Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cenk ÇAÇAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hey Allahım sizde mi.Yaw Aziz Yıldırım kim ki devlet onu bitirmeye çalışsın. Bu ülkede Aziz Yıldırımdan daha güçlü bir sürü insan var.
    Kaldı ki hükümet ile Aziz yıldırım arasındaki ilişkilerde gayet iyi.
    Fenerliler gibi yorum yapmayın üzülüyorum.....
    Aykut Kocaman
    Ali Koç
    Emre
    Volkan

Süreçte bunlar basına açıklamalar yaptrılar resmi olarak.

Hangi birinin ağzından Aziz Başkan suçsuzdur, arkasındayız lafı çıktı?

Ve başbakan-aykut görüşmesinden sonra başlayan Fener transferleri?

Burada Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe birbirinden ayrılmış, Fener aklanma sürecine girmiş Aziz Yıldırım ise çöpe atılmıştır.

Bu olayı başka türlü kimse açıklayamaz.

Ayrıca Nihat Özdemir'in istifası bile çok şey açıklar aslında ama değinmek istemiyorum.
    Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
    K.ATATÜRK

Yorum

• üzülerek diyorum ki biz büyük takım değilmişiz kendimizi avutuyormuşuz demekki fb ye ihtiyacımız varmış ..

Yorum

• -Biz 1 gol fazlasıyla şampiyon aynı şekilde fb'de ikinci olsaydı,sadri başkanımız ve 5 yöneticimiz içeride olsaydı aziz yıldırımın tavrı sadri başkan gibi olurmuydu?
        -Hami,frikikler benim futbol anlayışımla yarı penaltıdır bizim takım frikik atamıyor dün rizeden yediğimiz golü görmüştürsünüz harika bir frikik golü bizim takımda Hami den sonra frikik atan adam çıkmadı her topun başına burak geliyor bence yanlış şenol hocamız hep frikik hemde penaltı kullandırmamalı burağa.ziegler alındı haberlerine sevindim sevinmememin en büyük nedenide tanıtımlardaki attığı frikik golleriydi ha tamam dedim frikiklerden gol atacağız dedim...ama alamadık veya vezzat beyin değişiyle almadık dua ediyorum inşalllah ziegler fb de kötü oynar frikikden goller atarsa çok üzülürüm.
        -Bizim takımda gönderilmesi gereken çok oyuncu var bugün yerli iyi iki oyuncu almamız lazım sezeri,sercanı,muratı,ferhatı,barışı hatta brozekleri kullanarak.

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu arada yemeksepeti bizim yönetici nevzat aydın'a aitmis ilginç bişey öğrenmiş oldum
          O nevzat aydın bizim yönetici olan mı?

Yorum

• mimarlar odasini tehdit edecegine,altyapi hocalarini bi toplantiya cagirsa hazretleri....altyapidan kimler nemalaniyorsa hesabini soracaksin....onerim yabanci antrenorler....buna yurekleri yeter mi....
            ıslak imza....

Yorum

• Açıklamaları sonrası bizim bu şike ile alakamız olmadığını beni inandıran yönetim, düşürülme olmasın dediğine göre benim de şüphelerim yeniden hortladı.

Yorum

• - Yönetim istifa edermisin sizin neyinize Yöneticilik , neden hapiste değilsiniz , neden ses kayıtlarınız yok , neden para verirken fotoğraflar yok , ne hakla bu camianın temiz olduğuna inandırmaya çalışıyorsunuz , hiçbir pisliğe bulaşmamışsınız vay saflar sizi bir sizmi akıllısınız ha , hemen bu şikeye karışıp bu taraftarın gönlünü hoş ediniz , hemen !!
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  - Yönetim istifa edermisin sizin neyinize Yöneticilik , neden hapiste değilsiniz , neden ses kayıtlarınız yok , neden para verirken fotoğraflar yok , ne hakla bu camianın temiz olduğuna inandırmaya çalışıyorsunuz , hiçbir pisliğe bulaşmamışsınız vay saflar sizi bir sizmi akıllısınız ha , hemen bu şikeye karışıp bu taraftarın gönlünü hoş ediniz , hemen !!
                  Abicim ortada bir terslik yok mu onu söylesene. Fenerliler başından beri bu Aziz Yıldırım'ı bitirme operasyonu demiyor muydu ? Fenerbahçe bu işin içinden sıyrılacaksa biz bu soruşturmayı taraftar olarak neden destekleyelim ?

Yorum

• İlk olarak fatihmazlum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    fenerı kurtarmak ıcın hukumet calısmları basladı trabzon yonetımıde susturuluyor..kurtarcaklar fenerı demedı demeyın bı tek gs ses cıkarıyor..yazıklar olsun bu yonetım ve baskanakı bu kadar onursuz ve kaypaklar..
                    Benim hiçbir zaman anlamadığım bir nokta vardı.

Bu hükümet bizi nasıl susturuyor ? Yada biz neden susuyoruz ?

Neden altına stat verilen GS susmuyorda, biz susuyoruz ?

Bizim susturulduğumuz falan yok.

