Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bana Göre Karadenizspora gerek Yoktu,
    Sadece Trabzonun Şu anda 5-6 takımı 2 ve 3.ligde oynuyor,Onları Karadenizsporun yerine Kullanabilirdin.
    Ayrıca 2 sezondur Karadenizspordan bir tek Oyuncu dahi Trabzonspora yetiştirilemedi.
    Altyapın var orası bile daha verimli,
    Başkan her fırsatta 25-30 transfer yaptım diye övünüyor Bunların Büyük Çoğunluğu Karadenispora,
    Kadroda 24 oyuncu teknik adamlar vs hesap ettiğinde Yıllık maliyet en az 10 milyon usd,2 milyon usd ye pahalı diye Oyuncu almıyoruz.
    Faydadan çok zarar veren bir karadenizspor gereksiz.
    Herkes Ne güzel İş diye alkışlarken.Karadeniden Trabzonspora Futbolcu hazırlanacak eksik mevkiler ordan tamamlanacak zannediliyordu.Ama Malesef herkes yanıltılmış.Şu an Trabzonspora hiç bir katkısı Olmayan Maddi olarak zarar veren Kulüp haline geldi,
    2 senedir 1 tane Oyuncuyu Trabzonspora vermediği gibi,Bankasya ligine Çıkmayı bile beceremeyen bir takım var ortada.
    Dünyada 2 sezon içinde üst lige çıkıp fırtınalar estiren kaç tane takım var, bildiğim sadece Trabzonspor var.
    Henüz 1 sezon bitirdiler, 2 sezon değil yani.
    Para harcanacak tabiki, paça ıslanmadan balık tutulurmu.

Diğer Trabzon takımları pilot takımı olarak kullanılabilirdi cümlesine katılıyorum o ayrı.

Veysel abi ne demek istediğini anladım ama ispatı olmadıktan sonra pek bir anlam ifade etmiyor.
    Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak İHTİLALL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bir spor kulübünün yöneticisi olsanız ve o kulübü "yolmak " isteseniz ,ne yapardınız?

a)Az transfer yaparım,gerekli yerlere.
      b)Transfer yapmazdım.
      c)Kasadaki ve bankadaki paraları ,direk cebe atardım
      d)Kulübün para eden en iyi oyuncusunu satar,gerekli gereksiz alabildiğim kadar(bütün dümenleri iyi bilen,tecrübeli ve zeki oyuncular hariç)futbolcu alır,bunları bir iki menajerle halledip gerekli komisyonlar vs vs..Ayrıca bunlar bir kulübe çok geleceği için bir takım daha uydururdum.
      e)İstifa ederdim.
      f)Başkanımıza güveniyoruz sloganıyla taraftar toplar,aslında futbolla alakası olmayan işlerden destek arardım.
      g)Hiçbiri
      h)Biz hırsızmıyız
      ne münasebet?
      ı)Bu gün hava soğuk.
      Bu imalarınız doğru olabilir, olmayabilir bu beni ilgilendirmez. Ben bu tarz bir iddiaları ancak doğruluğuna kanıtım olursa yazarım veya söylerim.

Ama sorun şurada Karadenizspor fikri ve bu sezonki uygulaması bence gayet mantıklı ve doğru işliyor. Gidin takımın kadrosunu ve maliyetini inceleyin, ondan sonra kararınızı verin.

Diyelim ki ima ettiğiniz şeyler doğru (ki bu tür imalar neredeyse tüm yönetimlere yapıldı hiçbirinden somut bir sonuç alamadık, hiçbir zaman üzerine gidemedik), bu durum yönetim kuruluna ayrı bir şekilde hesap sorularak halledilir, bununla dünyanın tüm köklü klüplerinin uyguladığı B Takım olayının bir alakası yoktur. Kendi altyapısından yetişen oyuncuları üç dört sene sonra para vererek sağdan soldan toplamaya çalışmaktan kurtulduğumuz için seviniyorum.
      Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu imalarınız doğru olabilir, olmayabilir bu beni ilgilendirmez. Ben bu tarz bir iddiaları ancak doğruluğuna kanıtım olursa yazarım veya söylerim.

