Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Valla sevebilirsiniz saygım var...Ama benim açımdan hacıosmanoğlu fotoğraf çekilirken zorla fotoğraf karesine girmeye çalışan çocuklar olur ya işte o durumda biri....Ortada seçim yok kongre yok plan yok proje yok yok oğlu yok ama başkan adayıyım diyor...Aynı tff ye başkan adayı olmaya çalıştığı zamanki gibi....Trabzondan aday çıkmak isticeksin ama ortada bir planlama yapmamışsın Trabzonspor başkanıyla konuşmamışsın nasıl olsa desteklerler mantığıyla başkan adayı oluyorsun....

Ayriyetten herhangi bir görev sahibi işin içinde olmadan(işin içinde olmak için davet beklemek ayrı bişi tabi) şike vs. farklı bir konuda sert konuşmak çok kolay....Başkan olmak için kriterimiz tv karşısında sert konuşmaksa ozaman bende gider başkan olurum yani zor değilmiş....
    Zorla kareye girmeye çalışan şu an başımızdaki SADRİ ŞENER'dir.Aziz benim kankam kankam diye naralar atar Aziz bunların yanında bile oturmaz Kadıköy'de Adam Trabzon bize teşvik teklif etti der gider onla aynı karede kakara kikiri poz verir SADRİ ŞENER...Mahkemede Aziz Yıldırım pezevengi Sadri'ye der ; sana 92 milyon dolarlık ihale vermedim mi Sadri ? Bizim ki ne yapar AVAL AVAL bakar suratına Aziz'in...Sonra da yalnızım dostlarım yalnızım hadi ordan TENEKE sen misin BENİM BAŞKANIM ?

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Başarısızlıkta başkan adayı çıkmıyor dıye hayıflananlar,5 senedır lıstesı hazır bekleyen adama tahammül edemiyorlar.benım 1 numaralı adayım Hacıosmanoğludur bundan sonra.mayısta kongre ıstıyoruz.devrım yapacağız.o kadar.
      Resmi de koymuşsun Fatih abi hemen

Ahmet Ağaoğlu nasıl olur abi sence?

Yorum

• İlk olarak Adnan Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Zorla kareye girmeye çalışan şu an başımızdaki SADRİ ŞENER'dir.Aziz benim kankam kankam diye naralar atar Aziz bunların yanında bile oturmaz Kadıköy'de Adam Trabzon bize teşvik teklif etti der gider onla aynı karede kakara kikiri poz verir SADRİ ŞENER...Mahkemede Aziz Yıldırım pezevengi Sadri'ye der ; sana 92 milyon dolarlık ihale vermedim mi Sadri ? Bizim ki ne yapar AVAL AVAL bakar suratına Aziz'in...Sonra da yalnızım dostlarım yalnızım hadi ordan TENEKE sen misin BENİM BAŞKANIM ?
        aynen kardes,

zorla millete yaranmaya , yama olmaya ve kareye girmeye calismanin belgesi niteliginde bir video..

ne gadaaa sempatik basganimiz var...

Yorum

• İlk olarak Adnan Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu fukaralara bakınca en iyi aday şu anda Hacıosmanoğlu'dur.
          Fukaralıktan ziyade adamın 5 senedir ısrarlı çalışmaları var yönetımsel anlamda.öngördüğü her şey çıktı.adam tff başkanlığına aday olduğunda Sadri Şenerden oy sözü almıştı.hiç bir sözünü tutmayan S.Şener oyunuda gıttı fb'yi kurtarmaya gelıyorum diyene verdi.bu kadar korkak bır adam nasıl olurda hala kulübün başkanlığını yapar aklım almıyor.icazetcı başının Faruk Özak olduğu yerde Sadri Şener istifa etmez.Sadri Şener kendıni kullandırmaya bayılıyor.Farukta kendıne yenı bır kukla arıyormuş gelen bılgıler arasında.ısımde vereyim Ahmet Ağaoğlu.mafya tarafından tehdit edilince başkan adaylığından çekilen Ağaoğlu!

Yorum

• İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Resmi de koymuşsun Fatih abi hemen

Ahmet Ağaoğlu nasıl olur abi sence?
            Merhaba kardeşim.artık masaya vuracak adam istıyorum.Şenol hocada dargın terkedince Hacıyı uygun buldum Ağaoğlu hakkında görüşüm üsttekı yorumumda var.