Biz kendimiz susuyoruz. Konuşamıyoruz. Başımızda ki insan, konuşamıyor.

Bu kadar net delillerin olduğu söylenen bir ortamda konuşmayan, konuşamayan, mevcut duruma destek veren herkesin ama herkesin bu pislikte çomağı vardır diye düşünüyorum.

Arkadaşlar diyor ki, haklarımız bize verilmiyor mu ?

Yahu arkadaş, gören de Başkan günlerce haklarımızın peşinden koştu sanır.

Senin hakkını sana kim verdi ? Nasıl verdi.

Bunu bile sağlayan taraftarındı be !!!

Boş konuşmayalım arkadaşlar.

Yönetim her süreçte olduğu gibi bu süreçte de sınıfta kalmıştır...

NOT: Yönetimden birisi ULUSAL kanalların birinde düşme olmasın diye biz imza atmadık diye bir beyanat verdi mi ? (Takip edemedim de)

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Benim hiçbir zaman anlamadığım bir nokta vardı.

Bu hükümet bizi nasıl susturuyor ? Yada biz neden susuyoruz ?

Neden altına stat verilen GS susmuyorda, biz susuyoruz ?

Bizim susturulduğumuz falan yok.

Biz kendimiz susuyoruz. Konuşamıyoruz. Başımızda ki insan, konuşamıyor.

Bu kadar net delillerin olduğu söylenen bir ortamda konuşmayan, konuşamayan, mevcut duruma destek veren herkesin ama herkesin bu pislikte çomağı vardır diye düşünüyorum.

Arkadaşlar diyor ki, haklarımız bize verilmiyor mu ?

Yahu arkadaş, gören de Başkan günlerce haklarımızın peşinden koştu sanır.

Senin hakkını sana kim verdi ? Nasıl verdi.

Bunu bile sağlayan taraftarındı be !!!

Boş konuşmayalım arkadaşlar.

Yönetim her süreçte olduğu gibi bu süreçte de sınıfta kalmıştır...

NOT: Yönetimden birisi ULUSAL kanalların birinde düşme olmasın diye biz imza atmadık diye bir beyanat verdi mi ? (Takip edemedim de)
                      Aslında,"gol attığımızda 750 bin tl yi düşünüyorum" diyen birisinin susmasını da pek yadırgamamak gerek.Malum takım(lar)ın küme düşmesi demek para kaybı demek.Susanların en önemli susma gerekçeleri bu bence.

Ayrıca anadolu kulüpleri arasında çok büyük bir ittifak varken "köyün delisi ben miyim" mantığı ile aykırı ses olmamak için de sessiz kalınıyor olabilir.

Tabi diğer camialarla "papaz olmamak", o camiaları kırmamak, onlarla iyi geçinmek de önemli ilgili kişiler için.

Tüm bunları hesap ederken koskoca Trabzonspor camiasının beklentilerini hiçe saymak büyük bir saygısızlık olsa gerek.

Halbuki biz hakkımız olmayan bir şeyi istemiyoruz, terör ve anarşiye fersah fersah uzağız.Sadece hak, hukuk ve adalet istiyoruz.

Çıkıp gümbür gümbür "Eğer suçluysak, bu işe bulaştıysak kanun ne gerektiriyorsa onu uygulayın.Eğer suçsuzsak ta şampiyonluğumuzu ve hak ettiğimiz unvanımızı geri verin..!" şeklinde bir açıklama bile camiamızı rahatlatmaya yeterdi.

Biz sustukça medya borazanları ısrarla başkanın yurtdışı yasağının kalkmasına bile aldırmadan bizi de işin içine çekiyor..

Eğer yönetim pısırık olmasaydı, haklarımızı savunabilseydi zaten bugün bu konuyu konuşmaz, "tff yi nasıl düşürürüz" ün hesaplarını yapardık..

Bu kadar aleni bir şekilde malum takımın taraftarlığını yapan ve bize düşman olan ikinci bir tff gelmedi şu ana dek futbolumuza.Bu feNerasyonun görevde olduğu her an bizim için zarardır.

Ne diyelim, hakkın hukukun adaletin hakim olduğu, Trabzonspor yöneticilerinin sesinin çok daha güçlü çıktığı seneri görmek ümidiyle ...

Yorum

• Adem,

O zaman bende diyorum ki, bizi susturan yok. Hatta bize laf atan bile yok. Halimizi hatırımızı soran yok.

Ama gel gelelim bu kadar basiretsizliği kendimize yakıştıramadığımızdan Hükümet bizi susturuyor savsatasının altına sığınıyoruz.

Bunlara gerek yok, başımızda iş bilmez, hak savunamaz insanların olduğu gerçeğini kabul edelim, bu iş bitsin gitsin...

Kimse yorulmasın...

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Adem,

O zaman bende diyorum ki, bizi susturan yok. Hatta bize laf atan bile yok. Halimizi hatırımızı soran yok.

Ama gel gelelim bu kadar basiretsizliği kendimize yakıştıramadığımızdan Hükümet bizi susturuyor savsatasının altına sığınıyoruz.