Ama sorun şurada Karadenizspor fikri ve bu sezonki uygulaması bence gayet mantıklı ve doğru işliyor. Gidin takımın kadrosunu ve maliyetini inceleyin, ondan sonra kararınızı verin.

Diyelim ki ima ettiğiniz şeyler doğru (ki bu tür imalar neredeyse tüm yönetimlere yapıldı hiçbirinden somut bir sonuç alamadık, hiçbir zaman üzerine gidemedik), bu durum yönetim kuruluna ayrı bir şekilde hesap sorularak halledilir, bununla dünyanın tüm köklü klüplerinin uyguladığı B Takım olayının bir alakası yoktur. Kendi altyapısından yetişen oyuncuları üç dört sene sonra para vererek sağdan soldan toplamaya çalışmaktan kurtulduğumuz için seviniyorum.
        Pilot takım oradaydı..

Hemen yanıbaşında..

Sadece adı Değirmendere idi..

Onun gibi otuz tane daha pilot takım vardı o coğrafya da..

Malzeme yardımı yaparsınız,oyuncunuzu kiralık veririsiniz olur biter..

Ama ..

Üzüm mü,bağcı mı orası ayrı..

.....
        İma meselesine gelince basit bir test sadece,isteyen okur ,isteyen okumaz..

Ben 120 milyon borç ve artı iki yıldır harcanan nakitlerle bizimki gibi iki tane daha Trabzonspor kurulabileceğini düşünüyorum ,mesela..

Yorum

• İlk olarak İHTİLALL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Pilot takım oradaydı..

Hemen yanıbaşında..

Sadece adı Değirmendere idi..

Onun gibi otuz tane daha pilot takım vardı o coğrafya da..

Malzeme yardımı yaparsınız,oyuncunuzu kiralık veririsiniz olur biter..

Ama ..

Üzüm mü,bağcı mı orası ayrı..

.....
          İma meselesine gelince basit bir test sadece,isteyen okur ,isteyen okumaz..

Ben 120 milyon borç ve artı iki yıldır harcanan nakitlerle bizimki gibi iki tane daha Trabzonspor kurulabileceğini düşünüyorum ,mesela..
          Ben klübün kendisinin yönettiği bir takımın olmasını daha mantıklı buluyorum. Çünkü Trabzon'daki diğer klüplerin kendi yönetimleri ve anlayışları hatta sizin gibi ima kısmına girersem cepleri var. Bu sebepten klübün direk yönettiği bir takımın daha doğru olacağını düşünüyorum.

Borç falan kısmında yönetimi savunmuyorum zaten, hatta yönetimi hiç savunmuyorum. Ben sadece ima etmem, karışmam çünkü o bölgeye uzaktayım nelerin olup bittiğini anlayacak, duyacak imkanım yok. Eğer varsa o tarz bir durum mali kongrede hesabının sorulması gerekiyor.

Ben sadece bir konunun altını çiziyorum bence Karadenizspor harika bir fikirdi ve bu seneki uygulamasını da çok olumlu buluyorum. Nedenlerini de yazdım, bu seneki gibi bir yapılanmada sizin imalarınızdaki gibi para olayları da dönmediğine eminim. O yüzden ben yönetimi veya onların ceplerini sizin gibi oralar hakkında net bilgileri veya çıkarımları olanlara bırakıyorum sadece yanlış amaçlar dahilinde bile kurulmuş olsa şu anki Karadenizspor'un doğru amaca hizmet ettiğini düşünüyorum...
          Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dünyada 2 sezon içinde üst lige çıkıp fırtınalar estiren kaç tane takım var, bildiğim sadece Trabzonspor var.
            Henüz 1 sezon bitirdiler, 2 sezon değil yani.
            Para harcanacak tabiki, paça ıslanmadan balık tutulurmu.

Diğer Trabzon takımları pilot takımı olarak kullanılabilirdi cümlesine katılıyorum o ayrı.

