Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İpin ucu kaçtı.
    Başkan ayrı telden çalıyor yöneticisi ayrı telden.
    Her gün bir önceki günün demecini çürüten bir açıklama geliyor.
    Bizler kime inanacağımızı şaşırdık.
    Bakalım yarın ne yumurtlayacaklar.

Tamam konuşun ama bu kadar bu kadar da konuşulmazki. Her gün biri her gün biri... Sıkılmaya başladık.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• İpe un felan sürdükleri yok bence. Resmen beceremiyorlar. Ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Başkanın sıkıntısı kızarıp bozarması bundan. Bir gözlemci ekibi kurdular amatör oğlu amatör. Ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Döndüler menejerlerle felan işi kotarmaya çalıştılar şaşkına döndüler. Ortada kocaman bir yönetememe durumu var.
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• İlk olarak mete61bordomavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Evet, vallahi benim de aklıma gelmezdi!
        Burda şu sonuç çıkıyor:
        Sadri Şener başkanlığı bırakacak.Çünkü Sadri ŞENER ayarında bir adam, herkesin gördüğünü -golcü eksikliğini- mutlaka görüyordur.Biliyordur!

Ama transfer yapmıyorsa, bu herhalde alamet odur ki, yeni gelecek yönetime bu işi bırakmaya çalışıyor, ya da yeni yönetimin kendi isteği doğrultusunda transfer yapmasını ve bu şekilde israfı önlemek istiyor olabilir. (Lange, ve Tomas Jun olayları tekrarlanmasın diye)

Bana içimden bir his Sadri Şener bırakacağı için ipe un seriyor gibime geliyor...

Eğer böyle olacaksa şu soruyu soralım:
        Sadri Şener, Trabzonspor'u, üstelik kurduğu takım kaynaşmışken, kıvama gelmişken, sadece iki bölgeye kritik transferle hedefe koşabilecekken neden bırakmak istesin?
        Sanırım yönetim içinde bizim bilmediğimiz bazı durumlar var ya da Sadri başkan artık bu işleri bırakmak istiyor....

Bakalım, zaman gösterecek...
        Ama her halükarda bir mucize olmazsa bir yılımız daha kaybolacak!
        Bir sezon daha ligi formalite icabı oynarız muhtemelen 12 ya da 13. hafta sonra...

Tarzım değildir ama bu defa imza atıyorum.

Ben de Sadri Şener'e çok güvenmiştim.O farklı demiştim.

Ama o da farklı olmadığını ispatlama çabasında.Ne de olsa hepsi aynı tavanın balığı!
        ÜNYE TRABZONSPORLULAR DERNEGI-2003

Yorum

• Sadri Şener ve yönetim kurulu ayriyetten Şenol güneşin zamanını bilmiyorum ancak istifalarını verecekleri gün veya kovulacakları veyahut yerlerine başka birinin getirilme kararları alınacağı günden sonra Trabzonspor'umun geri dönüşü olmayan bir uçurumdan yuvarlanacağını düşünüyorum zira artık istifalar,kavgalar ve birbirini yemelerin en doruk noktasına geldik Tüm Türkiye rezilliğimizi biliyor. Öyle zaman gelecek ki Trabzon'da hiç kimse klübün başına geçmek istemeyecek ve geçenlerde bırakın şuanda güya ima edilen para yiyenleri direk soymaya ve kişisel menfaatleri için gelecekler işte o gün Göztepe'nin kaderini yaşamaya başlayacağız. Bu gidişatta Allah'a dua etmekden başka yapacak hiç birşeyim olmadığına inanıyorum çünkü bu işler klübe üye olmakla da olmuyor , bence siyaset ile aynı kademede bu iş yani yapan hiç kimse şerefli değil yada dürüst. Bol bol dua ediyorum Allah'da başka kimse Trabzonspor'a yardımcı olamaz bu aşamadan sonra.
          En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 29.07.2010, 01:26.
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• - Bana Seslenen Arkadaşa Diyorum'ki Burdayım Merak Etme Anladın Sen Onu
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sadri Şener ve yönetim kurulu ayriyetten Şenol güneşin zamanını bilmiyorum ancak istifalarını verecekleri gün veya kovulacakları veyahut yerlerine başka birinin getirilme kararları alınacağı günden sonra Trabzonspor'umun geri dönüşü olmayan bir uçurumdan yuvarlanacağını düşünüyorum zira artık istifalar,kavgalar ve birbirini yemelerin en doruk noktasına geldik Tüm Türkiye rezilliğimizi biliyor. Öyle zaman gelecek ki Trabzon'da hiç kimse klübün başına geçmek istemeyecek ve geçenlerde bırakın şuanda güya ima edilen para yiyenleri direk soymaya ve kişisel menfaatleri için gelecekler işte o gün Göztepe'nin kaderini yaşamaya başlayacağız. Bu gidişatta Allah'a dua etmekden başka yapacak hiç birşeyim olmadığına inanıyorum çünkü bu işler klübe üye olmakla da olmuyor , bence siyaset ile aynı kademede bu iş yani yapan hiç kimse şerefli değil yada dürüst. Bol bol dua ediyorum Allah'da başka kimse Trabzonspor'a yardımcı olamaz bu aşamadan sonra.

