transfere lütfen gec kalmayin bu takima 4-5 transfer yeter tabiki kaliteli futbolcu olacak hepsi !!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
Egemen ve Selçuk olayını net olarak ögrenmek için bir kaç tanıdık aracılıgı ile durumu irdeledim .
ve
Ögrendigim bilgileri size de aktarmak istedim , aldıgım bilgiler de çok saglıklı bir kaynaktan teknik ekiptendir .
Sözleşmesi sona erecek olan egemen ve selçuk ile yönetim masaya oturuyor , selçuk direk olarak yönetime bana herhangi bir teklif de bulunmayın ben kesin olarak bu sezon sonu takımdan ayrılacagım diyor ve yönetimin önünü kesiyor .
Egemen ile yapılan görüşmeler ise çok ilginç , yönetim resmen egemenin gitmesine göz yumuyor , şöyleki ;
Egemen görüşmede kendisine gelen teklifleri söylüyor ve ekliyor . Ben Trabzonda mutluyum ve burada kalmak istiyorum diyor . Hatta bana teklif edilen paranın da altında verebilirsiniz diyor . Ama yönetim egemen ile anlaşmayı saglayamıyor , hatta o zaman sen git demeye getiriyor lafı . Egemen görüşmeden gözleri dolu bir şekilde ayrılıyor . Dip not olarak da egemen o kadar eminmişki Trabzonda kalacagına ev bile almış Trabzondan , herşeyini ona göre ayarlamış .Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .
Yorum
-
bjk nin egemene verecegi yillik 1.250. diyelim egemen gitti yerine kime gelecek???? egemen gibi bedava topcu bulabilcekmi bu yonetim????? yazik yazik uc kurusun hesabini yapan yonetim yeni oyuncu alirken 3, 4 milyon bonservis vermek zorunda kalacak... 3sinif topculari alirsalar sampiyonlar ligi deyil uefa yi da unutalimm...14 eylul 2011 milano'nun fethi
Yorum
-
İlk olarak @FLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEgemen ve Selçuk olayını net olarak ögrenmek için bir kaç tanıdık aracılıgı ile durumu irdeledim .
ve
Ögrendigim bilgileri size de aktarmak istedim , aldıgım bilgiler de çok saglıklı bir kaynaktan teknik ekiptendir .
Sözleşmesi sona erecek olan egemen ve selçuk ile yönetim masaya oturuyor , selçuk direk olarak yönetime bana herhangi bir teklif de bulunmayın ben kesin olarak bu sezon sonu takımdan ayrılacagım diyor ve yönetimin önünü kesiyor .
Egemen ile yapılan görüşmeler ise çok ilginç , yönetim resmen egemenin gitmesine göz yumuyor , şöyleki ;
Egemen görüşmede kendisine gelen teklifleri söylüyor ve ekliyor . Ben Trabzonda mutluyum ve burada kalmak istiyorum diyor . Hatta bana teklif edilen paranın da altında verebilirsiniz diyor . Ama yönetim egemen ile anlaşmayı saglayamıyor , hatta o zaman sen git demeye getiriyor lafı . Egemen görüşmeden gözleri dolu bir şekilde ayrılıyor . Dip not olarak da egemen o kadar eminmişki Trabzonda kalacagına ev bile almış Trabzondan , herşeyini ona göre ayarlamış .
Selçuk'a ise ayrı yazık. Avrupa olsa anlayacağımda, İstanbul kulüplerinden birine gidecek yani öyle mi?
İşte peşinden koştuğumuz, onlar için gözyaşlarına boğuldumuz topçular.
Ne diyeyim. Herhalde bizimde profesyonel taraftar olma zamanımız gelmiş.En son Emre EFENDİOGLU tarafından düzenlendi; 25.05.2011, 01:31.
Yorum
-
ulan burda kadar olamadık ya bedavaya egemen ve selçuk gıttı ınanamıyorum ya .bu 2 adamı elımızden bedava gonderırızz 10 mılyon dolara alamayız ama aynılarını.uyum sorunu felan bı sezonları yalan olur aldıklarımızında .yazık ya baska bıse demıorum
Yorum
-
her ikisinden de Allah razi olsun alinlarinin terleriyle cikip delikanlica mucadele ettiler formanin hakkini verdiler bence burda formanin hakkini trabzonsporun hakkini veremeyen aciz yonetimdir bunlara yonetimde demek istemiyorum hicbiseyi yonetemeyen yonetimmi olur a....k...
Yorum
-
İlk olarak The_Storm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBMN nin TS yönetimine el atması lazım.
ben şuan göremiyorum
Yorum
-
İlk olarak Dogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalil Şanlı'nın demesine Sadri Şener 3 yılda 600 trilyonluk bir para kullanmış.
Eğer doğruysa birileri zengin ediliyor ve bu taraftarın vebali boyunlarına olsun.
Yorum
Yorum