Veysel abi ne demek istediğini anladım ama ispatı olmadıktan sonra pek bir anlam ifade etmiyor.
            Daha hayatımda çalınmış "minare " görmedim..

Hayatımda "minare kılıfı "da görmedim..

Ama biliyorumki bütün minareler çalınır ve kılıfları da hazırdır..

Yorum

• Yukarda bahsedilen seylerı ima etmeye gerek yok, direk "bu yönetim hırsız olabilir" desek daha yerinde olacak galiba. Bahsettigimiz takımın Trabzonspor olduguna göre buna inanmak istemem, cünkü koca camiada elbet buna göz yummayacak insanlarda vardır gibime geliyor. Yada cıkar catısmaları bunu engeller...
              Zannedersem "yedirmezler"
              Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
              Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
              Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                En acısı da bu, çıkardığı adamları kulübe yerleştirdiği, tazminat vermediği, kulüpte inanılmaz bir personel yoğunluğu olduğu artık kulislerde değil gün yüzünde konuşuluyor, hatta mahmut aksu bu durumla ilgili büyütmeyin her gelen yönetim bunu yapıyor gibi pişkin de bir cevap veriyor, ama en acısı bunlar daha öncelerden söylenmesine rağmen kulak ardı ediliyor, bugün ise yeni birşeymiş gibi karşımıza çıkıyor.

NE diyelim, kahin olsak ancak bu kadar çıkardı dediklerimiz.
                Mahmut Aksu Bey Ne demek şimdi bu?
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Belki yeri değil fakat bu konu ile ilgili başlık göremeyince paylaşmak istedim. Bu adamların kimbilir daha kaç tane hasır altı edilen dosyaları vardır.

Müfettişler dernekte usulsüzlük tespit etti

Beşiktaş Kulübü kongre üyelerinin Fulya Projesi ile ilgili usulsüzlük yapıldığı gerekçesiyle açtığı 'Genel kurul kararının iptali' davasında İçişleri Bakanlığı'nın denetim raporları ortaya çıktı.

Beşiktaş Kulübü Derneği'nin Aşçıoğlu firmasıyla yaptığı sözleşmenin aslının 6. Asliye Hukuk Mahkemesi'ne sunulmaması üzerine İçişleri Bakanlığı müfettişleri dernekle ilgili inceleme başlatmıştı. Dernek yetkililerinin mahkemeye dahi açıklanamayacak gizli hükümler içeren bir sözleşme imzaladıkları tespit edilmiş, mali ve cezai yönden denetimi mahkemece bakanlıktan talep edilmişti. Denetçiler Mehmet Altınöz ve Alper Özyürek'in 87 sayfalık raporunda ilginç ifadeler yer aldı.
                  1- Aşçıoğlu firması, Şan Ökten Tesisleri'nin bulunduğu belediyeye ait alana kültür merkezinin yapılmasına izin vermesi karşılığında Beşiktaş'a 2 milyon dolar ve Fulya Süleyman Seba Projesi'nin B Blok 3. katındaki 95 metrekare daireyi vermeyi teklif etti. Protokolde Aşçıoğlu isim hakkını kullanmak üzere 2,5 milyon dolar cezai şart koyarak Şan Ökten Tesisleri'ni yıkıp 2 bin 500 metrekarelik yeni bir inşaat yapacaktı. Bu durumda inşaat alanında artış olduğu için 33/67'lik paylaşım Beşiktaş aleyhine bozuldu.
                  2- Üye kayıt defterleri hatalı tutuldu. Üyelere ait kayıt defterinde bulunma zorunluluğu olan TC kimlik numarası, anne adı ve cinsiyeti gibi bilgilere yer verilmedi.
                  3- Karar defteri hatalı. Bazı sayfalar boş bırakılmış. Defter üzerinde daksilleme yapıldığı, defter üzerindeki kararlar, mürekkepli kalem yerine kâğıt yapıştırarak alınmış. Bu şekilde yazılsa bile noter tasdiki yapılmamış.
                  4- Gider pusulası kullanılmamış. Dernek tarafından amatör branşlardaki bazı sporculara gider pusulası yerine 'sosyal yardım' adı altında imza karşılığında ödeme yapılmış.
                  5- Dernek gider makbuzu kullanmamış. Yardıma muhtaç kişilere yapılan sosyal yardım ödemeleri için gider makbuzu yerine tediye belgesi ve para makbuzu kullanıldığı, bazı sosyal yardım ödemelerinde belge olmadığı tespit edildi.
                  6- Dernek ile AŞ'nin hesapları ayrılmalı. Derneğin banka işlemleriyle AŞ'nin işlemleri aynı banka hesaplarından yürütülmüş. Dernekler kâr amacı gütmezken vergiden muaf. İktisadi işlemler ise vergiye tabi.
                  7- Yetki belgesi olmadan gelir toplanmış. Dernek gelirlerini toplayacaklar yönetim kurulu kararıyla belirleniyor. Ve bunlar adına yetki belgesi düzenleniyor. Ancak 01.01.2007-10.08.2007 tarihleri arasında yetki belgesi çıkmamış.
                  8- Dernek vergi mükellefi olmadığı halde fatura kullanmış. Beşiktaş Kulübü Derneği'nin reklam, sponsorluk, kira ve bilet gelirleri karşılığında hukuki bir dayanağı olmadığı halde dernek faturası bastırılıp kullanılmış.
                  9- Genel kurul üyelerinin affına karar verilmiş. Üç yıl üst üste aidatını yatırmayan üyelere af getirildiği görüldü. Af uygulaması dernek tüzüğüne aykırı. İhraç edilen üyeler için yeni üye girişi yapılıyor.
                  10- Dernek tüzüğünde kanuna aykırı hükümler bulunmakta.
                  11- 3628 sayılı kanuna göre verilmesi gereken mal bildirimleri sunulmamış. Seçilen yönetim ve denetim kurulu üyeleri bir ay içerisinde mal bildirimi yapması gerekirken yapmamış.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• bjk nin projesinde bir karışıklık olduğu biliniyordu zaten...

