Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gereksiz polemikler.

2 puan önde olan takımın ipler de elindedir.

Kazan bütün maçlarını şampiyon ol.
    Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben Trabzonspor Başkanı'nı desteklerim.
      Afedersiniz da Kayserispor Teknik Direktörü kim oluyor?
      Kim?
      - Bende böyle düşünmekteyim...
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Konuşman gerekiyorsa çıkıp konuşacaksın.

Gerekirse inip soyunma odası basacaksın.

Bu ülkede bu işler başka türlü olmuyor.Uysal koyun olursan herşeye müsatahaksın.

Sadri başkan az bile söylemiş.
        ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Shota da tukaka oldu. Sıradaki gelsin Ayrılıktan kuvvet doğar
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Trabzonspor yönetiminin "tukaka" olduğu yerde Shota'nın olmasına şaşmamak gerek ...
            7
            Cngz_61

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Shota da tukaka oldu. Sıradaki gelsin Ayrılıktan kuvvet doğar
              Kayserinin hocasinin tukaka olup olmamasi cokta önemli degil, beni fb karsisinda isini yabip yapmadigi ilgilendiriyor, bana
              göre isini dogru yapmadi, fb den iki futbolcu aliyorsun, birinin mukavelesinde fb ye karsi oynatamazsin yaziyor, digerininkinde
              ise öyle bir madde yok, yani tehlikeli degildir oynayabilir, ben sotanin yerinde olsam kaleciyide oynatmazdim.

Baskanimiz az bile söylemis, cünkü sampiyonluk yarisi coktan saha disina cikti bile, ya bu yarisi sürdürmek icin sizde saha disina
              cikacaksiniz, yada gönüllerin sampiyonluguyla yetineceksiniz.
              insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Murat Aksu anlatıyor beşiktaşı;

”Tehlikenin farkında mısınız? 2000 başında borç 10 milyon Türk Lirası, 2005 başında 50 milyon Türk Lirası, 2011 başında 500 milyon Türk Lirası… Evet maalesef 500 milyon Türk Lirası. Böyle giderse bir milyar liraya dayanmayacağını kim garanti edebilir.354 milyon liralık borca ve 180 milyon liralık birikmiş zarara karşılık sermayemiz sadece 40 milyon liradır.Bunun hukuki karşılığını geçen yıl da belirttim, borca batıklıktır. Beşiktaş Futbol A.Ş. borca batık şirket konumundadır ve bu bilanço ile yola devam imkanı kesinlikle yoktur. Üzülerek, kan ağlayarak söylüyor ve uyarıyorum: Böyle giderse Beşiktaş A.Ş.’nin yakında iflas bayrağını çekmesi kaçınılmazdır."

Buna karşılık kongrede bjk yönetimi ibra edildi ama lig yarışında yok, uefa da artık yok, kupa da garanti değil, gelir dengesi dahada bozulacak. Bizim yönetimi eleştirirken rakiplerin durumuna da bakmak lazım biraz.
                ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• Yaklaşık 4 sayfa okudum, galiba dün akşam burası biraz fazla canlı imiş.

Söyleyeceklerimi bazı arkadaşlarım yanlış anlayabilir, ama sorun yok. Kendileri bilir.

Öğrenmek istediğim biz burada neyi tartışıyoruz ?

Burada en sık, Başkan konuş bizi savun diyen, gereksiz açıklamaları sonrasında artık sus be adam diyenlerin başını çekiyorum. Bu başlıkta kelimelerce Başkan artık konuşda hakkımızı göstermelik de olsa savun diyen arkadaşlarımızın bazıları şimdi yeri değildi diyor.

Ben bundan şunu anlarım :

Amaç gerçek eleştiri değil, gerçek muhalefet. Yani sözün yada davranışın doğuruluğuna bakmadan sadece eleştirmek.

Arkadaşlar,

Fenerbahçe - Kayseri maçında volkan denen şahıs resmen yenilmek için maç çıkarmıştır. Bunu görmemek amalığın, tarafçılığın ve sebepsiz muhalefetin dik alasıdır.

İlk yarıda ki berbat sonuçlarını, ilk 4 haftada kaybettiği 6 puanı hiç transfer yapmadan kapatan, telafi eden bir takım ile karşı karşıyayız. Tabi ki bir takım her yenildiği takıma bir daha yenilmeyecek, fakat Fenerbahçe camiası bunu hakkı ile yapmıyor. En üzüldüğüm konu ise bizim Başkanımızın, Fenerin Teknik Direktörü kadar yankı uyandıramaması.

