi biliyomusun
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Eksik mevkilere Transfer yapmaları gerekirken,Kendi kafalarına göre,İstedikleri adamları aldılar.
                      Hoca İhtiyacımız Yok iken Hoca değişkiliğine gittiler.Sonuç ortada,
                      Paramız yok diye ağlayıp sızlanıyorlar,
                      Halbuki Karadenizspora harcayacakları para ile Eksik mevkileri doldurabilirlerdi.
                      Bunlar İçin söylenecek tek söz kaldı,Sözün Bittiğ yere geldik,
                      Derhal İstifa
                      SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                      BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Recep Sabah sabah ayılmaya çalışırken kaç defa okudum o cümleyi biliyomusun
                        Çabuk ayılmana vesile olmuşum

Bir teşekkür bile yok

Yorum

• İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Eksik mevkilere Transfer yapmaları gerekirken,Kendi kafalarına göre,İstedikleri adamları aldılar.
                          Hoca İhtiyacımız Yok iken Hoca değişkiliğine gittiler.Sonuç ortada,
                          Paramız yok diye ağlayıp sızlanıyorlar,
                          Halbuki Karadenizspora harcayacakları para ile Eksik mevkileri doldurabilirlerdi.
                          Bunlar İçin söylenecek tek söz kaldı,Sözün Bittiğ yere geldik,
                          Derhal İstifa
                          Karadenizspor'a para harcanırken hiçkimse eksik mevkilerden bahsetmiyordu, ne güzel iş yaptınız diye alkışlanıyordu ; bence Karadenizspor 1-2 tane futbolcudan daha önemli; tabi o takım iyi kullanılabilirse.
                          Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Karadenizspor'a para harcanırken hiçkimse eksik mevkilerden bahsetmiyordu, ne güzel iş yaptınız diye alkışlanıyordu ; bence Karadenizspor 1-2 tane futbolcudan daha önemli; tabi o takım iyi kullanılabilirse.
                            Bana Göre Karadenizspora gerek Yoktu,
                            Sadece Trabzonun Şu anda 5-6 takımı 2 ve 3.ligde oynuyor,Onları Karadenizsporun yerine Kullanabilirdin.
                            Ayrıca 2 sezondur Karadenizspordan bir tek Oyuncu dahi Trabzonspora yetiştirilemedi.
                            Altyapın var orası bile daha verimli,
                            Başkan her fırsatta 25-30 transfer yaptım diye övünüyor Bunların Büyük Çoğunluğu Karadenispora,
                            Kadroda 24 oyuncu teknik adamlar vs hesap ettiğinde Yıllık maliyet en az 10 milyon usd,2 milyon usd ye pahalı diye Oyuncu almıyoruz.
                            Faydadan çok zarar veren bir karadenizspor gereksiz.
                            Herkes Ne güzel İş diye alkışlarken.Karadeniden Trabzonspora Futbolcu hazırlanacak eksik mevkiler ordan tamamlanacak zannediliyordu.Ama Malesef herkes yanıltılmış.Şu an Trabzonspora hiç bir katkısı Olmayan Maddi olarak zarar veren Kulüp haline geldi,
                            2 senedir 1 tane Oyuncuyu Trabzonspora vermediği gibi,Bankasya ligine Çıkmayı bile beceremeyen bir takım var ortada.
                            SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                            BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

Bir spor kulübünün yöneticisi olsanız ve o kulübü "yolmak " isteseniz ,ne yapardınız?

a)Az transfer yaparım,gerekli yerlere.
                              b)Transfer yapmazdım.
                              c)Kasadaki ve bankadaki paraları ,direk cebe atardım
                              d)Kulübün para eden en iyi oyuncusunu satar,gerekli gereksiz alabildiğim kadar(bütün dümenleri iyi bilen,tecrübeli ve zeki oyuncular hariç)futbolcu alır,bunları bir iki menajerle halledip gerekli komisyonlar vs vs..Ayrıca bunlar bir kulübe çok geleceği için bir takım daha uydururdum.
                              e)İstifa ederdim.
                              f)Başkanımıza güveniyoruz sloganıyla taraftar toplar,aslında futbolla alakası olmayan işlerden destek arardım.
                              g)Hiçbiri
                              h)Biz hırsızmıyız
                              ne münasebet?
                              ı)Bu gün hava soğuk.

Yorum

Yanlış bir şeyi eleştirmek için doğru olanları da araya katmaları lazım yoksa etkisiz oluyor. Ben yönetimin son dönemlerdeki yanlışlarından çok rahatsız olsam da doğrularını eleştirmek bir yana alkışlamaya devam ediyorum. Karadenizspor olayı çok mantıklıdır, geçen sene paralar harcandı ama bu sene yanlıştan dönüldü, Karadenizspor'da pahalı oyuncu yok şu anda ve 20 yaş ortalamasıyla büyükler liginde bir yerlere gelmeye uğraşıyorlar. Bazı insanlar bunları göremezler, görseler de görmemiş gibi yaparlar.

Ben inanıyorum ki yönetim Tekke'yi getirse (getireceklerine inanmıyorum aslında) ve bir süre sonra Tekke üzerinden yönetime sallayanların( Tekke konusunda net bir kararı olmadığı yönetimin başka hatalarından dolayı Tekke mevzusunu kullanan kesim) çoğu Tekke'nin kötü oynadığı dönemlerde bu sefer yine yönetimi "bir yıl peşinde koştunuz, sonunda yaşlı adam aldınız" falan diyecektir.

Ben yapıcı eleştiriden yanayım, Hugo Broos hoca değildir falan diyen insanlar var hem de kavga edercesine, oysa hocanın veya yönetimin sadece hatalarını irdelemek değil mi bizim görevimiz. Yanlışlar doğruları götürmemelidir.

Hülasa, Karadenizspor benim gözümde bu yönetimin çok büyük bir artısıdır, şu anki yapısıyla da çok ciddi bir maliyeti olduğunu sanmıyorum. Geçen sene büyük meblağlarla oraya oyuncu alındı ve hata olduğu anlaşılınca gerçekten PAF - A takım arası bir takım oldu ve gençlerimiz sağa sola savrulmadan yetişiyor.
                                Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

Çalışıyor...
                                X