Emirhan dualarına katılıyorum,bütün kalbimle..

Zira, yıllardır anlatmak istediğim zaten bu idi..

Sadri beyin,Nuri beyden,A nın B den farkı olmadığını,

Hatta rakamsal açıdan çok,ama çok daha fazla kötü durumda olduğumuzu anlatmaya çalıştım..

Kötü adam olmak kolay değil tabii,bazı arkadaşlar ısrarla anlamamakta direndiler..

Bib beşyüzüncü kere yazıyorum;

-Çözüm radikaldir,başka seçenek yoktur!..

Ben,Fatih Tekke'nin transfer edilmesini,en çok bu utanç verici "hizip" bitsin,

Bu transfer ,bunun başlangıcı olsun,diye istedim..

O anlamda bir semboldü,Tekke'nin yeniden 9 numrayı giymesi..

Tuhaf olan,sokaktaki milyonlar bu kaynaşmada anlaştı ama iş başında ki zevat,

Gavur inadından bir adım beri gelmedi,hatta yalan yanlış en çok mesaiyi bu
              transferi "engellemek" için harcadılar,maalesef..

Şimdi hakikaten dua etmek lazım..

Çünkü 40 yıl sonra ,her zaman ligin ilk maçında tklım tıklım dolan Avni Aker'de ,

Yer yer boşluklar olmasından korkuyorum,artık..

Yorum

• Hayrettin Hacısalihoğlu'nun olduğu yerde huzur ve sevgi olmaz haliyle yönetimde birlik olmaz camiada birlik olmaz HH bu kulübe bulaşmış bir virüstür temizlenmesi şarttır Sadri Şener ise sadece bir kukladır.
                Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Ya Ama Abi Şunuda anlamış değilim sanırım bu kavga etme hissi doğamızda var ;

Bak farkındaysan genel birşeyden bahsedildiğinde konuya giren , görüş bildiren kimse yok , ancak bu yönetimi eleştiriler başlığında , bu firmanın sahibi bu biliyor musunuz , bu iflas etti , bu bu kadar para kaçırdı , bu böyle yanlış yaptı , onun bunla bağlantısı vardı ;

Yeri geldi bende yazdım bunları ama ben istemiyorum ya valalhi billahi istemiyorum , nedir bu neyin kavgası , herkes futbolu layiki ile yaşarken yani zevkle dostlukla başarılarla sevinçlerle ve insanı hırpalamayacak hüzünlerle peki biz ne ile yaşıyoruz.

Kovulmalarla , istifalarla , birbirini ölüm tehtidleriyle , arkadan oyun çevirmekle . . . .

Bu liste uzar gider , Ne kaldı o ilkel dediğimiz brezilyalı futbolcu kaçırıp fidye isteyenlerden bence onlar bizden daha iyi niyetli çünkü para yok para istiyorlar sonra bırakıyorlar ya biz kalıcı hasar , direk damardan.

Ben şunu diyorum herkese kimse beni dinlemiyor üzülüyorum , Allah aşkına daha sövmeyelim çünkü değişmeyecek , demek istemiyorum ki sadriye destek verin hadi bakalım ya bana ne oda gidecek hemde kötü bir şekilde yerine bir başkası gelecek , yine benim anlamadığım kulisler olacak işte yardımcısı bu oğullarından , şu firması var bu siyasi görüşe hakim.

Hep aynı tantana hep aynı kısır döngü , Trabzonspor yönetimine gelecek ve gelmiş olan ve benim gördüğüm bütün isimlerden nefret ediyorum artık aynı bütün siyasetçilerden nefret ettiğim gibi , çünkü siyasette olduğu gibi bu işte de kendini yaşayanlar yok , herkes bozuluyor herkez dağılıyor.

Çok dua lazım çok.
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hayrettin hacısalihoğlu'nun olduğu yerde huzur ve sevgi olmaz haliyle yönetimde birlik olmaz camiada birlik olmaz hh bu kulübe bulaşmış bir virüstür temizlenmesi şarttır sadri Şener ise sadece bir kukladır.
                    +1967
                    +61
                    En son bahadır2561 tarafından düzenlendi; 29.07.2010, 11:23.

