Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu rezilligin sorumlusu yönetimdir. Net!

Kadroya sag acik almamamiza ve o böylgede tek adamla kalmamiza sebep olan isimlerin ilk basinda Sadri Sener, sonrasinda Haciosmanoglu geliyor. Eski yönetim elini gücsüz birakmis olabilir. Ama sen bu durumu bilerek oraya geldin. Kadrodaki eksikleri tamamlamayacak kaynak bulmak en basta senin görevin!
    En son ibrahim tarafından düzenlendi; 26.08.2013, 21:12.
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• O değil de galibiyet en çok sana yaradı yönetim,yine unutturdun yediğin haltları.

Yorum

• YÖNETİM İSTİFA hiçbir sonuç umrumda değil siz gidene kadar elim yakanızda...

Yorum

• Elalem şikeci başkanını savunuyor bizimkiler de her şeye muhalefet yahu kardeşim başkana laf atıldımı ben kavga edercesine küsüyorum rakip takım taraftarıyla gelmiş adam da burda başkana saldırıyor neye göre saldırıyor adam daha 2 ay olmuş geleli bu ne lahana turşusu hataları var ama eleştirininde bir tozu var !

Bu adam Trabzonspor başkanlığını yönetmek de şuan Ben Muharrem Usta'yı istedim Hacı Osmanoğlu burda seçildiğinde bize artislik yapanlar vardı şimdi onlar başkana saldırıyor bu ne demek yani sen Trabzonspor başkanını saygızca eleştirme hakkını nerde buluyorsun bumu senin sevgin!

Trabzonspor görevinde olan herkesi desteklerim. Desteklemeyen Trabzonspor'a en büyük yanlışı yapandır.
          # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Elalem şikeci başkanını savunuyor bizimkiler de her şeye muhalefet yahu kardeşim başkana laf atıldımı ben kavga edercesine küsüyorum rakip takım taraftarıyla gelmiş adam da burda başkana saldırıyor neye göre saldırıyor adam daha 2 ay olmuş geleli bu ne lahana turşusu hataları var ama eleştirininde bir tozu var !

Bu adam Trabzonspor başkanlığını yönetmek de şuan Ben Muharrem Usta'yı istedim Hacı Osmanoğlu burda seçildiğinde bize artislik yapanlar vardı şimdi onlar başkana saldırıyor bu ne demek yani sen Trabzonspor başkanını saygızca eleştirme hakkını nerde buluyorsun bumu senin sevgin!

Trabzonspor görevinde olan herkesi desteklerim. Desteklemeyen Trabzonspor'a en büyük yanlışı yapandır.
            Birincisi eleştirinin tozu değil dozu olacak demek istedin herhalde neyse. Bu ülkede kimse eleştirilmeyecek diye bir kural yok arkadaşım şunu bir öğrenin artık yanlışı görüp eleştirelim ki doğrular ortaya çıksın sen söyle bakayım hangi Trabzonspor başkanı tuttuğu partiyi Trabzonsporumuzun önüne koydu Nuri Albayrak'ta böyleydi evet ama bu kadar alenen yapmıyordu hiçbir şeyi dün yaşanan Volkan Şen olayı sen kimsin ki Volkan artık bizimle değil diyebiliyorsun bırak ona teknik heyet karar versin özetle gelmiş geçmiş en kötü yönetim Trabzonsporumuzun başındayken sessiz kalamayız bu duruma..

Yorum

• Bir kere şu cenazeyi ortadan kaldıralım.Nuri Albayrak benim has köylüm ve babamın 40 yıllık aile dostudur ak partili değildir.ak partiye hiç bir zamanda yakınlık duymamıştır.kulübüde siyasete hiç bir zaman bulaştırmamıştır.sportif yönden başarısızdır fakat kulübü maddi yönden zerre kadar zarara uğratmamıştır.alınan satılan herşey ortada.adamın hala kulüpten 6-7 milyon civarında alacağı var ama bir kere bile sağda solda dillendirdiğini görmedim.

Yorum

• İlk olarak tarsus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yıllar yıllar önce ilkokula gitmiyorken komşumuz trabzonlu bir aileydi,sofralarında büyüdüm,onlarla güldüm ağladım ve Trabzonspor fırtınası yeni esmeye başlayınca bende doğal olarak fanatik bir Trabzonsporlu olarak futbola adım attım.Trabzonlu aile çok mert dürüst ve asla hakkını yedirtmeyen bir yapıdaydı,Banada bu isyankar ruhu aşıladılar,Trabzonspor istanbula başkaldırış mevcut düzene isyandı,hayatımın tüm evrelerinde haksız düzene karşı asi ruhumla mücadele ettim.şimdi ise karadenizin asi şehri kupasını çalanları havaalanında karşılayıp boyunlarına o tertemiz atkıyı atıyor,yönetim başkanlık düzeyinde mitinglerde boy gösteriyor!!!geçmişe dönüp bir bakıyorumda o asi ruhu bu yönetim sayesinde tam kaybetmişizyönetimden zerre kadar umudum kalmadı ama azda olsa bu akşam sağduyulu gerçekleri görebilen asi ruhlu taraftarımız ne kadar kalmış onu gözlemlıyecem.son olarak benim siyasetle işim yok,siyasi görüşümde partimde Trabzonspordur....
                Güzel yazmışsın, eline sağlık...
                "Futbol basittir zor olan futbolu basit oynamaktır" demiş Johan Cruyff
                Trabzonspor da Türkiye gibidir. İkisi de bağımsız değil malesef.
                Rabbim TÜRKÜ korusun!

Yorum

• Bu kaçıncı fevri çıkışları başkanın bir kere de medyaya demeç verme ondan sonra hata yaptım özür diliyorum dersin bir insan aynı hatayı sürekli tekrarlamaz..Volkan takımdan gönderilebilir ama her şeyin bir adabı var..

Yorum

• Şu anda ihtiyacimiz olan en büyük transfer başkan denilen şahsın kulüpten gitmesidir. Birde cas fener lehine karar verirse o zaman ihocu ve tayyipci trabzon taraftarini göreceğiz.
                    En son orhan52 tarafından düzenlendi; 27.08.2013, 14:49.
                    orhan

Yorum

• Başkanın Volkan hakkında açıklamaları doğru ama zamansız...
                      Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                      Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İstifa İstifa İstifa İstifa İstifa.
                        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Yaw arkadaş biz burda istifa istifa diye bağırıyoruz stadta ve dışarda kimse bişey demiyor, Hacıyı destekliyorlar. İkiye bölünüyoruz resmen. Birşeyler yapmamız lazım.
                          You Will Never Walk Alone
                          Liverpool F.C

Yorum

• .
                            En son ali654 tarafından düzenlendi; 29.08.2013, 20:22.

Yorum

• Ancak bu kadar alçalma, yalanma, satılma olur..

İngilizce yazmak da ne demektir?
                              Neden 53 ?
                              Neden dünya lideri? Neresi dünya lideri? Daha kendi ülkesindeki sporla alakalı bir davada dahi tarafsızlığını koruyamıyor, ne dünyası?

İlk olarak ali654 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              En son Oğuz B. tarafından düzenlendi; 27.08.2013, 23:36.
                              Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                              FIRTINAİHTİLALEFSANE
                              we the north

Yorum

• Forma falan tamam da The World Leader nedir yahu ?
                                Rezillik diz boyu.

Yorum

Çalışıyor...
                                X