Başkan, sevsek de sevmesek de yumuşak yapılı bir insan, herkes ondan espirili laflar bekliyor, bu imajı kendisi çizdi. Şimdilerde söylediği laflar da o siması altında kaybolup gidiyor.

Başkan ne yazık ki hedefini bilmiyor, son maçtan sonra Volkana değindiği kadar Fenerbahçe camiasına da değinmeli idi. Bizde Başkan konuştu diye değil, Başkan neden eksik konuştu diye kızmalıydık.

Başkan konuşurken Kayserspor camiasına tek kelime etmemiştir. Demeçlerini iyi inceleyin, bir kalecinin Kayserisporun nasıl gardını düşürdüğünü vurguladı. Amacı Kayserispor maçı sattı değil, bu kaleci eyyamcıdır demekti Başkanın.

Öyle değil mi ?

Hangimizin kalbi yüreği rahat o maçı gördükten sonra.

Neden şike yapılma işini sadece kendi maçlarımızda bekliyoruz ? Trabzonspor'un bir gün takılacağını herkes biliyor, şike olaylarında önemli olan liderin değil, takipçisinin maçlarıdır... Amaç arkadan kopmamak, en ufak yalpada liderliği ele geçirmek.

Lig Tv sözde yorumcusu Mustafa Denizli bile puan farkının açıldığı günlerde canlı yayında hiç utanmadan,

- İstanbul takımlarının üst sıralara bir şekilde empoze edilmesi gerekli,

lafı bile bugn gelinen noktada takipçimiz olan İstanbul takımının durumunu en iyi şekilde anlatır vaziyettedir bana kalırsa.

Benim isteğim de ricam şu arkadaşlar,

Başkan artık işe ağırlığını koyacak. Sen Cem Yılmaz değilsin arkadaşım, hep gülmek zorunda da değilsin. Senin tek zorunluluğun var, o da Trabzonsporu herşeyi ile en iyi şekilde temsil etmek. Eğer bu, kankan Adnan Polat'ı bozmakla olacaksa, fırçanın kralını atacaksın, eğer bu lise arkadaşın Aziz Yıldırım'ı kırmak ile olacaksa kıracaksın, lime lime edeceksin. Sen Trabzonspor taraftarından başka kimseye yaranmak zorunda değilsin.

Bu işler Trabzonspor taraftarının çaırdığı organizasyonlara gitmeyip, Aziz Yıldırım'ın olduğu her ortamda bulunmak ile olmuyor.

Bu sefer haklısın Başkan, hemde sonuna kadar. Haksız olduğun tek yer, az ve Fener hakkında konuşmaman.

Takımın saha içinde ki tüm şerefizliklere oyunu ve skoru ile karşılık verdiği bu günlerde, sende futbolu Aziz Yıldırım'ın oynadığı yerde hakkı ile oynamaya mecbursun.

Saygılar...
                  En son Recep Alkan tarafından düzenlendi; 18.02.2011, 17:57.

Yorum

• Karşındaki rakibinin elinde tank var. Gitmiş tankın sürücüsünü de cephanesini de bulmuş getirmiş. Siz bu rakibin tankını görüp durduğunuz halde bizzat kendiniz elinize tüfeği alıp karşısına çıkıyorsunuz. Mantıklı mı? Attığınız taş ürküttüğünüz kurbağa değdi mi? Bence değmedi. En azından tanksavarla çıkabiliyor musunuz? Çıkamıyorsanız o halde politikanızı ona göre belirlemeniz lazım. Bursaspor nasıl şampiyon oldu? Böyle koz vererek mi?
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Tamam da, bursayı kim hedef gösterdi geçen sene, bursanın üzerine kim oyunlar oynadı?.. Hiç kimse.

Bir de başkanın sürekli söylediği "aziz yıldırım arkadaşımdır, adnan polat canciğerimdir" sözlerindeki amaç başka. Başkan bir nevi psikolojik savaş yapıyor, mesela çıkıp medyaya diyor ki, "Semih'i almak isteriz ama arkadaşım aziz yıldırımın izni olmadan böyle bir işe kalkışmak bana yakışmaz, çünkü biz arkadaşız" . Burada aslında aziz de Semih de başkanın gram umrunda değil, ama bu bir taktik, yarın öbürgün bizim sözleşmesi biten oyuncumuza (mesela Selçuk) bu takımlar da kanca atarken düşünsünler istiyor, "ulan bu adam bize yakışmaz dedi, şimdi biz yaparsak elalem hakkımızda ne der" diye duraksasınlar istiyor, haa yer mi?.. Bilemem, ama en azından bunları düşünüyor, düşünmek zorunda.
                      Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Lig Tv sözde yorumcusu Mustafa Denizli bile puan farkının açıldığı günlerde canlı yayında hiç utanmadan,

lafı bile bugn gelinen noktada takipçimiz olan İstanbul takımının durumunu en iyi şekilde anlatır vaziyettedir bana kalırsa.