Yorum

• Vallahi biz ne istiyoruz ben bilmiyorum.
              Biri çıkar, talep bekler ricacı bekler göreve talip olmaz da ona talip olunmasını ister eleştiririz.
              Biri çıkar ekonomik sportif prestij imaj her şeyiyle yerlerde olan kulübe talip olur elini taşın altına sokar onu da eleştiririz.
              Biz ne istiyoruz anlamadım?

Hacıosmanoğlu bana göre de en güzel ve ciddi aday şu anda.
              Benim gönlümde yatan başka ahmet Ağaoğlu'dur ama sanmıyorum bu topa gireceğini.

Yorum

• Sadrinin soyadı var Adnan kardeşim.kulübün başkanını fb'liler gıbı ıtham etmeyelim.

Yorum

• Nevzat Şakar hakem hatalarını toparlayıp cd yapacaktı yaptımı acaba?ulan erkek adam gıder tff binasına hesap sorar bunlar neyin peşinde arkadaş.korkuyorlarsa ben önden giderim haber gönderiyorum burdan.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Merhaba kardeşim.artık masaya vuracak adam istıyorum.Şenol hocada dargın terkedince Hacıyı uygun buldum Ağaoğlu hakkında görüşüm üsttekı yorumumda var.
                    Abi daha önce de Hacıosmanoğlu hakkında bilgi vermiştin,acaba daha ayrıntılı bilgiler verebilir misin hakkında ?Mesela sözü geçen bir şahıs mıdır ?Faruk Özak ve avanesinin etkisine göğüs gerebilir mi ?Şehri ve camiayı bir bütün halinde aynı hedefe yönlendirebilir mi ?
                    En son gabriel omar tarafından düzenlendi; 24.03.2013, 17:55.

Yorum

• Valla ülkede siyasetin başı istemezse ne hacu olur ortada ne bacu. İpleri Türk Milleti verdi ellerine.
                      Fanki tonki zonki...

Yorum

• İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Abi daha önce de Hacısalihoğlu hakkında bilgi vermiştin,acaba daha ayrıntılı bilgiler verebilir misin hakkında ?Mesela sözü geçen bir şahıs mıdır ?Faruk Özak ve avanesinin etkisine göğüs gerebilir mi ?Şehri ve camiayı bir bütün halinde aynı hedefe yönlendirebilir mi ?
                        Öncelikle bu Hacı sonu Osmanoğluyla bitiyor Ailesi aşiret gibi.çevresı hiç yabana atılacak cinsten değil.yerinde duramayan çalışkan bır yapısı var.zaten 5 senedir ısrarla başkanlığı ıstemesınden belli oluyor azmi.siyasi bağlantısı pek yok.ama özellikle iş Trabzonlu iş adamlarını etrafına toplayıp destek alacak kadar kudretli.Nuri Albayrak yönetiminden istifa ettikten sonra çok kısa zamanda (Faruk Özak'ın)Sadri Şeneri başkan yapmak içın dıvan kurulu üyelerini ve kongre üyelerini kulis arkasında ayartmasına rağmen Hacıosmanoğlu 3300 oyun 1150 tanesını aldı.başkan olamamasına rağmen kongre salonunda Sadri Şenerın elını havaya kaldırarak "omuzlarımda taşırım"sözü verdi ve sözùnüde tuttu.artık Faruk Özakın eskisi kadar kulüp üzerinde etkisi yok.şehir işi uyandı.Hacıosmanoğlunun listesınde genç,vizyonu genış ve hatırı sayılır maddı gücü olan ınsanlar var bilhassa Ankaradaki Trabzonlu işadamlarından.bıldiğim kadarıyla yönetim listesinde bayanda mevcut...Hacıosmanoğlu başkan seçılecek korkusunu dizlerınde hısseden şehrin "kart dınazorları"önlemlerini almaya yakında başlar.hatta Ahmet Ağaoğlunu medyaya yeni başkan adayı diye göstererek başladılar bile.gelişmeleri yakınen takip ediyoruz.

Yorum

• Tamam abi teşekkür ettim,düzelttim

Yorum

• hacıosmanoglu bıraz zor gorur o koltugu,baskan falan olamaz olamayacak
                            Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• aldığım bir duyuma göre .......Aksu ve birkaç kişi yönetim için hazırlık yapıyorlarmış

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                              Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                aldığım bir duyuma göre .......Aksu ve birkaç kişi yönetim için hazırlık yapıyorlarmış
                                Ohhh ohh... Iyi alistilar masallah. Yüz yok, yetmedimi ulan!

Yol gecen hanina cevirdiler Trabzonu...

Yorum

Çalışıyor...
                                X