Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yönetim cok kez kridik maclarimiz var o yüzden transfer görüsmelerini sezon sonuna biraktik dedi, avrupada adam
    1 yil veya6 ay öncede istedigi takimla anlasabiliyor ve takir takirda futbolunu oynuyor, bu profesyonelligin bir
    parcasida budur.

Egemen olayinda da görüldüki yönetim Egemenden bile daha profesyönel düsünemedi, artik bunlari asmamiz gerek.
    Selcuk konusunda olsun Egemen konusunda olsun yönetim kem küm ederek günü kurtarma yoluna gitti, dogrular
    taraftara hic anlatilmadi, halada anlatilmiyor. Cogu kez para sorun degil dediler, ama sorunun ne oldugunuda bir
    türlü taraftara aciklamadilar. Siz hala lig bitmeden baska takim futbolculariyla görüsmemiz dogru olmaz diye beyanat
    vermeye devam edin, lig sonunda bu tavrinizdan dolayi yilin yöneticileri ödülünü size verirler belki, nasil olsa ise
    yaramayan ünvanlari hep bize veriyorlar, gönüllerin sampiyonlugu gibi mesela.
    insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• adamlar bizi içten karıştırdılar, yine düştük birbirimize...

Yorum

• yine tekrarlıyorum ne yapılıp edilip tüzük değiştirilmeli ve kongreler haziran ayında olmalı, sene içinde yapılan yönetim değişiklikleri her şeyi berbat ediyor...

Yorum

• Yönetim Kurılulumuzun ve Sayın Başkanımızın kurumsallaşma ve basketbol gibi bir çok başarısı var....

Ancak gerek takımdaki oyuncuları sahiplenme ve kadroya gerekli takviyeleri yapma konusunda sınıfta kaldıkları gerçek....

Selçukla , Egemenin sezon sonu mukaveleleri bittiğini bile bile mukavele imzalamamak en basit anlatımıyla beceriksizliktir.....

Egemene ya da Selçuka hangi takıma giderlerse gitsinler kızmam.. Çünkü burada başarısızlık yönetimin....

Ve bu hatalar maalesef bize belkide şampiyonluğa mal olacak....
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• dün akşam ankaragücü-karabük macını izledikten sonra fatih tekke'nin alınmasını istiyorum
            ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• Faik yapma gözünü seveim, Baketbol Yönetim başarısı falan değildir.

Hatta başarısızlığı nedeni ile yönetimleri ayrılmıştır.

Ben bir kurumun kurulmasına başarı diyemiyorum ne yazık ki, onu idame ettirmektir başarı olan. Buyrun en basit misal 1461'in durumu meydanda. Son hafta galibiyetleri ile lige kalacaklar.

Oyuncuları için ise hiç bişi demiyorum zaten...

Yorum

• -Kaç yıldır bir adam gibi forvet alamayıp bu seneki muhtemel şampiyonluğumuzu zora sokan.....

-Çekirdek kadroya takviye yapması gerekirken ve oyuncularının mukavelesi sezon sonu bitecekken hiç bir şey yapmayıp birer birer bu kadroyu dağıtan Sayın Başkan ne yapmaya çalışıyor çok merak ediyorum....

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Faik yapma gözünü seveim, Baketbol Yönetim başarısı falan değildir.

Hatta başarısızlığı nedeni ile yönetimleri ayrılmıştır.

Ben bir kurumun kurulmasına başarı diyemiyorum ne yazık ki, onu idame ettirmektir başarı olan. Buyrun en basit misal 1461'in durumu meydanda. Son hafta galibiyetleri ile lige kalacaklar.

Oyuncuları için ise hiç bişi demiyorum zaten...
                  Genel olarak şehrimizde basketbola karşı bir sempati ve ilgi oluşmuştur ve bunda yönetiminde önemli payı vrdır diye düşünüyorum....

Yorum

• Faik yönetim deyince insanın aklına malum Başkan geliyor, ama bu işte gerçek manada tek bir yöneticinin gerçek katkısı vardır, o da hala daha başkan zaten.

Ötesi yalan....

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Valla ne yazılmalı, ne yazmalıyım bilmiyorum bilemiyorum.

Gelinen nokta ne yazık ki bittiğimizin resmidir. Evet bittiğimizin. Şimdi hemen malum arkadaşlar atlar, onlar atlamadan ben yazayım.