Aynen öyle...

Mustafa Denizli ve onun gibileri yillarca Türk Futbolunun icinde yer aldilar ama Türk Futbolunu ileriye tasimak yada marka degerini arttirmak hicbir zaman hedefleri olmamistir.

Sirf birilerine iyi gözükmek icin ugrasip durdular, onun icinde hep adaletten uzak oldular.

Istanbul Takimlari basarili olsa ne olur olmasa ne olur?

Böyle söylemesinin sebebi milyonlarca taraftari olan bu üc kulübe sempatik gözükmek daha dogrusu taraftarlarina sempatik gözükmek, yani sadece kendini düsünmek.

Ama hak ediyorlar mi etmiyorlar mi o tarafi umurlarinda bile degil. Böyle yapip digerlerinin hakkini yemis olmuyormuyuz diye düsünmek yok.

Sonra Milli Takim kötü, Türk Futbolu neden ilerlemiyor gibi yorumlar okuyorum sürekli.

Al iste bu yüzden iki adim öteye gidemiyoruz.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• bir arkadaş sadri başkanın arkadaşları faln gibi birşey yazmış çok haklı arkadaşım dedikleri bir birlerine şaplak attıkları zamanki kankileri artık soğuk savaş dönemindeler,madem bu adamlar arkadaşların çık konuş bakalım zorları neymiş,faşist damarım kabardı gene.

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tamam da, bursayı kim hedef gösterdi geçen sene, bursanın üzerine kim oyunlar oynadı?.. Hiç kimse.

Bir de başkanın sürekli söylediği "aziz yıldırım arkadaşımdır, adnan polat canciğerimdir" sözlerindeki amaç başka. Başkan bir nevi psikolojik savaş yapıyor, mesela çıkıp medyaya diyor ki, "Semih'i almak isteriz ama arkadaşım aziz yıldırımın izni olmadan böyle bir işe kalkışmak bana yakışmaz, çünkü biz arkadaşız" . Burada aslında aziz de Semih de başkanın gram umrunda değil, ama bu bir taktik, yarın öbürgün bizim sözleşmesi biten oyuncumuza (mesela Selçuk) bu takımlar da kanca atarken düşünsünler istiyor, "ulan bu adam bize yakışmaz dedi, şimdi biz yaparsak elalem hakkımızda ne der" diye duraksasınlar istiyor, haa yer mi?.. Bilemem, ama en azından bunları düşünüyor, düşünmek zorunda.
                            - Aynen abi , ama tank'tan tüfekten bahsederken bunları görememek at gözlüğü takmaktan başka birşey değildir bana göre...
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Abi,Onları yarışa sokmak ya da sokmamak takımın elindeydi yarışa soktuk onları..Antalya ve Ankaragücü maçlarını alsaydık kimse yarışta falan değildi 6'şar puan fark olacaktı aramızda..Şimdi 2 puan ise bu yönetimin suçudur ve Sadri Şener çatacak adam arıyor baktı Şampiyonluk tehlikeye girdi düzgün 2 adam almayınca..Volkan bizden bu şekilde bir gol yese Aziz aynı açıklamayı yapsa ne derdiniz?..Başkanın haklı sölemi ama zamanlaması yanlıştı..nerde konuşup nerde konuşmayacağı belli olmuyor başkanın
                              Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                              Olmak ister isen bu yolda mahir,
                              Harabat ehlini hor görme şakir,
                              Defineye malik viraneler var.

Yorum

• taraftar olarakta yönetimi transfer konusunda yönlendiremedik. mehmet çakır transferini alkışlayan taraftar gördük. ama şenol güneşin kim gelirse gelsin takıma hemen monte etmeyeceği belli oldu zaten baksanıza mustafa oynadığı her maç bana göre iyi oynuyor. ama hocanın ilk tercihi her zaman giray bizim hocanın vefa duygusu çok ve bence duygusal egemen yoksa bu takımın gerisinde glo mustafa oynar .glo , egemen kadar çabuk değil girayın hatalarını kapatsın. giray saatli bomba hatta gloda öyle iki saatli bomba yanyana oynatmak ancak bizim hocanın cesaret edeceği bir şey

Yorum

Çalışıyor...
                                X