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Daha ismine bile saygı duymadığınız bir insanın klüpten alacağını istediği için bir asmadığınız kaldı...

Doğrudur Şimdiki yönetimler kesinlikle parasını klüpten istemiyor çünki klübe iğne ucu katkıları yok. Hatta 10 bin dolarla başlayan maaaşlar aldıkları için böyle bir şeye gerek duymuyorlar...

Çok merak ediyorum bu soruma cevap verebilecek birisi varmı....

Trabzonsporun oyuncularının bir çoğunun menejerinin aynı ismi olması bir tesadüfmüdür.....Ve bu menejere transferlerde kaç lira ödenmiştir...

Yok yok siz adını bile doğru yazamadığınız adama salvolar atmaya devam edin birileride bu arada cebini doldursun...

Borcumuz 40 trilyondan 100 trilyona çıksın...... Amam kimsenin sesi çıkmasın...

Yok Langeyi almış...

Bu yönetimde geçen yıl 21 tane oyuncu aldı 10 tanesi bile oynamıyor 11 tanesinin adı sanı bile yok ne yapalım şimdi......

Pazarspora bile Real madrid oyuncusunu alıyormuş gibi mukavele imzalayanlar tazminat maddeleri koyanlara kimse bir şey demiyor nedense...

Gözünüzün içine baka baka Fatih Tekkeyi almayanlarımı savunuyorsunuz....

Buyrun devam edin.....

HERKES HAKETTİĞİ GİBİ YÖNETİLİR....

Sezon başı yönetim hedefimiz şampiyonluk demişti....

5. haftadan sonra ilk üçe girmek için uğraşacağız dedi....

Dün Metin Diyadin Hedefimiz ilk 4 olacak dedi....

Bakalım sezon bitene kadar hedefimiz ne olacak........

Ama siz devam edin Mehmet Ali Yılmaz a salvolar atmaya.. Çok yararı olacak klüp bu sayede şampiyon olacak.....

