Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Neyse Fatih geldi,ben gidiyorum
    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ya hÜsamım Fatih'i bırak zaten.
      Neyse,o da görmeye başladı bazı şeyleri....
      Takke düştü kel göründü.

Başbakanı birazdan kulübe gelicek beraber sıvazlayacaklar.
      En son UğuR tarafından düzenlendi; 26.08.2013, 13:32.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gülmeyin la
        ben demiştim demeyi çok severim ben biliyonmu fatih abi

Yorum

Neyse Fatih geldi,ben gidiyorum
          Dur nereye gidiyon daha (karpuzu) M.A.Yılmazı kesicez

İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben demiştim demeyi çok severim ben biliyonmu fatih abi
          Biliyorum gardaşım bilmemmi

Yorum

Valla Ahmet,kandırılma konusunda herkes kendi adına konuşsun.
            Ben kanmamıştım valla.Buradaki pek çok kişi de keza.
            Burada az tartışmadık zamanında.İşi gücü bırakıp,bu adamı savunma refleksiyle hareket ettiniz sürekli burada.
            Hacı'nın olduğu kadar,Hacı'yı ısrarla destekleyen herkesin bu durumda payı vardır.
            Göz var nizam var....
            İlker abi,
            Bugün burada hacıosmanoğlu nu eleştirenlerin çoğu seçim zamanında onu destekledi. Çoğu kişi kandı. Sen kanmamış olabilirsin ama çoğunluk kandı, kandırıldı.
            Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
            Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• [QUOTE=Fatih Öztürk;1919288216]Dur nereye gidiyon daha (karpuzu) M.A.Yılmazı kesicez

Dostum çok samimi bir şey söyleyim sana.
              Mehmet Ali Yılmaz'ı sevmediğimi bilirsin,az tartışmadık zamanında.
              Ama Hacı,Mehmet Ali Yılmaz'ın kapıda bekçisi olamaz.
              O kadar yani..İkisini kıyaslamaya gerek yok.
              He,Mehmet Ali Yılmaz'ı da sevmem o ayrı ama Hacı'ya diyecek lafım dahi yok....
              Artık eleştirmiyorum Hacı'yı bile.
              Arafilboylu

Yorum

• Abi cidden ben bu kanma olayını anlayamıyorum kusura bakmayın...

Adalet timsali başbakanımız derken siyasetin şike ile ne alakası var derken her katıldığı programda boşbakan türk futbolunu temizlemek için çok uğraştı derken nasıl kandırılıyorsunuz ????
                En son UğuR tarafından düzenlendi; 26.08.2013, 13:39.

Yorum

• [QUOTE=İlker Yazıcıoğlu;1919288224]
                  İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Dur nereye gidiyon daha (karpuzu) M.A.Yılmazı kesicez

Dostum çok samimi bir şey söyleyim sana.
                  Mehmet Ali Yılmaz'ı sevmediğimi bilirsin,az tartışmadık zamanında.
                  Ama Hacı,Mehmet Ali Yılmaz'ın kapıda bekçisi olamaz.
                  O kadar yani..İkisini kıyaslamaya gerek yok.
                  He,Mehmet Ali Yılmaz'ı da sevmem o ayrı ama Hacı'ya diyecek lafım dahi yok....
                  Artık eleştirmiyorum Hacı'yı bile.
                  Ya İlkerim aynen öyle.prince giderken evdeki bulgurdan olduk anasını satayım.M.A.Yılmaz bunların alayını cebinden çıkarır.inşallah aralıktaki kongre olurda Hakan Kulaçoğlu aday olursa oy vermeye gidecem Trabzona.daha dur birazdan başbakan hazretleri kulübü ziyaret edecek bakalım ne yumurtlayacaklar akşama doğru kokusu çıkar olayın.

Yorum

• aralıkda seçim varmı arkadaşlar
                    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abi cidden ben bu kanma olayını anlayamıyorum kusura bakmayın...

Adalet timsali başbakanımız derken siyasetin şike ile ne alakası var derken her katıldığı programda başbakan türk futbolunu temizlemek için çok uğraştı derken nasıl kandırılıyorsunuz ????
                      o söylemlerinin şuan yaptıklarının yanında lafı bile olmaz.
                      taraftarın çoğu öyle düşündü mü bilemem ama en azından ben, bu açıklamarıda bir siyasettir dedim.
                      Çünkü Usta yı siyasetin adamı deyip bunları gönülden söylemesi ve başkan olduktan sonra Yaptıklarını kim tahmin edebilirdi ki?
                      En son UğuR tarafından düzenlendi; 26.08.2013, 13:41.
                      Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                      Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Abi cidden ben bu kanma olayını anlayamıyorum kusura bakmayın...