Bunlara gerek yok, başımızda iş bilmez, hak savunamaz insanların olduğu gerçeğini kabul edelim, bu iş bitsin gitsin...

Kimse yorulmasın...
                          Evet Recep aynen katılıyorum.

Biz camia olarak anadolunun abisiyiz diyoruz.ist. takımlarına kafa tutuyoruz dyoruz.Büyük takımız diyoruz (bu söylemlerde haklıyız da)

Ancak bu tarz sıradan anadolu takımı yöneticisi izlenimi veren yöneticilerin başımızda olması tezat oluşturuyor söylemlerimizle.

Peki yönetim herşeyiyle mi suçlu.Tabiiki hayır.Yönetimin yaptığı güzel işler de var. Hatta çok fazla.Ancak bu tarz, Trabzonsporun sesini duyurma, haklarını arama konularında çok çok yetersizler. Ortalığı ykın yıkın demiyoruz ama gerek medyadaki çifte standart ve Trabzonspora yapılan saldırılar,gerek tffnin tutumu konularında sesimizin duyrulması gerek.

Şu rezilliğe bakar mısın: tff başkanlık koltuğunu işgal eden zat diyor ki Trabzonspor'u biz ŞL ye göndermedik,onların gitmesine biz de şaşırdık.Onlar da soruşturmanın içinde. Ayrıca resmi sitesinden Trabzonspor ile ilgili,ŞL ye biz göndermedik açıklaması yapma gereği duyuyor.

Bu açıklama bile düşmanlığın saldırının boyutlarını gözler önüne seriyor. Yönetimin tffnin bu tutumu karşısında elinden geleni ardına koymaması gerekirdi.Ama "gık"ları çıkmadı.Üstelik taraftar sinir krizleri geçirirken.

Ek olarak: inşallah kapalı kapılar ardında şampiyonluk sözü almışlardır da bu susmanın nedeni odur.En azından bunun için sustuk diyebilirler bu sayede.
                          En son ozturk tarafından düzenlendi; 06.09.2011, 08:44.

Yorum

• Omurga denen şey

Eleştirilerin bir çoğu haklılık payı taşıyor, ancak unutmamak lazım ki Sadri Başkan son 10 yılda gelmiş en iyi başkan bence, özellikle son Şike operasyonunu maalesef iyi yönetemese de, ne olursa olsun Benfica ile ŞL elemesi oynayan takıma İYİ yabancı alamasa da, yine de hakkını yememek lazım. Şenol Hoca ve Sadri başkanla 5 yıl daha devam eden Trabzon, meyveleri yiyecektir.

Ancak son 3 ay fena çuvalladık bunu da belirtmekte fayda var, gidenlerden hiç bahsetmeye gerek yok ama TR nin en iyi yerli liberosu Egemen ne olursa olsun takımda tutulmalıydı, dağılan omurga (Egemen-Selçuk-Jaja-Umut) en önemli kısımdan doldurulmalıydı, Selçuk ve Umutu asla aramayız bence, ama Jajayı ve hele Egemeni çoooooooooooooooooook arayacağız gibi görünüyor.

Türkiyede başarılı olmuş her takım, geri ikiliyi iyi harmanlamış takımlardır, bu 15 senedir böyledir, şampiyon olan her takımın son ikilisi TR deki en iyi son ikilidir. Bakın Ogün-Cengizle biz ilk modern-oyun kuran son ikiliyi yakaladığımızda, çok da iyi olmayan bir kaleciyle (şimdi anlaşılıyor ki şikeyle) 82 puanla şampiyonluğu kaybettik. Geçen sene Egemen-Giray uyumuna Onur eklendi, ayak oyunları olmasa hiç kimsenin şansı yoktu 18 de 18 yaparak aynı puana geldiler.

GS Popescu-Bülentle UEFA kupasını aldı, BJK Zago-Ronaldoyla yenilgisiz şampiyon oldu, FB Uche-Hogh ve Lugano-Edu(Yobo vs.) ile en çok geriyi düzelten takım olarak son 10 yıl resmen TULUM çıkardı.

Biz Girayın yanına yavaş Glowacki değil de, Lugano-Pepe-Puyol tarzı, oyun kuran-hızlı-sert birini almalıydık.

İki yavaşla işimiz gerçekten zor. Yaptığımız transferler resmen menejer kazığı, Halil boşta getir, Vittek-Sapara boşta getir, Barış serbest getir, Volkan Şen kovuldu getir, kötü oyuncular değil, ama boşluğu dolduracak adamlar da değil, Adriana 5.250.000 euro verileceğine Riquelme-Diego hata Ronaldinho bile alınırdı.
                            Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Başkanımız yıldız forvet diyerek Vittek'i almasıyla, biz taraftarlarda yeni yıldız profili oluşturmuştur.

Büyüksün başkan

Yorum

• - Bu Yönetim bu kadar şike ve teşvik olaylarına rağmen bu klübü 28 sene sonra Şampiyon yapmış Yönetimdir bana göre...
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

Yükleniyor...
                                X