Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Satın, Kulüpte işe yarar ne varsa satın. Nasıl olsa hesap soran yok. Bu büyük taraftara ve camiaya ait ne varsa satın. Sizden bu beklenir zaten... Trabzonspor hainleri..... Çıkmış bir tanesi Umut Bulut'a kapımız açık diyor..İnsan azıcık utanır, sen Trabzonspor'sun. Ama nerdeeeee o zihniyet, onlar sadece satsın....
    2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Şakar'ın açıklamalarına şaşırmamak gerek. Bunun böyle olacağı zaten açıklama yapmadan da anlaşılıyordu.

Artık iş maçları kaybetmeye kaldı. Maç kaybetmeye devam edersek buna ne yönetim dayanır, ne teknik direktör dayanır. Hayırlısı...

Yorum

• Transfer politakası ibretlik.

TS'lu Fatih Tekke'yi almak için kılını kıpırdatmayanlar Trabzonspor'u satan, ihanet eden '' Umut kazması, karaktersiz Engin, paragöz Egemen'e '' kucak açmış durumda.

Bu kafa yapısı ile TS asansör takım olur.

Yorum

• Arkadaslar maca gidecek olan herkes 1461in satilmasiyla ilgili protesto etsin. Trabzonun hem bugunu hem de gelecegi icin en onemli konu bu. Taraftarlar olarak sesimizi duyurabildigimiz yer stadyumdur. Organize ve israrli bir sekilde, "Kulubu sattirmayiz" sloganlariyla mesajimizi yonetime iletelim. Mac biletleri zaten sudan ucuz. Normalde gitmeyecek olanlar bile, sirf 1461e sahip cikmak icin bu maca gitsin. Taraftarlik bu gunlerde belli olur. Bu mesaji konustugunuz gorustugunuz herkese yayin. Belki pankart vs zor olur, alinir mi bilmiyorum o konulari ama protesto icin cok onemli bir konu.
          yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Benim anlamadığım bu başkan ve yöneticiler kazandıkları milyarlar parayı ne yapiyor ?
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Şu nevzat şakar bir gün karşıma çıkar umarım şiddetle çözülmez ama hak ediyor
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• 1461 satilmadan,
                1461li futbolcular satilmadan,
                Onur geseye satilmadan,

YÖNETIM ISTIFA, YÖNETIM ISTIFA, YÖNETIM ISTIFA...

MUHALEFET ACILEN GÖREVE, BASKI ARTMALI... COK DÖVÜNÜRÜZ....

Yorum

• arkadaslar bu konularla ilgili mail atalim kulübe... sike davasi kadar önemli bu konular

Yorum

• Şakar'ı vuran yanlış yerden vurmuş.

Yorum

• Mayısta kongre şartoğlu şart.Bu yönetim ömrünü ziyadesiyle doldurdu,yaptıkları yanlışlar yanlıştan çıkıp ihanete döndü artık.Biraz daha orda dururlarsa kulüp bünyesinde para eder ne varsa satıp,Onur ve 1461 en büyük adaylar,aha bakın biz borcu azalttık diyecekler.

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şakar'ı vuran yanlış yerden vurmuş.
                        kursun biyiga carpip ayagina öyle girmis
                        Forvete: Tencere Hill
                        Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Onuru satarsak cok sinirlenir ve üzülürüm ama yetmeyecek gibi üstününe Umut Bulutu alirsa
                          Yönetim daha Futbol izlemem kahrolurum.
                          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yönetime yönelik eleştiriler.

En komik başlık anketi açılırsa buna vereceğim oyumu.

Bizim yerimizde İstanbul kulüpleri olsa, taraftar yönetimini çoktan istifaya zorlamıştı. Biz daha Mayıs'ta seçim kararını aldıramadık. Demek ki hak ediyoruz bazı şeyleri.

taraftarımızın kulüp üzerinde ne kadar etkisiz kaldığını hep beraber görüyoruz

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                            Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• son haftaya kadar destek vermeye devam takıma son haftadan sonra seçime gitmeleri için her şeyi yapmak gerekiyor
                              işkenaz

Yorum

• kongre nin mayıs ta olması gerekiyor he sadri başkan yine seçilirse destek verilir ama seçilmezse yeni sezon başlayana kaar anca yapılanır transfer çalışmaları yapılır.....defalarca yazdım kongre aralıkta olursa transfer beklemeyin

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                                Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

Yükleniyor...
                                X