Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hey gidi Sadri Baba,
    seni savunan bilgeler, foruma uğramaz oldu,
    Az kaldı seninde Trabzon'a uğrayamayacağın günleri görmeye...

Yorum

• ha birde sunu söylemek istiyorum yönetimle ilgili.....insanların yönetimi suclayıp suclayıp bazı seyleri görmemezlikten gelmesi taraftarın olumsuz elestirileri için hedef tahtası olarak sırf yönetimi suçlu görmesi kabul edilemez....burda elestiriyi kime yönelttigmizde problem var....bence yönetimler denilse sorunun köküne inilebilir....

yoksa 17.yy osmanlı ıslahatcıları gibi bizde o kötü bi önceki gelsin deyip bi sonuca varamyız....burdan kim ekmek yiyor hala görmüyormusunuz?....
      En son pazarkapılı tarafından düzenlendi; 28.07.2010, 12:37.
      ıslak imza....

Yorum

• Olayı özetlemek gerekirse, hem kendi fiyatını hem de klübüne baskı yapıp fiyatını indirten, gelmek için can atan, Arizu Makalula'yı bile becerip de alamayan bir yönetimin bu saatten sonra bu takıma faydası dokunmaz.
        Bugüne kadar yaptıkları hizmetlere teşekkür ediyorum, inkar etmiyorum!
        Ama senelerden beridir bize dayatılan ''FORVETSİZ TRABZONSPOR İZLEME İŞKENCESİ''ne ben artık katlanmayacağım!
        Madem klübü çiftlik yaptılar, kendileri bilirler.
        Benden paso! Buraya kadar!
        HH ve Sadri bey, gerçekten bizle kafa buluyorlar....
        Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
        -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
        Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
        -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• Geçen hafta pazartesi ya da salı günü kesin olarak kampa bir golcü katacağız demişti başkan.

Biz yıllardır öyle ne pazartesiler salılar gördük zaten inanmamıştık da başkan yine sallamış.Efendim bu defa 2 Ağustos şenliklerine yeni transferin yetişmesini bekliyormuş.Ayıp denen birşey var ama bunlar da utanma kalmadığı için konuşup duruyorlar.

Şampiyonluk yaşamadan geçen çeyrek asır boyunca bu takım üç defa bu dördüncü oluyor,bir çekirdek kadro oluşturdu.Hiç biridinde de takıma gerekli iki üç takviyeyi yapamadık.Ben artık kesin olarak karar verdim bilerek yapmıyorlar.Çünkü hiç bir yönetimin amacı Trabzonspor'un şampiyonluğu falan değil.Herkes rant peşinde.Parsayı toplayan gidiyor.

Hziranın 27 sinde toplanacak takıma stoper ve golcü takviyesini yetiştireceğiz dediler.İki ay Panteliç ve Makukula adıyla geçti.Koca kulüp sadece iki futbolcu ile oyalanır mı?Hadi bu isimlere o kadar inanıp bekledin o zaman ikisinden birini çoktan almış olman lazımdı.Makukula bugün açıklama yapmış.Hem kendi hem de bonservis ücretimi indirdim ama neden olmadı anlamadım diyor.Ben biliyorum aradaki yiyiciler istediklerini alamamışlardır da ondan.Göreceksiniz Makukula başka bir takıma daha düşük bir bonservis ücreti ile transfer olacak.Ha bu arada Makukula bizim işimiz görecek golcü mü?Orası da tartışılır!

Anladığım kadarıyla yönetim Aralık ayında bırakacak.O nedenle daha fazla borcu olan bir kulüp bırakmamak adına transfere para harcamıyorlar.Bu işin başka izahı yok.Çünkü kaleci transferi için bütçe ayırmışlardı,Onur sağolsun o dertten de kurtardı.Sen parası ne ise verip adam gibi bir golcü alamıyorsan zaten delege seni bırakır.
          ÜNYE TRABZONSPORLULAR DERNEGI-2003

Yorum

• Az konuşsan. Biraz daha az konuşsan.

Yorum

• İlk olarak Süleyman Eruyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hey gidi Sadri Baba,
              seni savunan bilgeler, foruma uğramaz oldu,
              Az kaldı seninde Trabzon'a uğrayamayacağın günleri görmeye...
              kim demiş ugramıyo diye.....
              Eski kullanıcı adı: olikos61
              Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
              Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Cihan nerelerdesin yahu ?

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Cihan nerelerdesin yahu ?
                  Merhaba.

Uzun süredir uzun süreli internet bağlantısı fırsatı bulamadım.

Yeni yeni süreyi uzatmaya başladım.

Bir geleyim de ortalığı gereyim dedim

Yorum

• Gerilecek yerimiz kalmadı Cihan, Ajda Pekkan gibi olduk.