Trabzonspor bu gününe nasıl geldi. Sakın yönetim başarısı falan demeyin. Trabzonspor bu gününe kadro istikrarı ve gerçek manada karakterli oyuncular ile geldi. Şimdi bir bakıyorum şampionluğa giden takımın orta saha beyni hergün bir avrupa takımına ve en büyük rakibimize satılıyor, sonra bakıyorum Yattara gönderiliyor ki bunun en acı yanı haberler yönetim tavırları sayesinde çıkarılıyor, sonra bakıyorum Ceyhun ücretinde ki indirim isteğine karşı çıktığı için kadro dışı kalıyor, sonra sabah uyanıyorum gazeteler boy boy başlık atıyor Egemen Beşiktaşta diye.

Bu başlık altında (sanırım) daha önce Egemen'e GS'nin kanca attığını, Adnan Polat'ın Egemen'e açık çek uzattıını yazmıştım. Bu atma bir haber değildi, ne oldu ise bu iş olmadı. Belki Egemen GS'yi beğenmedi, bilinmez. Ama önemli olanbu değil, önemli olan şampiyonluğa giderken, bu takım için bir efsane olma şansını bir oyuncu yakalamışken bu takımdan gitmesi, gitmek istemesi.

Bizim yönetim diyor ki, Selçuk için Yattaranın aldığı tavan ücret verilecek. Yattara ne kadar alıyor ? Mesela 1,3 milyon euro. Peki Selçuk kalkar da derse,

- Ulan bu takımın en iyisi benim, benim bu sene oynadığım dakikayı belki Yattara 10 senede anca oynadı, siz beni bu adamla aynı paraya bağlayacaksınız, adalet mi bu diye ?

Ne diyeceksiniz ? Var mı bir yanıtınız.

HAdi onu geçtim, zaten oyuncularınıza rakiplerinizin oyuncularına verdiği paranın 3/1 ini veriyorsunuz, birde kalkıp diyorsunuz ki arkadaş ücretinde indirime git. Hangi mantıkla, hangi zeka ürünü düşünce ile.

Hani bizim gelirimiz giderimizden çoktu. Ulan sadece bu sene ki galibiyetlerimiz ile yaklaşık 10 milyon euroyu cebimize koyduk, siz hala daha dünyanın en salakça bahanesi DENGELERİ BOZAMAYIZ ile para vermekten korkuyorsunuz.

Yukarıda da söyledim, bu takım bu gününe kimsenin başarısı ile gelmedi, istikrar ile geldi. Takımda ki istikrar. Her maç sadece zorunluluktan değişen 2-3 oyuncu ile geldi. Şimdi takımın bir kısmını işe yaramadığı için, diğer bir kısmını da becerip elinizde tutamadığınız için satıyorsunuz. Seneye kim ile mücade edeceksiniz ?

Ben size söyleyeyim, bu başarılı transfer politikası ile eski günlerimize dönmemiz çok uzak değil.

Her zaman söyledim, bu takım en iyi gününde iken de dile getirdim, bu Başkan bizi yönetecek kapasitede bir insan değil. Çünkü kişisel egosu ve kişisel amaçları her zaman Trabzonspor'un üzerinde bir insandı, hala daha öyle. Bana hiç kimse inandıramaz son 3 hafta göstermelik demeçlerin Trabzonspor'un hakkını savunmak için sarf edildiğini.

Bir takım düşünün ki, bir yöneticisi Eskişehir maçını cuma istiyor, hocası maçtan sonra sitem ediyor. Kimsenin kimseden haberi yok, bir takım düşünün ki 3 yıl oyuncu izlemiş sol bek olanı ikinci yarının ortasında, diğeri ise on 3 hafta da forma şansı bulsun, bir yönetim düşünün ki, elinde para yapacak belki de 5 oyuncusundan 2 tanesini bedavaya kaçırıyor, hatta bu oyuncularını kendi koltuğu için seçim malzemesi yapıyor. Bir Başkan düşünün ki, şahsi arkadaşlığı için en büyük rakibinize tek kelime edemiyor, o muhteşem gülüşü ile bizleri yerin dibine sokuyor.

Evet sevgili Sadri Şener, Trabzonspor maç kazandığında ne hissediyorsunuz sorusuna,

- Aklıma 700.000 lira geliyor derken, Selçuk ve Egemen'i bedavaya bu takımdan göndererek seneye şampiyonlar liginden gelmesi muhtemel bilmem kaç milyon euroyu nasıl kasaya (!) indirmeyi düşünüyorsun ? Kimler ile o ligde kalıcı olmayı hedefliyorsun ?

