İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
başarısızlığın asıl nedeni kuşkusuz kalitesiz kadro.. 300-500 binlik adamlara milyon eurolar verip trabzonun paralarını çöpe atan ceplerini dolduran bu insanlardan bi an önce kurtulmamız gerekiyo.. kağıt üzerinde şuanda bu kadronun değeri nedir ?? geldiği zamanla şimdiki yaptığı işler birbirini tutmuyo başkanın artık.. gittikçe kötüye götürdü takımı önce yükselişe geçtik daha sonra çöküş..
Yorum
-
yazık gerçekten...
harcanan paralar,takımın durumu, mevcut oyuncular kalitesizliği,
Herşeyin sorumlusu yönetimdir ve mayıs ayında acilen gitmelidir.!
Eğer aralık ayı beklenirse önümüzdeki sezonda çöpe gitti demektir.Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFaik merak etme dostum sen yokken bu başlıkta yokluğunu aratmam
Yorum
-
İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar Faik Yılmaz'ın selamı var. Çalıştığı kurumun internet güvenlik programı yüzünden foruma mesaj atamıyor. Sağlığı sıhhati yerindedir. Forumu yakından takip ediyor.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Yönetim teyakkuza geçmeli ve camia için seferberlik ilan etmeli. Camia ayaklanmalı ve birleşmeli. Ligdeki konumumuz her zaman olduğundan daha endişe vericidirTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Trabzonspor'da psikolog ve mentor kim? Ne kadar aktif görev alıyorlar?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Hakan Genç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan şu anda KKTC'de kaplıca köyünde ( benim köyüm ).
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Kaplıca köyü Lefkoşa'da dimi?..
Gönyeli'ye yakındı yanlış hatırlamıyorsam...
Yorum
-
Birgün Sadi Tekelioğlu Özkan Sümeri arayacağım
Ziya Doğan Ayman Hüseyin Erdinç Celalettinli kadrolu Günleri arayacağım
Umut Bulutu arayacağım aklıma gelmezdi
Trabzonspor Tarihinin en kötü ve en berbat kadorusu Şuanda görev yapıyor Bu takımın Golcüsüz kötü oyunla ligde kalabileceğinden Süpheliyim
Koskoca takım satraforsuz ve gol atmayı bilmeyen adamlardan oluşuyorsa o takımdan eğer bir belkentiniz varsa haylkırıklığı yaşarsınız
Takım zaten kabiliyetsiz Birde Hakem hatalarını düşünürsek gerçekten İşimiz çok zor
Takımı Bu hale getiren Yönetime ne denirki
Trabzonsporda Yönetimden ziyade kafa yapısı değişmeli bariz hatalar
Süper takım kurulur Kaleci iyi olmaz
Takım Çok kötü olur kaleci iyi olur
Takım süper olur forvet olmaz
İyi forvet alırsın takım kötü olur
Bir tülü denge sağlayamadılar kim geldi ise hep böyle oldu
1980 lı yıllardan beridir böyle
Umut Bulut gol kaçırıyor diye eleştyiriyorduk en azından seronzda 10-15 gol ortalaması ile oynuyordu Umutu gönderdinmi 20-25 gol atan adam alacaksın ama gidiyorsun 3-5 golü zor atan adamları topluyorsun
Bu kadar zavallı aciz kötü yönetim ne geldi ne duyuldu
Özkan Sümer ve Nuri Albayrak döneminde Kurulan kadrolar bile Bundan daha iyi idi
Demekki takımı ayakta tutan hacısalihoğlu İmişO gittikten sonra takım dibe vurduSABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
Yorum
Yorum