Yorum

• İlk olarak b_kartal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      abi ceza alabilirsin istersen düzelt..bunlar için ceza almaya degmez
                      Önemli değil kardeşim her türlü cezaya razıyım benim yazdıklarım bunlara az bile.
                      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Önemli değil kardeşim her türlü cezaya razıyım benim yazdıklarım bunlara az bile.
                        SŞ'nin kulüp içinde bir fonksiyonu olmadıgını bilmeyen yoktur heralde..

Ankara baglantılı oalrak başkan oldu,onların sözüyle hiç alaksı olmamasına ragmen ''açılıma'' katkıda bulundu(bizzat kendisi dile getirdi)

Aman ne yazıyoruz biz bilmeyen varmı bunları?

SŞ istenilen şeyi yapmak üzere göreve gelmiş bir başkandır,hicbir bağımsız davranışı yoktur

NOT: ceza almamak için kelimelerden kese kese bu kadar oluyor.
                        En son bahadır2561 tarafından düzenlendi; 29.07.2010, 11:29.

Yorum

• Satrançta en sevmediğim taş Piyondur. .

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ya Ama Abi Şunuda anlamış değilim sanırım bu kavga etme hissi doğamızda var ;

Bak farkındaysan genel birşeyden bahsedildiğinde konuya giren , görüş bildiren kimse yok , ancak bu yönetimi eleştiriler başlığında , bu firmanın sahibi bu biliyor musunuz , bu iflas etti , bu bu kadar para kaçırdı , bu böyle yanlış yaptı , onun bunla bağlantısı vardı ;

Yeri geldi bende yazdım bunları ama ben istemiyorum ya valalhi billahi istemiyorum , nedir bu neyin kavgası , herkes futbolu layiki ile yaşarken yani zevkle dostlukla başarılarla sevinçlerle ve insanı hırpalamayacak hüzünlerle peki biz ne ile yaşıyoruz.

Kovulmalarla , istifalarla , birbirini ölüm tehtidleriyle , arkadan oyun çevirmekle . . . .

Bu liste uzar gider , Ne kaldı o ilkel dediğimiz brezilyalı futbolcu kaçırıp fidye isteyenlerden bence onlar bizden daha iyi niyetli çünkü para yok para istiyorlar sonra bırakıyorlar ya biz kalıcı hasar , direk damardan.

Ben şunu diyorum herkese kimse beni dinlemiyor üzülüyorum , Allah aşkına daha sövmeyelim çünkü değişmeyecek , demek istemiyorum ki sadriye destek verin hadi bakalım ya bana ne oda gidecek hemde kötü bir şekilde yerine bir başkası gelecek , yine benim anlamadığım kulisler olacak işte yardımcısı bu oğullarından , şu firması var bu siyasi görüşe hakim.

Hep aynı tantana hep aynı kısır döngü , Trabzonspor yönetimine gelecek ve gelmiş olan ve benim gördüğüm bütün isimlerden nefret ediyorum artık aynı bütün siyasetçilerden nefret ettiğim gibi , çünkü siyasette olduğu gibi bu işte de kendini yaşayanlar yok , herkes bozuluyor herkez dağılıyor.

Çok dua lazım çok.
                            Aynı şeyleri söylüyoruz aslında,

Benim de, bu ya da bir önceki yönetim umurumda değil..

Lakin bu yönetime olan tepki(şu anda görevde olmaları ve tarihi bir rakamı kullanmış olmaları haricinde)diğer yönetimlerden farklı olarak,

Kendilerine camianın ,"tarihte bir ilk olarak" verdiği komple desteğin,

Ellerinin tersi ile itip ,üstelik maddi açıdan da geri dönülemez duruma oldukça yaklaşmış olmalarından kaynaklanıyor,bence..

Samimiyetsizliklerini anlamak için ,

Boşverin transfer rezilliklerini,

Gs nin mucizevi bir şekilde birleştirdiği borsa şirketlerini birleştirmeyi kopya bile etmeye çalışmamaları(bu fırsattır, yarın aynı şansı bulamayabiliriz),

Ve tarihi bir lütüf olan Hes işlerini savsaklayıp,hatta genel kuruldan onay alabilseydiler üçüne beşine bakmadan satmaya çalışmları yeterli zaten..

Sadri bey,diğer yönetimlerden farklı olarak tarihi bir fırsatın içine etti..

Haa, başka yönetim olsa becerebilirmi idi,

"Evet" demek, çok zor...

Yorum

• Kesinilkle Yönetim Gitmeli !

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gerilecek yerimiz kalmadı Cihan, Ajda Pekkan gibi olduk.

Yorum

Çalışıyor...
                                X