Satın, Kulüpte işe yarar ne varsa satın. Nasıl olsa hesap soran yok. Bu büyük taraftara ve camiaya ait ne varsa satın. Sizden bu beklenir zaten... Trabzonspor hainleri..... Çıkmış bir tanesi Umut Bulut'a kapımız açık diyor..İnsan azıcık utanır, sen Trabzonspor'sun. Ama nerdeeeee o zihniyet, onlar sadece satsın....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
Şakar'ın açıklamalarına şaşırmamak gerek. Bunun böyle olacağı zaten açıklama yapmadan da anlaşılıyordu.
Artık iş maçları kaybetmeye kaldı. Maç kaybetmeye devam edersek buna ne yönetim dayanır, ne teknik direktör dayanır. Hayırlısı...
Yorum
-
Arkadaslar maca gidecek olan herkes 1461in satilmasiyla ilgili protesto etsin. Trabzonun hem bugunu hem de gelecegi icin en onemli konu bu. Taraftarlar olarak sesimizi duyurabildigimiz yer stadyumdur. Organize ve israrli bir sekilde, "Kulubu sattirmayiz" sloganlariyla mesajimizi yonetime iletelim. Mac biletleri zaten sudan ucuz. Normalde gitmeyecek olanlar bile, sirf 1461e sahip cikmak icin bu maca gitsin. Taraftarlik bu gunlerde belli olur. Bu mesaji konustugunuz gorustugunuz herkese yayin. Belki pankart vs zor olur, alinir mi bilmiyorum o konulari ama protesto icin cok onemli bir konu.yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞakar'ı vuran yanlış yerden vurmuş.Forvete: Tencere Hill
Sidober: Bud Spencer
Yorum
-
İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetime yönelik eleştiriler.
En komik başlık anketi açılırsa buna vereceğim oyumu.
Bizim yerimizde İstanbul kulüpleri olsa, taraftar yönetimini çoktan istifaya zorlamıştı. Biz daha Mayıs'ta seçim kararını aldıramadık. Demek ki hak ediyoruz bazı şeyleri.
taraftarımızın kulüp üzerinde ne kadar etkisiz kaldığını hep beraber görüyoruz
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.
Yorum
-
kongre nin mayıs ta olması gerekiyor he sadri başkan yine seçilirse destek verilir ama seçilmezse yeni sezon başlayana kaar anca yapılanır transfer çalışmaları yapılır.....defalarca yazdım kongre aralıkta olursa transfer beklemeyin
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.
Yorum
Yorum