M.A Yilmaza salvolar sallamak elbette hic kimseye bir sey kazandirmaz, fakat bu kisi cok kereler bu takimi yönetmistir,
                      nasil bir borc bataginda takimi biraktigini herkes biliyor, sikayetci oldugunuz simdiki yöneticilerden fazla bir farki yoktu yani,
                      hatta M.A yilmazin biraktigi borclari ondan sonra secilen yöneticiler ötemek zorunda kaldilar, tamam takim bir ara düsme potasina girdi,
                      fakat kisa zamanda iki de kupa aldilar, yani hem borcsuz bir takim biraktilar, hemde parali dediginiz yöneticilerin takimi tasidiklari
                      siralara onlarda takimi tasidilar.

M. A Yilmazdan sonra secilen baskanin, daha önceleri bir konusmasinda; Trabzonspor fasizan bir anlayisla yönetiliyor demesini cok
                      iyi hatirliyorum, bu iddianin ne kadar dogruluk payi oldugunu bilmiyorum, fakat M. A Yilmazin kendi getirdigi hocanin, bir mactan sonra
                      söyle bir aciklama yaptigini cok iyi hatirliyorum; her maca kelle koltukta cikiyorum. Hatta Senol Günesin istifa etmesinede, M. A Yilmazin
                      3-0 yenildigimiz bir bjk macindan sonra aciklamasi vardi, bir gazetecinin; hoca degisikligine gitecekmisiniz diye sordugu soruya; M. A Yilmaz
                      söyle bir cevap vermisti: Bu trübünlede daha fazla üsümek istemiyoruz.

Herkes hakettigi gibi yönetilir diye yazdiniz ya, size katiliyorum, demek ki sira sizin düsündügünüz yönetim sekline geldi, bazi
                      yöneticiler siralarini gectiler. Yanliz ben, i. Haciosmanogluna üzülüyorum, eger M.A Yilmaz aday olursa ben olmiyacagim demisti,
                      yazik oldu ona, su aralar o da sirasini atlatsaydi cok iyi olurdu, zira bazi yöneticiler ikinci tura basladilar bile, öyle anlasiliyor ki
                      sayin i. Haciosmanoglu bir süre ünlü boksörümüz Selcuk Aydinla idare etmek zorunda kalacak. Ama kimsenin merak etmesine
                      gerek yok, Trabzonsporun ömrü her isteyene baskanlik yaptirabilecek kadar uzundur. Yeterki o baskanlari görecek kadar bizimde
                      uzun ömrümüz olsun.

Bir de sunu anlayamadim; gözünüzün icine baka baka F. Tekkeyi almadilar diye yazdiniz, onu satanlar neremize baka baka sattilar onu?
                      Eger bu konuda bizi aydinlatirsaniz bir dahada o baktiklari yerimize baktirmayiz onlari.
                      insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İşler iyi gidince yönetimlerin hataları pek gündeme gelmez. Sahada kazanan bir takım vardır önemli olanda budur. İşler düzgün gitmezse herşey sorgulanmaya başlar. Bu yönetim esasında bana göre de mantıklı olanı yaptı. Borçlanarak büyümek, ancak uygulamada yanlışlıklar yaptılar. Durup dururken yerel medyanın da gazıyla şampiyonluğu kovalayan Ersun Yanal'ın üstüne oynamaya başladılar. Adamı kısa sürede yldırdılar bir kaç kötü sonuçtan sonra yollar ayrıldı. Daha sonraki hoca arayışları felan tam bir rezalet. Sadri Şener gibi tecrübeli bir başkan bu hataları nasıl yapar anlamak güç. Orta sahaya futbolcu doldur adam gibi bir golcü alma. Taraftar Tekke diye kendini yırtsın, sen o taraflı olmalı, sonra transferin son günü teklif götür, bu sefer de kapı yüzüne kapansın. Geçen sene kurumsallaşıyoruz herşey iyi güzel gidiyor dediğimiz takım ve kulüp, tepetaklak aşağıya doğru gidiyor. Yapılan hatalar ortada. Bu yönetim bırakın golcü transferini o beğenmediğimiz Hüseyin'in yerini bile dolduramadı. E bunlar futbolu çok iyi biliyordu. Kulübe bir sürü hoca aldılar, Sadi Tekelioğlu orda, Özkan Sümer zaten kazık çaktı kulübe kovsalar da gitmez, Ünal geldi o da orda, bunlar biri yahu biz yanlış yapıyoruz, yanlış yoldayız diyemiyor mu. Geçen sene atılan bütün güzel adımların bu sene içine ettiler. Devre arasında bir operasyon şart. Song, Yattara, Sylva, Tijikuzu gönderilip, Tekke, ve orta sahaya 90 dakika koşan pres yapan adam gibi bir ön libero alınmalı. Saha sonuçları düzelmeden maalesef hiç bir şey düzelmiyor.
                        Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                        (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bir de sunu anlayamadim; gözünüzün icine baka baka F. Tekkeyi almadilar diye yazdiniz, onu satanlar neremize baka baka sattilar onu?
                          Eger bu konuda bizi aydinlatirsaniz bir dahada o baktiklari yerimize baktirmayiz onlari.
                          Bu üsluba cevap verme zahmetinde bile bulunmayacağım arkadaşım kusura bakma......
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Bu üsluba cevap verme zahmetinde bile bulunmayacağım arkadaşım kusura bakma......
                            Gözünüzün icine baka baka Fatih Tekkeyi almadilar diye yazdinizya, orasi kafama takildi, siz o ara neredeydiniz onu merak ettim.
                            insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• "HERKES HAKETTİĞİ GİBİ YÖNETİLİR...."

