juventusta ki oyuncunun transferinin geceklesmemesindeki muhattabiniz yonetim degil sehri bir adim oteye tasiyamayan beceriksiz yeteneksiz ve vizyonsuz yoneticiler olmalidir....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Ziegler de tam malmış yani. Umarım sezonun ikinci yarısı Bankasya'da oynarsın da görürsün !Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendimizi hep böyle avutuyoz...Bizim elimizden bi telefonla oyuncu alıyolar...Bizde, işte fener her zamanki gibi aynı şeyi yaptı, biz bize yakışanı yaptık gibisinden konuşuyoruz ama üste çıkan hep fener oluyo ezilende biz...Bu sadece fenerlinin gözündede değil ts haricinde diğer klüplerin...2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZiegler Trabzonspor 1,5 Milyon Euro.
Fenerbahçe 1,3 Milyon Euro ödüyor.
Trabzonspor Şampiyonlar Liginde oynuyor
Fenerbahçe Küme düşmeme mücadelesi veriyor.
Oyuncu bu şekilde tercih yaptı yönetimin suçu nerede?
İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetimin en sevdiğim olayı kiralık yabancı almaması ve de ekseriyetle doğudan oyuncu alması.En son poetricus tarafından düzenlendi; 02.09.2011, 16:27.
Yorum
-
Fenerbahçeyi kurtarmaya yönelik planların yanında olmasınlar,altına imza atmasınlar,adam gibi karşı çıksınlar.Ya onurlu davransınlar yada istifa edip gitsinler...Para için g.tü başı oynayan Anadolu kulüpleri gibi davranmaya devam edeceklerse bir dakika bile durmasınlar bu kulübün başında...
Yorum
-
altunterim Osman Altunterim
Sadri Şener'e soruyorlar, 'Başkanım sol kanatta sorun var ne diyeceksiniz?'.. Şener : Solda sorun varsa sağdan oynasınlar))
altunterim Osman Altunterim
Sadri Şener : Teofilo'ya çamaşır makinesi dediler bir açıldı maşallah..Jaja için 1 sene beklemedik ona sevindim.. Ona da bulaşık derlerdiEn son SDanışmaz tarafından düzenlendi; 03.09.2011, 02:09.
Yorum
-
ersun hocayla ilk yıl adam akıllı transfer yaptılar, özellikle yerli oyuncular konusunda. zamanında planlı transferler.
gelecek sezon için şimdiden (aslında yine de çoook geç) transfer işini becerebilecek(doğru oyuncu, doğru fiyata) bir ekip kurulumalı ve bu ekip şenol hocanın gelecek sezon için düşündüğü sisteme, oyuncu kalitesine göre bir liste belirlesin ve mart ayında çalışmalar başlasın...
transferde hemen her sene saçlamalama hakkımızı kullanıyoruz ama bir türlü uslanmadık arkadaş!!!Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
-
selam bu bizim yönetim bazi seyleri gercekden cok yanlis yapiyor neden acaba gabric nerde bizdemi daha dünku milli macda burak fena oynamadi ama serefsizin birisi yorum yapiyor ne diyor biliyormusunuz burakda medet uman bir milli takim vardi diye serefsiz neden böyle yorum yapiyor anlamis degilim oynarsin böyle oynamazsin böyle neymis 2 aydan beri futbol konusmuyormusuz unutmusuz futbolu bunlar varya sikecileride milli takimda oynatmak istiyorlar bunlar hep fenerli yani
bizim baskanada dün kizdim sitdet yasasini bakanalan konusmuslar neyini konusuyorsunuz anlamadim bu bizim icin cok utanc diyebilirim sebebi ise millet suc isleyecek yani seza olmayacak olurmu böyle bir sey sayin baskan küme düsürülmesin diye yapmadiklari yok feneri eneri biz yada bir tane anadolu takimi olsaydi cokdan 2 gün icinde ikinci lige düsürlerdi siz ne diyorsunuz yani neymis de mismisde yani ben katilmiyorum bu islere sucu olan ceksin neymis böyle giderse efendim takimlarin basina baskan bulmakda zorlanacakmisiz piyasada insanmi yok sacmalikdan baska bir sey degil
Yorum
-
İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen öyle kardeşim, şimdi bu takımın ve Trabzon gibi bir şehrin 12 tane yabancı oyuncusu var. Polonyalıları kenara koyarsak Halil Yazıcıoğlu 9 yabancı oyuncuya tercümanlık yapacak, yani tam anlamıyla dokuz doğuracak. Tolga ve Mustafa ideal 11'in oyuncusu olmadığına göre altyapıdan yetişen bir tane yıldızı bile yok. Bir de Trabzon futbol şehriymiş. Hadi ordan !
Al o 12 futbolcuyu, koy Gaziantep'e, Eskişehir'e, İBB'ye, bak bakalım ne işe yarıyorlar.En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 03.09.2011, 13:19.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
Juventus kulübü oyuncusu Reto Ziegler in 2011-2012 sezonunda kiralık olarak transferi konusunda oyuncu ve kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Anlaşma karşılığında Juventus Kulübüne 600.000.avro kiralama bedeli, Reto Ziegler e ise 2011-2012 sezonu için 2.000.000.avro garanti ücret ödenecektir."adam feneri büyük takım olduğu için seçmis yoksa garanti 2.000.000.avro alakası yok)))))))))
Yorum
Yorum