Adalet timsali boşbakanımız derken siyasetin şike ile ne alakası var derken her katıldığı programda boşbakan türk futbolunu temizlemek için çok uğraştı derken nasıl kandırılıyorsunuz ????
                        Ya Hüseyinim ben başta Hacı fışfışın Kazlıçeşme mitingine göğüs gerdim dedimki kendi kendime bu Hacının bildiği bir bok vardır.nitekim ertesi hafta hem kulüpler birliği toplantısında hemde tff toplantısında kazlıçeşmeden aldığı güçle esip gürledi.tamam dedim burda duracak herhalde.ama arkadaş öyle değilmiş.bunun maksatı siyaset yaparak azimle sıçıp duvarı delmekmiş.dedikki siyaseti Trabzonsporun çıkarları doğrultusunda kullanacak kulübe sponsorlar yağacak stad işi erken bitecek falan filan.velhasıl sıçtık Hüseyin.

Yorum

• [QUOTE=Fatih Öztürk;1919288227]
                          İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ya İlkerim aynen öyle.prince giderken evdeki bulgurdan olduk anasını satayım.M.A.Yılmaz bunların alayını cebinden çıkarır.inşallah aralıktaki kongre olurda Hakan Kulaçoğlu aday olursa oy vermeye gidecem Trabzona.daha dur birazdan başbakan hazretleri kulübü ziyaret edecek bakalım ne yumurtlayacaklar akşama doğru kokusu çıkar olayın.
                          lütfen kelimeleri tam yazalım

pirinç yerine prince yazınca yanlış okudum. prayns diye başlaım cümleye

çok güldüm kendime de

Yorum

• Hacıosmanoğlu başkan seçildiğinde neden sevinmiştik? Siyasetin ve iktidarın adamı olan Muharrem Usta'ya karşı kazanmasından dolayı. Yani siyasete karşı kazanılmış bir zafer olarak değerlendirmiştik. Bu denli siyasete bulaşacağını hiçbirimiz bilemezdik. Herkesi ters köşeye yatırdı.
                            En son Mollasalihoğlu tarafından düzenlendi; 26.08.2013, 13:54.
                            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İlker abi,
                              Bugün burada hacıosmanoğlu nu eleştirenlerin çoğu seçim zamanında onu destekledi. Çoğu kişi kandı. Sen kanmamış olabilirsin ama çoğunluk kandı, kandırıldı.
                              Sevgili Ahmet,

Sen de nispeten burada yaşanan tartışmalara şahit oldun.
                              Çok açık bir şey söylemek isterim bütün samimiyetimle..

Hacı'yı savunan arkadaşların çoğu(genelleme yapmıyorum ama hakikaten çoğu),başbakana yakın duruşundan dolayı savundu.(başkan seçildikten sonraki dönemden bahsediyorum.Seçimden önce başbakan lehine demeçleri vardı ama bu kadar alçalacağını tahmin etmemiştim.).

Gerçekleri gören arkadaşlara değildir lafım tabi ki.
                              Yalnız,Hacı'yı hala savunan arkadaşlar,dediğim gibi başbakana yakın duruşundan destekliyor hala.

Ben,şahsım adına başbakanı sevmem ama Hacı'nın başbakanı sevmesinin/sevmemesinin benim için hiç bir ehemmiyeti yoktur.Benim için önemli olan,takımın duruşundan ziyade,kulübün duruşudur.Yoksa başbakanı sevsin sevmesin önemli değil.Ama bir kulüp bu kadar yerlere serilmez.Yok mitinge çıkmalar,arkasında bodyguard gibi durmalar.

E kardeşim,zamanında Alex ve azizin başbakanı ziyaretlerinde niye tepki gösterdik ki o zaman?Keşke bizim başkan da işi makam odasında ziyaret etse.Bu adam resmen parti üyesi gibi dolanıyor ortalıkta.

Ayıptır valla.
                              Şunlara rağmen hala savunan adamlarla zaten diyaloğa girmiyorum bile.
                              Çünkü benim önceliğim Trabzonspor.Başkalarının önceliği bu olmayabilir,partileri olabilir.Saygı duyarım,yadırgamam.Ama şu yaşananlar normalmiş gibi de burada bazı arkadaşların,yaşanan şu rezilliklere kılıf bulmasını hazmedemiyorum.

Benim meselem budur.
                              Umarım,kulüp üyeleri harekete geçer,Aralık ayında kongre olur ve başkan değişir.Artık öyle bir noktaya geldim ki,Hacı hariç herkes olabilir başkan.Yeter ki ol olmasın.

Bir kısım taraftar soğudu takımdan.

Bak ,geçen yine dile getirdim.İş değişikliği sebebiyle Ankara2dan Trabzon'a geldim.İşimden çok,kombine alıp maçlar gideceğime sevindim ama gel gör ki,başkan denen adam bütün hevesimi kursağımda bıraktı.

Bu adam gidene kadar bu rakıma para kazandırmayacağım.

He ,şimdi çok bilmiş biri çıkar,benim bu lafım üzerine Trabzonsporluluğumu sorgular,sorgulasın,ne bok yerse yesin.Ben gerçek taraftarım ki,kulübü şu rezil ilişkilere sokan başkanı eleştiriyorum,ona tepki olarak maça gitmiyorum,kombine almıyorum.Destek verenler düşünsün artık....
                              Arafilboylu

Yorum

• muharrem ince ??

Yorum

Yükleniyor...
                                X