Bu lafa da hastayım ha, yönetilen birçok kişi yöneten bir kişi; "herkes hakettiği gibi yönetildiğine inanır" demek daha doğru olur.
                              Özkan SÜMER

Yorum

Daha ismine bile saygı duymadığınız bir insanın klüpten alacağını istediği için bir asmadığınız kaldı...

Doğrudur Şimdiki yönetimler kesinlikle parasını klüpten istemiyor çünki klübe iğne ucu katkıları yok. Hatta 10 bin dolarla başlayan maaaşlar aldıkları için böyle bir şeye gerek duymuyorlar...

Çok merak ediyorum bu soruma cevap verebilecek birisi varmı....

Trabzonsporun oyuncularının bir çoğunun menejerinin aynı ismi olması bir tesadüfmüdür.....Ve bu menejere transferlerde kaç lira ödenmiştir...

Yok yok siz adını bile doğru yazamadığınız adama salvolar atmaya devam edin birileride bu arada cebini doldursun...

Borcumuz 40 trilyondan 100 trilyona çıksın...... Amam kimsenin sesi çıkmasın...

Yok Langeyi almış...

Bu yönetimde geçen yıl 21 tane oyuncu aldı 10 tanesi bile oynamıyor 11 tanesinin adı sanı bile yok ne yapalım şimdi......

Pazarspora bile Real madrid oyuncusunu alıyormuş gibi mukavele imzalayanlar tazminat maddeleri koyanlara kimse bir şey demiyor nedense...

Gözünüzün içine baka baka Fatih Tekkeyi almayanlarımı savunuyorsunuz....

Buyrun devam edin.....

HERKES HAKETTİĞİ GİBİ YÖNETİLİR....

Sezon başı yönetim hedefimiz şampiyonluk demişti....

5. haftadan sonra ilk üçe girmek için uğraşacağız dedi....

Dün Metin Diyadin Hedefimiz ilk 4 olacak dedi....

Bakalım sezon bitene kadar hedefimiz ne olacak........

Ama siz devam edin Mehmet Ali Yılmaz a salvolar atmaya.. Çok yararı olacak klüp bu sayede şampiyon olacak.....
                                12 yılda çok müthiş başarılar elde ettiği için efsane (!) başkanı tekrar geri istiyoruz..

Evet evet bence de.. Unutmadan eklemek lazım o çok iyi masaya yumruk atıyodu dimi.. Bizde zaten Trabzonspor Boxing Club'ız zaten..
                                Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

Yükleniyor...
                                X