Yorum

Gerilecek yerimiz kalmadı Cihan, Ajda Pekkan gibi olduk.
                      İyiydi

Bu arada transfer mevzusunun daha doğrusu bu kafa karışıklığının gerginliğini bende yaşamıyor değilim.

Transfer dosyasına da sık yazdığım bir konuydu.

Daha az konuşsalar millet bu kadar gerilmeyecekti.

Yorum

Gerilecek yerimiz kalmadı Cihan, Ajda Pekkan gibi olduk.

Ne guzel iste hep genc kalacagiz,

Saka bir yana, Makakulayi ankaragucu veya Genclerde gorursem hic sasirmayacagim... Cunku biz kimi alamadi isek bir anadolu takimi cikti bir yerden aliverdi...
                        Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
                        Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
                        Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• Bu arada Sadri Baskan konustukca kredisini tuketti, lafla peynir gemisinin yurumeyecegini ne zaman anlayacak acaba?
                          Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
                          Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
                          Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• Gittikçe Nuri Albayrak yönetimine benzemeye başladılar. 1.5 yıl önce bunu yazacağım aklımın ucundan bile geçmezdi.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gittikçe Nuri Albayrak yönetimine benzemeye başladılar. 1.5 yıl önce bunu yazacağım aklımın ucundan bile geçmezdi.
                              Evet, vallahi benim de aklıma gelmezdi!
                              Burda şu sonuç çıkıyor:
                              Sadri Şener başkanlığı bırakacak.Çünkü Sadri ŞENER ayarında bir adam, herkesin gördüğünü -golcü eksikliğini- mutlaka görüyordur.Biliyordur!

Ama transfer yapmıyorsa, bu herhalde alamet odur ki, yeni gelecek yönetime bu işi bırakmaya çalışıyor, ya da yeni yönetimin kendi isteği doğrultusunda transfer yapmasını ve bu şekilde israfı önlemek istiyor olabilir. (Lange, ve Tomas Jun olayları tekrarlanmasın diye)

Bana içimden bir his Sadri Şener bırakacağı için ipe un seriyor gibime geliyor...

Eğer böyle olacaksa şu soruyu soralım:
                              Sadri Şener, Trabzonspor'u, üstelik kurduğu takım kaynaşmışken, kıvama gelmişken, sadece iki bölgeye kritik transferle hedefe koşabilecekken neden bırakmak istesin?
                              Sanırım yönetim içinde bizim bilmediğimiz bazı durumlar var ya da Sadri başkan artık bu işleri bırakmak istiyor....

Bakalım, zaman gösterecek...
                              Ama her halükarda bir mucize olmazsa bir yılımız daha kaybolacak!
                              Bir sezon daha ligi formalite icabı oynarız muhtemelen 12 ya da 13. hafta sonra...
                              Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
                              -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
                              Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
                              -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• İlk olarak mete61bordomavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Evet, vallahi benim de aklıma gelmezdi!
                                Burda şu sonuç çıkıyor:
                                Sadri Şener başkanlığı bırakacak.Çünkü Sadri ŞENER ayarında bir adam, herkesin gördüğünü -golcü eksikliğini- mutlaka görüyordur.Biliyordur!

Ama transfer yapmıyorsa, bu herhalde alamet odur ki, yeni gelecek yönetime bu işi bırakmaya çalışıyor, ya da yeni yönetimin kendi isteği doğrultusunda transfer yapmasını ve bu şekilde israfı önlemek istiyor olabilir. (Lange, ve Tomas Jun olayları tekrarlanmasın diye)

Bana içimden bir his Sadri Şener bırakacağı için ipe un seriyor gibime geliyor...

Eğer böyle olacaksa şu soruyu soralım:
                                Sadri Şener, Trabzonspor'u, üstelik kurduğu takım kaynaşmışken, kıvama gelmişken, sadece iki bölgeye kritik transferle hedefe koşabilecekken neden bırakmak istesin?
                                Sanırım yönetim içinde bizim bilmediğimiz bazı durumlar var ya da Sadri başkan artık bu işleri bırakmak istiyor....

Bakalım, zaman gösterecek...
                                Ama her halükarda bir mucize olmazsa bir yılımız daha kaybolacak!
                                Bir sezon daha ligi formalite icabı oynarız muhtemelen 12 ya da 13. hafta sonra...
                                çok güzel analız yapmısın tamamen katılıyorum...

yada başkan teofiloya ya tutarsa diye güveniyor olabilir ama takımın sadece forvet deil sag sol kanat birde ortasahaya mastro ihtiyacıvar başkan bizi forvet te adapde etti bununla yetinmemeliyiz takımın hocası deil sahibiyiz ve bizlerde analız yapabiliriz...
                                1967 DEN BERİ TRABZONLU OLUPDA TRABZONSPORLU OLAMAYANLARIN TRABZONLULUGU DÜŞMÜŞTÜR geçmiş olsun

selçuk AYDIN

Yorum

Çalışıyor...
                                X