Ne yazalım, ne diyelim şaşırdım. Koskocaman Trabzonspor camiasının Başkanının bir teknik direktör kadar ciddiyealınmadığı bir spor kamuoyunda biz sana bağırmışız, akıl vermişiz çok mu sayın Başkan.

Bak bir penaltı ile adam federasyonu titretti, birileri aleni olarak Fener'e olan size de oluyor dedi. Belki de bundan sonra olacakların önü şimdiden kesildi. Beklerdik ki, bizim gibi dik durun, çıkın pozisyon fouldü ama dışarı da diyin, Neden kimden korkuyorsunuz, hala daha arkanızda ki gücün farkında değil misiniz ?

Bıkmadın mı bütün sene ay ne kadar sevecen bir Başkan, ay ne kadar güler yüzlü bir insan, senin gibisi yok bu camiada gibi grur okşayıcı laflardan, uyudun Başkan, uyutuldun, şimdi bak bakalım etrafına, kırılan testinin parçalarını görebilecek misin ?

Son lafım da şu olsun, biz Şampiyon olsak da başarılı değiliz, hatta her halukarda seneye büyük bir çöküş yaşayacağımızı da ciddi ciddi düşünüyorum....
                      Katılmamak mümkün değil.
                      Şampiyon olursak "YÖNETİME RAĞMEN" başarılıyız
                      İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• 1461 konusu ise başlı başına bir fiyaskodur.... Daha ilk günden karşı çıktım ve halada çıkacağım....

Trabzonda Ofspor, Sebatspor gibi 2.ligde oynayan takımlar varken.....

Etrafımızda Rize, Ordu, Giresun gibi il takımları varken 1461 takımına bugüne kadar 10 milyon liradan fazla para harcandı.....

Ve bu büyük paraya rağmen 1 tek oyuncu bile takıma monte edilemedi.....

Oysa altyapıdaki yetenekli oyuncuları bölge takımlarına kanalize etsek...

- Hem hedefi olan klüplerde sürekli oynama fırsatı bulacaklardı klüp kazanacaktı hemde bölge futbolu....

Yorum

• kisa ve net cunku soktayim egemen giderse vah halime...yillar sonra ts de bir oyuncuya bu kadar hastaydim. ama olay tek kelime ego degil bir arkadas yazmis bu takim bu yönetime fazla geliyor, herkes birakmanin dogru zamanini bilecek ve malesef artik baskan sif konusuyor, ciddiye alan yok. ersun hocanin artilarini görmeyenler senol hocanin eksiklerini de görmeyenler.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Genel olarak şehrimizde basketbola karşı bir sempati ve ilgi oluşmuştur ve bunda yönetiminde önemli payı vrdır diye düşünüyorum....
                            alakası yok Faik...ne eski yönetimin ne de yeni yönetimin basketbola doğru dürüst bir katkısı olmamıştır ve bu kişiye göre değişen bir şey değildir gerçektir...

Yorum

• Sadri Şener matematik dersi vermiş yine. Antep maçını 1-0 kazanmamışız, maç 3-0 bitmiş. Yani penaltı olmasa maç 2-0 olurdu demeye getiriyor. Yapma be başkan ! FBli mantığı ile TS'u savunma. Böyle bir hesabı ancak bir FBli yapabilir çünkü mantığı yoktur. Çıkıp doğru neyse onu söyleyeceksin. Aksi yollara girme, çünkü onlar becerir ama sen beceremez ve rezil olursun.
                              Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• Ben penaltı olduğuna inanıyorum, ancak şüphen var ise bu şekilde savunulmaz.
                                FB mantığına gerek yok. Bu şekilde açıklama yanlış.

Bizim başkan o kadar kötü ve yanlış açıklamalar yaptı ki bu sene, inanası gelmiyor insanın. Ne dediklerini yapabildiler, ne etkili olabildiler, ne hakkımızı savunabildiler vb.

YÖNETİME RAĞMEN şampiyon olacak takım olacak ise ... Allah şampiyon yaptım sizi diyip yapacak olacak ise.
                                En son Alper Calik tarafından düzenlendi; 03.05.2011, 10:49.
                                İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X